Atlantis: Evolution | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 12036 užívateľov

Atlantis: Evolution


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:14. Október 2004
Stránky hry:www.atlantisevolution.com
Výrobca:DreamCatcher Interactive, Atlantis Interactive Entertainment
Kúpiť hru Atlantis: Evolution
Kúpiť hru

Atlantis Evolution je ďalšie pokračovanie veľúspešnej série Atlantis. Na rozdiel od predchádzajúceho dielu sa tentoraz prenesiete do minulosti, vlastne do roku 1904. Hlavného hrdinu, mladého dobrodruha a fotografa Curstisa Quicka, zastihne behom návratu do New Yorku obrovský orkán a prenesie ho do srdca strateného mesta Atlantídy. V prostredí technologických zázrakov a prastarého náboženstva sa Curtis pokúša pomôcť obyvateľom Atlantídy zvrhnúť temných mocných bohov.







Atlantis: Evolution - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
58%

Recenzie
Tiscali Games69%
Atlanis Evolution se od svých předchůdců příliš nevzdálil. Opět jde o graficky zdařilé ztvárnění dalšího nezávislého povídání o Atlantidě. Příběh tentokrát nezůstal na pozadí hry, ale je její podstatnou součástí. Nízká náročnost vám zajistí ne více než jednodenní odpoutání od reality. Tedy pokud si ji nebudete dopřávat po menších dávkách. Vhodné i pro začátečníky každého věku.
Sector.sk50%
Séria Atlantis začala krivkať tretím dielom a Evolution jej podrazil barlu. Nemá sa čoho pevne chytiť a tvorcovia sa snažia menom priblížiť ku kedysi obľúbenej sérii. Môžeme len dúfať, aby tento rok nevyšiel ďalší diel evolučnej trilógie podobnej kvality. Ak sa budú autori pridŕžať všetkých charakteristických čŕt Atlantis Evolution a budú stavať na nelogických minihrách, tak nová Atlantída pôjde na dno priemerných vôd skôr, ako parník hlavnej postavy. Evolution je iskrou, ktorá sa mala štvrtým dielom rozhorieť na plameň signalizujúci nový začiatok. Iskra však zanikla skôr, než stihla vzplanúť. Pod pojmom Evolúcia si predstavujeme niečo úplne iné.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
lukaskon50%
Je škoda, že se série pohnula tímto směrem. Snaha navázat na úspěšnost Atlantisu sice byla a kdyby si autoři dali více záležet určitě by se to povedlo. Evolution je slabým odvarem předchozích dílů. Příběh sice zajímavý ale tím to asi tak končí. Postavy nic moc, prostředí stále stejné, zbytečná akčnost, pobíhání po velkých a nepřehledných prostranstvích, hudba o ničem, grafika také žádná sláva. Je jasné, že některé prvky jsou taženy z prvního dílu ale dohromady to moc nefunguje. Jestli se těšíte alespoň na hádanky, tak rovnou zapomeňte. Místo nich je tu naprosto nevhodně zvolený souhrn miniher, které můžete sehnat na kdejakém serveru s online hrami. Fanoušky Atlantisu však tento díl pravděpodobně bude stále bavit. PS: to, že díl jmenuje Evolution neznamená, že v systému hraní dochází k něčemu revolučnímu (oproti ostatním dílům). Název je odvozen od příběhu.


všetky (3) »

Súvisiace hry The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy
Atlantis 3: The New World
Atlantis: The Lost Empire - Trial By Fire
Atlantis: The Lost Empire - Search for the Journal
Beyond Atlantis
Atlantis 2: Beyond Atlantis
Atlantis: The Lost Tales
Beyond Atlantis 2

Diskusia o hre Atlantis: Evolution Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |