DOOM | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 5556 užívateľov

DOOM


Žáner:Akčná
Dátum vydania:10. December 1993
Výrobca:Id Software
Kúpiť hru DOOM
Kúpiť hru

Doom je prevratná, akčná, hororová 3D strieľačka, ktorá sa stala hernou legendou v žánri first-person shooter. Za úspechom hry stál predovšetkým vo svojej dobe neprekonateľný 3D Engine, unikátny level design, podpora hry po sieti a rovnako možnosť vytvárať vlastné rozšírenia hry.

Hráč sa v hre Doom dostáva do úlohy člena elitnej vesmírnej jednotky (space marine), jedného z tých najlepších na Zemi, ktorý pred troma rokmi napadol vyššieho dôstojníka pretože dal svojim ľuďom rozkaz strieľať na neozbrojených civilistov. Za tento počin bol prevelený na planétu Mars, do sídla spoločnosti Union Aerospace Corporation (UAC), spracovávajúcej rádioaktívny odpad na Marse a jeho dvoch mesiacoch Deimos a Phobos. Počas posledných 4 rokov používa armáda továrne UAC na mesiacoch marsu ako základne pre tajný výskumný projekt teleportácie. Prenos predmetov dopadol úspešne, avšak brány boli značne nestabilné a pri prenose živých "dobrovoľníkov" z radov armády sa na druhej strane objavovali šialení jedinci napádajúci všetko živé a predčasne umierali v explózii. Jedného dňa prišla na Mars správa z Phobosu, v ktorej vedci požadujú armádnu podporu, pretože z brány sa dostalo von niečo zlé zo samotného pekla a o chvíľu na to zmizol aj celý mesiac Deimos.

Hlavný hrdina a jeho jednotka ako jediný vojaci na 50 miliónov míľ okolo boli urýchlene poslaní na Phobos. Tam sa rozdelili, hlavný hrdina mal zabezpečiť obvod základne, kým ostatní išli dovnútra. Behom pár hodín si vypočul z vysielačky zvuky súboja, výkrikov a nakoniec ticha z ktorého mu bolo jasné že ostal nažive sám...




Ďalšie videá »


DOOM - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
link9100%
na svuj vek uplne dobrá hra ta hra je ultra-mega-super-fenomenalní hra dopuručuje tuto hru kdo hral 2 nebo 3 nebo jine verze
WEGETa100%
Staré časy, dobré časy. Cez ruky mi prešla hra, ktorá tvorí základy svojho žánru. Na rok výroby má hra výbornú rýchlosť aj s grafikou, veľké množstvo zbraní, máp, ktoré sú doprevádzané kvalitným soundtrackom a hlavne veľa akcie. Aj v dnešnej dobe má čo ponúknuť, avšak už len oldschool hráčom. Oceňujem najmä spracovanie hry do .wad súboru, ktorý sa dá jednoducho púšťať pod launchermi, ktoré hru zladia s terajšími systémami a hardware. Pomocou editorov sa dajú robiť nové modifikácie, ktoré teda z Doomu robia nekonečnú zábavu. I keď veľa hráčov už dnes tento skvost odcudzuje, nikdy mu nevezmú zápis v histórii. Nech radšej ďakujú, že takýto pokrok v hernom priemysle vôbec bol.
Azareth92%
Tuto ani nemôžem za menej, Doom je nostalgická hra, ktorá ma stále baví aj dnes. Vo svojej dobe rozhodne pecka a dnes kultová záležitosť, ktorú si rozhodne raz za čas zahrám.
trancentraal100%
Nesmrtelná hra a naprostá klasika, která má navíc díky moderům téměř nekonečný obsah. Tak jednoduchá na ovládání a návyková, že navzdory zastaralé grafice nikdy neomrzí.
qwer96%
Jedna z najkvalitnejších FPS hernej histórie. Má celkom obstojný príbeh, dobrú grafiku a fantastickú hrateľnosť. Táto hra je proste LEGENDA.
matyasmoc100%
Bezva střílečka kde zabijíš obludy je to dobra hra doporučuji grafika na tu dobu dobra vše je v pořádku.
ervero100%
Ta stara doomka boz e to bolo ferovstvo byt sam aj jak v trojke cista hehe kravinka bola fakt ta velka cervena gulata obluda je to pokrvna kralovna strielaciek thle vidno ale je to super nekvalita coli grafke bo to je fakt kocka na kocke a na nich dalcie 3 kocky
marek14100%
proste prvá hra ktorá priniesla vela nových revolučných vecí a určila ako majú vypadať prvé strielacky z 3D pohladu....doom je legenda 3D akcných hier. kto túto legendu nehral môže trpko lutovať!
hendur65%
Stará klasika, se skvělou grafikou a ozvučením. Bohužel mi trochu chybí nějaký větší příběh okořeněný videi...


všetky (35) »

Súvisiace hry DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two
DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One
DOOM Eternal
DOOM 64
DOOM: Bloodfall
DOOM: Hell Followed
DOOM: Unto The Evil
DOOM 4
Doom 3: BFG Edition
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3
Doom 3: Alpha Demo
Doom: Collector's Edition
Doom 2: The Plutonia Experiment
Final Doom
Doom 2D
The Ultimate Doom
Doom Heaven 2
Doom 2: Master Levels
DOOM 2: Hell on Earth
Doom 2: Remake

Diskusia o hre DOOM Pridať príspevok
25.07.2015 19:27 - Tvoja mamka je tiez hrozna aj tvoj zivot a aj ty :P
05.05.2015 16:53 - Moderní hra - propadák starší hra - legenda
19.03.2014 16:17 - jaj boze COD fanboy sa ozval
16.02.2013 14:33 - akoze skuste mod brutal doom je to cista pecka viac krvi zbrani aj rozne vylep...
20.08.2012 20:09 - At ide COD,Crysis do pr...Doom je najlepsi!:-)
...
Zobraziť všetky príspevky (33) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |