Rise of Nations | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 6250 užívateľov

Rise of Nations


Žáner:Strategická
Dátum vydania:20. Máj 2003
Stránky hry:www.microsoft.com/games/riseofnations/
Výrobca:Microsoft Game Studios, Big Huge Games
Kúpiť hru Rise of Nations
Kúpiť hru

Existujú dve modly v hráčskych stratégiách na počítači. Rada Civilizácie a rada Age of.... Tak prečo ich neskĺbiť dohromady a nevytvoriť jednu, krajšiu a jasnejšiu? Microsoft sa o to pokúsil a výsledok svojej práce vám teraz predkladá. Výsledkom je Rise of Nations. Vyberte si jeden z desiatok národov a preveďte ich úsvitom civilizácie, ovládnutie ohňa, vynález kolesa, stavba pyramíd, rozkvet a úpadok Rímskeho impéria, zostup kresťanstva, komunizmu až po ďalekú budúcnosť a let k hviezdam. Doveďte ich k prosperite pokojnou, ekonomickou silou, alebo stvorte hrôzostrašný národ, ktorý bude len bojovať a plieniť.




Ďalšie videá »


Rise of Nations - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
87%

Recenzie
Tiscali Games80%
RoN nehýří originálními prvky ani vás neomráčí technologickou vyspělostí. Povedlo se jí však vypreparovat to nejlepší z nejpopulárnějších strategii všech dob a výsledek okořenit několika příjemnými novinkami. Škoda jen, že jsou hardwarové nároky tak vysoké a RoN neběží ve vyšším rozlišení než je poněkud standardní 1024×768. Jestli tyto drobnosti zkousnete, budete se náramně a dlouho bavit.
Sector.sk92%
Celkovo veľmi pekná stratégia s rozsiahlym vývojom, množstvom jednotiek a peknou grafikou. V samotnom boji prejdete množstvo taktík od staroveku cez stredoveké katapulty až k modernej dobe plnej bômb. No veľmi pekné, najmä keď niektorý nepriateľský národ trochu zaostane a vy bojujete s lietadlami a tankami proti stredovekým rytierom. Zo samotnej strategickej časti by sa tam ešte zišli nejaké väčšie rozdiely medzi národmi, prípadne aspoň formácie jednotiek, ale inak veľmi dobrá stratégia ašpirujúca na stratégiu roka. Ak vám hra pripomína Empire Earth, tak verte, že ten je len slabým odvarom toho, čo máte tu.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
smandalf93%
perfektna hra super strategia paci sa mi jak tam zacinam ako neinteligentny narod az ku atomovym vojnam.
Uzastna kampan, ani nie tazka anim nie primitivna taka akurat.
Adka86%
Hra nápadne podobná hrám ako Empire Earth alebo AoE. Myslím, že táto hra je vymakanejšia v pozdejších dobách, čiže nie pravek, ani stredovek, ale nanotechnológie a.p. Tam som sa naozaj vybláznila. Na to všetko som ju zlúskla dosť rýchlo. Zaujímavosťou sú kartičky do nasledujúcej hry a prechod z kontitentu na kontinet kde každá civilizácia má v niečom navrch...V podstate skvelá hra. Môžem odporúčať.
adam50090%
celkom fajn hra, da sa s nou nuda zabit a da sa zabavit aj niekolko hodin :), Odporucam aj dalsim hrat tuto hru
Odplata94%
Výborný systém bojov, zisku surovín, rozvoja technológii. Veľmi zábavné, bitky, možnosť ovládať dosť veľké armády, pestrý výber jednotiek, to všetko robí s tejto hry skvelí balíček budovateľskej a vojenskej stratégie. Výborný systém dobývania území, Posúvanie hraníc, diplomacia, možnosť vývinu nukleárnych zbraní, rakiet, raketometov, neviditeľných stíhačiek a množstvo národov proste všetko čo kvalitná stratégia musí mať. Jediným mínusom by som nazval stereotyp hry. Po niekoľkých odohraniach začína byť hra trochu nudná a stereotypná.
xp-nigger90%
no čo k tomu povedat je to dobra strategia hlavne sa mi páčila kampaň o dobitie sveta je tu strašne vela národov
kubo474790%
Vynikajúca sratégia od tvorcov Age of Empires. Hra ponúkne peknú grafiku s príjemnou hudbou a výbornou hrateľnosťou. Jedná sa o RTS stratégiu, takže sa riadíme "postav a znič". Kampaň je výborná, pretože sa najprv presuniete na 2D mapu sveta a môžete dobýjať územia, je ot na ťahy, následne keď dôjde k obsadzovaniu presúvate sa na mapu. Čiže si môžte aj trochu zataktizovať. To je veľké plus. Môžete to skúsit v rôznych obdobíách, pretože narozdiel od AoE začínate v staroveku a končíte v dnešnej dobe, to si môžete aj nastaviť hneď na modernú dobu atď. skratka je to na princíp Empire Earth. Tiež vám hra ponúkne editor misií, kde si môžte naeditovať hocičo, takže to ocení každý. Len škoda, že to nie je náročné boje sú klasické RTS, takže pre HardCore hráčov to není nič. Nehodnotím to ale záporne. Jednoducho povedané je to lepšie než Age of Empires a Empire Earth. Zábava u tejto hry je, pretože si môžte aj užiť Jadrovú vojnu :), každý štát sa zasypáva atomovkami a je to veľká prča, keď dosiahnete tzv. Armagedon
Infinity75%
Zaujimavá RTS, kde sa mi páči ten jedinečný vývoj. Začínate v Dark Age, kde sa človek ledva naučil poľnohospodáriť a stavať dediny a cez stredovek kde bojujete s kopijami , vek strelného prachu s prvýmí mušketami sa dostanete až do súčastného veku informačných technológií kde posielate na nepriateľov tanky, stíhačky a odpaľujete atomovky. Len mi tam chýba plnohodnotná kampaň, kedže to má len conquest mapu.
Latin98%
toto je len pre hardcore hracov v skrate
+kampane je ich 5 parada (alexdander kampat 2sv. atd)
+ak vynajdete technologiu pre rychle stavanie vtedy to zacina =D
+vela modov najlepsie je asi vrah (zabi urceneho hraca pricom si pod utokom ineho ktory ta ma znicit a po zniceni urceneho hraca dostavas jeho ciel)
+cela hra

je tu jediny minus a tim je

akoze v 2sv. bojovalo proti sebe rusko a amerika? + nato afrika atd? to ste kde poculi? nemecko je kde?

toto by som jedine vytknul na grafiku nepozeram pozeram na vlastnosti hry a ako som sa pri nich zabavil a bavil som sa dost..a este sa aj bavim =) stahovat kupovat parada


všetky (23) »

Súvisiace hry Rise of Nations: Extended Edition
Rise of Nations: Rise of Legends
Rise of Nations: Thrones and Patriots

Diskusia o hre Rise of Nations Pridať príspevok
27.12.2015 22:14 - nefunguje mi myš ...
15.04.2015 19:10 - Zdravím. Viete mi povedať podobnú hru ako rise of nations? Civi...
02.01.2015 16:04 - Diky .. funguje
07.11.2014 17:06 - Spusť to cez ISO alebo Daemon tools 8-)
07.11.2014 17:03 - :-D:-D:-D:-D nejde mi zvuk,pooradíš ? Mám Windows 7 64-bit
...
Zobraziť všetky príspevky (97) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |