Made Man | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 20633 užívateľov

Made Man


Žáner:Akčná
Dátum vydania:November 2006
Stránky hry:www.silverback-studios.com/mademan_intro.htm
Výrobca:Silverback Entertainment
Kúpiť hru Made Man
Kúpiť hru

Akčný titul z pohľadu tretej osoby, ktorého príbeh má na starosti autor mnoho bestsellerov, David Fisher. Hra sa točí okolo vzostupu ambiciózneho mafiána Joeyho Verola, s ktorým sa podívate nielen do hustej vietnamskej džungle, kde jeho kariéra začína, ale hlavne do ulíc New-Yorku, kde sa postupom času stanú jeho hlavným pôsobiskom.

Made Man je dramatický pohľad do sveta organizovaného zločinu a životov tých, ktorí tento svet tvoria. Aby si tvorcovia zaistili čo najväčšiu autenticitu príbehu a radu herných mechanizmov, využili pomocou bývalého mafiána B. Bonnana, ktorý v prípade Made Man plnil úlohu poradcu. Čakajú na vás misie s rôznou náplňou vo viac než 17 lokáciách, kde pôjde o vymáhanie peňazí, nájomné vraždy, súboje gangov, únosy, výbuchy a ďalšie záležitosti.

K dispozícii je cez 25 strelných zbraní vytvorených podľa skutočných predlôh a celá rada zbraní pre boj tvárou v tvár vrátane baseballových pálok i nožov. je možné navyše využiť i možnosti držať a použiť dve zbrane naraz pre dvojitú efektivitu. Vzhľadom k interaktivite lokácií je však možné v boji použiť i radu predmetov vrátane fľaši, stoličiek a ďalších vecí.




Alternatívne názvy
Interview with a Made Man




Made Man - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
54%

Recenzie
Tiscali Games44%
Příliš pozdě a příliš málo. Made Man je další z nevýrazných stříleček, kterým ujel vlak a jejich ambice se během vývoje změnily k nepoznání. Berte opravdu jen v případě, že nemáte nic lepšího na práci a denně potřebujete zastřelit minimálně dvě stovky virtuálních gangsterů.
Sector.sk45%
Made Man je tuctová, priemerná a neoriginálna akčná hra. Všetko použité sme už niekde videli a nenašiel som ani jeden pôvodný materiál. Navyše nič z vykradnutého nie je dotiahnuté do dokonalosti, práve naopak. Bullet time je strašný a akrobatické prvky úplne absentujú. Použité zbrane by sa ako tak dali prekúsnuť, tam toho predsa len veľa nejde vymyslieť, ale používanie dvoch zbraní súčasne je úplne od veci. Účinnosť je totožná s použitím jednej zbrane, len sa rýchlejšie míňajú náboje. Prostredie je sterilné, nenápadité a zlé sú aj bitmapy. Všetkých 17 aktov prejdete do 5 hodín a narazíte na prázdne sklady, ulice, alebo cintorín. Všetko sa samozrejme recykluje a tak rovnaké objekty stretávate znova a znova. Hudobný doprovod mala byť licencovaná hudba zo 60/70/80-tych rokov. To je síce možné, ale tipujem, že licenciu autori nekúpili, ale dostali od charitatívneho nakladateľstva.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
link980%
pry že sucha hra spiš dobrá hra tahle hra me docela bavila ale blbý bulet time jinak to ušlo docela dobře se hraje


všetky (7) »


Diskusia o hre Made Man Pridať príspevok
18.02.2013 23:54 - potrebujem crack kto bi mi ho poslal alebo napisa llink
24.12.2010 16:26 - Hardverové požiadavky: Minimum: CPU 1 GHz, 256 MB RAM, VGA 128 MB Op...
08.06.2010 14:28 - ja nevidem prejst v tej dzungli tam kd su ty vojaci vsetkych vyzabijam a nevie...
01.06.2010 19:53 - ako dam trainer do hry?? tak aby to vsetko fungovalo ako to je v tych trainero...
05.11.2009 17:50 - cau lidi sem to opet ja kdo skousi hry a jejich nevyhody atd mam pro vas crack...
...
Zobraziť všetky príspevky (44) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |