Prince of Persia: The Sands of Time | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 12908 užívateľov

Prince of Persia: The Sands of Time


Žáner:Adventúra, Akčná
Dátum vydania:2. December 2003
Stránky hry:www.princeofpersiagame.com
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Prince of Persia: The Sands of Time
Kúpiť hru

Pred princom stojí v hre Prince of Persia: The Sands of Time nová úloha, zlý Sultán rozbil magické presýpacie hodiny a uvoľnil obrovské zlo. Princ musí teraz pozbierať všetky sily aby dal všetko do poriadku.

Našťastie je náš princ vybavený od prírody silným a mohutným telom a hlavne pieskom z magických hodiniek. Pokiaľ má dostatok piesku, môže vrátiť čas o pár sekúnd naspäť a napraviť tak svoje chyby, môže tak spomaľovať tok času a získať tak proti svojím protivníkom výraznú výhodu. Aby nebola machinácia s časom, môže princ vidieť útržky budúcnosti, takže je tak varovaný pred veľkými nástrahami, ktoré sú pre neho pripravené.




Alternatívne názvy
Princ of Persia: Piesok času; Princ z Persie: Písky času

HW požiadavky Prince of Persia: The Sands of Time
Minimálne požiadavky
  • Windows 98/ME/2000/XP
  • 800 Mhz CPU
  • 128 MB RAM
  • GeForce 3 or equivalent video card with 3D support
  • DirectX 9.0a

Ďalšie videá »


Prince of Persia: The Sands of Time - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
87%

Recenzie
Tiscali Games87%
Prince of Persia: The Sands of Time je především velkolepou podívanou, která nemá daleko k filmu a celkem bych se nedivil, kdyby na základě této hry nějaký snímek vznikl. Díky jednoduchosti hraní lze hru doporučit téměř každému akčně laděnému hráči i třeba začátečníkovi. Ovšem ani herní profíci by tento titul neměli vynechat.
Sector.sk90%
POPSOT kombinuje vynikajúci design levelov, puzzlov a súboje do veľmi hrateľného celku, od ktorého sa odtrhnete až po záverečných titulkoch. Jednoznačná voľba pre plošinkárov a pre ostatných dobrý dôvod zahrať si kvalitnú hru.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Peisikles92%
Veľmi kvalitná hra s príjemným grafickým spracovaním a veľmi dobrou hrateľnosťou. Po prvom prejdení si môžete vo väčšej miere vychutnať eleganciu princovich akrobatických kúskov, keď sa už nebudete musieť na chvíľu zastaviť a pozrieť sa kadiaľ ďalej, ale mnoho pasáži môžete prejsť plynule. Určite oslovia zaujímavé súboje, medzi ktorými síce nie sú veľké rozdiely a ani bojový systém nie je zvlášť komplikovaný, avšak na druhej strane neprídu ani ako stereotypné a ubíjajúce. Nájdu sa i zápory hry, ale tie nemajú taký status, pokiaľ človek uvažuje o zahraní si tejto hry, aby svedčili o strate času.
majo34595%
Dobra grafika hrateľnost ovladanie skvely príbeh chviľami zlý pohľad kamery a preto princ občas skočí tam kam nemá takze je potrebne vždy pred skočením kameru nasmerovať myšou tam kam chceme skočiť fanúšikom akčných adventúr vrelo odporučam odo mňa 95%
link9100%
tenhle je mouj neoblibenejší dil skuste ho je fakt dobrý začalo to 3d a ubisoft začalo připravavat trilogy a první dil je stoho nej
domosk100%
Výborná a chytľavá hra. Dobré ovládanie aj grafika akurát kamera niekedy nie je v dobrom uhle. Ináč môj naj obľúbenejší diel i keď je to už staršia hra.
Odporúčam.
BboyDany93%
Na tejto hre ma stašne zaujala logika super na to obdobie ktore to vyrobily grafika dasa super pribeh to na konci s tymi chdodbami to trosku domrvili ale dasa ked sa vie,prostredie super atmosfera (palace,piesok,hmly,adt) super bola to moja prva taka logicko bojovoakčna hra som spokojny.
ToxicalWolfen90%
veľmi dobrá hra! grafika, dej, boje, originálna myšlienka, dobré triky, sem tam akúrát možno ovládanie a kamera mi príde ako z konzolovky, ale mne osobne to vôbec nevadí, čiže OK! odporúčam každému!
LogitechMomo85%
Price naozaj prešiel zmenami, ktoré na ňom vidno :D... bojové scény a filmovej úrovni, nikdy nekončiaca zábava a hlavne ovládanie, ktoré zvládne prakticky každý... silno návyková hra, od ktorej sa len tak neodtrhnete... 85%...
mbartos9498%
super hra ... uz davno som vedel ze to je dobre ale az ked som to cele presiel tak som si uvedomil ake je to uzastne .... vsetko sa mi tam pacie len kamera obcas nie je na spravnom mieste :D
Beclerk98%
Výborná akčná hra,trochu treba aj na rozmýšlanie,velmi oceňujem plynulosť pohybov postáv a vecí,trochu je problém s otáčavým pohybom kamery pri stiesnenom priestore a schopnosti videnia do budúcnosti ani nebolo treba.Veľmi odporúčam...:-)
projectXY96%
kvalitna hra s dobrym ozvucenim a pohybmi rozdielne misie super pribeh tento titul je viac ako vyborny
sharp6596%
Cool na tie roky skvela hra hram hu este stale celá seria princa je neuveritelná pravdaze ze ju pre istotu ani nevimazávam :D
Dramage_00765%
Skvelá oddichovka s celkom dobrou grafiku aj hratelnosťou, no na mňa málo druhov protivníkov a obtiažnosť zostala na mieste od prvých príšer. No aj tak celkom dobrá hra.
worq90%


Veľmi dobrá hra pre ostrieľaných hráčov, začiatočníkom by som odporúčal lebo na tejto hre som aj ja začínal, na to, že kedy bola vyrobená som spokojný aj s grafikou ale musím ubrať 10% za to že sa tam opakujú pasce, nepriatelia a štýl bojovania je na začiatku aj na konci príbehu rovnaký ( jednoducho povedané nie sú v ňom žiadne combá)
Tristis90%
Super hratelnost, příběh, grafika, hrátky s časem, akrobacie - to vše na mě zanechalo hluboký dojem. Vytkl bych snad jen kameru, která je občas umístěná tak že zbytečně ztěžuje ovládání a vy jako hráč nemáte možnost s ní jakkoliv pohnout. Naštěstí se to během hry stane jen párkrát.
RetrokCZ100%
Nejlepší PoP hra, vůbec! Začínate jako ulízaný princ z persie, co chce jen získat obdiv u svého tatíka, prostě sen každého z nás! :D Ale trošku se to zvrtne a jak to říct šetrně.. Prostě všichni princovi blízcí se promění v písečné bestie a ničí vše okolo, jenomže Farah (otrokyně druhé říše) má amulet, jenž jí chrání před písky času (od toho název hry :D)
To je asi tak začátek příběhu. Docela dost dobrý, co? :D Ale to není vše co bychom měli na hře obdivovat. Grafika je na svou dobu dobrá a hratelnost je famózní až na to že se někdy ukliknete a skočíte někam do pr.. , ale to není nic co by nespravila "Dýka Času". Říkáte si co je to "Dýka Času"?
To je taková skvělá věc co dokáže pohltit všechny písečné potvory, ale navíc vrací čas, zpomaluje ho, a dokonce mrazí potvory! To je vychytávka, co?! :D

Ale asi nejlepší na téhle hře je příběh, který jsem už výše zmiňoval. Na Farah narazíte časem a ta vám bude pomáhat v nápravě vašeho "zločinu" (Princ spustil písky času) i když nerada, ale dělá to pro svou říši také!

Shrnuto a podtrženo.. Tahle hra je famózní, kdo ještě nehrál, anebo hrál, ale říká si: "Že by ještě jednou?" Tak padejte, instalujte a pařte až do rána!". IHNED!



všetky (73) »

Súvisiace hry Prince of Persia: The Lost Crown
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia
Prince of Persia: The Two Thrones
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia 3D
Prince of Persia: Collector's Edition
Prince of Persia 1 & 2 Collection
Prince of Persia 4D
Prince of Persia 2: The Shadow And The Flame
Prince of Persia (1990)

Diskusia o hre Prince of Persia: The Sands of Time Pridať príspevok
08.08.2017 13:41 - Potřebujete půjčku k zahájení podnikání neb...
21.09.2013 09:01 - Caute ludia prosím váš neviete kde by som mohol stiahnut cestin...
06.06.2013 17:11 - Kúpil som si original trilógiu:-D. Dve tróny a Warrior within m...
29.11.2012 21:16 - Zdarec... Pred nedávnom som si kúpil princa sands of time cez steam....
13.11.2012 20:23 - Čaute lidi nevíte kde stáhnout Crack na Prince of Persia The Sa...
...
Zobraziť všetky príspevky (184) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |