Sekiro: Shadows Die Twice | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 941 užívateľov

Sekiro: Shadows Die Twice


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:22. Marec 2019
Stránky hry:www.sekirothegame.com
Výrobca:Activision, FromSoftware
Kúpiť hru Sekiro: Shadows Die Twice
Kúpiť hru

Samurajská sekačka Sekiro: Shadows Die Twice nás zavedie do stredovekého Japonska okolo roku 1500 do brutálnej doby, kedy bola krajina v konštantnej vojne. My sa v tomto ťažkom období dostaneme do postavy bojovníka ktorý prišiel o všetko, o svoju česť, o svojho pána a aj o svoju ruku. Vydávame sa na misiu s cieľom zachrániť svojho pána, mladého lorda, ako aj vykonať pomstu na jeho nepriateľoch.

Od hry Sekiro: Shadows Die Twice môžete čakať intenzívne, krvavé boje a rozsiahly svet s nádhernými scenériami, masívnymi hradmi a bizarnými zbraňami. Celé to budeme objavovať, získavať nové zbrane, veci, spoznávať nové postavy a stretávať skrytých nepriateľov. Chýbať nebude meč, ktorý bude základom bojov, a bude vylepšený množstvom prostetických násad na ruku, ktoré upravujú štýl, akým budete bojovať a aj sa pohybovať.




HW požiadavky Sekiro: Shadows Die Twice
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • Intel Core i3-2100 / AMD FX-6300
  • NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 7950
  • 4 GB RAM
  • 25 GB HDD
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • Intel Core i5-2500K / AMD Ryzen 5 1400
  • NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 570
  • 8 GB RAM
  • 25 GB HDD
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Sekiro: Shadows Die Twice - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games100%
Strhující, návyková hratelnost postavená na originálním a fantasticky funkčním bojovém systému, bezkonkurenční level design, nádherné prostředí, dechberoucí výtvarné zpracování, ocelově tvrdá, ale férová a nesmírně dovedně vyvážená obtížnost, bezchybný technický stav. Tady není o čem.
Sector.sk85%
Sekiro: Shadows Die Twice ponúka niečo úplne odlišné, na čo sme zvyknutí zo Souls hier. Titul vyniká komplexnými prostrediami, ktoré sú veľmi dobre spracované, a to ako po dizajnovej, tak aj grafickej stránke. Nový spôsob pohybu po svete prináša nový rozmer a možnosti, ktoré dokážete využívať aj pri ostrých súbojoch vo váš prospech. Tradičné RPG prvky boli nahradené iným systémom vylepšovania vašej postavy, ktorý predstavuje oveľa väčšiu výzvu. Spoliehať sa na levelovanie postavy tu skrátka nie je možné. Na druhej strane je však svet posiaty rôznymi predmetmi, ktoré dokážu zamiešať karty. Pri hernej dobe, ktorá môže presiahnuť aj 40 hodín, na vás čaká poriadne náročné dobrodružstvo, ktoré vám bez problémov zdvihne tlak. Eufória po zdolaní nezdolateľného vám to ale vynahradí.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kaspar100%
                                                                                                           
gasprko90%
Necakajte dalsi klon ds. Tak ako v ds1 si hra vyzaduje trpezlivost ktora ruze prinasa. Opet to nieje hra pre kazdeho, ale fs sa nezapru a hc hraci urcite secira ocenia. Ale ds je v zanri stale best of.
PerryPelicane100%
                                                                                                                  
Drozd9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
virtual70%
Sekiro si berie späť požičané a až príliš sa ponáša na Nioh ktorý ma nebavil. Z môjho pohladu to nezachránilo ani obohatenie hratelnosti rýchlim presunom pomocou biča a ani tichou likvidáciou. Ako celok to na mňa zapôsobilo ako zmes spomenutého Nioha so silným chtíčom vyprodukovať niečo nové a odlišné, čo už z podstaty kopírovania nieje možné a nápady s ktorými FromSoftware prišli pôsobia prvoplánovo a plytko.
malycauner20%
Hra nema vubec zadnou atraktivni slozku ze strany hratelnosti a rpg rozhrani.Third-person mode se vubec nepovedl a hra je neprirozene rychla a nelogicky obtizna, a to hned v uvodni misi.Optimalizace si zaslouzi nejake + , ale to je tak vse.
Novick10100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


všetky (34) »


Diskusia o hre Sekiro: Shadows Die Twice Pridať príspevok
28.12.2019 23:01 - https://www.stiahnito.sk/sekiro-shadows-die-twice-full-pc-game-part1-rar/83540...
29.04.2019 14:54 - Pokiaľ Vás odradila neexistujúca lokalizácia, natočil...
22.03.2019 16:42 - https://www.youtube.com/watch?v=L7yXGdjwZTU&feature=youtu.be
Zobraziť všetky príspevky (3) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |