Cyberpunk 2077 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 34004 užívateľov

Cyberpunk 2077


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:10. December 2020
Stránky hry:www.cyberpunk.net
Výrobca:CD Project
Kúpiť hru Cyberpunk 2077
Kúpiť hru

Hra Cyberpunk 2077 prináša otvorený, brutálny a napriek tomu realistický svet budúcnosti s nelineárnym príbehom plným zvratov. Hra sa inšpiruje knihami Williama Gibsona, filmami Blade Runner a Ghost in the Shell, či hrou Deus Ex. Pretože ale hra vychádza hlavne z pen and paper hry Cyberpunk, kde je možné vytvoriť akúkoľvek postavu, tak aj tento skvost vám umožní rovnaké možnosti.

SVET PODĽA VÁS
Hráte ako V, nájomný zločinec, ktorý pátra po jedinečnom implantáte, ktorý je kľúčom k nesmrteľnosti. Môžete svojej postave upravovať kyber výbavu, schopnosti a herný štýl a skúmať rozľahlé mesto, kde vaše rozhodnutia utvárajú príbeh a svet okolo vás.

HRAJTE AKO NÁJOMNÝ ZLOČINEC
Staňte sa v Cyberpunk 2077 kyberpunkerom, mestským žoldnierom vybaveným kybernetickými vylepšeniami, a vybudujte svoju legendu v uliciach Night City.

ŽITE V MESTE BUDÚCNOSTI
Vstúpte do obrovského otvoreného sveta Night City - do miesta, ktoré zavádza nové štandardy grafiky, komplexnosti a hĺbky.

UKRADNITE IMPLANTÁT, KTORÝ ZARUČUJE VEČNÝ ŽIVOT
Prijmite tú najriskantnejšiu zákazku svojho života a nájdite prototyp implantátu, ktorý je kľúčom k nesmrteľnosti.




HW požiadavky Cyberpunk 2077
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 10
  • Intel Core i5-3570K / AMD FX-8310
  • NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon RX 470
  • 8 GB RAM
  • 70 GB HDD
  • DirectX 12
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i7-4790 / AMD Ryzen 3 3200G
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon R9 Fury
  • 12 GB RAM
  • 70 GB SSD
  • DirectX 12

Ďalšie videá »


Cyberpunk 2077 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Sector.sk100%
V Cyberpunk 2077 CD Projekt znovu odviedol parádnu prácu a ponúkol veľmi pôsobivý titul a prakticky prvú skutočne next-gen hru v otvorenom svete. Vizuálne jedinečnú, preplnenú obsahom, hĺbkou a celú vedenú pôsobivým príbehom, v ktorom zahviezdi Keanu Reeves. Skutočne je to niečo, čo sa oplatí zahrať a nebudete banovať.
Tiscali Games90%
Cyberpunk 2077 navzdory obrovským očekáváním obstál. Podmanivý příběh plný výrazných postav a krásné, otevřené, detailní město chytnou a nepustí, dokud vám do žil nenapumpují všechen syntetický adrenalin. Tohle vynikající RPG si rovnocenně užijí fanoušci akce i plížení. Vaz mu naštěstí nesráží ani jeho největší slabina: špatný technický stav.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
malycauner90%
Hra je EPICKA, opravdu je to neco neskutecne zazivnyhoho a po pribehove strance opravdu nema mnoho konkurentu, ale tech bugu tam bylo opravdu, kurva ale opravdu mnoho.Neda se to prehlizet a mavnout nad tim rukou, protoze to striktne ovlivnovalo klicove prvky gameplaye, a hra byla o to min zazivna.Ale i presto se jedna o hru, co se zapise do historie jako jedna z nejlepsich her.
gto4285%
Je to drahé hovno. Jedine co stojí zato je príbeh. Grafika tu už byla lepší ale statická. Měly jsme super odrazy, nasvícení map, realistické textury i taky to GI. Hry měly svuj engine, taky českej dabing, hry byli levnější a delalo na nich 30 lidí. Hry byli zajímavější, něco moudrého vám řekly, nad čím jste se zamyslely. Ale ted? nenasvicene mapy, obrovské mapy, kde nic zajimaveho není, milion zbraní ktere jsou odpad. Na hre musí delat 300 lidí, Hry musí byt dražší. Hry mají umělé nerealistické detaily a to ne pro nás hráče, ale pro ulehcení práce vyvojarum. Už ani vlastní engine si neudělají, nebo českej dabing, dokonce už ani cz titulky nechtějí dělat. Prý je to drahý. Je to v prdeli. Všechno je horší a dražší. Zlatá éra her kolem 2000 až 2010. Nekteré hry byly doopravdy velkolepé. Ale co? Koupíme si grafiku pro physx potom pro tesselaci, nasledne pro rtx. A kde je ta fyzika a nasvicení? Ted máme horší fyziku. Cyberpunk 2077 je bez raytrace hure nasvicenej nez v E3 gameplay.

Ale abych byl trochu spravedlivej. Hra má Zajímavej příbeh, hudba má říz, i ty vedlejší mise celkem vynikají na dnešní dobu.
Memento94%
Po viac ako 60 hodinách, konštatujem, že Cyberpunk 2077 je skvelá hra.
+ Postavy a ich charaktery a rôznorodosť
+ Animácie, mimika a prepracovanost
+Vizuálne nádherné mesto a okolie, perfektne spracované interiéry budov ktoré nie sú generické
+Kvalita dabingu a herecké výkony
Príbeh a jeho vetvenie, sidequesty, ktoré sú na nerozoznanie od hlavných a neporovnateľne lepšie ako v konkurencii
+rozhodovanie, dialógy
+ Rôzne možnosti gameplayu
Vyšetrovanie a minihry

-bugy, doskakovanie textur, NPC, vozidiel
- AI a sem tam UI, ktoré treba upraviť
- Určitá orezanosť obsahu,, tu však čakám hromadu obsahu, vylepšení, ktoré CD Projekt prinesie. Na optimalizáciu sa nesťažujem ide mi to ultra na GTX 1080TI, i7 7700 16 GB ram. Hodnotím len PC verziu nie 7 ročne konzoly, takže ja som viac ako nadšený z tejto pecky.
Artheras100%
Na toto som čakal velím dlho, hra ma veľmi baví v každom smere ... bugy sa opravia ... na túto hru treba mať poriadny stroj a ten chvalabohu mám ... :)
mikeflame100%
Skutočne sa jedná o prvú next-gen hru. Doteraz som nehral hru, v ktorej by vedľajšie (nepovinné) misie tvorili akoby súčasť celého príbehu (akoby do neho patrili). Otvorený svet mesta Night city tu nie je iba preto aby bol otvorený a obrovský. Je tu aj systém rýchlej dopravy formou akýchsi teleportov, ktorý ale nebudete chcieť v tomto živom meste používať, azda iba v situácii, keď zablúdite, čo sa ale v niektorých častiach Night City dá skutočne veľmi ľahko. V takej situácii vám pomôže mapa (značne neprehľadná, pretože je vytvorená v 3D, čo dosť sťažuje orientáciu a neuľahčuje to ani jej dosť zvláštne ovládanie - hrané na PC) dostať sa aspoň k najbližšiemu terminálu teleportu.
Podľa mňa nedôjde k opraveniu všetkých známych "bugov a glitchov", ako napríklad tie doskakujúce NPC či autá, lebo nejde o bug či glitch ale o principiálnu funkciu hry, teda o zámer tvorcov hry, ktorým je v tomto prípade zníženie hardwarovej náročnosti hry. Hovorí sa tomu optimalizácia hry. Grafika hry je podľa mňa vynikajúca. Zásadne však hrám bez všetkých tých moderných grafických možností, ktoré neznášam, lebo nemajú s reálnym svetom nič spoločné (napr. motion blur či raytracing a ďalšie).
Cyberpunk 2077 nemôžem zhrnúť inak ako konštatovaním, že sa v súčasnosti jedná o diamant medzi hrami a ja pevne dúfam, že sa týmto smerom vydajú aj všetky ostatné vývojárske štúdiá
Laserdance1790%
Po dohraní Cyberpunku som mal zmiešané pocity, ale vo výsledku to bola skvelá jazda po krásnom Night city.

+ grafika, postavy, atmosféra, prepracované rpg prvky, vedlajšie úlohy, hratelnosť, Night City
- bugy, krátky hlavný príbeh, umelá inteligencia, policajti
Thiago90%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


všetky (86) »

Súvisiace hry Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Diskusia o hre Cyberpunk 2077 Pridať príspevok
10.06.2021 16:55 - Užívateľ > SN0RK | Užívateľ | Hry | Hodnoten...
01.04.2021 16:38 - Skutočne je podľa teba lepšia hra ktorá ponúka 10 hod...
01.04.2021 16:25 - Myslím, že tak ako ty to vnímajú aj herné št...
13.01.2021 20:57 - punky : čo za jebnúté decko uro.bí niečo takéto....
05.01.2021 18:56 - Nie je to zlé ale nájdu sa chyby a popravde autá sú stra&#...
...
Zobraziť všetky príspevky (27) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |