The Movies | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 19713 užívateľov

The Movies


Žáner:Strategická
Dátum vydania:11. November 2005
Stránky hry:www.lionhead.com/games/the-movies/
Výrobca:Activision, Lionhead Studios
Kúpiť hru The Movies
Kúpiť hru

Predstavte si, že by ste mohli natočiť taký film, aký si len prajete. Predstavte si, že by ste mohli zobrať na ulici ľubovoľného človeka a urobiť z neho hviezdu filmového neba. Predstavte si, že by ste riadili celé filmové štúdio a bojovali s ostatnými o to, kto vytvorí najväčšiu sériu trhákov. Predstavte si, že by ste sa mohli riadiť len svojím vlastným úsudkom a rozhodovali o tom, či svoj úspech založíte na výpravných akčných snímkoch, alebo na záplave nízko rozpočtových bé-čkových filmoch.
Budete len diaľky prihliadať, ako sa vaše filmy natáčajú, alebo sa priamo schopíte réžie? Rozhodnete sa inovovať zariadenie a investujete do ozvučenia, farby a priestorového zvuku skôr než vaši konkurenti? Necháte iné štúdia, aby výskum platili zo svojho a naskočíte do rozbiehavého sa vlaku?

V The Movies ožíva množstvo vecí, ktoré ste čítali alebo počuli o Hollywoode – počnúce od aférok a problémov s alkoholom rôznych hviezd až po skupinku filmárov, ktorý pripravujú hit roku, ktorý bude trhať rekordy v návštevnosti.
Filmový magnát, hľadač talentov, alebo režisér. Môžete byť jedným z nich, alebo kľudne i všetkých troch kategóriách naraz. To je kúzlo, ktoré so sebou prináša hra The Movies.




Ďalšie videá »


The Movies - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
84%

Recenzie
Tiscali Games81%
Solidní kurz natáčení filmů a zábavná i originální strategie v jednom balení! Bohužel ne pro každého. The Movies na hráče kladou takové nároky, že u nich vydrží jen ti nejostřejší hoši. Ta technická učesanost a místy až děsivě komplexní přístup ale za zkoušku rozhodně stojí.
Sector.sk88%
Obrovské herné možnosti spolu s výbornou hrateľnosťou tak robia z tejto gamesy jasného favorita na poli súčasných stratégií a ak sa vám filmový priemysel vyložene nehnusí, rozhodne by ste to s ním mali (aspoň virtuálne) skúsiť. Ktovie, možno pre vás nastane a new day... the day of Fantastic 4 :-))


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
LogitechMomo74%
príjemné zlúčenie stratégie a Simsov:)... niekoho odradí niekedy vysoká náročnosť, ale pokiaľ sa snažíte, tak sa to naučíte a príjemne sa zabavíte... a niečoho sa možno aj priučíte...
Hasic101096%
Výborná hra ! Dokonalé prostredie na rozvíjanie fantázie... Keby tu nebol ten návod tak by som dal 60% lebo to čo je v návode by som si nikdy nedomyslel... Ale ak tomu pochopíte je to bomba. Mohla tam biť trošku lepšia grafika a sú tam aj bugy ale napravuje to tá úžasná hrateľnosť a herné možnosti...Radím dobrá hra !
karci22290%
Skvelá stratégia o filmoch. Žáner je vzácny, a grafika tiež ujde. Fakt vynikajúce.
Tvorba filmov síce nie je tká ako som očakával, ale aj tak super. Vzhľadom na to,
že tam nie je všetko na 100% dávam iba 90%
Brass85%
Jedna z najlepších stratégií (môj vkus), je to originálne, realistické, zábavné, nekonečne dlhé, nápadité, pekne sa na to pozerá, ľahko ovládateľné. Scénok je tam neúrekom, avšak ešte by ich tam pár neuškodilo, ale hlavne je tu tisíce možností vytvárania filmov a experimentovania. Stratégie ma vôbec nebavia ale toto je bezpochyby výnimka. Vidíme sa v kine.


všetky (12) »

Súvisiace hry The Movies: Stunts & Effects

Diskusia o hre The Movies Pridať príspevok
03.08.2016 13:48 - Kedysi som to hral a vrátil som sa spet k tomu ale je problém lebo h...
20.01.2010 21:31 - Hra The Movies
20.01.2010 21:26 - a email je krupro@seznam.cz díky
20.01.2010 21:25 - PLS pošlete mi někdo crack na email budu vám moc vděč...
09.05.2009 18:41 - Prosim vas poslite mi cestinu na The movies...ani jedna stiahnuta mi nechce is...
...
Zobraziť všetky príspevky (56) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |