Friday the 13th: The Game | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 47370 užívateľov

Friday the 13th: The Game


Žáner:Akčná
Dátum vydania:26. Máj 2017
Stránky hry:www.f13game.com
Výrobca:Gun Media, Illfonic
Kúpiť hru Friday the 13th: The Game
Kúpiť hru

Hra Friday the 13th: The Game ponúka asymetrický multiplayer v štýle Dead By Daylight, kde pôjde jeden hráč ako Jason proti skupinke kemperov. Im ostáva len útek, skrývanie sa a čakať aká brutálna smrť ich postihne. Budú mať k dispozícii zbrane, ale zabitie Jasona nebude jednoduché. Hru neskôr doplní aj príbehová kampaň.




HW požiadavky Friday the 13th: The Game
Minimálne požiadavky
  • Windows 7 / novší
  • 2 GHz Dual Core CPU
  • 8 GB RAM
  • 10 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Friday the 13th: The Game - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
62%

Recenzie
Sector.sk60%
Friday the 13th: The Game je hra, ktorá nie je pre každého. Ak ste fanúšikmi tejto filmovej série, nemali by ste byť z kúpy sklamaní. To isté platí aj pre tých, ktorí majú chuť hrať sa na mačku a myš v mierne hororovejšom podaní. Bez kampane vás zatiaľ vie hra zabaviť len v multiplayeri, ktorý je síce celý na jedno kopyto, no snaží sa vás udržať nádejou, že v ďalšej hre sa vám už podarí prežiť, prípadne si opäť zahráte za Jasona. Celý filmový koncept tu v podstate funguje veľmi dobre, no priveľká jednotvárnosť každej jednej naháňačky sa jednoducho nedá len tak prehliadnuť, a na to Friday the 13th najviac dopláca. Vysoká cena v súčasnosti tiež hre veľmi neprospieva a aj keď sa hráči dočkajú bezplatnej aktualizácie s príbehovou časťou, jej kvality sú otázne. Takže si momentálne kupujú skôr mačku vo vreci s celkom zábavným multiplayerom, ktorý ale veľmi rýchlo omrzí.
Tiscali Games60%
Věrné ztvárnění kultovní série. Zábava je téměř instantní, ale stejně rychle také odezní. Kdyby bylo více možností a prostředí, možná by v ní člověk vydržel déle. Ale kdo ví. Na pár her docela dobré, ale člověk se k tomu zase tak často nevrátí. Dojem kazí i slabší grafika a technické zpracování.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
TvaroXs65%
Na jednu stranu má Friday the 13th svoje čaro ,ale na druhú obrovské nedostatky .Príde mi to ako veľmi dobrý koncept ale nedotiahnutý a odfláknutý .Zo začiatku hra baví ale časom omrzí. Aj keď autori opravovali nespočetne veľa chýb a nedostatkov, ale to sa nerobí keď už vydáte plnú hru a ešte za takú vysokú cenu. Autory sľubujú do konca roku 2017 novinky a updaty až časom uvidíme čo z toho bude ,či len ďalšie nenaplnené sľuby autorov.


všetky (3) »


Diskusia o hre Friday the 13th: The Game Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |