Peter Jackson's King Kong | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 13962 užívateľov

Peter Jackson's King Kong


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:21. November 2005
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Peter Jackson's King Kong
Kúpiť hru

Oficiálna hra k filmu King Kong prináša skvelú filmovú ukážku, pri zachovaní interaktivity počítačovej hry. Čaká na vás boj o prežitie na ostrove Skull Island v úlohe Jacka Driscolla a skúsite aj ohromnú silu mohutného King Konga.

V hre Peter Jackson's King Kong sa vcítite do úlohy Jacka Driscolla, ktorý musí cez džungľu zachrániť Anne, do ktorej sa zamiloval King Kong a uniesol ju do hĺbky pralesa. Druhou postavou hry je samotný King Kong, ktorého ovládate z 3rd person pohľadu. Jeho obrovské rozmery umožnujú rozmáchnuté súboje s dvoma tyranousarmi zároveň alebo úchvátne prebiehanie cez džungľu s Anne zvierajúcou v ruke.




Alternatívne názvy
Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie

Ďalšie videá »


Peter Jackson's King Kong - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games75%
King Kong je lineární a místy možná až trochu stereotypní akcí v kvalitním zpracování a s pohlcující atmosférou, kterou umocňuje absence jakýchkoli ukazatelů. Pro fanoušky filmového veleopa půjde jistě o nutnost, pro všechny ostatní pak o příjemné, byť opravdu krátké zpestření probíhajícího Adventu.
Sector.sk85%
King Kong je hrou, ktorá zanecháva hlboké stopy po dohraní. Verný filmovej predlohe až do takej miery, že hráč má pocit, že je súčasťou diania na obrazovke. Absolútne pohlcujúca atmosféra v kombinácii so špičkovým audiovizuálnym zážitkom, dizajnom a miešaniu žánrov, robí z King Konga najlepší titul vybavený filmovou licenciou.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
easy60%
hra je celkom dobra ale bez volnosti, grafika tiez nieje najlepsa, zbrani mate malo, obcas az velmi obtiazne
link974%
DOCELA TO UŠLA NEJLEŠPÍ BYLI BYTKI ZA KONGA A PŘESTŘELKÝ S ČLOVEKEM NA T-REXE STARAŠNE MALO ZBRANÍ A TAKY PŘILIŠ KRÁTKA HRA
Jozin9275%
Celkom slušné spracovanie hry na motívy filmu. Celkom dobra hrateľnosť,no opakujujuce sa ulohy robili hru niekedy nudnou.
+dinosaury
+zbrane
+king kong
-grafika
-niekedy ovladanie !!
snoopdogg78%
+ Prostředí Z filmu
Grafika

- Delka hry
Nektere zbýtečne mise

Hra byla skvela ale hodne ji chybelo čekal jsem víc,ale možností tu býli docela skvela jako vimenit si zbran s jinich chlapkem,bitky za konga byli pro me velkou adrenalinou zaležitosti ale mohlo tu být víc zbraní a víc levelu ale jinak v celku dobra hra.pro fanoušky filmu dobra vec
truckm100%
Takze asi sa cudujete preco davam tak vela... Takze je to skvele herna verzia flmu king kong dalej su tu staznosti ze tu je malo zbrani a to co som ja nasiel su: sniperka thompson luger pumpovacia brokovnica a ostepi ale uvedomte si prosimvas ze to je filmova hra a vo filmovom pribehu isly objavovat ostrov a nemaly paru ze tu objavia pravek takze si pochopitelne nezobraly na lod celu vojensku vystroj a za druhe si uvedomte ze hra sa odohrava okolo 30 rokov 20 storocia takze zbrani ani nebolo nejak vela...
Dalej dobra grafika dej chytre AI. Teraz k volnosti pohybu aj tu boly staznosti (asi malych deciek)... uvedomte si ze v pralesi asi moc pohybu neni a jestly si myslite ze ano tak budto nevnimate svet realne alebo neviem co.... Co by som mozno vytkol hre je ze ked ovladate king konga tak sa vam casto meni pohlad ale miestami to je zas velky zazitok... Kratkost hry.... no stale je to filmova hra a uznajte ze je dlhsia jak film a prebojovavat sa stale lesom plnym nestvur by bolo casom stereotypne... Podla mna to je velmi moc dobra hra atmosfera vsetko je podla mna verne filmu a pritom mate stale vela moznosti.
ahoj123100%
Táto hra je super.Zbrani je síce málo,ale stačí to.Mohlo by byt viacej misii.Prehistoricke zvierata oživuju túto dobrodružnu cestu po Skull Island.V tejto hre je perfektne prostredie.Podla mna je to najlepšia dobrodružna hra akú som kedy hral.Jednoducho super hra.
Denis959100%
Skvelá hra ktorá sa riadi na 90% podla filmu.Na tú dobu slušná grafika.Dinosauri a prahistorické ... bitosti to velmi oživujú.Najlepšie sú bitky za King Konga.
Bankokot75%
Tak v 1 řádě nevěřte Screenshotum které tu jsou jsou to spíš wallpery nebo co
Grafika:70% hra má celkom dobrou grafiku ale mohly se vylepšit detaily(textury) hry
Hratelnost:78% celekem dobrá ale to ovládání zbrani hrůza!
obtížnost:76% hra není těžká ale ani lehká dinosauři sou docela těžcí občas vám nestačí ani kopíí docela dost nepřátel
Možnosti:45% pouhé lákání na návnady zapalování kopí
příběh:85% hra je na 85% podle filmu :D kdo viděl film tak si příběh představí :-)
zbraně:35% málo zbraní hrůza!! pistole,samopal,sniperka,brokovnice, na ten ostrov to stačí ale zbraně se mohli lépe zpracovat a ano ještě 2 druhy kopí
moje požadavky:lepší detaily hry možnost herních efektů například na způsob call of duty 4
celekm dobrá hra :-)
Mike920%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
deapa100%
Tato hra je fakt dobra.Dobrodružna hra ktora vie fakt zabavyť hračov.Pribeh je skvely,postav su vela,zbrane su trochu malo ale na to sa da zvyknuť.Ovladate hlavne za Jacka.Počas plneni misii narazite na krabov,netopierov,škorpionov,dinosavrov,domorodcov a vela rôznych hmyzov.Odporučam tym kto ma rad dobrodružne hry.
thor333575%
Nic moc.Málo zbranii a obtizne (nekdy)Ked som to hral prvy raz tok tá hra bol pecka ale aj tak NIC MOC.
magorica75%
celkom dobra hra je to ale malo zbranii je tam kua..skoda..ale da sa hrat najlepsie na kin konga z new yorku...


všetky (20) »

Súvisiace hry Skull Island: Rise of Kong

Diskusia o hre Peter Jackson's King Kong Pridať príspevok
13.12.2019 21:08 - Zdravim.Nieje ziadny sposob,akym by sa dala hrat tato hra na windows 10?
06.06.2016 13:34 - ja tu hru mam ale mi nejde poratemi mozes napisat prosim seriove cicslo napis ...
19.01.2016 13:05 - súhlasim s tebou, je to naprosto suprova hra o prežitie velmi vela k...
09.04.2013 20:27 - Cau...prosim mohol by si mi napisat podrony navod ako vyriesit ten problem z g...
19.01.2013 21:37 - hra mi nejde spustit, vždycky to napíše GRAPHICS CARD DRIVERS A...
...
Zobraziť všetky príspevky (157) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |