Mafia 3 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 36083 užívateľov

Mafia 3


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:7. Október 2016
Stránky hry:mafiagame.com
Výrobca:Illusion Softworks, 2K Games, Hangar 13
Kúpiť hru Mafia 3
Kúpiť hru

Mafia 3 sa odohráva v roku 1968 v New Bordeaux. Po rokoch bojov vo Vietname pozná Lincoln Clay túto pravdu: rodina nie sú ľudia, ktorým sa narodíš, ale tí, pre ktorých zomrieš. Keď jeho náhradnú rodinu - čiernu mafiu - zradí a vyhladí talianska mafia, Lincoln vybuduje novú rodinu z popola tej starej. Cez mafiánov, ktorí sú za to zodpovední, si začne raziť cestu plnú pomsty, vykúpenia a vojenského vybavenia.

BEZ BOJA TO NEPÔJDE
Intenzívne prestrelky, brutálne bitky, adrenalínové naháňačky a ďalší eskapády, budú v Mafia 3 vaším denným chlebíkom. Budete potrebovať správnych partnerov, budete robiť dôležité rozhodnutia a vaše ruky nezostanú čisté. Len tak sa však dostanete do čela mestského podsvetia. Je čas založiť si rodinu.

NEW BORDEAUX ALIAS NEW ORLEANS ROKU 1968
Rozsiahly, rozmanitý a špinavý otvorený svet, ktorému vládne mafia a skorumpovaní zastupitelia a ktoré je bohaté na úžasné vyhliadky, zvuky a emocionálne nabitú spoločenskú atmosférou danej doby.

SMRTIACI ANTI-HRDINA
Staňte sa Lincolnom Clayom, sirotou a veteránom z Vietnamu, ktorý túži po pomste voči talianskej mafii za brutálne zmasakrovanie čiernej mafie, ktorú považoval za svoju rodinu, ktorú nikdy nemal.

POMSTITE SA PO SVOJOM
Vyberte si vlastný štýl hry - od brutálnej sily a silných zbraní, po zakrádavú smrtiacu taktiku - a využite Lincolnov vojenský výcvik a nazhromaždené informácie, ktoré vám pomôžu zlikvidovať taliansku mafiu.

NOVÁ RODINA Z POPOLA TEJ STAREJ
Vybudujte zločineckú ríšu svojim vlastným spôsobom na základe rozhodnutí.




Alternatívne názvy
Mafia III

HW požiadavky Mafia 3
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • Intel I5-2500K / AMD FX-8120
  • 6 GB RAM
  • 50 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD7870
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • Intel I7-3770 / AMD FX 8350 4.0 GHz
  • 8 GB RAM
  • 50 GB miesta na disku
  • 4 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290X
  • DirectX kompatibilná zvuková karta

Ďalšie videá »


Mafia 3 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
53%

Recenzie
Sector.sk70%
Zámer autorov z 2K games je jasný, chceli vybudovať mafiánsku hru, ktorá osloví masy. V Mafii III však ich úsilie končí rozporuplne. Na jednej strane prepracovanými postavami vybudovali parádnu atmosféru, ponúkli kvalitný príbeh, decentnú hrateľnosť a rozsiahle mesto. Na druhej strane hru prepchali opakujúcimi sa misiami, vynechali vedľajšie možnosti a nedotiahli technickú stránku. Je to škoda, lebo to celý potenciál stiahlo dole. Napriek tomu sa pri hre dá pekne zabaviť desiatky hodín, hlavne ak máte radi otvorené svety alebo mafiánske prostredie.

Ostáva nám už len čakať, ako DLC obsah rozšíri hru a aj na to, kam sa s ňou pohne 2K Games ďalej. Môžeme tipovať, že do osemdesiatych rokov.
Tiscali Games50%
Průměrná městská akce, která nenabízí nic, čím by se výrazněji vymezila proti konkurenci. Vcelku dobře se v ní jezdí i střílí, je zajímavá zasazením, ale brzy začne nutit kvůli otravnému opakování těch samých činností. Je technicky nedokonalá, ale s výborným ozvučením a kvalitním podáním příběhu, který je však v jádru opět pouze průměrný.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
weafy20%
Až ma bolí pri srdci, keď musím skonštatovať, že Mafia3 je úplne podpriemerná hra,sklamanie, prepadák roka nazvite si to ako chcete. Pričom Mafia je moja srdcovka, nemôžem dať iné hodnotenie. Bugy, lock 30fps (na začiatku), priemerná grafika, absolútne tupá AI, dobre nedomyslený príbeh, stereotypné misie, mafiánska atmosféra 0 bodov, hrdina, ktorý má s mafiou asi toľko spoločné ako ja s kvantovou fyzikou. K tomu hádam niet čo dodať. Len jedno. Vďaka Amíci, že ste pošliapali, zničili meno Vávrovho najúspešnejšieho projektu.Blbí Američania vám to možno zožerú, my určite nie.

20% len za skvelý soundtrack a fajn cutscény. Myslím, že hodnotenie by mohlo byť aj vyššie, to by ale tento paskvil nemohol niesť názov Mafia.
sekin60%
Mafia 3 je opravdu rozporuplná a ačkoliv se setkává převážně s odporem, já si hru zahrál celkem rád. Soundtrack obohatí atmosféru zajímavého příběhu. Opakující se mise nejspíš začnou dost hráčů nudit, nicméně i navzdory nedostatkům si Mafia 3 fanoušky najde.
player-Veteran60%
+jazdný model
+soundtrack
+mesto
+koniec
+modely aut
+zbrane a pocit zo strelby
+bažiny a krokodíly
+je od hry pekné že aspoň akoby odvyprávala čo sa stalo s Joeom
+kvalitné DLC

-žalostne stereotypná náplň misií
-ten stereotyp totálne zabíja ten príbeh
-k postavám ako v dvojke(okrem joa) si nevytvoríte vzťah díky tomu jak sú nezaujímavé
-k hlavnej postave toto platí detto
-mesto...je defakto mŕtve
-graficky je hra na nič a a optimalizačne bola hra aspoň keď vyšla v príšernom stave
-nevyužitý potenciál hlavného tria postáv(vito a tí ďalší)
-zbytočné naťahovanie príbehu a hratelnosti aj hracej doby tými idiockymi vedľajšími nudnými stereotypnými misiami

Sklamanie...simulátor stereotypu. Za tu cenu hra nestojí je to sklamanie a o ničom. A nádejný príbeh je zabitý tím stereotypom a vedlajšími misiami. Plus postavami a aj nudným mŕtvym mestom. Jednoznačne nebrať. Ani za 10€.

(zvyšujem hodnotenie po dohraní všetkých DLC ktoré boli fakt zábavné i keď fakt smutný fakt že DLC musia opravovať a patchovať hry...a fakt že všetky tri trvajú 2 hodiny a sú zábavnejšie a plhohodnejšie jak samostatná základná hra...je smutný fakt)
orisis122%
po 20 minutach vymazane ,,,,,, pribeh ovladane o bodov 40 percent je za muziku ...cakame na mafiu 5 ...
Memento25%
V poslenom čase nemám dostatok času :D ..na hry ale na niektoré si rád čas nájdem. No bohužiaľ som si našiel čas na Mafiu 3. Tešil som sa veľmi a kto by nie po Mafii 1 a 2. Z traileru som vedel, že to bude dogabrané. Keď som to spustil hovorím si že, až na tú optimalizáciu a hnusné nepraktické menu to hádam bude stáť za ten čas aspoň príbehovo. A mýlil som sa, táto hra je celá špatná, fakt tak podpriemerný príbeh ešte s nudnou a frustrujúcou hrateľnosťou a so železo-betónovými kríkmi a špatnou grafikou som dávno nevidel. Popravde toto ani neuznávam ako Mafiu beriem to ako nepodarok , nastalo tu niečo ako pri mojej obľúbenej séií Empire Earth a kde EE 3 bola v pozícia ako dnešná Mafia. Proste nehrať.
+ hudba, sem tam pár dobrých nápadov
-Príbeh, hrateľnosť, grafika, optimalizácia, mesto, mapa, postavy aj hlavná, orlí zrak (to ako vážne ?), nie je to Mafia a ani poriadna hra
Dúfam, že sa poučia a v prípade Mafie IV si treba zobrať príklad z prvých 2 dielov. Teda priniesť zaujímavý príbeh, postavy, lepšie spracované mesto, menej arkádovosti, zmeniť hrateľnosť aby nebola taká nudná a stereotypná ako keby ju robili v Ubisofte s Avalanche Studios, a tiež pridať nejeké tie detaily ako mali prvé diely:
https://www.youtube.com/watch?v=ixlszwKVVP0
SvkAmen62%
Urýchlený vývoj uškodil už tejto hernej sérií druhý krát. Hra je v niektorých aspektoch nadpriemerná ale aj podpriemerná. Skvelý storytelling je pokazený zlým dávkovaním, gunplay hlúpou umelou inteligenciou a tak by som mohol pokračovať. Mafia 3 nie je zlá hra. Ako hráč som sa pri nej aj bavil aj nudil. Ale od sedmičkovej hry to má stále ďaleko.
NORD_KING72%
-: bugy, grafické nedostatky, občas optimalizácia, zjednodušenie, umelá inteligencia, stereotyp a recyklácia, slabá interakcia, nulová úprava postavy, deštrukčný model
+: grafika, efekty, audio, hudba, dabing, príbeh, zábava, atmosféra, mesto, simulačný jazdný model, príbehové animácie, streľba, systém krytia, vozový park, spoločníci, postavy, herná doba
Verdikt: New Bordeaux v 60-tych rokoch minulého storočia predstavuje divadelné prostredie s poriadne krvavou oponou, kde sa odohráva dej hry Mafia III. Hlavná postava, ktorou je Lincoln Clay má jasný kariérny plán a to je pomsta a likvidácia rodiny Marcano. Pre dosiahnutie tohto cieľa mu pomáhajú jeho spoločníci, ktorí mu poskytujú viaceré výhody výmenou za mestské časti, čím sa dostávame k halvnému problému celej hry a tým je stereotyp. Ten skutočne zabíja potenciál Hollywoodského zážitku. Náplň misií a ich prostredie sa recykluje. K tomu oproti ostatným dvom dielom je cítiť značné zjednodušenie a slabá interaktivita mesta, ktoré však detailne vymodelované a láka po objavovaní. Je škoda, že autori sa nedržali konceptu predchodcov a priklonili sa masám. Príbeh samotný je prerozprávaný vo forme dokumentu a záznamov z vysluchu. Témami sú aj rasizmus, segregácia a vplyv vojny vo Vietname. Mafia III je množstvom ľudí oprávnene kritizovaná, ale niekedy aj zbytočne prehnane. Často zabúda na pozadie vývoja danej hry. Škoda, že vydavateľ tlačil na vývojarov a nenechal im viac času na odstránenie nedostatkov.
GamingCoreSVK89%
Urýchlený vývoj uškodil už tajte hernej sérií druhý krát. Hra je v niektorych aspektoch nadpriemerná ale ai podpriemerná. Skvelý Storytelling je pokazený zlým dávkovaním, gunplay hlupy zomelú inteligencia a tak by som Mohol pokračovať. Mafia 3 nie je zlá hra. Ako hráč som sa pri naj ai bavil ai nudil. Ale od sedmičkovej hry to má stále ďaleko.
Jaro2150%
Myslím že so mnou bude veľa ľudí súhlasiť keď poviem že toto sa nemalo volať "Mafia 3" ,dávam 50 % len kvôli tomu že keby sa to volalo inak, a nebolo to spojené s celou sériou Mafia, tak by to mohla byť ďalšia priemerná americká hra ktorú by niekto aj hral. Neviem prečo si tvorcovia mysleli že to obdobie do hry pasuje... Nikde není písané že každá nová mafia sa ma odohrávať v modernejsiom prostredí, vždy by som viac uvítal hrať za takého Vittovho oca, alebo Salieriho za mlada. Nová mafia proste nemá svoje kúzlo a je mi vážne ľúto že vznikla pod názvom Mafia 3.
Laserdance1750%
Tomas Angelo by sa v hrobe obracal kebyze vydi co sa vyprodukovalo z tretieho pokracovania dokonalej jednotky a velmi dobrej dvojky. Nudna hlavna postava ( som zvedavy co nato hovori Cosa nostra, černoch mafian...). Nezáživný príbech co bolo vzdy to ikonickou castou mafie. Proste velmi malo dobreho a je to len slaby priemer, kde autori sa viac spoliahju na to ze znacka predava, ako na kvalitu.
edy7155%
Hru som po dlhom hraní konečne dokončil, takže sa ju pokúsim ohodnotiť. Takže kde začať, zo začiatku ma hra chytila, začal suprový príbeh v skvele prepracovanom období. Čakal som keďže je to mafia, že sa bude niesť v duchu predchádzajúcich dvoch dieloch, že to teda bude príbeh, ktorý bude pokračovať po kapitolách, alebo bude nejako pomocou cutscén prebiehať, a to sa zo začiatku zdalo, že to tak bude, ale sklamalo ma to v momente keď sa otvorilo niekolko príbehových misií kde vždy dojdete k nejakemu typkovi, ten vám dá misiu, ale každá táto misia bude pokračovať tak, že musíte každého vyvraždiť, až kým nezaberiete celú štvrť, a nezabijete všetkých šéfov štvrtí. Takto dookola musíte prebrať deväť štvrtí. Každú štvrť preberáte asi hodinu, cutscéna tam bude tak minútu z tej hodiny aj to od veci. Český dabing mi prekvapivo až tak nechýbal, viac mi sedel anglický. Ale proste monotónne zabíjanie a preberanie štvrtí, ktoré trvá neskutočne dlho. Ďalším mínusom je horšia grafika. Príbeh je síce silný, niektoré misie sú super napríklad na parníku, ale viac menej celú hru robíte to isté. To ma mrzí keďže je tá hra nasledovníkom parádnych predchodcov. A najviac ma sklamala jedna skutočnosť, že som sa nedozvedel ako skončil Joe. Na konci sa objavil iba s Leom ale nepovedal nič. Čiže dávam 55%.
Luthy820%
Sklamanie desatrocia. Hraci, ktori cakali aspon taku hru ako Mafia 2, ostanete sklamani. Grafika na dnesnu dobu uplna zla, dovolim si povedat, ze Mafia 2 mala ovela lepsiu grafiku.
Pribeh je velmi podpriemerny, hra sa chce podobat silou mocou na GTA a pritom jej to vobec nejde. Neoplati sa to vobec kupovat a ani stahovat.
tutanxamon11%
Nerad to hovorim, ale Mafia 3 nema spolocne s prvymi dvomi dielmy absolutne nic...
Pre mna nezaujimave, nudne, a hlavne stereotypne!! Dookola plnite misie v podstate tie iste, meni sa akurat prostredie a aj to nie nejako moc extra... Dejovo tiez ma to nevtiahlo, nema to absolutne ziadnu energiu, chyba tomu stava.. ked sa odosobnim od povodnych dielov 1,2 a budem to brat ako uplne nieco nove, tak si to zasluzi akurat 11% za pokus spravit z toho GTA v mafia style... ale inak som naozaj sklamany :/
NeoMatrix50%
ked sme sa dostali nove mafii sme sa tesili ale ked ju vyrobila americka firma a nie ceska tak to sa uz mohlo cakat
asi tak pred rokom vydany hry sa uz pisalo ze nebude CZ dabing a hangar nepoznal ani 2K czech priselne vela opakovacich
misii len soutrack 60 hit music vas aspon naladi
Andyno70%
Asi najsvetlejší aspekt, ktorý hra prináša, je soundtrack, resp. skladby, ktoré hrajú v rádiách. Za ďalšie plus by som zaradil filmovosť - uveriteľné dialógy, skvelá mimika, dej... no problém je v tom, že toto nie je film, ale hra, a po hrateľnej stránke je to už trošku väčšia bieda. Misie sú veľmi jednotvárne a navyše pôsobia dosť arkádovo, čomu prispieva aj ťažko podpriemerná inteligencia nepriateľov. Ak nie ste fanúšik prvej Mafie a hudobnej scény 60-tych rokov, odoberte aspoň 5%.


všetky (117) »

Súvisiace hry Mafia IV
Mafia: Definitive Edition
Mafia: Trilogy
Mafia III: Definitive Edition
Mafia II: Definitive Edition
Mafia 3: Sign of the Times
Mafia 3: Stones Unturned
Mafia 3: Faster, Baby!
Mafia 2: DLC Pack
Mafia 2: Betrayal of Jimmy
Mafia 2: Special Extended Edition
Mafia 2: Joe's Adventures
Mafia 2: Jimmy's Vendetta
Mafia 2
Mafia: Mission Pack
Mafia: The City of Lost Heaven

Diskusia o hre Mafia 3 Pridať príspevok
05.09.2023 09:03 - Ja us testujem mafiju peť a bude sa to odohravat v prešove!! Bude sa...
28.07.2023 09:30 - *** ja som tu stale a punky je tepli ***
23.03.2021 19:14 - VBDFGJHRTJU65I6DSGEAG
23.03.2021 19:14 - VBDFGJHRTJU65I6
15.02.2021 18:36 - ovladanie robil ***
...
Zobraziť všetky príspevky (885) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |