No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K. | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 25886 užívateľov

No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K.


Žáner:Akčná
Dátum vydania:11. November 2003
Stránky hry:nolf2.sierra.com
Výrobca:Sierra, Monolith Productions
Kúpiť hru No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K.
Kúpiť hru

Nová hra vytvorená z jednej z najlepších akčných hier z roku 2002 prináša pohľad na hru z druhej strany. Teraz budete bojovať proti organizácií H.A.R.M.




Alternatívne názvy
NOLF 2




No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K. - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
59%

Recenzie
Tiscali Games55%
Prakticky vše, co bylo krásné na sérii No One Lives Forever, je pryč. Nulový příběh, stereotypní mise, minimum humoru a ironie, to vše způsobuje, že atmosféra je pryč. Contract Jack je tak vlastně obyčejná střílečka. Já chci zpátky Cate!
Sector.sk80%
Suma sumárum, Contract JACK prináša hlavne množstvo čistej akcie a je to viac oddychová záležitosť ako jej predchodcovia. Nemusíte rozmýšľať, nemusíte taktizovať a prakticky by sa vám nemalo stať že by ste niekde zablúdili alebo nevedeli čo robiť ďalej. Škoda že nepridali ešte viac levelov lebo v porovnaní s dĺžkou NOLF2 je to naozaj veľmi kratučké. Fanúšikovia NOLFu ešte budú sklamaný aj akčnosťou, ale sklamanie patrí k životu a ak budú chcieť viac, tak si treba počkať na naozajstné pokračovanie hry.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Peisikles30%
Tak toto naozaj nemá skoro nič spoločné s hrou, ktorej titul to nesie v názve. Hra je bez myšlienky, akokeby zbúchaná v krčme po desiatom pive. Len chodíte a strieľate. Dokonca i kurzor pre mierenie je urobený tak, že sa prilepí na nepriateľa, takže vlastne nemáte žiaden problém. Hranie tejto hry je strata času.
Andyno80%
Tak mi pripadá, akokeby tvorcovia vypočuli náreky hráčov, ktorí sa sťažovali na nedostatok akcie v hre No One Lives Forever. Podiel hádaniek, resp. úloh a adventúrnych prvkov je tu skutočné minimum, nehovoriac o stealth prvkoch. To však nie je až tak na škodu, pretože ak sa chcete odreagovať, úplne táto hra splní vaše očakávania.
Infinity20%
Hrozná hra, po pár misiách som ju s veľmi rýchlo odinštaloval. S NOLF nemá nič spoločné je to len bezduchá lineárna akcia, nič sa tam nerobí len striela žiadny stealth ani sloboda, neodporúčam ju nikomu.
Vito910%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
tritonus10%
Toto je tak akurat na hanbu spickovemu prvemu a druhemu dielu. Ako je z titulu zrejme - NIKTO NEZIJE VECNE - tento diel dokonale zabil seriu. R.I.P No One Lives Forever...
WEGETa12%
Absolútne nudný hitscanning. Jediná spoločná vec tohto chabého diela so sériou No One Lives Forever je len v názve. Príbeh nikde, AI na bode mrazu, rôznorodosť lokácií podkopáva chabý leveldesign (hlavne v interiéroch), hracia doba nepokryje ani víkend, kopa generických nepriateľov, totálny stereotyp už po pár minútach hry. Jedinou výhodou je to, že sa dá hra odinštalovať.


všetky (12) »

Súvisiace hry No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way
No One Lives Forever: Game of the Year Edition
No One Lives Forever

Diskusia o hre No One Lives Forever 2: Contract J.A.C.K. Pridať príspevok
26.02.2007 09:47 - BRUTAL HALUZ ! ! !
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |