Boiling Point: Road to Hell | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 26214 užívateľov

Boiling Point: Road to Hell


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:30. Máj 2005
Stránky hry:www.atari.com/boilingpoint/
Výrobca:Russobit-M, Atari, Deep Shadows
Kúpiť hru Boiling Point: Road to Hell
Kúpiť hru

Kevin Myers je bývalý člen Francúzskej cudzineckej légie, ktorý odlieta do Kolumbie hľadať svoju sestru Maggie, ktorá tam šla kvôli reportáži a už desiaty deň sa nikomu neozvala. Kevin bude musieť nabrať všetky sily, aby sám prežil a vypátral čo sa stalo s jeho sestrou. Behom svojho pátrania bude musieť nielen preniknúť do miestneho prostredia a odhaliť dávne tajomstvá skrývajúce sa za tajomným slovom Xenus, ale sa aj stretnúť s miestnymi ozbrojenými zložkami.
V hre nenájdete žiadne úrovne, má začiatok a koniec a medzitým sa môžete pohybovať po celej ploche, ktorá bude predstavovať asi 25x25km. Túto vzdialenosť samozrejme nemusíte prekonávať pešo, preto môžete nasadnúť do ktoréhokoľvek vozidla, ktoré uvidíte: od auta až po helikoptéru.
Xenus nie je ďalšou akčnou hrou s "RPG prvkami", je to skutočný mix akcie a RPG. Cieľom hry nie je zabíjanie, ale hľadanie Kevinovej sestry, budete sa musieť dohovárať s ľuďmi a získať od nich potrebné informácie. Žiadna postava nie je definovaná ako nepriateľská, všetky sa k vám chovajú na základe okolností, v ktorých ich stretnete. Stretávajú sa tu záujmy zákona, teroristov, drogové mafie, Indiáni, lupiči a CIA. Vaše chovanie k jednej z nich sa prejaví na chovaní všetkých voči vám. Nezabudnite, že za peniaze dostanete takmer všetko.

Zbrane a vozidlá sú navrhnuté s ohľadom na najväčšiu vernosť svojím predlohám. Zbraňový arzenál bude čítať okolo 20 zbraní (opraviteľných), ich sily a slabiny by mali byť vyvážené. Samozrejmosťou je, pri starostlivosti s akou sa autori približujú k realite, niekoľko zásahových zón na ľudskom tele. Enginme rovnako zisťuje či vaši protivníci môžu vidieť alebo počuť a nereagujú na vašu prítomnosť, len vtedy ak vás naozaj vidia a vedia o vás.




Alternatívne názvy
Xenus; Boiling point : Cesta do pekiel

HW požiadavky Boiling Point: Road to Hell
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 SP4 / XP SP1
  • 1.8 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 64 MB 3D karta triedy GeForce 3Ti
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • 5 GB HDD

Ďalšie videá »


Boiling Point: Road to Hell - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games80%
Nebýt zmíněného množství chyb, mohl být Boiling Point: Road to Hell neskutečně povedeným titulem. Má všechny ingredience úspěšné hry – zajímavý příběh, chytlavou atmosféru, dobrou hratelnost i originalitu. Klacky pod nohy hází 'jen' hardwarová náročnost, zmíněné chybky, občas hloupě se chovající NPC postavy, spousta dalších nedodělků a na rok 2005 trochu zastaralá grafika. Rozhodně by tedy neškodilo, kdyby hra zůstala ještě nějakou tu dobu ve vývoji a vyšla za několik měsíců bez nutnosti aplikovat důležité patche.
Sector.sk82%
Celkovo je Boiling Point napriek chybám veľmi zaujímavý kúsok, ponúka priam realitu kolumbijskej džungle s množstvom frakcií a závislostí medzi nimi, kvalitný herný dizajn s kopou možností a misií a nad to všetko sa stavia chytľavý príbeh. Treba si však uvedomiť, že to nie je GTA a určite neosloví množstvá fanúšikov čistých akčných hier, toto je viac postavené na RPG parametroch a rozhovoroch, rovnako tu nie je toľko voľnej zábavy.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
atal79%
Boiling Point je skvela putava andventura plna nastrah a pascí. Nachadzate sa v Bolivii pretoze patrate po svojej dcere Lise. Klebety su ze ju uniesol don Pedro, krvilacny mafian no pravda je ina...Tu budete moct odhalit az po desiatkach hodin hrania tejto adventury. Okrem patrania si vsak budete musiet privirabat a je len na vas, ku komu sa pridate, a to sa mi na tom najviac paci - nekonecna volnost. Dokonca sa budete moct porozpravat aj s okoloiducou babickou. Podla toho ku komu sa pridate sa samozrejme aj bude rozvijat pribeh. Svet Boiling Pointu je obrovsky a zlozity - okrem patrania budete musiet prezit. Musite pravidelne spat a to nie hocikde a samozrejme jest a pit. Bolo by to vsak rozhodne zaujimavejsie bez stovak bugov a miestnemu stereotypu a obtiaznosti.
kamill96%
je to super hra , dobry dej atd....skvele auta, lode,lietadla, hlavna postava je dost dobra a dobry engine hry, super je ze sa moze vozit na kazdom aute ktore stretnem, :D a misie su suer :D
Brass68%
Deep Shadows mali obrovskú šancu na veľký úspech. Lenže pravidlo Ak chceš niečo urobiť rýchlo, konaj pomaly asi nikto z nich nepočul a tak ten ich úspech zahodili do koša. Grafiku tom má celkom obstojnú. Hrateľnosť je výborná, len je to extrémne ťažké aj na najnižšej obtiažnosť. Fyzika - to nemalo fyziku. Hudba je dosť odfláknutá. Príbeh je normálny, ani dobrý ani zlý. Ale ten engine - keby si na to autori zobrali ešte ďalší polrok a poriadne by ho zoptimalizovali a odstránili nespočetné množstvo bugov tak by to mohla byť jedna z adeptov na hru roku. Takto je to len hra ktorá po desiatich minútach prestane baviť lebo človeka naserie keď si za ťažko zarobené peniaze kúpi tucet zbraní, dá ich do kufra auta a zrazu bug - auto sa prepadne pod zem a po nepriateľoch môžme akurát tak hádzať topánky. Dúfam že tú dvojku nepokazia. 6/10
valda190%
Hra se mi hodně líbí skvělý příběh velké možnosti hra je zpracovaná hodně do detailu.Potřeba spánku,vztahy,závislost na alkoholu,lécích,atd.autobazary.Ve hře je nutné mít hodně peněz např.kvůli úplatkům,kupování.Snad nejreálnější hra co jsem hrál.Grafika je hodně špatná lehce sekavý obraz,celkem špatný zvuk,ale hra je poměrně stará takže za tu cenu je to perfektní,proto dávám devadesát procent.
Raito194%
Najlepšia hra ktorú som voľakedy hral. A k tomu som ho mal originál a česky :-D Škoda, že pokračovanie- White Gold, bolo oveľa slabšie... Nejak mi to nesedelo. :-/ Ale Road to Hell je brutalita!!
DaichiCZ90%
V celku dobrá hra akorat nefunguje na windows 7 sož člověka nocela nakrkne má to sice starší grafiku, ale pořát se to dá hrát a pěkně si stim vyhrát :)
player-Veteran85%
+super mix RPG/FPS
+výbava a zbrane
+postavy a hlavne tá hlavná
+misie
+mesto je fajn
+jazdný model
+dej a zápletka
+hracia doba
+audio
+super grafika a hlavne ten západ slnka
+finále

-technicky hra bola kritizovaná a bola strašne KO
-optimalizačne(i keď s týmto som problém nemal) bola tiež nič moc údajne
-HW nároky
-bugy boli v nechutnom množstve
-a posledné mínus je samozrejmosť lebo to nejde pri RPG hrách alebo open world hrách spraviť tak aby to tam nebolo a vyhovovalo to všetkým(no také watch dogs to spravil tak že všetko spravil nudné a úbohé) a to niektoré misie hlavne vedľajšie sú stereotypnejšie a nudnejšie a byť tam nemuseli

Hru ktorú som si fakt užil a zbožňoval som ju. Hra bola kritizovaná za technickú stránku hry ktorá bola katastrofa a bolo vidieť že hra je šitá horúcou ihlou. Ale i tak. Super svet, grafika a kopa zábavných úloh a dej bol super. Pre mňa je táto hra srdcovka.
leg40898%
kúl hra..neni co dodať...ja wem ale mam rad RPG a táto je fakt dobrá ......hral som ich už dosť ael toto patrí medzi moje obľúbené....sú tam partyzáni vláda mafiáni civilisti banditi CIA atď
hami369100%
Super Game game is good very good I sorry no inglish is good super game Istotne lepšia než sims 1 sims 2 a dviv3r
virtual90%
Boiling Point je originálne akčné RPG ktoré v dobe vydania trpelo bugmi a vysokými hw nárokmi. Aj po záplatách by bolo ešte čo zlepšovať, ale aj bez toho sa jedná o titul s pútavým príbehom s parádnymi dialógmi, návykovou hratelnosťou, výraznou atmosférou a pekne spracovanou mapou. Je jasné že tento klenot ku ktorému som sa dostal až v roku 2018 bol vyrábaný s láskou. Mnohí kritizujú jazdný model, treba si však uvedomiť že bol primárne vytvorený na pohlad z prvej osoby. Ak by som mal Boiling Point zaradiť do evolučného reťazca, určite by sa od neho odvíjali druhy ako napríklad S.T.A.L.K.E.R., alebo Far Cry 2, čo tiež naznačuje že nemusí byť pre každého a aj pre jeho RPG povahu a obtiažnosť už vôbec nie pre milovníkov jednotlačítkových strielačiek.
Markus31670%
V tejto hre sa mi pačilo to za mate na vyber vela misii a mate aj za koho pracovat, misii tam bolo dost, je to tazka hra, zbrane a grafika sa mi nepačila
WEGETa80%
Boiling Point je síce dobry titul, ale rozhodne mal na viac. Disponuje veľkým množstovm postupových možností, veľkým počtom frakcií, vozidiel, zbraní, má peknú atmosféru, z B-čkového začiatku príbehu vytvorí zaujimavú zápletku, nebojí sa ani podávať humor s NPC, ktorí sú tu na každom kroku, jeho svet má veľku rozlohu, ale kláty pod nohy mu hádže technická stránka hry. Neskutočné množstvo bugov, či už sú na smiech alebo lezú na nervy, to už záleži na povahe hráča. Bugy prešpikovali hru naskrz a dostali sa doslova všade, či už ide o NPC, questy alebo len o nevinné zaparkovanie auta a záhadné padanie do textúr. AI je tiež premenlivá, buď vie prekvapiť a kryť sa alebo bez rozmyslu pobehuje a veselo strieľa do stien. Takisto koniec bol síce napínavý a zaujimavý, tak ho musí kaziť spawnovanie sa nepriateľov priamo pred očami. O fyzike tu nie je ani chýru ani slychu. Mohli sme sa tešiť z veľkej kvality. Namiesto toho sme dostali len dobrú hru, ktorá by sa aj napriek svojím chybám mala dostať do pozornosti hráčov, čím by sa nevyhla kritike, ale aspoň by si vytvorila taký svoj fanklub, ktorý si určite zaslúži.
Dominik199870%
Nebyla by to špatná hra ale musím říct že se z ní autoři moc nepředělali má své světlé stránky ale nejsou moc spracovane spíš mi příjde že je v ní více chyb než těch dobrých stránek a ta divná fyzika a nespracovanost smrtí ...nemá cenu se z touto hrou zabývat když existují i lepší
andrej42260%
dobrá hra máte veľa možností za koho chcete pracovať, no pri hlavných misiách to je niekedy nevhodné. trochu slabá grafika, zbrane ako tak no táto hra ma veľmi neočarila
mihi78%
Boiling point neni vobec zla hra pribeh sa mi zdal dobry hratelnost taktiez a atmosfera bola super.V HRE mate vela možnosti čo možete robit.No dojem z hry kazili chybi,zastarala grafika,mensi stereotip no za tu cenu sa to oplati.


všetky (32) »

Súvisiace hry White Gold: War in Paradise

Diskusia o hre Boiling Point: Road to Hell Pridať príspevok
13.11.2019 15:29 - Chcel by som poradiť či je pre českú verziu hry Boiling Po...
27.10.2013 15:06 - zdar..nevíte nekdo jak aktivovat cheaty?? spíš teda konzoli. na...
19.07.2013 12:08 - prosím nekdo poradte ja si chci koupit barak tak si ho koupí dostanu...
16.05.2013 23:44 - ahoj hra mi nejde a mam Win 7 nevies preco ?? ked tam napis na email buco1234@...
20.04.2013 22:20 - ahoj som sa ta chcel nieco spytat ze to v tej hre co cesta do pekel sa daju st...
...
Zobraziť všetky príspevky (322) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |