FixFox | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 12344 užívateľov

FixFox


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:31. Marec 2022
Stránky hry:www.fixfoxgame.com
Výrobca:Joystick Ventures, Rendlike
Kúpiť hru FixFox
Kúpiť hru

FixFox je pohodová open-world 2D adventúra o vesmírnej opravárke Vix, ktorá sa nápadne podobá líške. V hre s Vix stroskotáte na vzdialenej planéte Karamel, a ešte navyše vám hneď potom tajomná robotia sekta zoberie všetko náradie. Musíte preto vziať rozum do hrsti a na opravu strojov použiť všetko, čo vám príde pod ruku - mince, náplasti alebo napríklad zmeták namočený v čokoláde. Stroje na tejto planéte sú totiž trochu zvláštne, rovnako ako jej robotí obyvatelia posadnutí jedlom.

OBJAVUJTE PLANÉTU
Prejdite planétu na vznášajúcom sa skútri, alebo sa vydajte na pokojnú prechádzku, aby ste odhalili všetky zaujímavosti planéty Karamel. Pobrukujte si chytľavé chiptune melódie a pritom objavujte tajné zákutia. Po ceste otestujete mozgové závity na zákerných hádankách a nakoniec si pri táboráku roztiahnite spacák a zaspíte pri hviezdnej nočnej oblohe.

TAK TROCHU INÉ STROJE
Stroje vo FixFox sú dobre známe, ale napriek tomu trochu iné. Každý sendvičovač aj vysávač má svoju osobnosť a opravujú sa napríklad mincou, náplasťou alebo banánom... v skutočnosti vlastne čímkoľvek. Počas svojho putovania potom zložíte veľké robotické stroje, ktoré vám pomôžu s riešením rozsiahlejších hádaniek.

ČAS NA MLSKU
Opravovanie vecí môže byť únavné, ale stačí deň zakončiť niečím dobrým na zub a hneď bude lepšie. Na svojej ceste tak s Vixom často zasadnete k lahodnému jedlu, ktoré vám pripravia obyvatelia planéty. Raz to môže byť výborná domáca polievka a inokedy zaručene puding v záruke. Diskusia pri jedle navyše vždy môže odhaliť dôležité vodítka na vyriešenie vášho questu.

ZACHRÁŇTE VIAC AKO LEN STROJE
Všetko začína zdanlivo nenáročnou opravou majáka. Čoskoro však Vix zistí, že toto žiadna rutinná oprava nebude. Odcudzený brat hľadajúci svojho dávno strateného súrodenca, špeciálne umelé inteligencie prechádzajúce traumami z minulosti a pokračujúci spor medzi dvoma planetárnymi frakciami sú len niektoré zo zašmodrchaných záhad, ktoré treba rozobrať a dať znova dohromady.

CHLPATÍ ĽUDIA
Po zmene klímy a čím ďalej tým chladnejšom prostredí Zeme sa ľudstvo odhodlalo k zásadnému kroku – geneticky modifikovať svoju DNA, aby na seba vzalo zvieracie rysy. Genetickým delením tak ľudia získali zvieraciu kožušinu, ktorá im umožnila vyrovnať sa s mrazivým prostredím a vďaka schopnosti hibernácie zvládnuť dlhé medzihviezdne lety. A v tejto chlpatej budúcnosti sa odohráva príbeh FixFox.




HW požiadavky FixFox
Minimálne požiadavky
  • Windows 7
  • CPU with SSE2 support
  • 2 GB, NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • 4 GB RAM
  • 2 GB HDD

Ďalšie videá »


FixFox - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nebola hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Diskusia o hre FixFox Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |