Duke Nukem Forever | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 21590 užívateľov

Duke Nukem Forever


Žáner:Akčná
Dátum vydania:10. Jún 2011
Stránky hry:www.dukenukem.com
Výrobca:3D Realms, Gearbox Software, 2K Games
Kúpiť hru Duke Nukem Forever
Kúpiť hru

Legenda Duke Nukem sa vracia! Po ťažkom a dlhoročnom vývoji sa konečne vojvoda Duke dostáva na obrazovky PC i konzol vo svojom najnovšom pokračovaní. Votrelci a prasačí policajti sú opäť pripravení, aby im neohrozený atómový Duke nakopal ich zadky, tento krát v modernom spracovaní, v novej grafike a hrateľnosti, ktorá zabaví svojim drsným humorom, rovnako ako v legendárnom Duke Nukem 3D.

Opäť ide (ako inak) o záchranu sveta, ktorý tak spočíva na širokých bedrách Duka. Ten si so sebou vezme množstvo zbraní hromadného ničenia, od tých klasických, až po tie uletené. Pokiaľ čakáte charizmatického akčného hrdinu, ktorý hádže drsné bonmoty v kadencii rovnako ako granáty, pokiaľ vám dnešné hry prídu veľmi jednotvárne, konzervatívne a málo zábavné, znovuzrodený Duke je tu práve pre vás!




Alternatívne názvy
Duke 4; DNF; Duke Nukem: Forever

HW požiadavky Duke Nukem Forever
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 2.0 Ghz
  • 1 GB RAM
  • 256 MB grafická karta (nVidia GeForce 7600 / ATI Radeon HD 2600)
  • 10 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 2.6 Ghz
  • 2 GB RAM
  • 512 MB grafická karta (nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850)
  • 10 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Duke Nukem Forever - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
64%

Recenzie
Tiscali Games60%
Strašlivě zastaralý, nedodělaný, nic moc nového nepřinášející, vykrádající sám sebe. Přesto přese všechno i docela zábavný, stále legendární a pro mnohé nostalgická povinnost, nad kterou asi rádi přimhouří obě oči. Takový je Duke Nukem Forever.
Sector.sk60%
Keď si to zhrnieme, Duke Nukem Forever konečne po 14. rokoch vyšiel a vďaka nekonečnému vývoju a nekonečnému čakaniu zo strany hráčov dopadá veľmi rozporuplne. Dlhý vývojový cyklus titul zdeformoval a máloktorému modernému hráčovi sadne a rovnako máloktorému fanúšikovi naplní jeho rokmi sa stupňujúce očakávania. Určite nie je zlý, má hrateľnosť, má štýl, ale ich kombinácia je skôr hodná budgetového titulu. Dôležité je neísť do titulu s veľkými očakávaniami, hráč vtedy nebude sklamaný.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Intruder70%
Hrateľnosť 90%
Grafika 70%
Originalita 60%
soundtrack 90%

Duke nukem je celkom dobrý návrat ku koreňom starých dobrých častí duka kde ste bezhlavo zabíjali votrelcov samozrejme v lepšiom grafickom kabátiku ktorý ale stále neprísluž dnešným hrám a aj napriek tomu má velmi vysokú hw náročnosť. moje hodnotenie je 70%
lorka65%
S istotou musim povedat ze ludia co tomuto davaju 100% moc hier nehravaju alebo este nemaju vek na to aby si uvedomili plu hodnotu produktu ako je hra a teda ju vedeli aj dobre ocenit.

Som sklamany, vazne.

Grafika 65%
Hratelnost 70%
Dej 60%
Dukove EGO 100% :D

Celkovo hra posobi velmi prazdne bez spetky napadu. Rozlisenie tienov a rozlisenie aplikovane na AO efekty je nulove. FXAA podla mna ani nefunguje.

Hra adekvatna na vydanie v roku 2006/2007 a aj to by pohorela pretoze grafika nie je vsetko.
Semo21470%
Grafika bola pre mna velkym sklamanim a takisto tam bolo viac nedostatkov...preco potom davam 70%? Jednoducho ma to bavilo a o to predovsetkym ide...
Watcher100%
Tak táto hra si rozhodne zaslúži 100%. Je to konečne hra pri ktorej sa zabávam a neprešlo nikdy ani 10 min. aby som sa nesmial. Smrteľne vážnych hier už je tu dosť !. Tých čo kritizujú grafiku hry nechápem však grafika nieje všetko a keď im to tak vadí tak nech si idú dať Crysis 2 alebo Mass Effect 2. Inak Duke splnil všetko čo sľúbil: je to poriadna kopa zábavy a masakrovania xD a kto má zmysel pre humor tak to tiež ocení. HAIL TO THE KING !!
homerko45%
Hra zaostala tak 5 rokov. Slaba grafika, hratelnost tiez nic moc, pribeh vcelku dlhy no po par hodinach nezaznivny, nudny. Myslim ze po tomto pokracovani titul duke nukem upadol ako sa len dalo...
Cvoky91199%
99% davam je vtom - Zabava , Masaker , Akcia a Logika niekedy. je to fakt bomba hra. ale nepaci sa mi natom jedna vec. je to moc kratke :D Vcera som zacal a dnes som to rpesiel. inak good Game :)
Andyno60%
Celkom sklamanie. Grafika celkom ujde (na fakt, že moja grafická karta ani nespĺňa minimálne požiadavky :D), no samotný koncept je na tom už horšie - hra vykráda plno rôznych titulov (od Half-Life 2 až po old-schoolovú FPS klasiku Blood) a okrem typického retro štýlu v podobe Dukovho buranského humoru nemá nič nové ponúknuť. Navyše keď pripočítam arkádovú hrateľnosť, Duke Nukem Forever je zatiaľ asi najhorúcejší kandidát na prepadák roku (nerátam viac-než-príšerný Battle: Los Angeles).
Altair100%
A je to tu!! oplatilo sa cakat...Duke je spat a v tej najlepsej forme...!...nemam co vytknut...Proste stare principy funguju duke je rovnako drsny ako kedysi...!...Hail To THe KinG Baby!!
mates40085%
vrátil se a je v té nejlepsí formě starý dobrý duke s hodně humorem a dobré porce akce sem tam nějaká ta chyba ale těch 85% si zaslouží.
Dado50%
V prípade, že by som sa držal tu prítomného trendu, podľa ktorého by mala každá čo i len ľahko nadpriemerná hra dostať hodnotenie minimálne 80%, pri pokračovaní Duke Nukem, o ktorom som si už pravdupovediac myslel, že ani nevyjde, by som siahol po poriadne vysokom ohodnotení. Pri hodnotení sa však nikdy nenechávam strhnúť okamžitými návalmi pozitívnych a negatívnych pocitov a ani v tomto prípade nespravím výnimku. Aj napriek tomu, že mi Duke Nukem Forever spríjemnil približne osem, nanajvýš deväť herných hodín môjho hráčskeho života, všimol som si jednu zásadnú chybu a to fakt, že tvorcovia poriadne nevedia čo chcú. Na jednej strane nám ponúkajú hru zabaleného do old-school štýlu preplneného humorom charakteristickým pre sériu DN, čo by už len pre príjemné oživenie spomienok nebolo až také zlé, to by sa však v tomto štýle musela držať celá hra, takže moderné prvky typu autoheal, či pre DN netypicky obmedzené množstvo nosených zbraní kvalitu hrateľnosti ubíjajú. Rovnako sa čakalo viac aj od technickej stránky hry, tá zvuková nie je ničím zaujímavá a grafická je zastaralá. Pre hráča bez očakávaní, ktorý baží len po zabíjaní nepriateľov jasná voľba, pre pamätníkov len znehodnotenie a náročnejších hráčov len šedý priemer kaziaci dobrú povesť slávneho mena.
Jack7755100%
super hra...nechápu proč má tolik málo hodnocení..asi to hodnotí ti co neznají klasickou parádní střílečku...když jsem byl menší tak jsem vždy byl zažraný do 3D a když vyšel tenhle tak jsem byl tak rád a fakt mne to dost bavilo takže hodnocení odpovídá
Mitisko40%
Na Forever som čakal tak dlho až som zostarol a to čo prišlo pod názvom Duke Nukem Forever nemá nič spoločné s pôvodným Duke 3D. Príbeh hry je totálne priamočiari nemáte ani kde zablúdiť všetko je velmi predvídatelné a tie nasilu skonštrulované hlavolami mi prídu veľmi primitívne a nelogické až natoľko, že si pripadám ako keby hrám hru určenú deťom do 6 rokov. Ďalej mi až na nervy šlo, že počas celej hre vám niečo pripomýna že hrajete Duke Nukem, stále nejaký znak nápis hlášky, proste hra nemá čím zaujať po obsahovej stránke veci tak sa snaží úpútať pozornosť tým že hráte "PECKOVÚ" hru. Nikdy nehodnotím vybrané stránky hry ako grafika alebo niečo také. Hru ako celok hodnotím: Najväčšie sklamanie tohto 1000 ročia, všetci čo na tejto hre robili a čo ju dokázali takto skaziť by si zaslúžili poriadne po papuli. Pozitívne iba hodnotím staré rysy hry ako "curanie na WC" , pekné modelky a pekne tvarované modely žien v hre. Nič iné pozitívne na tom nevidím... Mojich 40% je 5ˇza hru a 35% za názov. Hru sa mi ani nepodarilo dohrať lebo ma absolutne nabavila aj keď som si kúpil originál...
74fliperrr7480%
Zabavna hra len ta grafika mohla byt lepšia :D a mohli dat viac zbrani :))ale inak v pohode bavilo ma to :)
rlipka90%
Jako supr vám povím, docela jsem byl nadšený, za to dlouhé čekání to stálo ;) pobavil jsem se a zahrál si, dobrá optimalizace a grafika též není špatná 90% . Je to jako starý známý Duke takže proto jsem dal takové hodnocení.
Nadze98750%
Toto je 13 alebe 14 rokov podstivej praci??
Mne tomu abi som sa rozhodol stačilo 2 hodiny a kamarat ktory to dohral aby som sa unudil.
Jedine Dobré veci su Zahody.čaje a ego predmeti.


všetky (74) »

Súvisiace hry Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour
Duke Nukem 3D: Megaton Edition
Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me
Duke Nukem Forever: Hail to the Icons Parody Pack
Duke Nukem 3D: Reloaded
Duke Nukem: Manhattan Project
Duke Nukem: Manhattan Project - Total Mutant Mayhem
Duke Nukem 3D: Kill-A-Ton Collection
Duke: The Apocalypse
Duke: Nuclear Winter
Duke!ZONE II
Duke Nukem 3D: Caribbean Life's a Beach
Duke it out in D.C.
Duke Assault
Toolkit for Duke Nukem 3D
Duke Nukem 3D: Atomic Edition
Duke Nukem 3D
Super Duke - Volume 2
Nuke It 1000
Duke!ZONE
Duke Nukem: Total Meltdown
Duke Nukem 3D: Plutonium Pack
Duke Nukem II
Duke Nukem Episode 3: Trapped in the Future!
Duke Nukem Episode 2: Mission: Moonbase
Duke Nukem Episode 1: Shrapnel City
Duke Nukem

Diskusia o hre Duke Nukem Forever Pridať príspevok
16.04.2012 16:17 - mam taky problem hra mi funguje dobre ale ked sa dostanem do misie ze som v to...
06.04.2012 21:13 - nainštaloval som hru ale ked ju pustim menu všetko ide ale potom ked...
18.03.2012 11:15 - dajte sem volaky steam kod ktori bi isiel :-)
21.12.2011 20:19 - ahojte prosim mam problem pri spusteni kampane sa mi to sekne a ojavy sa mi oi...
11.11.2011 16:46 - Kazdyho bose mi slo dorazit opakovanym mackanim space,nevim proc mi to nejde u...
...
Zobraziť všetky príspevky (324) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |