Battlefield 3 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 38759 užívateľov

Battlefield 3


Žáner:Akčná
Dátum vydania:25. Október 2011
Stránky hry:www.battlefield.com/battlefield3
Výrobca:Electronic Arts, Digital Illusions
Kúpiť hru Battlefield 3
Kúpiť hru

V hre Battlefield 3, si zahráte za elitného vojaka US Marines. Srdce vám rozbúši singleplayer i bezkonkurenčný multiplayer v misiách rozosiatych po celom svete. Nový engine Frosbite 2 posunie túto strielačku na úplne novú úroveň.

Vývojové štúdio DICE si drží náskok pred konkurenciou. A vďaka inováciám v hernom engine, bude mať Battlefield 3 vynikajúcu kvalitu obrazu, rozľahlé arény, masívny deštrukčný model, dynamický zvuk a neuveriteľne realistické animácie postáv. Guľky vám budú lietať okolo uší, steny sa zrútia pri zásahu a výbuch vás pribije k zemi.




Alternatívne názvy
BF3

HW požiadavky Battlefield 3
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista / 7
  • Core 2 Duo @ 2.0 GHz CPU
  • 2 GB RAM
  • 512 MB, DirectX 10 / 11 kompatibilná grafická karta (Nvidia / ATI)
  • 15 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7
  • Quad-core CPU
  • 4 GB RAM
  • 1 GB, DirectX 11 kompatibilná grafická karta (GeForce GTX 460 / Radeon HD 6850)
  • 15 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Battlefield 3 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
87%

Recenzie
Tiscali Games90%
Skvělá hra, která podle očekávání exceluje v multiplayeru, ale k dokonalosti v rámci žánru jí chybí několik úprav v rámci kampaně. Battlefield 3 je a bude mezi střílečkami držák, který svým multiplayerem přilepí hráče před monitor na hodně dlouhou dobu.
Sector.sk90%
Celkovo DICE dodržalo to, čo sľúbilo a naplnilo hype status titulu. Battlefield 3 síce neponúka revolúciu FPS hier, ale je evolúciou svojho vlastného žánru v každej oblasti a dostáva sa do pozície, kde je veľkou konkurenciou pre Call of Duty a vytvára mu skvelý protipól. Náročnejší na taktiku, rozsiahlejší bojiskami a impozantnejší graficky. Call of Duty má tiež svoje kvality, ale o tých až nabudúce...


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
lorka93%
Z celkoveho hladiska by som povedal ze DICE dodrzali co slubili.

- Grafika sa urcite drzi hned po Crysis 1/2 co sa FPS zanru tyka.
- Pribeh je precitenejsi ako ten na ktory sme zvyknuty z hrania CoD serie.
- Zvukova stranka je definitivne naj. com som zatial v FPS hre pocul.
- Hratelnost je
SP:
+ rozmanitost prostredi
+ vykreslenie charakteru jednotlivych postav
+ pribeh (aj ked nie uplne TOP, no urcite sa da povedat, ze je dobry)
+ celkovo je to taky uvod do MP
- kratky
- miestami chaoticky naviazane misie
- celkovo nema taku kvalitu ako MP stranka hry
- slaby destrukcny model (plati LEN pre SP)
- SP v Bad Company 2 sa mi lubil o nieco viac (je vidiet ze BF3 je primarne MP zalezitost)

MP (aneb; to kde to vsetko zacina:)
Tu by som to nedelil na +/-, len by som povedal ze MP posuva celu hru o level vyssie a pre mna osobne je to zatial najlepsie vojnova MP FPS hra co som hral.
Ci uz je to Flashpoint, Arma, CoD, ... vsetky sa maju co ucit.
Mame tu prepracovany bodovy system spojeny s dobrou hratelnostou, grafikou a zatial neprekonanym zvukovym spracovanim.

Bolo by dobre dodat, ze minimalne poziadavky ktore DICE uvadza treba brat v uvodzovkach. Na dvojjadrovom CPU je to problematicke (testovane v MP na C2D @3ghz) nech su nastavenia grafiky uz akekolvek.
Taktiez bude hra vyzadoivat este nejeden patch pre MP no verim ze toho sa v kratkosti dockame.
Keby som sa mal vyjadrit ku EA game downloaderu menom Origin, tak by som povedal ze este maju na com pracovat. From time to time je to pain in the ass.

Celkove hodnotenie:
SP 85%
MP 93%

Super hra ktora splni ocakavanie kazdeho nadsenca vojnovych FPS :)))
tomikzlesa30%
Pro mě osobně po skvělé dvojce zklamání, to samé jako Black Ops, chci HRAT fps ne koukat na videa, na to je youtube ! Grafika je naprosto skvělá i hratelnost, ale co naplat když 5min hrajete pak 10min cumite na videa a pak opet 5min hrajete, aby toho nebylo málo tak jeěte za nekoho jinýho a v uplně jiným prostředí. Snaha zanést do fps žánru kvalitní příběh tedy opět selhala. Vývojáří, ze hry prostě fim neuděláte ! V něčem je ale přeci jen BF3 ultimátní, a to v linearitě, mátě přesně vytyčený kudy jít, co a jak udělat...Prostě Bravo pánové, tohle se vám nepovedlo EDIT: po dohrání, respektive po dokoukání videí a poslouchání keců snužuju hodnocení z 65% na 30% BF3 je jedna z nejhorších akčních her jaké sem kdy dokoukal :-) sračka jejíž účel je jen vytahat z lidí peníze ! MP je udajně skvělý, ale ten nehraju.
s.w.i.n.e.1397%
sorry minule hodnotenie bolo zle zistil som ze origin prehladava iba ci nemate nelegalne nainstalovanu hru, co si myslim ze je spravne pretoze miliony idio... robi take ... veci a hra je super aj ked raz za mesiac (obrazne) vidite jeden bug ale aj tak sa asi napravaju updatami.

+super multyplayer
+super mapy
+super grafika (co to bude battlefield 4 nejaky film neviem ako sa toto da topnut)
+super zvuky
+super misie
+pribeh
+battlelog
proste vsetko a este neviem kolko plus by som pisal napr. o vozidlach a o realite napr. o preburavani stien tankom odporucam takim ktory nie su idio.. a maju LEGALNE stiahnute alebo kupene hry ORIGIN TO ROBI SPRAVNE
kubo474799%
Battlefield 3 predstavil svoju špičkovú dokonalosť. Špičkový engine FrostBite 2 vás vytiahne na bojisko a dostanete pocit realistických bojov a spolu z perfektnou grafikou si to užijete fantasticky. Nádherné efekty, deštrukčný model, fyzika postáv, systém ovládania to vám zaručí nádhernú hratelnosť hry a doslova si vychutnáte pocit realistického boja (samozrejme nemyslím to úplne do slova, realistický boj som nezažil). Nemôžem zabudnúť na špičkové zvukové efekty, skratka ešte v žiadnej hre som nezažil niečo tak úžasné, jednoducho nádhera. SP je kvalitný, ale hlavná kvalita BF 3 je v MP, ktorý je podľa mňa víťaz vo FPS hrách. Ponúka kvantitu a kvalitu, ktorú iná hra nemá a to všetko si užijete s online hráčmi. Jednoducho BF 3 je zatiaľ najprepracovanejšia hra, ktorú som hral a každý BFkar hu musí vlastniť a nováčikovia si tento žáner doslova zamilujú. Odporúčam nevyhnúť sa tejto hre, pretože to, čo ponúka v tejto dobe, tak to iná hra nemá. FPS hry na podobný štýl moc nemám rád a ani ich moc nehrávam, no BF 3 dostal odo mňa najlepšie hodnotenie, nie len pre grafické spracovanie a pod. ale pre hrateľnosť, ktoré dnešné hry skôr ubúdajú ako pribúdajú. V BF 3 je hrateľnosť špičková, tak preto odporúčam. Excelentný výkon.
Puschkin90%
+ rozmanitost prostredi
+super misie
+ grafika
+Množstvo zbraní
+Prepracovanie
+Dej

- krátky singleplayer

škoda toho minusu
marco026775%
+Grafika
+zvuky zbraní
+Multiplayer
+Deštrukcia

-Hracia doba
-Dej nič moc
-Dosť veľa bugov

Najväčším plusom je multiplayer ktorí je unikátky a oplatí sa ho vyskúšať!
S.W.A.T135870%
Ja som tuto hru presiel celu za 4 dni co je velmi ubohe, multiplayer sa neda hrat pretoze musim si kupit kod, ked ho kupim aj tak mi nejdu nejake servery, ale aj cez to vsetko ma to vybornu kvalitnu grafiku aj zvuk vidno ze je to next gen cize frostbite 2, ma to takisto vyborny pribeh velmi zamotani, ale aby ste mu rozumeli by ste museli vediet anglicky aspon citat titulky.
takze ja som ju zhrnul na 70% co je slusne hodnutenie
minco27975%
Tak ospevovaná hra a keď si ju kúpim tak zistím že som mohol peniaze radšej vyhodiť von oknom. Grafika nie je až tak dychvyrážajúca a tie chyby v hre no nemám slov. Dej nestojí ani za facku a ten ospevovaný zvuk v hre tiež nie je bohviečo. Ďalej tá misia na tanku tam vôbec ani nemusela byť, proste zbytočná strata času. Čo stojí za reč je len asi Multiplayer ...
srpenpalo100%
Battlefield 3 je další perfektní hrou, kterou musím všem doporučit. Takto hru hodnotím jedním slovem: Úžasné!!
vesmir4010%
grafika je dobrá to sa cení ale kampaň je moc krátka AI 100rokov pred opicami multak som hraval 10dní a hru som vymazal. Prepadák na MP hrali cheateri a nic sa proti tomu neurobilo. Stála ma 12euro škoda peňazí. BLBOST Nekupovať.10za grafiku.
mato6612%
Hra je celkom dobrá, ale nebaví ma, že musím tie misie hrať odznovu, pretože si môj brat chcel zahrať jednu misiu. Potom som nerozumel, že prečo som bol zrazu nejaká Hawkinsová, čo ma vôbec nebavilo. Ale inak celkom dobre hrateľné. Celkom dobrá hra. Dávam 12%
nunacek200190%
Opravdu skvělá akce se zajímavým příběhem a krásnou grafikou.

+grafika
+příběh
+multiplayer
+zbraně
+postavy
_____________________________
-občas nudné mise
-umělá inteligence
player-Veteran50%
Tešil som sa z bety som dúfal že sa to opravia. A čo som dostal ? V podstate CoD vo veľkých mapách a to som z BFka nechcel...

+vypadá to super
+znie to fajn
+dobré mapy(až na metro)
+DLC aftermath,karkand a armored kill
+návrat CTF(capture the flag) diky DLC end game
+coop s kamošmi je sranda

-battlelog(kto vymyslel túto facebookovinovú pičovinu miesto server browseru aj pre SP je idiot a nedali to preč z bety i keď som si to prial)
-komunita je plná detí a nerobí to čo má(hlavne že používajú RPG na infaltry...)
-keď to vyšlo nebolo to optimalizačne fajn
-veľa bugov bolo tam
-aj servery neboli ok jak pingovo tak aj desynchronizačne
-singleplayer...pamätá si tento shit kto to hral niekto ? ja nie(inak takto stačí presne popísať BF3 single viac nemám a nechcem čo dodať)
-iba 4 hrateľné tiedy( haha v BF2 boli 6 čiže BF2 8: BF3 0)
-nulová diverzita a balans(M16A3 je stále najviac OP zbraň a je k dispozícii rusom inak prečo sa dice zamerali iba na konflikt medzi dvoma stranami rusko a amerika v BF2 to bolo viac ale čo už)
-AC-130 z DLC armored kill
-metro(inak kto sa na toľko zhúlil a toto dal mapu do bety ? a celkovo čo táto mapa robí v BF ?a prečo sú 64vé serveri ?)
-cheateri jak v bete tak aj prvý týžden čo BF3 vyšiel díky debilnému punkbusteru
-ako aj BC2 je to skorej CoD ako plnohodnotný battlefield jak si ho pamätáte

malycauner100%
Zážitek co se nedá popsat slovy.Reálné, atmosferické, mysteriozní, taktické, záživné, SKORO dokonalé. Jediné mínus je herní system mačkání kláves, které nejde stihat mačkat v rychlosti, jakou hra požaduje.Ale jinak příběhově propracované a herně technicky jak to má být.
NORD_KING74%
-: EA Laucher a Battlelog, bugy, umelá inteligencia a QTE v kampani, herná doba kampaňe
+: grafika a audio, efekty, lokácie, dabing, frakcie, atmosféra v MP, deštrukcia, zbrane a vojenská technika, hodnosti
Verdikt: Battlefield 3 je vzorom hernej bipolárnosti. Kým sigleplayer možno veľmi jednoducho definovať ako prescriptovaný koridor s tupou a samovražednou umelou inteligenciou, tak multiplayer je naopak skvelým herným osviežením, kde vojaci opäť vedia aj zaľahnúť. V kampani v hlavnej roli vystupuje Blackburn, člen US Marines, ktorý musí čeliť nie len nepríjemnému výsluchu, ale ešte nepríjemnejším vlastnostiam hry, ako je umelá inteligencia a totálna obmedzenosť pseudovoľnosti misií v tanku alebo lietadle. Kooperatívne misie sú dobré len na odomknutie ďalšej výbavy, ináč nemá zmysel ich hrať. Multiplayer, ktorý ponúka klasický Conquest, teda boj o strategické body, boj obrancov a útočníkov za použitia ťažkej techniky v intenzívnom móde Rush a jednoduchý Deathmatch, je tým, čo hráči od tejto série vyžadujú, keďže stret 64 hráčov je luxusný pohľad. V rámci týchto módov je možné bojovať na 9 mapách a postupne si na základe úspechov z boja, odomknúť novú výzbroj pre jednotlivé triedy. Multiplayer je jednoducho podarený, no kampaň je bolestivý prešľap, ktorý by sa už nemal opakovať pre dobro série.


všetky (296) »

Súvisiace hry Battlefield 2042
Battlefield V
Battlefield 1: Apocalypse
Battlefield 1: Turning Tides
Battlefield 1: In the Name of the Tsar
Battlefield 1: They Shall Not Pass
Battlefield 1
Battlefield 4: Legacy Operations
Battlefield 4: Community Operations
Battlefield 4: Night Operations
Battlefield: Hardline - Criminal Activity
Battlefield: Hardline
Battlefield 4: Final Stand
Battlefield 4: Dragon's Teeth
Battlefield 4: Naval Strike
Battlefield 4: Second Assault
Battlefield 4: China Rising
Battlefield 4
Battlefield 3: End Game
Battlefield 3: Aftermath
Battlefield 3: Premium Edition
Battlefield 3: Armored Kill
Battlefield 3: Close Quarters
Battlefield 3 Premium
Battlefield 3: Back to Karkand
Battlefield Play4Free
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam
Battlefield: Bad Company 2
Battlefield Online
Battlefield Heroes
Battlefield 2142: Northern Strike
Battlefield 2142
Battlefield 2: Armored Fury
Battlefield 2: Euro Force
Battlefield 2: Special Forces
Battlefield 2
Battlefield 1942: Desert Combat
Battlefield 1942: World War II Anthology
Battlefield: Vietnam
Battlefield 1942: Deluxe Edition
Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII
Battlefield 1942: The Road to Rome
Battlefield 1942
Battlefield 1943

Diskusia o hre Battlefield 3 Pridať príspevok
31.08.2022 16:43 - Dám ti kód na moje parkour figurkyy a oblečenie na tary.cz
31.08.2022 16:42 - Rád jazdím 250 po dialnici. :-(:'-(;-):-|8-):-O:-o
31.08.2022 16:37 - Som predseda a zakladatel strany SMER SD na slovensku. Ludia si myslia ze krad...
31.08.2022 16:34 - Ako riaditelka velmi odporucam. ZAcneme to ucit v nasej skole. :-D
31.08.2022 16:33 - AKO RIADITELKA SKOLY TO VRELO ODPORUCAM! BAVILO MA TO AZ SOM ZABDLA ZE SOM RIA...
...
Zobraziť všetky príspevky (6941) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |