Generation Zero | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 15677 užívateľov

Generation Zero


Žáner:Akčná
Dátum vydania:26. Marec 2019
Stránky hry:generationzero.com
Výrobca:Avalanche Studios
Kúpiť hru Generation Zero
Kúpiť hru

Generation Zero je kooperačná akcia pre štyroch hráčov, v tématike 80-tych rokov. V hre budeme obraňovať Švédsko pred masívnymi robotmi, ktorí ovládli svet.

Generation Zero má otvorené prostredie a budeme v ňom hrať sami, alebo sa môžeme spojiť s tromi priateľmi. Nebudú chýbať looty zo zničených nepriateľov a v akcii ponúkne titul ako stealth možnosti, tak aj pasce a guerilla útoky na robotov. Roboti pritom budú mať permanentné zranenia a teda, ak niektorému niečo odstrelíte, bude v takom stave aj pri ďalšom stretnutí.




HW požiadavky Generation Zero
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 SP1
  • Intel i5 Quad Core
  • 2 GB, NVIDIA GeForce GTX 660 / ATI Radeon HD7870 / Intel Iris Pro Graphics 580
  • 8 GB RAM
  • 35 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel i7 Quad Core
  • 4 GB, NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 280
  • 16 GB RAM
  • 35 GB HDD

Ďalšie videá »


Generation Zero - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
58%

Recenzie
Sector.sk55%
V Generation Zero chceli autori ulahodiť fanúšikom survivalu a kooperačných hier. Pripravili pôsobivý vizuál sveta pod útokom, pridali náročné boje a atmosféra je tu parádna, ale všetko to ničí neustále hľadanie zásob, prechádzanie rovnakých bludiskových základní, rovnakých domov, ako aj úlohy bez hĺbky. Nehovoriac o prázdnote sveta, kde stretnete len robotov a prípadne váš tím. Po hernej stránke v systéme bojov je to parádne, ale škoda, že zvyšok hry to ničí. Chcelo by to vozidlá, lepší save systém, lepší progres v hre a aj reálny príbeh s postavami. Je veľká škoda, že do toho autori neinvestovali viac. Potenciál z toho srší, ale je doslova zničený zlým prístupom. Ak máte radi akčný survival, možno v tom objavíte skryté čaro a zabavíte sa aj desiatky hodín, musíte však hre veľa odpustiť. Uvidíme, či sa jej budú autori venovať aj po vydaní a či niečo vylepšia.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING69%
-: bugy, inventár, postupný stereotyp, zmätočné úlohy, rozporuplná UI, slabé finále, konzolové ovládanie
+: grafika, audio, hudba, atmosféra, nepriatelia, zbrane, RPG prvky, prostredie, efekty počasia, boj s robotmi, zbrane, fotorežim, herná doba, prestrelky, multiplayer
Verdikt: Jedného dňa sa rozhodneš požičať si plťku od Pištu Lakatoša a zrelaxovať, no rok 1989 bol natoľko revolučný, že sa nestíhaš ani diviť, keď sa umelá inteligencia rozhodla, kým si ty hnil v lúčoch polárnej žiari, za pomoci udr..., ok trochu šialeného človeka prevziať nadvládu nad svetom. Svet krásnej a drsnej Škandinávie sa zmenil na až priveľmi ľudoprázdne miesto, kde po pôvodných obyvateľoch ostali len prázdne a stereotypne vygenerované autá a nehnuteľnosti. Danú prázdnotu však, ako si tvoja maličkosť a parta troch spoločníkov všimla, zaujali stroje od malých otravných pavúkov, až po gigantické monštrá. Môžeš byť svedkom epických súbojov medzi nimi, keďže nepatria do jednej frakcie. Začiatok je tuhý boj o prežitie, no ak to nevzdáš, tak sa môžeš dostať k tak exotickým kúskom, že si aj pred gigantom zakričíš: THIS IS SWEDEN! Avalanche Studios ti pripravili svet ideálny aj na turistické výlety, no pozor, nie je dokonalý a teda bezchybný. Občas sa môžeš niekde zaseknúť, no aj napriek tomu tá poľovačka na tie stroje za to stojí.


všetky (4) »


Diskusia o hre Generation Zero Pridať príspevok
27.03.2019 17:18 - https://www.youtube.com/watch?v=rz9qMo5ErbU&feature=youtu.be
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |