Paradise | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 22504 užívateľov

Paradise


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:1. Apríl 2006
Výrobca:White Birds Productions, Micro Application
Kúpiť hru Paradise
Kúpiť hru

Tradičná adventúra od autora oboch dielov skvelej Syberie Benoita Sokala. Hlavnou postavou je (ako už je v tituloch B. Sokala skoro pravidelným zvykom) opäť žena, tento krát dcéra jedného z afrických magnátov menom Karenn, ktorá sa v sprievode čierneho partnera vydáva na cestu cez Afriku, kam je dej hry situovaný.

Na hlavnú hrdinku čaká celá rada dobrodružstiev a nebezpečných situácií, pri jej riešení sa zapletie i do otázok medzinárodnej politiky, ťažby nerastného bohatstva a aj pytliactva.

Karenn mala haváriu, kde stráca svoju pamäť a tak sa na svojej ceste domov bude musieť vyrovnať s najrôznejšími prekážkami, či už v podobe hádaniek alebo ľudí.




Alternatívne názvy
Lost Paradise

Ďalšie videá »


Paradise - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
65%

Recenzie
Tiscali Games66%
Paradise je pastvou pro oči i ducha, ale problémy technického rázu sráží požitek ze hry kamsi k lehkému nadstandardu. Dějově se Paradise první Syberii nevyrovná, dvojce asi ano, audiovizuálně určitě oběma. Nezbývá než doufat jednak v brzký patch na mnohé chyby no a možná někdy v budoucnu v propracovanější pokračování.
Sector.sk60%
Benoít Sokal otvoril brány do raja, ale namiesto rajskej hudby, počujeme škripot herného kódu a namiesto nebeskej grafiky, vidíme muzeálne exponáty. Paradise vás k sebe nepustí a to je jej najväčšia chyba. Hre chýba tak potrebná epika. Prostredia ste už videli aj lepšie a napriek svojej hĺbke pôsobia veľmi plocho, nevýrazne a fádne. Fanúšikovia Syberie si zaslúžia oveľa lepšiu hru akou je Paradise, a nielen oni!


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Sintarandir70%
Benoit Sokal nesklamal svojim scenárom, ale hru úplne likviduje jej technické spracovanie. Náročnosť a pestrosť úloh je možno až prehnaná a na dôvažok tu je ešte aj prostedie, ktoré síce je exotické, ale po chvíli hrania je exotické natoľko, že hru znehodnocuje. Lokácie sú neprehľadné a design a celkový grafický koncept po nejakom čase značne frustrujúci. Hra Paradise teda občas zasluhuje skôr meno Hell.
trancentraal55%
Paradise je bohužel hra bez duše. Po fenomenální Siberii nám Sokal servíruje hru, která má sice několik krásných screenů, ale šetří lokalitami a v podstatě nenabízí žádný příběh. Skoro polovinu hry strávíte na jednom místě a po pár hodinách pobíhání po stále stejné lokaci a milionech nudných rozhovorů už vás to nebaví. Pár hádanek v zahradě už to nezachrání. Za mě obrovské zklamání.


všetky (5) »


Diskusia o hre Paradise Pridať príspevok
26.06.2011 15:46 - Ahojte, mám menší problém, keď sa chcem priblí&#...
20.03.2009 20:00 - nema niekto na tuto hru crack? ja sice mam pri hre adresar CRACK, ale je prazd...
06.10.2008 13:56 - Já je taky nemůžu chytit. Má tam být návnada, as...
01.09.2008 21:41 - nemohol by mi niekto na tuto hru poslat crack lebo moj nefunguje a na nete nev...
31.08.2008 19:30 - Ten klíč je na prvním CD: ******-CD1. Nepotřebujete ho v ...
...
Zobraziť všetky príspevky (17) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |