FlatOut 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 33136 užívateľov

FlatOut 2


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:30. Jún 2006
Výrobca:Empire Interactive, Sierra, Bugbear Entertainment
Kúpiť hru FlatOut 2
Kúpiť hru

FlatOut 2 je nástupca závodného titulu, ktorý apeluje na najdeštruktívnejšiu závodnú hru a na jeho trate, ktoré sú doslova posiate zničiteľnými objektmi, riskantnými alternatívnymi cestami a miestami pre zneškodnenie súperov. V každom závode je vaším cieľom zvíťaziť nad ďalšími siedmimi pretekármi ovládanými vylepšenou AI, pričom každý zo súperov má svoju vlastnú povahu i štýl jazdy.

Oproti prvému dielu FlatOut sa tešte na vylepšenú fyziku, vďaka nej sú zrážky a búračky ešte viac driečnejšie a dá sa povedať i šialenejšie. Dôležitý je i fakt, že za všetkými búračkami ste odmeňovaný peniazmi, rovnako ako i za umiestnenie v závode. Peniaze pritom slúžia na nákup nových vozidiel, alebo súčiastok alebo na natuningovanie auta.

Hlavným herným módom FlatOut 2 je opäť šampionát, ktorý je však dlhší a rozkladá sa cez viac než 16 interaktívnych tratí. Nechýba ani rada ďalších módov vrátane niekoľkých nových i tých starých ako je napríklad kaskadérske klanie má nové a ešte nápaditejšie disciplíny. Vďaka plnej podpore on-line multiplayeru si navyše môžete vyriadiť svoje osobné účty s 8-mími živými protivníkmi.




Alternatívne názvy
Flat-Out 2, Flat Out 2

HW požiadavky FlatOut 2
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 SP4 / XP SP2
  • 2 GHz CPU
  • 256 MB RAM
  • 3.5 GB HDD
  • 64 MB Graphics Card
  • DirectX Compatible Sound Card
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


FlatOut 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games92%
FlatOut je zpátky a v perfektní kondici! Dvojka sice málokdy bývá lepší než jednička, tady se to ovšem podařilo. Tvůrci vyslyšeli prosby hráčů a všechny neduhy, které kazily zážitek v jedničce, se jim podařilo eliminovat. A navrch nabízejí mnoho tratí s trochu odlišným konceptem a v městském prostředí, 2x více aut a propracovanější kariéru, která vydrží mnohem déle. Chválíme též přidání plnohodnotného multiplayeru přes internet, i destrukční derby a nové sportovní disciplíny na stadionu.
Sector.sk88%
FlatOut sa vrátil vo veľmi dobrom pokračovaní, ktoré predčilo mnohé očakávania. Hra obsahuje pôvodné osvedčené prvky a vnáša do hry nové súčasti a vylepšenia, ktoré ho vyzdvihujú do popredia. To, že sa titul nehrá na realistický simulátor, ale výrazne inklinuje k arkádam, v tomto prípade vôbec nie je na škodu, skôr naopak. Pre majiteľov PC, ktorí sú ukrátení o tituly zo série Burnout, je FlatOut 2 veľmi dobrou alternatívou. A preto všetkým vodičom, ktorých nudí jazda podľa predpisov, všetkým kaskadérom a demolátorom, všetkým akčným hráčom vrelo odporúčam FlatOut 2.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
MaxRevenge100%
fakt je to lepsie ako jednotka. myslim ze graficky je to lepsie iba trocha ale pretekov je tam viac...
mihi92%
Flatout 2 je velice dobra demolična hra plna aut,zabavnych minihier ako skok do vysky a dialky,bowling,šipky a mnoho dalšich.Funguje to tak že vlastne katapultujete vašeho vodiča.Je to fakt sranda aj auta su v pohode mate tri triedy na vyber 1 su vraky 2 auta cestne no a 3 su zavodne potom tu mate aj bonusove auta.Sound track je skvely a hw naroky nizke no a cena je primo skvela.Hra je sice lahšia čo može byt ako zapor ale iba u niekoho.TATO HRA JE BOMBA DOPORUčUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nika99%
je to v pohode najlepsie je vyskakovanie a naražanie ale aj ostatne je dobre no proste skvela hra
Paveck90%
Grafika je úžasná, zábava vydrží na dlouho, ale pak přichází menší stereotyp. Což je velká škoda. Vyšlo z toho že tak 90% si zaslouží.
tomisko99%
je to super hra milujem ju krvacik jak visity proste bobova hra skvele je ze tu vibuchuju auta na 110 percent si ju kupujem
Pa3cius95%
Výborná hra :) Dá si pri nej dobre vyblázniť, všetko zdemolovať, výkonovo upravovať autá, rôzne kaskadérske atrakcie atď. Hra má tiež voľný multiplayer (stačí sa pripojiť a hráte, žiadne obmedzenie, žiadne registrácie).

+ demolícia
+ výkonový tuning
+ multiplayer
+ hrateľnosť
+ ovládanie auta
+ nízke požiadavky, aj na to, že grafika je dobrá

- snáď len to, že ak na trati prejdete cez nejaký menší objekt (krabica, kužeľ, sud...), tak to občas dokáže prehodiť auto na strechu (nasere to hlavne ak hrajete multiplayer)
Road7100%
Super racingovka, kto ju nehral odporucam, ... Proste super hra.

+ super auta
+ derby jak ma byt
+ grafika
+ dobre cheaty
Siri16170%
Povedená hra !! O něco lepší než první díl... Závody,derby,minihry,k tomu výběr z velikého množství aut + pěkná grafika...
-: Tratě se později začnou opakovat a tím pádem vás začne hra trochu nudit

7/10
Markus38595%
Prvý diel tejto hry sa mi velmi pacil a tento sa mi paci este viac. hra pokrocila v grafike, viac autach, viac pretekou, viac moznosti, lepšie mapy, tuning proste super
EDDIES95%
Táto hra je asi najlepšia racinovka akú som kedy hral.Prostredie mapy grafika rozbijanie áut všeliaké kola a aj autá...Ale preto som nedal 100% lebo mi vadia tie akrobatické sračky ale inač v pohode hra.
marekm333sonic95%
Super hra tie výbuchy a nárazy je to super jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Oveľa oveľa lepšia hra ako jednotka. :-)
CoDmanik90%
Jediná racingovka (až na DiRT) ktorá vyčnieva z radu iných závodných hier svojou kreativitou, fyzikou a detailnou grafikou. V závodoch nájdete množstvo skratiek a na trati neexistujú veci do ktorých sa nedá nenarazit a nezničit ;). 2. Pokračovanie ponuka aj single racingy mimo kampane (v ktorej možte svoje auto vytunit od najmenšej skrutky pre menší sklz až po kompletné vymenenie auta ktoré budete potrebovat do novej závodnej série ktoré sa budú postupne menit podľa obtiažnosti) ako napr.: Stunt Event, Derby, Race (a to nie hocijaký, budete závodiť na svetovej úrovni s ešte svetovejšími kárami)... Multiplayer je najohromnejší zo série a obsahuje množstvo modov ako v Stunte tak i v Derby. Oplatí sa kúpit!
Infinity70%
Veľmi chytľavá racingovka, je to zbesilé a deštrukcia na každom kroku, derby sú super, výber áut je dosť rozsiahli, ale trate sa dosť opakujú a v hre sa rýchlo dostaví nuda a stereotyp. Mohli tam aj pridať niečo ako vizuálny tuning áut, je tam len vylepšovanie vnútra(motor, brzdy, odolnosť...).
dragoliz90%
Asi najchytľavejšia hra svojho druhu. Je divoká,graficky veľmi pekne spracovaná a parádny multiplayer.Na výber mám množstvo tratí rôzych druhov. Taktiež hra obsahuje tuning áut ktorý nielenže mi poskytuje veľa možností,ale každé vylepšenie je cítiť. Myslím, že hre nie je čo vytknúť, avšak vždy sa objaví niečo lepšie a preto dávam s rezervou 90 %
francees90%
Obviklo nehrávam preteky áut ale strielačky no keď som si pozrel FlatOut tak som proste nemohol odolať. Zahral som si to. Hneď ako to hrám tak si vylepšujem auto, kupujem nové autá, predávam si ich, pretekám, búram do všetkého čo má kolesá a čo ma rozosmialo najviac bolo to že keď Vám zničia auto tak vaša postava vyskočí z auta. Hlavne čo ma zaujalo boli tie búračky v ktorých ste museli búrať všetky autá. V tejto hre nieje úkolom vyhrať ale zničiť čo najviac áut. Nemám viac čo povedať proste FlatOut sa nevyrovná žiadnej pretekárskej hre na svete.


všetky (102) »

Súvisiace hry Trail Out
Wreckfest
FlatOut 4: Total Insanity
FlatOut 3: Chaos & Destruction
FlatOut: Ultimate Carnage
FlatOut

Diskusia o hre FlatOut 2 Pridať príspevok
23.11.2013 18:26 - Este pred par dnami som to cele vyhral. Na konci som nevedel prejst Grand Fina...
20.08.2013 21:09 - Jaaaj, paradna dvojka, naj je asi Derby trieda
01.04.2013 19:10 - Nevite proc je Flatout 2 online neni kdispozici?? Ja heldam odpoved a nic? Nev...
18.12.2012 19:14 - Čaute, neviete poradiť ako hrať cez gameranger? Vždy mi vy...
18.12.2012 19:13 - fdfdfdsdsdsdsd
...
Zobraziť všetky príspevky (309) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |