Murdered: Soul Suspect | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 26342 užívateľov

Murdered: Soul Suspect


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:3. Jún 2014
Stránky hry:www.murdered.com
Výrobca:Eidos Interactive, Square Enix
Kúpiť hru Murdered: Soul Suspect
Kúpiť hru

V hre Murdered: Soul Suspect sa ujmete úlohy detektíva Ronana O'Connora, osoby s temnou minulosťou, ktorá je postavená pred najťažší prípad zo všetkých; Vyriešenie svojej vraždy. Jeho duša je uväznená v našom svete a pokoj nenájde, pokiaľ nepostaví svojho vraha pred súd. Pomocou svojich novo nabitých schopností prehľadáva americké mesto Salem skrz naskrz.

Vzhľadom k tomu, že nemôže priamo komunikovať so živými policajtmi, musí sa uspokojiť s čítaním ich myšlienok a ovplyvňovaním ich názorov a činov, aby ich nasmeroval na správnu cestu. Ako časť svojho vyšetrovania bude musieť vypočúvať duchov obyvateľov Salemu a bojovať s démonickými bytosťami. Zistil šokujúcu pravdu stojacu za jeho smrťou.




HW požiadavky Murdered: Soul Suspect
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista / novší
  • Dual Core CPU
  • 2 GB RAM
  • 12 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta (AMD Radeon HD 3870 / Nvidia GeForce 8800GT)
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7 / 8
  • AMD FX-8000 / Intel Quad i7 Core
  • 4 GB RAM
  • 12 GB miesta na disku
  • Grafická karta (AMD Radeon R9 270 / Nvidia GTX 660 séria)
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Murdered: Soul Suspect - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
61%

Recenzie
Tiscali Games40%
Murdered: Soul Suspect je duchařská detektivka, kde duchové nemohou procházet libovolnými objekty a detektivní práce připomíná prohlížení leporela. A když boje s démony pro změnu vypadají jako hon na opilou mouchu s plácačkou v ruce, pak hře k dobrému hodnocení nepomohou ani dobře napsané vedlejší případy nebo atmosféra Salemu.
Sector.sk65%
Aj keď hodnotenie vyznieva negatívne, hru nemožno pokladať za zlú. Skutočne dlho nebudete vedieť, čo si máte o Murdered: Soul Suspect myslieť. Má veľa nedostatkov, dokonca aj pár technických chýb, no subjektívny dojem nie je zlý. Ba práve naopak. Atmosféra a mnohé príbehy vás pohltia a k hre sa radi budete vracať. Niekedy vás otrávi, no so zaťatými zubami to prejdete a pustíte sa do hľadania niečoho zaujímavejšieho. Ja som aj napriek všetkým negatívam hru znova rozohral ešte v ten večer, keď som ju po prvý raz dokončil.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Ivannna795%
Hra sa mi nehorázne páči ( pre tých čo radi prudkú akciu a strielačky neodporúčam hrať, ptm sú zlé recenzie ). Páči sa mi atmosféra, nápad, dej, postavy. Občas má hra bugy, ale tak nič extra hrozné. Skvelá hra na odreagovanie :)
tutanxamon100%
je to presne tak, ako sa tu už písalo. ten čo ma rád strielačky, tak si nepríde v tejto hre na svoje, ale ten ćo ma rád skvelý dej, nápad, niečo nové, určite by si mal zahrať práve túto duchársku zaujímavosť :) je to adventura a to čo mala splniť, podľa mňa splnila. ja som spokojný, skvelá grafika, hrateľnosť, dej, nápad a prekvapivý koniec.
Blackshot90%
Jednoznačne najlepšia adventúra čo som asi hral a dokazala ma udržat až dokonca.Určite nič pre tých čo chcu strelbu a pod...grafika fajn,dej a zápletka je fantasticka a nečakaná až dokonca ,na ovladanie sa rýchlo zvykne aj ked je pravda ,že ta demonika je tam otravná ale nič čo by to pokazilo ...
xSHooGYx100%
Velmi dobrý a zajímavý příběh + i vedlejší příběhy. Jsou to dva světy v jednom, svět mrtvých a živých a to samé platí o budovách. Já byl s hrou velmi spokojen. Neměl jsem tam žádné chyby/bugy, hra mi jela jak po másle. Jen škoda že hra je celkem krátká, tedy pokud čtete vše z hlavního příběhu, jinak vám hra občas zamotá hlavu.
Novalinko53%
asi som si nemal zahrať sherlocka a potom toto ale skorej naopak. Hra je extrémne nudná nemáte v nej čo pokaziť je lineárna viac menej s mini vedľajšími možnosťami , dej sa mi napriek tomu páčil ale boje s démonmy sú hrozne nudné a nezáživné , jediné čo sa mi páčilo bolo ovládanie mačky
minuteman90%
+ grafika
+ pribeh, postupovani pribehem, uvodni videa
+ reseni vlastniho a nejen vlastniho pripadu
+ chozeni skrz zdi = naprosta pecka

- sem tam bugy
- easy zabijeni demonu
- nejni zadna pif paf zbran
NORD_KING48%
-: bugy, spôsob vyšetrovania, totálne absurdnosti a nelogické obmedzenia, súboje s démonmi, nevyužitý potenciál, herná doba, atmosféra, stereotyp, cena
+: grafika, efekty, príbeh, vedľajšie dejové línie, hra za mačku, tetovania hlavnej postavy, mesto, postavy
Verdikt: Detektív a duch Ronan O'Connor v jednej osobe to má v hre Murdered: Soul Suspect naozaj ťažké. Neustále je šikanovaný zo strany autorov tejto hry prostredníctvom absurdných obmedzení. O'Connor nemôže byť so svojou milovanou, nemôže vôjsť len tak do domu, nemôže prechádzať všetkými stenami a predmetmi, nemôže naplno posadnúť človeka, ale mačku áno, nemôže logicky riešiť vlastnú vraždu, nemôže sa vznášať a to stále nie je všetko, čo nemôže robiť ako duch. Všetku tú absurdnosť ešte podčiarkuje komický pokus o vysvetlenie týchto obmedzení v rámci príbehu. Po grafickej stránke je na tom hra veľmi dobre. Autorom sa podarilo vytvoriť temnú atmosféru v ešte temnejšom meste Salem. Príbeh hry, no predovšetkým postranné príbehy sú celkom slušne napísané a dokážu zaujať. Všetko pozitívne, ale padá pre už spomenuté negatíva, ale nakoniec O'Connor má predsa len šťastie, pretože toto absurdum je možné dohrať už za päť hodín.


všetky (19) »


Diskusia o hre Murdered: Soul Suspect Pridať príspevok
09.01.2016 22:28 - Když se dostaneš do třetího podlaží, má#...
26.12.2015 16:12 - Ahoj, mám dotaz jak zabít nebo se vyhnout démonům ve t"...
31.08.2014 16:35 - chcem sa opýtať , či niekto nevie kde by som našla druh...
24.08.2014 20:23 - Čeština super, díky za překlad, rád zjistím, jes...
15.08.2014 23:47 - prosim vas, ako dam cestinu do hry ? nejde mi to. dakujem.
...
Zobraziť všetky príspevky (16) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |