How to Survive | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 49264 užívateľov

How to Survive


Žáner:Akčná, Adventúra, RPG
Dátum vydania:23. Október 2013
Stránky hry:howtosurvivethegame.com/HTS/index/uk/2/howtosurv...
Výrobca:Eko Software, 505 Games
Kúpiť hru How to Survive
Kúpiť hru

How to Survive je akčná príručka, ako prežiť v infikovanom svete, kde nikto nie je v bezpečí a treba myslieť na základné životné potreby. Hráč sa prenesie na pobrežie Kolumbie po neobjasnenej pohrome. Na prežitie je nevyhnutné hľadať zásoby potravín, vody a prístrešok, vyrábať predmety a zbrane od rybárskych prútov až po Molotov koktajl. Hráči sa môžu aj spájať do tímov v lokálnom a online multiplayeri, v príbehu aj výzvach, kde čelia infikovaným.




HW požiadavky How to Survive
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / novší
  • Intel Core 2 Duo / ekvivalent
  • 4 GB RAM
  • 7 GB miesta na disku
  • Grafická karta ATI Radeon HD 5700 / NVIDIA GeForce GT240

Ďalšie videá »


How to Survive - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
64%

Recenzie
Tiscali Games60%
How to Survive je spíše minimalistické RPG, které nepřináší nic nového. Fanouškům zombie tématiky se ale bude líbit, dokud je nezačne nudit opakující se prostředí, omezený soubojový systém a nevyužitý potenciál tvorby předmětů.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
VastoLorde2160%
Čo sa týka tejto hry asi som mal prehnané očakávania. Grafika pekná, veľa rozmanitých vecí ale príbeh, ovládanie ma sklamalo. Hral som to tak do polky ale dalej som to už nevydržal kvôli stereotypu . Snaď sa bude páčiť Vám :)
maros948590%
Ako fanusik Beara Gryllsa aa serie The walking dead ma tato hra prijemne prekvapila. Prezivanie je ta na tej hre to najlepsie (vyroba zbrani,hladanie potravy ... + ako bonus zabijanie zombiikov. Jedine co by som tejto hre vytkol je to ovladanie.
Sintarandir65%
H2S je na akciu zameraná hra s prvkami RPG. Obohraný dejový koncept, primitívne úlohy, žiadne herné inovácie. Koncept starej klasiky menom "Tamagotchi" dotiahnutý k maximu. Jesť, spať, zábava/hra (masaker zombíkov). Obstojná grafika, ale absencia voľnej kamery občas hru zneprehľadní. Minimum možností levelovať postavu, malá variabilita prostredia (4 ostrovy) a taktiež aj základných predmetov, či dokonca aj zombíci sú furt rovnaký a je ich málo druhov, trestuhodne odfláknutá a nevyužitá možnosť vyrábať nové predmety. Malý inventár a žiadna možnosť predmety skladovať k neskoršiemu využitiu. H2S mi z tohoto vychádza skôr ako oddychová zombie masaker hra na voľný čas, ako nejaký plnohodnotný herný titul. Ďalší dokonalý príklad, ako sa dá hra nedotiahnuť. Ale veľké plus sú "Kovac's Rules" medzi-sekvencie, ktoré svojou vtipnosťou viac, ako len excelujú a tejto naprosto priemernej hre u mňa zabezpečili 10% navyše. Nad slnko jasný príklad "budgetovky" robenej skôr pre skrátenie voľných chvíľ, ako na seriózne hranie.
NORD_KING58%
-: bugy, miestami kamera, zasekávanie sa aj o malé predmety, tvorba a výber postavy, nízka maximálna úroveň rozvoja postavy, postupný stereotyp, úlohy, príbeh
+: grafika, audio, efekty, základné potreby pre prežitie a ich uspokojovanie, striedanie dňa a noci, zbrane, crafting, miestami atmosféra, herná doba, dabing, RPG prvky, multiplayer, herné módy, humor, finále
Verdikt: Každý rok uzrie sveto sveta živých niekoľko titulov s nemŕtvym osadenstvom. Sporným prvkom týchto hier je ich kvalita. Herný titul How to Survive trpí viacerými nedostatkami, prekvapujúcimi prvkami a postupným stereotypom, vďaka čomu sa radí do ľahkého nadpriemeru. Je prekvapujúce, že v hre s osadenstvom v značnom rozklade vám najväčšie nebezpečenstvo hrozí približne od 20 centimetrov vysokej flóry. V situácii keď máte za chrbtom tlupu nemŕtvych a zaseknete sa práve o nejakú rastlinku... výsledok jednoznačne nepoteší. Kampaň ako taká ničím neočarí a neprináša nič originálne. Preto ju možno preskočiť ako aj tú rastlinku v reále. Hráč sa tak môže vrhnúť na klasický survival mode alebo si prizvať na žatvu kamaráta, s ktorým hra dostáva ten správny náboj. Celkovo How to Survive neoslní, no ani neurazí. Jedná sa o tuctový titul, ktorý dokáže priniesť zábavu nenáročnému publiku a fanúšikom zombie apokalypsy.


všetky (15) »

Súvisiace hry How to Survive 2
How To Survive: Third Person Standalone

Diskusia o hre How to Survive Pridať príspevok
08.01.2015 04:29 - Ahoj, neviete miporadit, hram hru How to survive a nejde mi ukladať hru v...
13.07.2014 13:40 - mam vsetky karticky vsetky achievmenty mam maxi level v odznaku nahral som sko...
18.04.2014 19:56 - uz som to presiel po 231 hodinach tam fakt nejde uz nic robit a uz to bde nudn...
01.12.2013 20:55 - Je nejaky inventory editor ? chcel by som spravit najlepsie brnenie a chyba mi...
02.11.2013 16:22 - kde si ju sťahoval...alebo link na crack
...
Zobraziť všetky príspevky (15) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |