Squirrel with a Gun | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21184
5455
5063
1438
1600
7336
6047
12932
1687

Online 42458 užívateľov

Squirrel with a Gun


Žáner:Akčná, Simulátor
Dátum vydania:2024
Stránky hry:squirrelwithagun.com
Výrobca:Maximum Games, Dee Dee Creations
Kúpiť hru Squirrel with a Gun
Kúpiť hru

Veverička, čapni zbraň! Ako najotravnejší hlodavec v celej štvrti si v Squirrel with a Gun, bláznivej sandboxovej strieľačke reznutej logickou plošinovkou osvojte talent (a možno aj vášeň) pre zločin a chaos pri honbe za vzácnymi zlatými žaluďmi a bojujte zubami pazúrmi (a palnými zbraňami).

BOJUJTE ZUBAMI PAZÚRMI (A PALNÝMI ZBRANAMI)
Zistite, čoho všetkého je schopná nevyspytateľná veverička so zbraňou v labkách (alebo len s holými labkami) a kam až je tento chlpatý diabol ochotný zájsť pri syslení žaluďov. Uniknite z tajného podzemného zariadenia, zbavte sa všetkých otravných agentov, vylepšujte zbrane, pátrajte po ďalších tajných bunkroch a likvidujte elitných bossov – dokonca budete môcť vyhodiť do vzduchu aj tank! Vyskúšajte celý rad rôznych zbraní a precvičte si labky celkom pri dvanástich typoch likvidácie nepriateľov.

RIEŠTE ZAŠMODRCHANÉ HÁDANKY A ZBIERAJTE ZLATÉ ŽALUDE
Nájdite riešenie originálnych logických výziev stojacich vám v ceste k získaniu zlatých žaluďov a pri tom kreatívne využívajte svoj arzenál zbraní napríklad na to, aby ste sa s pomocou spätného rázu dostali na inak neprístupné miesto. Nazbierané zlaté žalude potom použite na odomknutie skrytých častí hry.

UŽITE SI BLÁZNIVÚ SANDBOXOVÚ ZÁBAVU
Skúmajte svet z veverčieho pohľadu alebo jazdite po okolí v autíčku. Terorizujte obyvateľov vašej štvrte alebo sa nechajte od zvedavých okoloidúcich pohladiť po kožúšku. Pomáhajte im výmenou za sladkú odmenu – alebo ich (s)proste oberte – a postupne odomknite hromadu kozmetických doplnkov, ktorými podčiarknete svoj jedinečný veverčí štýl.




Ďalšie videá »


Squirrel with a Gun - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Squirrel with a Gun Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |