We Happy Few | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 18218 užívateľov

We Happy Few


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:26. Júl 2016
Stránky hry:www.wehappyfewgame.com
Výrobca:Gearbox Software, Compulsion Games
Kúpiť hru We Happy Few
Kúpiť hru

We Happy Few je príbeh niekoľkých statočných, ale napriek tomu pomerne strašných ľudí, snažiacich sa o útek z utopistického života plného radostného popierania reality menom Wellington Wells. Celý dej sa odohráva v alternatívnych šesťdesiatych rokoch v Anglicku. Otvorený svet bude lákať na niekoľko spôsobov hrania, či sa budete plížiť medzi ostatnými obyvateľmi, ktorí sú pod vplyvom drog alebo si prebojujete cestu silou. Tamojšia spoločnosť totiž nemá v láske ľudí, ktorí nedodržujú ich nie tak normálne pravidlá.

ŠŤASTIE A BLAHOBYT
Celé ostrovy Wellington Wells boli zničené vojnou a znovuvybudovanie na základe dezilúzii a utópie. Všetko sa na prvý pohľad zdá byť radostné, cesty, ľudia, dokonca aj televízne celebrity. Celý tento veľký a idylický svet je však na pokraji katastrofy. Je len na vás objaviť pohnutú históriu tohto miesta a zistiť, ako sa mesto stalo tak úchvatne šťastné.

RÔZNE UHLY POHĽADU
Celý svet môžete vidieť z troch rozdielnych pohľadov, pretože vystriedate celkom tri rôzne hrateľné postavy, ktoré pátrajú po ich spojení s udalosťami stojacimi za znovuvybudovaním Wellington Wells. Každá príbehová linka je unikátna, reaguje na dianie a udalosti vo svete zakaždým inak a všetky tri prinesú zaujímavá rozuzlenie. Spôsobov hrania je niekoľko, bojovať alebo sa schovávať. Poslednou cestou je podvoliť sa, pretože tamojších obyvateľov nezaujíma nič iné než to, či ste si vzali svoju dennú dávku piluliek šťastia.

PILULKY ŠŤASTIA
Vo We Happy Few zažijete svoju jedinečnú Dystopiu, žiadne dva priechody hrou nie sú rovnaké. Procedurálne generovaný svet zaistí rôznorodú a unikátnu skúsenosť z hry zakaždým, čo ju začnete hrať znova. Vzali ste si už dnes svoju pilulku?




HW požiadavky We Happy Few
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • 2.0 GHz Triple core CPU
  • 8 GB RAM
  • 6 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GeForce 460 GTX / AMD Radeon 5870 HD séria
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • 2.5 GHz Quad core CPU
  • 8 GB RAM
  • 6 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GeForce 660 GTX / AMD Radeon 7870 HD séria
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


We Happy Few - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
68%

Recenzie
Tiscali Games60%
We Happy Few je znamenité po vizuální a zvukové stránce, neméně povedený má i příběh. Bohužel ho zabíjí zbytečně prázdný, místy rozbitý náhodně generovaný svět, repetitivní survival a hloupí nepřátelé.
Sector.sk75%
Niektorí hráči od We Happy Few možno očakávali viac, ale to neznamená, že sa jedná o zlú hru (no tá cenovka pri premiére je rozhodne prestrelená). My sme sa do nej zažrali a bavila nás - minimálne počas prvej desiatky hodín. Potom už sa prejavilo určité vyčerpanie podkladu a zrejme aj naša únava, ale pritom v nás hra stále intenzívne rezonovala. Možno preto, že mestečko plné vyškerených masiek a ohlupujúcich piluliek nám pripomenulo aj niečo zo súčasného reálneho sveta, ktorý je falošný podobne ako Wellington Wells.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
lisiakjozef70%
+ Zaujímavý príbeh, parádna atmosféra, dobrý craftovací systém, viacero postáv na hranie
-Hlúpa AI, vela bugov, občas takých ktoré vám nedovolia hrať hru, občas trochu repetitívna

Celkovo hra ktorá isto nie je najlepšia na svete ale zabaví
malycauner70%
K moji skode jsem na hru aplikoval nejakou AI cestinu, ktera uplne rozhodila nazvy a popisy vsech objektu. Ale ve finale tohle byla hra, na kterou jsem se opravdu moc tesil.Mozna jsem mel moc velke ocekavani, ale hra mimo STORY LINE nenabizela nic moc extra plnohodnotnyho. LOOT system tu funguje brilantne, az na to, ze pokud chci vzit jen jednu polozku, musim se prepnout do inventare, a nektere zbrane byly taky opravdu k pokukani. Stealth tu mel opravdu vyrazny nedostatek, a to je schovavani tel. Krom aut a popelnic uz neslo pouzit nic, abych skryl telo, coz nedavalo smysl.
BUGY, LITANI TEL PO ZABITI, nesmyslne alertovani NPC a mnoho dalsiho, co hre ubralo na atraktivite a dobre hratelnosti. Jedna z nejvetsich failu byla baterka, ktera se musela prepinat pres vrhaci rychly slot.
Hru jsem dojel jen do ACTU III, takze nekdy v budoucnu si to jeste dokoncim.
FINALNI VERDIKT: Lehce nadprumerna hra, z velice originalnim svetem a docela dobrym pribehem.


všetky (4) »

Súvisiace hry We Happy Few: We All Fall Down
We Happy Few: Lightbearer
We Happy Few: Roger & James in They Came From Below

Diskusia o hre We Happy Few Pridať príspevok
11.08.2018 13:31 - https://www.youtube.com/watch?v=hCU2X-ith1Q&feature=youtu.be
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |