Fantastic Haven | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 12438 užívateľov

Fantastic Haven


Žáner:Simulátor, Strategická
Dátum vydania:2. štvrťrok 2024
Stránky hry:goblinzstudio.com/game/fantastic-haven/
Výrobca:Piece of Cake Studios, Goblinz Studio
Kúpiť hru Fantastic Haven
Kúpiť hru

Obnovte v hre Fantastic Haven rovnováhu mágie záchranou ohrozených fantastických tvorov. Postavte svoje útočisko, aby ste ich mali kam umiestniť, opatrujte ich, preskúmajte jedinečné regióny a vyjednávajte s okolitými národmi. Zrehabilitujte zvieratá a vráťte ich späť do prírody, aby ste jej navrátili jej poriadok.

Fantastic Haven je relaxačná manažérska a budovateľská hra so stavbou útočiska pre roztomilé stvorenia. Ako skoro každý titul s podobnými prvkami, aj tu je strom výskumu a stavba budov na správu stanice. O zvieratá sa budú starať obyvatelia vášho mestečka, ktoré budete budovať spoločne so záchrannou stanicou. Tých bude potrebné podrobiť tréningu, aby vedeli, ako sa správne starať o vzácne stvorenia.

Hra sa zameriava na záchranu, rehabilitáciu a prosperitu tvorov. Bude potrebné pre nich stavať vhodné výbehy a kombinovať ich s ďalšími zvieratami tak, aby bolo všetko v rámci výbehu kompatibilné. Potom, čo budú vami zachránení jedinci v plnej kondícii a pripravení postaviť sa na svoje vlastné končatiny či iné časti tela, ktoré im slúžia na pohyb, ich môžete vypustiť späť do prírody, aby ste pomohli návratu mágie.

Zvieratká budete získavať pomocou prieskumných expedícií, ktoré vám zároveň odhalia zaujímavé miesta a nové tvory na záchranu. Výpravy slúžia tiež ako jedna z možností, ako vyjednávať s nepriateľskými národmi a získať si tak cenných spojencov.




Ďalšie videá »


Fantastic Haven - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Fantastic Haven Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |