Assassin's Creed: Rogue | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 15000 užívateľov

Assassin's Creed: Rogue


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:10. Marec 2015
Stránky hry:assassinscreed.ubi.com
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Assassin's Creed: Rogue
Kúpiť hru

Assassin's Creed: Rogue vás zavedie do polovice 18. storočia počas Sedemročnej vojny. Vojny, ktorá doviedla veľké a silné Francúzsko do finančných problémov ktorej koniec potom priniesol revolúciu. Navštívite zamrznutý severný Atlantik, Apalačské údolie na východe USA a tiež New York.

DRUHÁ STRANA KONFLIKTU
Najväčšou zmenou Rogue je však hlavný hrdina, ktorý vám ponúkne pohľad z odvrátenej strany série Assassin's Creed. Tentoraz hráte za templára menom Shay Patrick Cormac, ktorý pretrpí zradu bratstva a stane sa obávaným lovcom Assassinov. Celú hru prejdete premenou z dobrodružného Assasina na nebezpečného a hlavne odhodlaného Templára.

OBROVSKÝ SVET
Veľa času strávite za kormidlom lode Morrigan. Dobrodružstvo sa tiahne od severného Atlantiku až po Apalačské údolie. Tešiť sa môžete na vernú kópiu slávneho New Yorku v dokonalom dobovom prostredí. Už teraz si viete iste predstaviť, koľko miest k objaveniu vás čaká.

ZLEPŠENIE VO VŠETKÝCH SMEROCH
Okrem dobre nabrúsených šablí si v Assassin's Creed: Rogue vyskúšate aj strelné zbrane, do ktorých možno využiť hneď niekoľko druhov nábojov. Celkovo si vrchovatou mierou užijete rozdielne možnosti plnenia úloh, zaujímavé herné prostredie aj postupný rozvoj svojej postavy.




Alternatívne názvy
Assassin's Creed Rogue; Assassins Creed: Rogue; Assassin's Creed: Comet

HW požiadavky Assassin's Creed: Rogue
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 SP1 / 8
  • Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz / AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
  • 2 GB RAM
  • 12 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce GTS450 / AMD Radeon HD5670 1GB / Intel HD4600
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 SP1 / 8
  • Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz / AMD FX-6100 @ 3.3 GHz
  • 2 GB RAM
  • 12 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce GTX 560Ti 1GB / AMD Radeon HD 6870 1GB
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Assassin's Creed: Rogue - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games70%
AC Rogue kráčí ve šlépějích pritáského Black Flag, jehož fanoušky potěší téměř stejným herním zážitkem. PC konverze je sice výborně optimalizovaná, avšak vizuálně již dost ztrácí, navíc ovládání nemusí sednout každému.
Sector.sk75%
Celkovo je Assassin's Creed: Rogue dôstojným zakončením americkej trilógie Assassins Creed série, ktorá nás pred pár rokmi vytiahla zo stredovekej Európy, umožnila spoznať americkú históriu a ponúkla primárne námorne ladené novinky. Rogue je síce prídavok, ktorý minulý rok len dopĺňal AC Unity a viacmenej len spájal už známe veci AC3 a Black Flag, ale príbehovo to uzavrel a umožnil sérii presunúť sa späť do Európy. Hra je konkrétne priamo previazaná s Unity, na ktoré sa tento rok naviaže londýnsky Assassin's Creed: Victory.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
srpenpalo100%
Další skvělý díl skvělé herní série Assassin's Creed... Tenhle díl hodnotím opět jak jinak než 100%...
evo5081%
Stary dobry Assassin's Creed,vsetko postarom,žiaden skok dopredu...
Grafika 100
hratelnost super...
pribeh 100
Blaaade90%
Ak mam pravdu povedať, tak na túto hru som sa pred vydaním pozeral cez prsty... myšlienka toho že to je len akoby "vedľajšia hra" spomedzi ságy a nanajvyš sa malo hrať za templára mi veľa motivácie do jej hrania nedávalo... no veľmi som sa mýlil... čo sa príbehu týka tak aj sám som bol nahnevaný na assassinov, čo bol aj zámer tvorcov, našťastie si to u mňa na konci vyžehlili... celkovo to bolo také príbehové spojenie medzi AC3 a AC Unity a príbehom som bol v konečnom dôsledku tak nadšený, že u mňa schovala do vrecka aj Unity... Bavilo ma to viac ako samotný Black flag a to je už čo povedať, jednoducho aj preto že doba pokročila a boli tam lepšie technické vychytávky... za black flag bohužiaľ zaostáva graficky, no aj vďaka tomu bola hra skvelo optimalizovaná...
Takže ak to mám zhrnúť, hra ma prekvapila a dokonca v mojich očiach predčila Unity...
lubdro0056100%
Ja už ju mám prejdenú a veľmi sa mi páčila najme tá puška s granátometom a dávam 100% a teším sa na další diel a Assassin's Creed: Victory.
kerberos90%
Pre mna osobne prekvapivo vybornydiel! Je pravda ze sa jedna prakticky o upraveny AC 4: Black flag a od ohlasenia hry sa bral len ako doplnok do serie, taktiez sa nedockal reklamy a prezentacie ala AC Unity.. Naopak je to jeden z najlepsie optimalizovanych AC (bezi na MAX aj na slabych PC a ziadne prepady FPS) a novy protagonista ktory sa obrati proti Bratstvu zabijakov ma zaujimave pozadie. Lovenie assassinov je vyzivave ako su teraz aj namorne bitky, no k dispozicii mame nove zbrane, vratila sa ekonomicka stranka hry, je tu aj nova namorna minihra. Tak v skratke klady:
+zaujimavy protagonista
+nove ponatie pribehu
+pekna a nenarocna grafika
+hudba a namornicke priesne
+nove zbrane
+super optimalizacia (nizke naroky, ziadne prepady fps :-) )
+obrovsky svet
+hromada vedlajsich cinnosti
+vyzivave lovenie vodcov
+narocnejsie (ale stale super) namorne bitky
+upgradovanie, kraftovanie, ekonomika
Zapory:
-vysoka cena
-miestami AI nepriatelov
-pre niekoho moze posobyt ako datadisk AC4
BYGM85%
Líbí se mi že se vrátili lodě, a prakticky celý AC4BF. Ale nato že to je hra vyrobená (resp. předělaná) s nižšími finančními prostředky tak mi přijde lepší než Unity.
Witcher70%
Assassin's Creed: Rogue síce nijako extra neurazí no zato ani nepobaví. Bol som pri zrode Assassin's Creed série, hral som všetky diely a musím povedať že kvalita nestúpa do výšky, práve naopak, azda je to tým, že motív, ktorý hral človek už sedem krát predtým, proste už nedokáže zaujať. Celkovo som už hodne skeptický k Assassin's Creed a očakávam dôstojný koniec série, ktorý si hra určite zaslúži. Je ale naopak možné, že ma hra milo prekvapí ako pri Black Flag, veď uvidíme. :)
Hary100%
Hra vysoce předčila mé očekávání. Dokonalý příběh, prolínající se s AC III, AC IV a Unity. Konverze konzolové grafiky na PC se povedla na výbornou. Hra má minimální chyby, které se dají v pohodě přehlédnout. Nemá bugy jako AC IV a grafika je hezká. Hardwareové nároky Unity povýšily Rogue na regulérní hratelný díl daleko nad samotný díl Unity. Spoustu vylepšení oproti AC IV udělaly ze hry dokonalý zážitek. Mezi vylepšení patří např. zvýrazněný dosah pískání na vojáky pokud jste skryti v křoví; vítr reálně unáší vaši loď dle jeho směru; pokud do vás narazí útočící loď, okamžitě se odehrává bitka na vaší lodi; tak jako jste ve všech dílech lovili asasíny, tak teď loví oni vás; puška na různé typy granátů; možnost rychlé bitvy lodí v menu flotily; nové výzvy v režimu Absterga a spousty dalších novinek. Hra je úžasná a doporučuji. Stojí za to...
minuteman100%
+ grafika
+ optimalizace
+ pribeh!!
+ prostredi a herni mechaniky z ass creed IV
+ lodicky
+ velikost
Andyno85%
Podobne ako pôsobil Liberation len ako modifikácia Assassin's Creed 3, presne tak pôsobí Rogue ako modifikácia Assassin's Creed 4. Autori síce pridali nejaké nové prvky, no nie je tu nič, čo by vám vyrazilo dych. Hrateľnosť je opäť veľmi dobrá, dĺžka hry úctyhodná a optimalizácia podobne ako u AC4 výborná. Fakticky jediné mínus, ktoré ma napadá ohľadom tejto hry, je recyklácia, a keď nie ste fanúšik série, odoberte 5-10%.
fito1075%
Slabé pokračovanie ktoré vyšlo asi iba preto že Ubisoftu poklesla predajnosť. Ale musím uznať že to bola zábavná ale krátka jazda. Nachádzate sa v New Yorku a brázdite vody River Valley. Hlavný hrdina Shay sa rozhodol že už ho nebaví assassínovať a tak si povedal že dezertuje. Bohužiaľ príbeh je celkom krátky a tak je tu dosť vedľajšie obsahu.
Randy9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Mike9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Mark9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Hardy10100%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všetky (58) »

Súvisiace hry Assassin's Creed: Mirage
Assassin's Creed: Valhalla - The Last Chapter
Assassin's Creed: Valhalla - Dawn of Ragnarok
Assassin's Creed: Valhalla - The Siege of Paris
Assassin's Creed: Valhalla - Wrath of the Druids
Assassin's Creed: Valhalla
Assassin's Creed: Odyssey - The Fate of Atlantis
Assassin's Creed III Remastered
Assassin's Creed: Odyssey - Legacy of the First Blade
Assassin's Creed: Odyssey
Assassin's Creed: Origins - The Curse of the Pharaohs
Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones
Assassin's Creed: Origins
Assassin's Creed Chronicles: Trilogy
Assassin's Creed Chronicles: Russia
Assassin's Creed Chronicles: India
Assassin's Creed: Syndicate - Jack the Ripper
Assassin's Creed: Syndicate
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed: Unity - Dead Kings
Assassin's Creed: Unity
Assassin's Creed: Birth of a New World - The American Saga
Assassins Creed: Liberation HD
Assassin's Creed IV: Black Flag - Freedom Cry
Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassins Creed: Heritage Collection
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Redemption
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Betrayal
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Infamy
Assassins Creed Anthology
Assassins Creed 3
Assassins Creed: Revelations
Assassins Creed: Brotherhood
Assassins Creed 2
Assassins Creed

Diskusia o hre Assassin's Creed: Rogue Pridať príspevok
16.03.2019 21:28 - Je to tady: www.farflame.cz/acrogue.htm
08.05.2018 23:19 - Čeština vyjde konečně kompletně zde: www.mujweb.cz/fa...
11.11.2017 20:49 - Po takmer 2 rokoch neni, co ojebavas
20.07.2017 22:28 - Ako to je s tou cestinou bude?
28.04.2017 23:18 - sproste deti toto !
...
Zobraziť všetky príspevky (66) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |