Valiant Hearts: The Great War | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 6320 užívateľov

Valiant Hearts: The Great War


Žáner:Adventúra, Logická / puzzle
Dátum vydania:25. Jún 2014
Stránky hry:www.ubisoft.com/en-gb/game/valiant-hearts
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Valiant Hearts: The Great War
Kúpiť hru

2D adventúra Valiant Hearts: The Great War rozpráva príbeh a osudy štyroch vojakov Emila, Karla, Anny, Freddieho a psa Walta vo svete zmietanom 1. svetovou vojnou. S každou postavou, na pozadí vojnových udalostí, budete prechádzať vlastný príbeh, ktorý sa líši podľa povahy jeho hrdinu. Všetky príbehy však spája túžba našich hrdinov pomôcť mladému nemeckému vojakovi nájsť jeho lásku.

V priebehu hry sa dozviete množstvo detailov o veľkých bitkách 1. svetovej vojny, kde autori pri tvorbe vychádzali nielen z historických dokumentov, ale aj z listov odoslaných z frontu a chceli vytvoriť hru historicky čo najvernejšiu, aby svojim spôsobom mohla pôsobiť aj ako dokument. Ide však predovšetkým o adventúru, v ktorej však hádanky nie sú nadradené plynulému rozprávaniu, skôr pomáhajú vžiť sa do príbehovej linky.




HW požiadavky Valiant Hearts: The Great War
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • Intel Pentium IV @ 3.0 GHz / AMD Athlon64 3000 @ 1.8 GHz
  • 2 GB RAM
  • 2 GB HDD
  • 256 MB, Shader Model 3.0 grafická karta (nVidia GeForce 6800GT / AMD Radeon X1950 Pro)
  • DirectX 9.0
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.0 GHz / AMD Athlon64 X2 3800 @ 2 GHz
  • 2 GB RAM
  • 2 GB HDD
  • 512 MB, Shader Model 4.0 grafická karta (nVidia GeForce 9600GT / AMD Radeon HD3850)
  • DirectX 9.0

Ďalšie videá »


Valiant Hearts: The Great War - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
82%

Recenzie
Tiscali Games80%
Výtečně odvyprávěný příběh v kulisách první světové války. Je nádherný, dojímavý, atmosférický a zároveň poučný. Po herní stránce je Valiant Hearts jednoduchá, ale příjemná adventura křížená s plošinovkou, která občas lehce vykrádá sebe samu. Nicméně jí to díky obrovskému šarmu dozajista odpustíte.
Sector.sk85%
Valiant Hearts: The Great War sa predovšetkým vynikajúco hrá, ovládanie je intuitívne aj na klávesnici, nič vás až tak nefrustruje a ak sa po približne šiestich hodinách dopracujete k záveru, stane sa na dnešnú dobu niečo nevídané, neslýchané. Hra vo vás zanechá rozpačitý dojem. Nie preto, že by neohúrila, práve naopak, nechá vás premýšľať nad zmyslom vojny, za koľkými zmárnenými životmi stojí, koľko utrpenia spôsobila nevinným. Čosi také v Battlefielde či Call of Duty nenájdete, museli nám to ukázať až Francúzi - a na to, že im pútavé rozprávanie ide, stavte svoj posledný kroasant. Valiant Hearts je jednoznačná povinnosť pre hráčov, ktorí sa nie len radi kochajú, ale dianie na obrazovke aj prežívajú.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kejo100%
Krásny príbeh, pri ktorom vám ale budú naskakovať zimomriavky. Parádny vizuál a hudobný podmaz! Hrateľnosť a hádanky nie sú žiadna veľká výzva, ale hra obsahuje obrovské množstvo zaujímavostí o WWI. Preto sa oplatí vedieť anglicky, ináč to asi nemá zmysel hrať. Je to v podstate taký súhrn priebehu WWI, doplnený o dojemný príbeh. Pekný príklad toho, ako hry môžu vzdelávať. Jednoznačne odporúčam každému, a hlavne školou povinným, ktorým sa nechce učiť dejepis klasickou formou.
Tomi100%
Ak hľadáte neobyčajnú hru s kvalitných a dojemným príbehom a skvelou hrateľnosťou, tak je toto tá správna voľba. Na prvý pohľad vás grafika na screenoch nenadchne, no práve vďaka takémuto vizuálu, hra pôsobí naozaj skvelo a vytvára presvedčivú atmosféru WW1. Rozprávanie príbehu je naozaj vynikajúce a hra vás bude baviť od samého začiatku až po koniec. Hracia doba je dosť dlhá, v hre riešite nenáročné logické úlohy a ovládanie je intuitívne, dozviete sa veci z obdobia WW1 a dej je rozprávaní jednoduchou angličtinou, takže vám postačia základné znalosti anglického jazyka. Čo je prekvapivé pre hru z vojnového prostredia je to, že počas hrania zabijete, ak si dobre pamätám, len jednu osobu a aj to nechtiac a v mene dobra. V hre hráte za viac postáv, ktorých cesty sa spoja a pritom majú všetci rozdielny osud. Ak túžite po titule, ktorý vás ohúri, tak toto je pre vás to pravé !
Enoo100%
Nemam čo dodať paradna hra ani graficky ani fyzicky nebola excelentna ale ten pribeh no super. Odpočučam zahrať každemu kto ma rad typ takychto hier. :) Neoľutujete to !!
A ešte sa aj pritom naučite aj niečo z historie. Je aj čeština takže aj mate zaujem ,tak hrajte nevahajte !! Krasny koniec... A ešte čo by som pochvalil je že, taa hudba k tym jednotlivym scenam bola fantasticka. Ako sa hovori v jednoduchosti je KRASA !! :) :)
ThePretender100%
Naozaj nádherne spracovaná adventúra. A keď adventure, tak sa nešetrí dokonalou hudbou a emóciami. Obsahuje plno sklamaní, no nakoniec vždy zasvieti nádej, avšak nenechajte sa oklamať rozprávkovou grafikou, tak ako pri Brothers sa nič nevyrovná konečnému vyvrcholeniu a poslednému listu...
minuteman70%
+ kreslena grafika
+ prostredi
+ jednoduchost, ktera bavi
+ prolinani vice pribehovych linii

- stupidni hlas vypravece
- po chvili nudne


všetky (20) »

Súvisiace hry Valiant Hearts: Coming Home

Diskusia o hre Valiant Hearts: The Great War Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |