Orcs Must Die! | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 50363 užívateľov

Orcs Must Die!


Žáner:Akčná, Strategická
Dátum vydania:12. Október 2011
Stránky hry:www.robotentertainment.com/games/orcsmustdie
Výrobca:Microsoft Game Studios, Robot Entertainment
Kúpiť hru Orcs Must Die!
Kúpiť hru

Orcs Must Die! je mix akcie, RPG a stratégie vo fantasy prostredí. Všetko pripomína tower defense stratégie - hráči so svojim avatarom bránia pevnosti pred nájazdami orkov za pomoci širokej škály rôznych pascí a zbraní. Všetko zabíjanie obstarávate vy, z pohľadu tretej osoby a keď okolo seba nemlátite mečom či nestrieľate kušou, staviate po pevnosti rôzne pasce, ktoré kupujete za „zabitých orkov“. Pridajte k tomu množstvo humoru, vzhľadom k povahe hry absurdného a máme tu poriadne zábavnú hru.




HW požiadavky Orcs Must Die!
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • 2 GHz Dual Core CPU
  • 2 GB RAM
  • 256 MB grafická karta (NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon x1950)
  • DirectX 9.0c
  • 5 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Orcs Must Die! - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Sector.sk85%
Už video upútavky dávali jasne najavo, že Orcs Must Die!, bude skvelou oddychovou záležitosťou. Výsledok to len potvrdil a dopadol nad očakávanie dobre. Hoci oddychová asi nie je v tomto prípade vhodné slovo. Pri masakrovaní tisícov orkov hra preverí vaše taktické schopnosti a vyžaduje pohotové reakcie. Napumpuje vás adrenalínom a možno si niekedy nad ránom uvedomíte, že vás pohlcuje jediná myšlienka. Všetci orkovia musia zomrieť! Všetci do jedného!
Tiscali Games80%
Vynikající akčně-strategický mix, který si na nic nehraje a po hlavě vás hodí do nekonečného proudu orků, při jejichž zabíjení se budete úžasně bavit, ať už jste spíše hráči tower defense her nebo akčních stříleček. Jedinou chybou je pak absence vlastního editoru úrovní nebo multiplayeru, které však snad přinesou slibované DLC.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Andyno75%
Trošku netradičná tower defense hra, ktorá vás na pár hodín zabaví, no po čase sa objaví klasický stereotyp z likvidovania nespočetného množstva orkov. RPG prvkov je tu celkom málo, čo je dosť veľké mínus, znovuhrateľnosť nehrozí. Ak nie ste fanúšik žánru, odoberte aspoň 5%.
francees98%
Ako si tak pozerám niejaké nové hry či nevišly tak som uvidel túto hru. Poviem Vám že som sa na to vykašlal pretože orkovia ma moc nebavia. Ale na ďaľší deň som to vydel na Steame ´´dobré tak si to zahrám´´ som si povedal. Príď me k veci. Hra sa mi veľmi páči to sa musím priznať, pasce na orkov sa mi veľmi páčia (sú ich hrozne veľa), nepriateľov je veľa to sa mi tiež veľmi páči, kôl je tu tiež strašne veľa a ako som si všimol tak som si mohol vyčarovať paladinov (silných bojovníkov) a strelcov ha ha ha ha to bola sranda :-D. Je síce niekedy ťažká ale zvládol som to... Rovno Vám poviem že táto hra je veľmi... no nie veľmi ale véééľmi super. Už teraz neviem či mám hrať Sanctum alebo toto :-).
SecoQ99%
Je to celkom slušná hra a prešiel som ju na všetkých obtiažnostiach a bavilo ma to. Ale 1% dole za to že tam nejde onič iné ako ubrániť sa orkom. Viac by ma to bavilo keby sa tam dá svojvoľne bohybovať ale inak celkom good.
Jozin9285%
Celkom prekvapivá a zaujímava hra, ktorá určite nesklame. Pasce, kúzla, obrancovia veľa dobrého sa tu nájde, len miestami dosť stereotypné !
Chester_180%
+grafika
+hratelnost
+zbrane
+vela urovni
+skvela odychovka

-pribeh

Ked uz ozaj neviete co od nudy hrat tak toto je ta spravna volba skvelo sa zabavite.
Infinity50%
Dosť nudná hra, pár levelov ma bavila, ale potom prišiel silný stereotyp a už som sa k nej nikdy nevrátil. Je to rýchla akcia, bránite portál pred armádov orkov, využívate pri tom prostredie, pasce a rôzne zbrane, môžete si najať aj vojakov, ktorí trocha pomôžu. Dá sa tam pekne taktizovať. Fanúšikov takéhoto typu hier určite poteší, no mňa tento žáner moc nebaví, takže ma nebavila ani táto hra, preto len 5/10 - priemer.


všetky (20) »

Súvisiace hry Orcs Must Die! 3
Orcs Must Die! Unchained
Orcs Must Die! 2 - Fire and Water Booster Pack
Orcs Must Die! 2
Orcs Must Die! Game of the Year
Orcs Must Die! Lost Adventures
Orcs Must Die! Artifacts of Power

Diskusia o hre Orcs Must Die! Pridať príspevok
01.05.2014 14:41 - Rádi bychom Vás pozvali na nedávno spuštěnou CZ &...
10.08.2012 17:16 - Nepoznáte nejaké hry takehoto tipu ako je Orcs Must die??
19.04.2012 19:50 - Ctrl+alt+del
05.02.2012 19:02 - Super hra :-D aj ked je dosť krátka ... Mal som to prejdute za 1 den...
05.02.2012 15:44 - mam to.. je to pecka, grafika paradne, ale ten pajac sa mi stale otaca, a mys ...
...
Zobraziť všetky príspevky (16) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |