Flanker 2.5 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 18606 užívateľov

Flanker 2.5

 Hra 
CD obaly

Žáner:Simulátor
Dátum vydania:vydaná
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Flanker 2.5
Kúpiť hru

Tento nástupca nádherného Flankera je graficky a herne vedený k dokonalosti a umožní vám zabudnúť na to že nie ste v lietadle. S použitím ruských satelitov bol nasnímaný terén a prevedený do 3D. Vylepšené boli aj letové modely a priestorový zvuk. Nováčik v simulátoroch uvítajú ľahké nastavenie v menu, ktorými si môže každý nastaviť realitu letu a chovanie lietadla.








Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games85%
Hra přináší pohled na vzdušné souboje poslední doby z druhé strany v podobě nejlepšího proudového hardcore simu, který se v této nové verzi snaží být přístupným širší letecké obci. Po více než roce létání je u mě Flanker 2.5 na absolutní špici nejenom mezi simy, ale i ostatními hrami.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
catfish65%
Flanker sa síce tvári ako pravá simulácia a aj vyhlásenia tvorcov o "reálnom počítaní fyziky letového modelu" znejú síce úžasne pre simulátorových nadšencov aj pre milovníkov ruskej vojenskej leteckej techniky, ale skutočnosť je žiaľ iná. Hru som hral asi rok potom, čo vyšla, a teda nepamätám si presne všetky jej zásadné nedostatky, jeden mi však utkvel v pamäti natrvalo: jedná sa o možnosť vykonať s lietadlom manéver kobra v hocijakej polohe lietadla, dokonca aj pri lete na chrbte, či nožovom lete. A táto skutočnosť svedčí o tom, že hra využíva dopredu naskriptované letové situácie (pri rýchlosti cca 400km/h stlačím klávesu K, potiahnem joystick a kobra je na svete:-) a popiera možnosť, že by reálne počítala letový model. A bohužiaľ, toto isté sa týka i série LockOn. Aby som však len nehanil, musím uznať že Flanker 2.5 mala geniálnu atmosféru vzdušných súbojov na kanón, hlavne keď sa bili štyria na štyroch. Zato kampaň a misie boli takmer demotivujúce, žiadne motivácia postúpiť vyššie, len suché plnenie misií.


všetky (2) »

Súvisiace hry Flanker 2.0
SU 27 Flanker
Flanker Battle

Diskusia o hre Flanker 2.5 Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |