SiN Episodes: Emergence | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 10441 užívateľov

SiN Episodes: Emergence


Žáner:Akčná
Dátum vydania:10. Máj 2006
Výrobca:Ritual Entertainment, Valve Software
Kúpiť hru SiN Episodes: Emergence
Kúpiť hru

SiN Episodes je pokračovanie úspešnej strieľačky z blízkej alternatívnej budúcnosti, ktorá je postavená na engine použitom pri tvorbe Half-Life 2. Dej sa odohráva vo fiktívnej metropole menom Freeport City, ktorá je akýmsi mixom Tokia, New-Yorku a San Francisca. Hra je ale rozdelená na tzv. epizódy, ktorých tvorcovia chystajú celkom 6.

Na hre SiN Episodes je okrem výborného grafického spracovania tiež pútavé dynamickým systémom nastavovanie namáhavosti, ktorý funguje tak, že sa hra prispôsobí možnostiam a schopnostiam samotného hráča na základe jeho výsledkov pri rôznych situáciách. Podľa toho, ako sa vám teda bude dariť, bude hra generovať nepriateľov, balíčky s muníciou či lekárničky, atď. Dokonca keď sa vám bude dariť často súpera likvidovať jedinou strelou do hlavy, tak sa proti vám nie len vyvalí nepriateľov viacej, ale navyše budú vybavení pre istotu aj helmou.

Prvá epizóda hry nazvaná SiN Episodes: Emergence v podstate plní úlohu úvodu hry, ktorý vás zoznámi s hlavným hrdinom Johnom R. Bladom, rovnako ako s prostredím a príbehom. Je koncipovaná tak, aby s ňou nemali problém ani hráči, ktorí o tejto hre nevedia vôbec nič. Začiatok Emergence vás privedie konkrétne do starej časti dokov, kde sa naši hlavní hrdinovia Blade a Jessica, pripravujú na raziu v podozrivom laboratóriu umiestnenom vnútri opusteného tankeru. V prvej epizóde samozrejme preskúmate iba určitú časť mesta, zoznámite sa s určitými nepriateľmi a k dispozícii budete mať obmedzený arzenál zbraní, ktorý sa rozšíri v ďalších epizódach.




Alternatívne názvy
SiN Episodes 1: Emergence

Ďalšie videá »


SiN Episodes: Emergence - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
63%

Recenzie
Tiscali Games60%
První pokus o seriálovou hru nedopadl vyloženě špatně, ale v poměru cena/zábava zaostává za všeobecným standardem. Jinak jde o zábavnou akční střílečku s nijakým příběhem, čtyřmi zbraněmi a pár typy nepřátel.
Sector.sk70%
Koľko hráčov si kúpi ďalšie pokračovanie, koľkých z nich naozaj zaujíma, čo sa stane s nešťastnou Jessicou a ako rýchlo umrie Elexis na rakovinu prsníkov? Nebudem ďalej rozvíjať tieto hlboké „filozofické“ úvahy a zhodnotím Emergence ako samostatnú hru. Za svoje peniaze dostanete zo začiatku iba priemernú FPS strieľačku, ktorá ale časom graduje a končí niekde na úrovni slušnej hry. Nezažijete ale nič, čo ste už 100 krát nevideli v iných tituloch, nič, čo vás prinúti povedať „wow“, nič, kvôli čomu by ste na túto hru mali spomínať ešte niekoľko rokov. Napriek tomu sa (hlavne v druhej polovici) nebudete celkom nudiť a nájde sa aj (opäť hlavne v druhej polovici) niekoľko zaujímavých momentov, kvôli ktorým sa na chvíľu oplatí vžiť do kože Johna Ramba Bladea.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING69%
-: AI, nepriatelia, hracia doba, slabé zbrane, desing úrovní, interface, cena, málo hudby
+: grafika, engine (HL2), príbeh, Elexis Sinclair (Bianca Beauchamp), atmosféra, lokácie (ku koncu hry), multiplayer, zábava
Verdikt: V celku zábavná hra postavená na engine HL2, ale nedosahuje jeho kvalít. Hracia doba SP je nízka, zbrane mohli byť lepšie a účinnejšie, nulový soundtrack. Kladom je príbeh, atmosféra, multiplayer a modely postáv, ktoré sú vytvorené podľa skutočných modelov.


všetky (7) »

Súvisiace hry SiN: Reloaded
SiN: Wages of Sin
SiN

Diskusia o hre SiN Episodes: Emergence Pridať príspevok
20.03.2009 22:37 - JA CHCEM 2 EPIZODU JEBNUTY MUMBOJUMBO PRECO *****
04.03.2009 16:20 - ako mam pouzit ten unlocker pomozte mi prosiiim:'-(
25.01.2009 17:31 - ak sa vam tato hra nelubi tak chodte do *****,podla mna je super duper davam 1...
07.01.2007 17:51 - Aj ja mam problem s tym Radekom a aky unlocker? Ja mam daco take s tym nazvom ...
12.12.2006 18:31 - aký unlocker?
...
Zobraziť všetky príspevky (17) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |