Sid Meier's Pirates! | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 11927 užívateľov

Sid Meier's Pirates!


Žáner:Strategická, Akčná, Adventúra
Dátum vydania:22. November 2004
Stránky hry:www.2kgames.com/pirates/pirates/home.php
Výrobca:Firaxis Games, Atari
Kúpiť hru Sid Meier's Pirates!
Kúpiť hru

Vžite sa úlohy Pirátskeho kapitána riadiaceho v 17. storočí vo vodách Karibského mora a vydobýjajte si miesto najslávnejšieho a najobávanejšieho piráta histórie. Otestujte svoje schopnosti brázdením morí a prepadávaním lodí a prístavov. Paľte delové salvy alebo zahákujte nepriateľskú loď a ukoristite cenný lup.
Spolu s vašou povesťou sa budú zvyšovať i schopnosti a počet vašich námorníkov. Stretnete množstvo zaujímavých a nebezpečných postáv, budete riešiť záhady a "kuť" silné spojenectvá!

Nová verzia pirátov nadväzuje na skvelú hrateľnosť a jednoduché ovládanie a pridáva ďalšie možnosti v bitkách a množstvo ciest, ktorých keď sa dožijete, tak sa dožijete aj šťastného blahobytného dôchodku. Tieto prednosti robia z Pirátov jednu z najočakávanejších hier tohto žánru!




HW požiadavky Sid Meier's Pirates!
Minimálne požiadavky
  • Windows 98/Me/2000/XP
  • 1 GHz CPU
  • 256 MB RAM
  • 1.2 GB HDD
  • 4x CD-ROM
  • 32 MB video card with Hardware T&L support
  • Windows compatible sound card
  • DirectX 9.0b




Sid Meier's Pirates! - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games92%
Je to už otřepané klišé, ale já si zkrátka nemohu pomoci. Na co Sid Meier sáhne, to se mu zkrátka povede. Jeho nová verze Pirates! tedy nezklamala a jasně se v této herní oblasti stává volbou číslo jedna. Zatímco zápory by člověk spočítal na prstech jedné ruky dělníka pracujícího 20 let na pile, kladných aspektů má tato hra skoro na rozdávání. Hráče osloví hlavně celková atmosféra, líbivá grafika a skutečnost, že se pořád něco zajímavého děje.
Sector.sk89%
Návrat klasiky sa podaril na jednotku. Aj napriek ľahkej obtiažnosti aj na vyšších úrovniach sa pohybuje hracia doba okolo slušných 30 hodín. Niektoré vsuvky, ako tancovanie mohli byť jednoduchšie a naopak šermovanie a súboje s loďami mohli byť o niečo komplikovanejšie. Pri výstreloch sa nenastavuje nič okrem smeru lode. Žiadna balistická krivka a ani netreba strieľať kus pred loď. Niektoré mini hry, ako dobývanie miest alebo hľadanie pokladu pôsobia osviežujúco a komu nevyhovujú tak ich jednoducho hrať nemusí. Trocha zamrzí, že zmizla jaskyňa s pokladom a bola nahradená len suchými dvoma riadkami o bohatstve a počte pozemkov vo vlastníctve. Nakoniec v hre absentuje aj multiplayer. Kto však miloval túto klasiku a neuspokojil sa s rôznymi náhradami, tak bude určite potešený. Okrem toho hra nemá koniec, takže môžete bojovať do omdlenia aj po vyriešení všetkých povinných questov. Ho Ho Ho, a pili sme tam rum...


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Latin94%
tato hra je prosto super graficky alebo hratelnostne uzival som si tu hru je tak dobra pricom je tak jednoducho spravena velke plus ddostavaju aj boje ako sa rod rozpadava atd. len nechapem jednej veci...preco sa ta debilna posadka vzbury a neviem co s tim...inac perfect aj to ze mozete mat viac ako 1 ci 2 lode =)))
Infinity60%
No bol som z tejto hry trocha sklamaný, ako je určite dosť dobrá to áno ale dosť rýchlo ma chytil stereotyp. Po prvé je to dosť ľahké, až na tanec ten je zas dosť ťažký, ale aj tak ma nejak moc nebavil. Medzi tými obtiažnosťami som veľký rozdiel necítil(až na tanec). Tiež sa všetko donekonečna opakuje, info o rodine dostávate postupne od toho istého kapitána, ktorého stále dookola porážate, to je dosť čudné. Tiež cestovanie po mape, ak idete proti vetru môžete sa ísť aj vyspať, kým loď dorazí kam treba. Jediné čo ma ako tak bavilo aj v neskoršej časti hry bolo hľadanie pokladov na pevnine. Tiež dosť málo lodí, občas sa stalo, že som sa zasekol niekde na pobreží etc. Určite to mnohých ľudí môže baviť no pre mňa len ľahký nadpriemer.
NORD_KING78%
-: bugy, tancovanie, ovládanie posádky na pevnine, postupný stereotyp, príliš jednoduché, ovládanie, dabing, slabá ekonomika, nič na budovanie, príbeh
+: grafika, audio, hudba, atmosféra, zábava, súboje, námorné bitky, animácie, obchodovanie, mapa, humor, herná doba, množstvo úloh, hľadanie pokladov a členov rodiny, lode, príbeh
Verdikt: Piráti od Sida Meiera sú na rovinu rozprávkou, kde najťažším aspektom hry nie sú duely a ani námorné bitky, ale tancovanie s dcérou guvernéra. Príbeh hry sa síce točí okolo stratenej rodiny, no postupným hraním sa naň zabudne ako aj na rodinu. Na začiatku si možno zvoliť preferovaný národ, za ktorý možno plniť úlohy. Ich plnením možno spoločensky stúpať a aj míňať viac u priekupníka za špeciálne predmety, u lodiara za vylepšenia lodí alebo obchodovať s obchodníkom. Dôležitým bodom v prístave je krčma z hľadiska posádky, informácií a úloh. Tie napriek svojej rozmanitosti postupne upadajú do stereotypu. Celkovo hra skutočne pôsobí ako taká rozprávka. Dabing bol vypožičaný od Sims a nízka obtiažnosť, to neplatí o tancoch, dokáže prilákať nenáročných hráčov. Pre ostrieľaných morských vlkov je tu napríklad Port Royale.
kubo474795%
Jednoducho špičková pirátska klasická hra. Hre nechýba nič. Je to lepšie než Port Royale 1 a 2 a bohvie ešte aké iné hry. Mínusy sú ale u mňa nie sú. Odporúčam.


všetky (16) »

Súvisiace hry Pirates! Gold!

Diskusia o hre Sid Meier's Pirates! Pridať príspevok
11.07.2011 17:18 - Cipana to blbe starnutie ma fakt sere! to akoze ked nebudem nic robit mi chcip...
14.04.2011 18:43 - Prosim Vas ako mam splnit tu ulohu.. ked si zatancujem s guvernerovou cerou po...
28.12.2010 17:38 - nie, tie arky su asi len pre zabavu :D
22.10.2010 17:01 - viete niekto kde sa to da stiahnut ?
22.09.2010 12:30 - jezdi kolem toho města a dobývej lodě co z něj vylejzaj...
...
Zobraziť všetky príspevky (22) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |