HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 30130 užívateľov

Návody > True Crime: New York City


Zobrazení:56618
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

A. MAJOR CASES



A1. Intro Act

1. Vengeance
Ste Marcus Reed, ktorý sa v dosť zlom stave prichádza pomstiť Kev Larovi. Po animačke jednoducho začnite likvidovať nepriateľov a sledovať Keva. Vybehnite hore schodmi, prestrieľajte sa k oknu, pri ktorom je lekárnička. Vyskočte ním na požiarne schodisko (E) a zlezte dole rebríkom (E). Prelezte zohnutý cez dieru v plote (C). Postrieľajte nepriateľov v uličke. Na jej konci vám stačí rozstrieľať zaparkované auto a výbuch sa už postará o gangstrov. Potom pri jeho vraku zbehnite dole schodmi, kde dorazte posledných nepriateľov. Nasleduje animačka, v ktorej vás z tejto krvavej šlamastiky zachráni priateľ.


2. Precnict Test
O päť rokov neskôr pracujete ako policajt. Práve robíte testy na detektíva. Klávesmi Page Up/ Page Down si prepínate medzi zbraňami (momentálne máte len obušok) a päsťami. Rýchlym útokom (klávesa 7) zložte cieľ, v druhej miestnosti ho zložte silným útokom (9), v tretej predveďte kombinovaný silný útok (naraz 7 aj 9). V štvrtej miestnosti predveďte priamy útok na cieľ (zamerajte si ho Shiftom, použite smerovú klávesu /ASDW/ a útok /7alebo9/). V piatej miestnosti je cieľ na zemi, tak ho rozkopte (7/9). Do ďalšej časti prelezte plot (E). Tu už máte figuranta. Nacvičte si chytanie postáv (+) a potom ho zložte. V ďalšej miestnosti sa k postave priplížte (C), chyťte ju (+) a zložte (nenásilne - znova +/ násilne 9 alebo 7). V predposlednej miestnosti sa blokujte pred útokmi figuranta (R) a v poslednej ukážte, čo viete a zložte tri postavy. Prvá je chrbtom, tak ju môžete rovno chytiť a zvyšné dve zložte ľubovoľne. Potom prejdite dverami do ďalšej časti.

Tu sa naučíte strieľať. Ale to už ste si vlastne vyskúšali na začiatku hry - zameriavate Shiftom, dobíjate klávesou R. Po zničení prvých terčov sa postavte na označené miesto k stene napravo a pritisnite sa k stene klávesou C. Spoza rohu zložte pár cieľov. Ďalej hoďte granáty na terče schované za autami. Potom vás čaká tréning presnejšej streľby, kde sa už zobrazujú aj terče predstavujúce civilistov, ktoré samozrejme netriafajte, aby ste mali dobré hodnotenie. Pre lepšie mierenie použite klávesu 5. Na záver už len prejdite chodbou, v ktorej sa vám budú zobrazovať ciele, tak likvidujte tie, predstavujúce nepriateľov. Na konci chodby prejdite dverami.

Teraz vás čaká test vašich šoférskych schopností. Vcelku jednoduché, naučíte sa používať ručnú brzdu, vyhýbať sa zrážaniu civilistov a strieľať za jazdy (pomocou automatického mierenia - Shift).


3. Locker & Garage
Zbehnite dole pár schodmi pred vami a naľavo sa zvezte dole výťahom. Dole napravo použite svoju skrinku a zmeňte si šaty. Potom oslovte úradníka za sklom a vyberte si auto (zatiaľ máte prostriedky len na jediné). Prejdite dverami oproti skrinkám, nasadnite do auta a vyjdite z garáže.


4. Navigating Traffic
Teraz si nacvičíte orientáciu v meste za pomoci mapky a radaru. Máte sa dostať v časovom limite na určené miesto. Nie je problém to stihnúť, aj keď sa trochu zamocete. No najrýchlejšia cesta sa mi zdala táto: Rovno na Broadway, doprava na Štyridsiatudruhú ulicu rovno a doľava na deviatu avenue. Cestou si zapnite sirénu, čo vám trochu uľahčí cestu, keďže sa vám budú autá uhýbať z cesty. Na konci zájdite na označené miesto.


5. Street Test
Keď zastanete, vystúpte z auta. Neďaleko vás postávajú na chodníku traja chlapíci. Choďte ich prehľadať (+). U posledného z nich nájdete nejaké drogy, tak ho zatknite (opäť +). Potom choďte prehľadať žlté auto, ktoré pri nich parkovalo. Otvorte mu kufor a nájdete nejaké chemikálie (ktoré zlý policajt predá a dobrý odovzdá na stanici). Vtedy sa strhne neďaleko bitka. Postupujte ako správny policajt. Identifikujte sa odznakom (Q), vytiahnite zbraň (page up) a vystreľte do vzduchu (Q). Výtržníci sa vzdajú. Choďte ich pozatýkať (+). Keď nasadíte želiezka predposlednému, tak posledný z nich sa dá na útek. Autom, takže potrebujete dopravu. Vystriehnite si na ulici auto, ukážte odznak a tak ho zabavíte. Nastúpte do auta a sledujte utečenca. Tentokrát vás naháňačka minula. Nabúral totiž vo vedľajšej ulici. Nadbehnite si autom pred neho, vystúpte a spacifikujte ho (skočte po ňom +) a zatknite ho.


6. Terry´s Agenda
Máte Terryho odviezť na určené miesto. Stačí ísť stále rovno po Central street. Tam prejdite priamo na Cleveland Pl. Tam zahnite napravo do Spring Street a doľava na Mulberry street, kde je váš cieľ. Zaparkujte za plotom a sledujte animačku.


7. Free-Roam Time
Teraz máte trochu času sami pre seba. Spoznávať mesto, likvidovať zločiny, zvyšovať si štatistky. Zločiny sú rozličného druhu. Nezabudnite sa vždy legitimovať (Q) a až potom zasiahnuť. Nesmrtiace údery (7) a zatýkanie vám zvyšujú dobré body. Zabíjanie kriminálnikov (aj keď je to samozrejme dobrá činnosť) vám prináša zlé body, tak ako aj vydieranie obchodníkov, podstrkávanie dôkazov, mlátenie a zabíjanie civilistov. Ak vám kriminálnik uniká na aute, môžete si nejaké vziať jednoducho ukázaním odznaku - šofér vystúpi a auto máte k dispozícii. Taktiež môžete robiť aj náhodné prehliadky okoloidúcich, u ktorých, ak niečo nájdete, tak ich zatknite a máte body k dobru. Zabavené veci môžete podstrčiť niekomu ako falošný dôkaz pre zatknutie, alebo ich odovzdať na policajnej stanici, začo máte dobré body. Na stanici si tiež môžete vyberať výplatu (čím viac dobrej práce, tým viac peňazí).

Po čase budete mať telefonát, po ktorom môžete pokračovať v príbehu, ak budete chcieť. Do cieľového miesta sa odvezte taxíkom, metrom, alebo služobným autom. Stretnete sa s agentom FBI, ktorý spolupracoval s vašim priateľom Terrym Higginsom, ktorý zomrel pri výbuchu a vy chcete pomstiť jeho smrť, takže uzavriete s agentom dohodu, že popri svojich služobných povinnostiach sa budete snažiť zlikvidovať niektoré významné zločinecké syndikáty mesta.



A2. MAGDALENA CARTEL

1. Free-Roam Time / Wellness Clinic
Spustili ste prvú časť príbehovej časti po doterajšom tréningovom oboznamovaní sa s hrou. Napriek tomu máte stále voľné pole pôsobnosti, ale už viete, čo ďalej. Keď budete chcieť, zájdite na kliniku vyznačenú na mapke a začnite ďalšiu misiu.


2. Teresa´s Dare
Keď dorazíte za pani Castillovou, tak ju požiadate o pomoc. Sľúbi vám ju, ak zbavíte jej ulicu drogových dealerov. Zastreľte dílera na rohu, ktorého vám ukázala. Za ním choďte do zadnej uličky a prestrieľajte sa na koniec k nákladnému autu. Naľavo na stene je lekárnička. Vyskočte na plošinu za autom a poza plot pokračujte k rebríku. Naľavo v odpadkoch je druhá lekárnička. Vylezte hore rebríkom a vstúpte do budovy. V miestnosti pozor na vybuchujúce sudy - z bezpečnej pozície ich sami môžete využiť. Na stene naľavo je lekárnička. Zlikvidujte, prípadne zatknite všetkých v miestnosti. Potom poberte dôkazy (pár na stole naľavo, zvyšok v malej miestnosti naľavo) a vyjdite von. Nasleduje animačka, kde dostanete sľúbenú radu.

Teraz máte znovu voľnú ruku a keď sa rozhodnete, tak choďte na označené miesto pre pokračovanie misií.


3. The Messenger
Keď dorazíte na miesto, pokúsite sa zatknúť kuriéra, no ten sa dá na útek. Nasadnite na motorku a sledujte kuriéra. Pokiaľ sa nevybúra sám, tak sa ho pokúste vytlačiť, zhodiť, či zostreliť. Dobite ho a potom ho vypočúvajte. Máte rôzne možnosti ako zastrašovať ho zbraňou, udierať a naopak znižovať jeho vydesenie a v závislosti od vašej akcie sa pohybuje mierka na bielom ukazovateli vľavo. Keď mierku dostanete do stredu, zvýrazní sa vám jeden z troch výkričníkov. Takto dostaňte mierku do stredu trikrát, aby sa vám zvýraznili všetky tri výkričníky a získate potrebnú informáciu. Ak ju nezískate, môžete splniť vedľajšiu misiu pre informátora (King) a tak si pomôcť. No v návode predpokladajme, že vždy zvládnete získať informáciu od dotyčnej osoby a misie pre Kinga spíšem až na záver (pretože ich môžete splniť, aj keď získate potrebné informácie, jednoducho ako vedľajšie misie).


4. Safe House
Zájdite na označené miesto a vtrhnete do domu gangstrov, o ktorom viete z vypočúvania od kuriéra (alebo od informátora). Vnútri vás čaká samozrejme prestrelka. V prvej miestnosti, napravo na linke je prvý dôkaz. Vzadu v malej miestnosti je druhý dôkaz na poličke naľavo od skrine. Prejdite na koniec chodby. V miestnosti napravo je lekárnička a tretí dôkaz. Naľavo prejdite ku schodom a nimi nahor. Hore sa prebojujte do chodby, na konci ktorej vidíte lekárničku. Z nej vedú dve cesty. Tá ďalej len do miestnosti s nepriateľmi. Tá pred ňou je chodba vedúca do miestnosti so záchodom, lekárničkou a ďalším dôkazom. Oproti tejto miestnosti pokračujte chodbou k ďalším schodom. Vybehnite hore a prejdite na koniec chodby, kde vám chlapík utečie za pancierové dvere. Na konci máte v malej miestnosti lekárničku, dôkaz a raketomet (RPG). Vezmite si ho a odpáľte ním pancierové dvere. Za nimi odpáľte pištoľou nádrže a prejdite k rebríku, ktorým vylezte hore. Ešte predtým si znovu vezmite ďalší raketomet. Rebríkom vyleziete na strechu, kde sa za nápisom COLD BEER (ktorý vidíte obrátene) schováva Ray. Musíte ho vypočuť, no len tak sa nedá. Schováva sa za písmenami, tak ich musíte všetky zostreliť. Preto je dobré mať raketomet, ktorým zložíte naraz väčšinu písmen. Potom sa len uhýbajte jeho strelám a likvidujte písmená. Keď odstrelíte posledné písmeno, celá plošina sa nahne a Ray k vám spadne. Vypočujte ho a získajte informácie, ktoré potrebujete. Ak potrebujete, tak si vezmite lekárničku pri dverách a prejdite nimi von.


5. Zuma Museum
Zájdite do múzea, ktoré spomínal Ray. Vnútri narazíte na niekoľko laserových lúčov, ktoré však nie je problém preskočiť, či podliezť. Plížte sa a potichu likvidujte ochranku múzea (teda konkrétnejšie: zatýkajte ich, aby ste nezískavali zlé body za ich zabíjanie). Takýmto spôsobom prejdite pomedzi exponáty až k napodobenine pyramídy so schodami, ktorými vybehnite hore a nastúpte do výťahu, ktorým odišiel chlapík v animačke. Zvezte sa dole do skladu. Keď vyjdete, hneď pred vami je lekárnička. Dole sa už s gangstrami vysporiadajte ľubovoľným spôsobom. Na konci skladu chyťte riaditeľa a vypočujte ho, aby ste získali ďalšiu stopu. V troch sochách vyzerajúcich ako veľké hlavy nájdete tri dôkazy. Potom vyjdite dverami von.

Vonku zachránite taxikára, ktorý vám ponúkne za odmenu možnosť si zarobiť. Môžete súhlasiť, ale nie je to nevyhnutné - tieto misie budete mať prístupné aj neskôr.


6. Escape Crazy
Vstúpte do blázinca a hneď po vstupe vás dostanú. Zistíte, že Tereza je vlastne Magdalena a keď vás poslala na Raya, tak sa len chcela zbaviť konkurencie (ako hovoril Ray). Nasadia vám zvieraciu kazajku a hodia vás medzi bláznov na dvore. V prvom rade sa zbavte kazajky (stláčajte +). Potom pobite cvokov. Keď ich pobijete, Zeke vám otvorí okno, tak ním prelezte dovnútra, do budovy. Chce, aby ste ho dostali von. V miestnosti nájdete lekárničku a na stole dôkaz. Vyjdite na chodbu. Môžete ísť naľavo, kde vám na konci pri zavretých dverách v ovládacej miestnosti Zeke povie kód, čím ich otvoríte, no za nimi je len slepá chodba, ale s lekárničkou. Na chodbe choďte radšej napravo. Rovnako dorazíte do ovládacej miestnosti, kde vám Zeke povie kód, ktorý zadajte a otvoríte tak dvere. Cestou si všímajte okolie a zbierajte ďalšie dôkazy. Pokračujte cez sprchy do ďalšej chodby a ňou do ďalšej miestnosti, kde zadáte kód a otvoríte si dvere. Tam pokračujte až za správcom. Pozor na jeho brokovnicu. Porazte ho a vyjdite dverami von.


7. After Teresa
Len čo vyjdete von, spustí sa vám táto misia. Nastúpte do auta a choďte na označené miesto. Máte na to len niečo cez dve minúty. Nasadnite do auta, vyrazte na križovatku a zabočte doprava na Siedmu Avenue. Doprava na W12th Street. Doľava na Avenue of the Americas, rovno a po čase doľava na W 43rd Street. (Môžete ísť aj rovno po Siedmej, to je najpriamejšie a na konci len doprava na W 43rd Street, akurát že pôjdete v protismere). Na mieste len vbehnite do vysvieteného miesta. Vstúpite do opery, kde je aj Teresa.


8. Bullet Opera
Po animačke zlikvidujte prvých nepriateľov pri vás. Prejdite chodbou ku schodisku. Naľavo je lekárnička. Zbehnite dole schodmi a v hale vás čaká väčšia prestrelka. Vyjdite za halu popri dvoch lekárničkách až do hľadiska. Tam sa prebojujte k javisku. Pozor, tesne pred javiskom je chlap s guľometom. Zložte ho a pripravte si zbraň. Na javisku likvidujte nepriateľov, využívajte automatické zameriavanie. Napokon sa objaví na javisku loď, tak použite svoje zbrane, uhýbajte sa jej strelám a páľte po nej, kým ju nezničíte.

Potom ste zatkli Teresu a ste zas o krok bližšie k odhaleniu zradcu. Teraz máte na výber, po ktorom z troch zvyšných zločineckých spolkoch sa vydáte. Je to len na vás.



A3. PRESIDENT´S CLUB

Zájdite na označené miesto a začnete prvú misiu tejto časti.

1. Drug Den
Vstúpite do drogového brlohu. Prebojujte sa na koniec vstupnej časti popri plote. Tam máte na stene lekárničku. Neďaleko nej je diera v plote, cez ktorú prelezte do druhej časti, kde vás čaká menšia prestrelka. Odtiaľ pokračujte ďalej až k rebríku, ktorým vylezte hore. Hore prejdite po ochodze, kde sa zbavte jedného gangstra a na konci na vás pošle Lincoln štyroch ďalších. Zbavte sa ich, prejdite cez miestnosť, v ktorej ste ich objavili, na ochodzu na druhej strane. Na hornej plošine pred ventilátorom je Lincoln. Potrebujete ho vypočúvať, takže jeho smrť nie je vaším cieľom. Preto sa presuňte za stĺp neďaleko neho a keď bude prebíjať, tak ho odzbrojte. Druhá a zrejme jednoduchšia možnosť je presnou streľbou do kolien ho zraniť (keď je zameriavač modrý) a potom ho už len chytiť. Vypočujte ho a zatknite. Potom vybehnite von (dvere na predošlej ochodzi pri lekárničke) a úloha je splnená.


2. Club Tadow
Pomerne kratučká misia. Dorazíte na diskotéku, kde niekto všetkých pozabíjal. Keď vyjdete na parket, napadne vás pár nepriateľov, tak sa ich zbavte. Prejdite do zadnej časti, kde sú laserové lúče vychádzajúce z výbušnín na stenách a stĺpoch. Prejdite touto časťou tak, že niektoré lúče podleziete a niektoré preskočíte. Na konci dorazíte ku schodom, kde cez lúče nemáte ako prejsť. Napravo od nich sú veľké okná, ktoré rozstreľte a vlezte nimi do kancelárie. Tu je Hamilton, ktorého vypočujte a zatknite. Potom sa vráťte rovnakou cestou, akou ste prišli a vyjdite von.


3. Meeting Kobi
Zájdite na označené miesto, kde stretnete Kobi. Napadnú vás však nepriatelia. Naskočíte do auta spolu s Kobi. Šofér uniká pred prenasledovateľmi, ktorých vy likvidujte. Nábojov máte neobmedzene. Sledujte okolie, ak sa náhodou niekto dostane pred vás a v hluku streľby ho nepočujete, napriek tomu, že väčšina nepriateľov ide spoza vás. Na motorkárov nepoužívajte automatickú streľbu, lebo tak by ste zbytočne strieľali do motorky a omnoho jednoduchšie je zostreliť jazdca voľnou streľbou. Takisto sa pokúste zostreliť chlapíka s bazukou, ktorý po vás na konci naháňačky bude páliť z inej limuzíny. Keď dostanete jeho, či túto limuzínu, misia končí a Kobi neprejaví veľa vďačnosti za záchranu života.


4. Facotry Rush
Máte pár minút, aby ste sa dostali do fabriky, než sa tam navzájom pozabíjajú. Choďte rovno po 5 avenue. Potom zahnite doprava na W 55th Street. Ku koncu ulice odbočte doprava na jedenástu avenue a po pár metroch doľava, kde zastaňte na označenom mieste za plotom.


5. Print Factory
Tu máte dostať Granta. V tejto misii sledujte prostredie. Takmer všetkých nepriateľov môžete dostať úplne jednoducho. Streľbou do podstavcov, na ktorých sú veľké nádrže, ich uvoľníte a tie zabijú nepriateľov pod nimi stojacich. Prebojujte sa prvou chodbou. Na ľavej stene máte lekárničku. Prejdite do haly s tlačiarňami, kde máte druhú lekárničku. Prejdite cez halu so strojmi. Dvakrát musíte použiť rebríky, aby ste preliezli stroje blokujúce cestu. Na konci popri lekárničke vstúpte do skladu. Nad prvými nepriateľmi si všimnite visiacu krabicu, ktorú môžete zostreliť a padne na nich. Nad ďalším je potrubie, streľbou do ktorého spôsobíte výbuch. Prejdite na koniec skladu a vylezte po rebríku na ochodzu. Po nej prejdite k dverám, ktorými vyjdite na strechu. Grant uniká v nákladiaku. Strieľajte po ňom a pomáhajte si aj streľbou do výbušných sudov, popri ktorých bude prechádzať. Keď napokon nákladiak začne horieť, Grant vybehne von. Zlezte dole rebríkom, dorazte prípadne preživších nepriateľov, chyťte Granta a vypočujte ho. Potom sa vám neďaleko otvorí východ, ktorým opustite dvor.


6. Benjamin´s Studios
Po vstupe vás zajmú, no samozrejme sa z toho dostanete. Keď získate ovládanie, zo stola si vezmite prvý dôkaz a vyjdite na balkón. Tam vylezte na rímsu pri oknách a prejdite po nej na koniec, kde zlezte na druhý balkón. Pre ľahší postup sa cestou po rímse vyhýbajte strážcovi za oknami, aby vás nevidel. Z balkóna vstúpte do miestnosti, kde sa zbavte strážcu. Vyjdite na chodbu, pokračujte doprava a choďte až k výťahu. Cestou sa zbavte pár stráží a vyvezte sa výťahom hore. Vyjdite na chodbu. V miestnosti napravo je jeden strážca, lekárnička a dôkaz. Už máte nejaké zbrane, tak bude postup jednoduchší. Pokračujte chodbou do štúdia. Prebojujte sa ním na ďalšiu chodbu. Na jej konci vstúpte do kontrolnej miestnosti, kde máte lekárničku a ovládacím panelom na stene otvorte mreže. Vráťte sa cez štúdio na chodbu a prejdite otvorenými mrežami. Tam sa zbavte posledných nepriateľov a vyvezte sa výťahom.


7. Zen Gardens
Dorazíte na strechu, kde má Benjamin svoju Zen záhradu, v ktorej práve bojuje s Kobi. Zabije ju a vy sa chopíte jej meča. Bojujte s ním a keď prídete o meč, prebehnite po moste k bambusom. Môžete ich rozlámať sami, alebo to nechať na Benjiho. Vezmite si potom kus bambusu a bojujte. Keď oň prídete, tak nie je problém, ďalších bambusov na zemi je dosť. Bojujte, pokým mu nezničíte brnenie. Potom utečie k soche Budhu. Zatiaľ môžete prehľadať záhradu kvôli dôkazom a lekárničkám. Potom vstúpte do budovy a bojujte. Keď prídete o zbraň, počkajte, kým sa zaženie mečom a keď sekne naprázdno, tak ho napadnite. Bojujte, kým mu neodoberiete dostatok života. Potom utečie. Vezmite si lekárničku a jeho meč a vylezte po soche Budhu, kadiaľ utiekol. Hore sa spustite po lane na strechu oproti, kde už na vás čaká. Tu nasleduje posledný zápas, v ktorom už definitívne porazte Benjamina.



A4. PALERMO MOB

Zájdite na označené miesto a začnete prvú misiu tejto časti.

1. Ristorante
Jednoduchá misia. Vstúpte do reštaurácie, kde na vás Gino pošle svojich mužov. Porazte ich a ďalších v kuchyni. Potom dorazí Gino osobne. Porazte ho, vypočujte a získajte od neho informácie. Môžete zozbierať dôkazy z baru, kuchyne a zadnej časti reštaurácie. Vráťte sa na ulicu a úloha je hotová.


2. Morbid Antics
Zájdite na označené miesto a v animačke sa dozviete o podzemnom laboratóriu, takže ho musíte nájsť. Prestrieľajte sa do haly s rakvou. Využívajte bočné stĺpy pre krytie. Keď to vyčistíte, prejdite za rakvu, kde je lekárnička a schody, ktorými zbehnite dole. Prebojujte sa pomedzi regály (ktoré si prezrite kvôli dôkazom), až k spaľovni, pri vstupe do ktorej máte ďalšiu lekárničku. Za spaľovňou prejdite miestnosťou s telami, kde zlikvidujte posledných nepriateľov a na konci vybehnite von.


3. Mortician´s Flight
Nasadnite vonku do auta a prenasledujte Alfieho. Snažte sa vytlačiť jeho dodávku, prípadne ho najjednoduchšie odstaviť streľbou do kolies. Keď zastane, dá sa na útek. Bežte za ním, dobite ho a vypočujte, aby ste získali ďalšiu stopu.


4. Sour Candy
Dorazíte do telocvične, kde váš podozrivý odíde a pošle na vás svoju trénerku. Porazte ju a potom aj pár ďalších nepriateľov. Vyžite zariadenie, najmä činky ako skvelé zbrane. Potom sa dá trénerka na útek, tak za ňou vylezte po stene a hore ju prenasledujte po trati s prekážkami. Tie preskakujte, ale nič sa nestane, ak ich aj proste prerazíte. Bežte a keď ju chytíte, tak ju vypočúvajte, aby ste získali ďalšie miesto. Odíďte z telocvične.


5. Bad Accounting
Na začiatku sa môžete plížiť a potichu likvidovať svojich protivníkov, alebo sa jednoducho prestrieľať. Pozor na civilistov, aby ste ich nezabili za zlé body. Na konci lineárnej cesty máte lekárničku a výťah, ktorým sa zvezte do podzemnej časti. Tu sú posuvné regále. Prejdite pomedzi prvé a presuňte druhý sprava pre uvoľnenie cesty. Ďalej posuňte tretí zľava doľava. V poslednej časti posuňte ten úplne vpravo. Tam prejdite do poslednej miestnosti, kde postrieľajte pár nepriateľov, zo stolov zozbierajte dôkazy a vypočujte Tonyho.


6. Vertigo
Po animačke postrieľajte nepriateľov v hale. Potom choďte k trezoru, ktorý vyberal Tuzzi a poberte si tam všetky dôkazy. Potom vybehnite z haly hore schodmi. Na rozostavanom pochodí sa zbavte pár ďalších nepriateľov. Pri výťahu, ktorým Tuzzi utečie ďalej, je lekárnička. Naľavo od lekárničky vylezte na dosky, z nich na lešenie a z neho o poschodie vyššie. Ďalej máte vždy na konci každého pochodia dosky a lešenie, takže cesta je úplne jasná. Využívajte nádrže s plynom a strieľajte po nich, aby výbuchy likvidovali nepriateľov za vás. O pár poschodí vyššie narazíte opäť na Tuzzi, ktorý na vás pošle z výťahu pár gangstrov. Pri výťahu máte opäť lekárničku. Prejdite po trámoch a doskách k servisnému výťahu, ktorým sa vyvezte hore. Cestou likvidujte nepriateľov na plošinách, popri ktorých pôjdete. Keď sa vyveziete úplne hore, tak Tuzzi bude v žeriave, ktorý drží uchytený trám. Tým sa vás pokúša zhodiť. Buď ho preskočte, keď je dole, alebo sa zohnite keď je vyššie. Inak stále strieľajte po kabínke žeriavu, až kým ju nezničíte. Vincent Tuzzi je váš.



A5. SHADOW TONG

Zvoľte si poslednú zločineckú organizáciu, ktorá vám zostala. Zájdite na označené miesto a začnite misiu.

1. A Bad Crowd
Vstúpte do klubu, kde chcete odviezť Vivian. Tej sa veľmi nechce a osadenstvo klubu vás napadne. Keďže vám vzali pri vstupe zbrane, bojujte. Nič zvláštneho. Celá misia je len jedna miestnosť, v ktorej porazte nepriateľov a na záver ešte chrliča ohňa. Pri dverách a na reproduktore máte lekárničky. Na pulte si poberte dôkazy. Keď všetkých porazíte, vyjdite von.


2. Homeward Bound
Rovnaká misia ako Meeting Kobi. Ste na streche limuzíny a musíte likvidovať dotieravých nepriateľov. Ničte motorkárov a autá, pokým nedorazíte k Viv domov. Tam sa stretnete s jej bratom Leelandom a môžete pokračovať ďalej.


3. Hard Sell
Zájdite na označené miesto a podľa dohody s Leelandom dostanete k dispozícii nákladiak. S ním zájdite na tri označené miesta na mapke a na každom vstúpte do obchodu, kde presvedčte majiteľa, aby spolupracoval s Leelandom. Presvedčovanie prebieha rovnakým spôsobom ako vypočúvanie, takže to už dobre zvládate. Keď obehnete všetky tri obchody, musíte sa ešte vrátiť s nákladiakom naspäť. Na celú akciu máte 14 minút, čo je času viac než dosť.


4. Workshop Rumble
Po návrate s nákladiakom mal Lin telefonát od Leelanda, ktorý zistil, že ste fízel. Napadnú vás jeho muži a keďže ste zbraň nechali pri vchode, musíte bojovať. Zbehnite ochodzou, až úplne dole. Cestou môžete zhadzovať nepriateľov cez zábradlie (zlé body). Dole porazte ďalších nepriateľov, z rohu si môžete vziať lekárničku a prejdite dverami. V miestnosti, z ktorej vybehol Lin, máte lekárničku a aj strelné zbrane, aby ste sa mohli zbaviť jeho mužov. Keď všetkých postrieľate, môžete to tu ešte prehľadať kvôli dôkazom. Napokon vypočujte Lina, zatknite ho a vyjdite von.


5. Human Cargo
Dorazíte do dokov, kadiaľ pašujú ľudí. Ešte v animačke vám Jing utečie. Zbavte sa jeho ľudí a prehľadajte to tam kvôli dôkazom. Potom choďte do zadnej časti, kde vylezte po kontajneroch až na poschodie. Hore si otvorte dvere napravo (trikrát otočte ventilom) a pokračujte po ochodze až k ovládaciemu panelu, ktorý aktivujte. Tým spustíte kontajner, ktorý vám vytvorí cestu ďalej. Prejdite po ňom ďalej a tam pokračujte na koniec ochodze, kde Jing utečie opäť vyššie. Choďte na kontajner napravo, kde je lekárnička, vylezte na ďalší nad ním a prejdite po doske na ochodzu. Po nej pokračujte cez ďalšie dvere, ktoré si otvorte na koniec ochodze, kde použite ovládací panel, čím opäť presuniete kontajner na žeriave. Znovu vám vytvorí cestu, tak po ňom prejdite. Na konci ochodze vylezte rebríkom hore k lekárničke. Prejdite ďalej, otvorte si dvere a na konci použite tretí ovládací panel a znovu si vytvoríte kontajnerom cestu, ktorou prejdite. Pokračujte ďalej ochodzou, cez ďalšie dvere, až na koniec. Tam zoskočte na kontajneri pri vás a prejdite po ďalších oproti (tvoriacich akoby schody), respektíve po nich vylezte hore. Tam prejdite na koniec ochodze a privolajte si ovládacím panelom starý, známy kontajner. Tentokrát vám nevytvorí cestu, len zastane pri vás. Naskočte naň a preveziete sa na druhú stranu. Cestou k vám naskočí Číňan, ktorého musíte zhodiť. Zapriete sa do seba, tak stláčajte 7, alebo 9 - ako vám píše hra, aby ste ho odtlačili na kraj a tam ho zhoďte dole (+). Kontajner sa dostane na druhú stranu. Skočte na ochodzu a prejdite k Jingovi, ktorého vypočujte.


6. The Rat Race
Naháňajte Shana. Tu postupujte jedinou možnou cestou, ktorá je absolútne lineárna a cestou likvidujte nepriateľov. Prebehnite chodbou, naľavo dole k potrubiu, po ktorom prejdite na druhú stranu, tam vylezte hore, spustite sa po lane, po potrubí opäť na druhú stranu. Hore po plošinách, hore po rebríku k lekárničke. Pri nej ďalším rebríkom hore. Odtiaľ sa spustite po lane na plošinu a z nej ďalším lanom nižšie. Tam zlezte rebríkom dole, prejdite po potrubí na druhú stranu. Tam na koniec plošiny a preskočte dieru na plošinu za ňou. Tam už len prebehnite do poslednej chodby.


7. Sesame
Leeland vás zajme a ukáže vám aj mŕtvolu strýka Bennyho. No oslobodí vás jeho nevlastná sestra Vivian, za to, že zabil jej otca. Bojujte s ním. Stačí sa vyhýbať jeho úderom, dať mu občas silnú ranu a kopať ho, kým je na zemi. Keď mu odoberiete časť života, utečie. Za telom Bennyho je lekárnička. Vylezte za Shanom po stene. Cestou nahor lozte aj do strán, pretože na vás bude zhadzovať rôzne predmety. Hore prebehnite za ním cez potrubie, kde si dajte pozor na unikajúcu paru. Na druhej strane vylezte po ďalšej stene. Takýto proces párkrát zopakujte, až sa dostanete úplne hore. Tam bežte za Leelandom až do metra, kde s ním bojujte a porazte ho. Keďže je to posledná zločinecká organizácia, tak ste získali meno zradcu, po ktorom ste celý čas išli.



A6. Conclusion

1. Prime Suspect
Toto je posledná chvíľa pred rozhodujúcim finále, v ktorom sa rozuzlí to, k čomu ste v hlavných misiách smerovali od začiatku. Zájdite na centrálnu stanicu a spustí sa vám posledná misia. Tá je v závislosti od toho, či máte viac dobrých, alebo zlých bodov, teda či ste dobrák, či zloduch. Spolu s agentom FBI Gabrielom ste zatkli náčelníka Victora Navarra, keďže sa v jeho skrinke našli peniaze. No keď všetci odídu, zistili ste, že za všetkým stál samotný Terrance Higgins. Podviedol agenta, úrady, aj vás.


2a. Way Of Honor
Ak ste dobrý policajt, rozhodnete sa ho zatknúť. Naskočíte za ním do metra. Prenasledujte ho až na koniec, kde po prestrelke dôjde k výbuchu. Ten zabije Terryho, no ohrozuje aj vás. Utekajte pred výbuchom a keď sa zachránite, nasleduje už definitívne záverečná animačka.


2b. Hustler´s Exit
Ak ste zlý policajt, tak pri zatýkaní sa začne náčelník Navarro brániť. Zastrelí agenta Gabriela a naskočí do vlaku. Vy naskočíte za ním. Prenasledujte ho a na konci vás čaká súboj. Bojujte s ním a snažte sa ho zatlačiť na koniec vagónu k otvoreným dverám. Tam ho tlčte, kým ho na chvíľu neomráčite. Vtedy máte šancu dať mu kombo úder. Stláčajte oba údery (7, 9), aby sa ukazovateľ naplnil do maxima a vyhodíte ho úderom z vlaku. Po jeho smrti sa ukáže Terry, ktorého za to, že vás klamal, zastrelíte.



B. CITY CLEANUP

Táto časť sa zaoberá riešením bežných zločinov v meste. Zločinov je naozaj neúrekom a najrozmanitejších druhov, no v konečnom dôsledku je to len pár variácií s rozličným pozadím. Zatknúť účastníkov bitky, maniaka strieľajúceho po okolí, zlodejov, ktorí prepadli nejaký podnik, gangstrov držiacich rukojemníkov a podobne. Niekedy môže ísť aj o väčší kšeft, keď sa máte postarať o nejaký nelegálny podnik, kde po vás pôjdu všetci v budove (garáž s kradnutými autami, drogové laboratórium, sklad kradnutých vecí). Istými špecialitkami je napríklad likvidácia bomby (keď máte nájsť v časovom limite - než vybuchne - v budove bombu a zneškodniť ju), alebo odhalenie traviča (v podniku niekto chce otráviť jedlo a vy ich tam musíte všetkých prehľadať a zatknúť toho, u koho nájdete jed). Nepriatelia môžu byť v budovách (kde buď na vás hneď čakajú vo vstupnej hale, alebo ich musíte nájsť, pokiaľ ste v budove s viacerými miestnosťami), na ulici, alebo vám unikajú vo vozidlách. Pokiaľ unikajú, tak ich prenasledujte a snažte sa im trochu doničiť narážaním, alebo streľbou, ich vozidlo. Najistejšie je použiť presný mód streľby a rozstrieľať im kolesá. Potom zastanú, vystúpia a vtedy máte šancu ich spacifikovať. Ak chcete zatýkať, ale nechcete sa príliš mlátiť, alebo je nepriateľ silno ozbrojený, tak ho môžete zložiť ranou do ramena, či do kolena (pri presnom mierení zameriavač zmodrie a vtedy páľte).

Za riešenie prípadov získavate body k vášmu povýšeniu, peniaze (plat, veď ste policajt a nerobíte to zdarma) a v závislosti od riešenia prípadov aj dobré, alebo zlé body. Nemusíte riešiť len nahlásené prípady (zobrazené na mapke), ale môžete tiež prehliadať náhodných okoloidúcich. Ak u nich nájdete niečo nelegálne, tak ich zatknite a máte dobré body, aj body k povýšeniu. Ak máte u seba nejaké nelegálne veci, môžete ich takto náhodne vybranej osobe podstrčiť, za čo máte zlé body, ale body k povýšeniu a finančnú odmenu za odhalenie "páchateľa". Tieto nelegálne predmety (časti zbraní, drogy, falzifikáty, sexuálne pomôcky, atď) nachádzate práve pri takýchto raziách, alebo aj pri riešení normálnych prípadov. Mimo toho, že ich môžete niekomu podstrčiť, ich môžete predať (zlé body a peniaze), alebo odovzdať na polícii, na evidencii dôkazov (peniaze a body k povýšeniu).

Keď chcete zatýkať, vždy sa najprv identifikujte (odznakom, či streľbou do vzduchu), aby aj vás nepovažovali ostatní (najmä ostatní policajti) za kriminálnika. Cieľ môžete postreliť, alebo /a dobiť nesmrtiacimi údermi - potom zostane ležať na zemi a môžete ho zatknúť, alebo zastreliť, či dobiť na smrť.

Dobrý policajt samozrejme zatýka (počas príbehových misií, keď sú ostré prestrelky nemusíte sa snažiť zatýkať, ale máte za to dobré body, za zabitie však zlé nie sú), zlý pri bežných zločinoch zabíja. Taktiež môžete vydierať majiteľov niektorých podnikov (funguje to na rovnakom princípe ako vypočúvanie osôb), aby sa s vami podelili o svoje príjmy - čo samozrejme robí len zlý policajt.

Taktiež si dávajte pozor pri jazde autom. Za zrážanie osôb sú zlé body. Ak chcete byť dobrý policajt, jazdite opatrne. No zrážaniu sa občas nevyhnete, najmä ak budete riešiť prípad ilegálnych pouličných pretekov.

Výplatu si vyberáte a dôkazy (pokiaľ ich nechcete predať) odovzdávate na polícii. Na rôznych miestach sú na mapke znázornené stanice, čo sú však len malé búdky, v ktorých vykonáte príslušné úkony. Do policajnej budovy ako takej, môžete vstúpiť jedine na veliteľstve. Tam môžete tiež odovzdávať dôkazy, vyberať si peniaze, no tam si môžete tiež dokupovať lepšiu výbavu (a aj isté techniky streľby a riadenia vozidiel) a nové vozidlá (ponuka závisí od vašej hodnosti - čím vyššie povýšenie, tým lepšia ponuka).

Keď nazbierate dostatok bodov na povýšenie, tak sa vám ozve poručíčka Diana. Vráťte sa na hlavnú policajnú stanicu (Police Headquarters) a skočte za ňou, kde vám povie, že ste boli povýšený. Potom sa zastavte po výplatu, ku ktorej máte aj bonus za povýšenie a až po jej vyzdvihnutí ste oficiálne povýšený. Začínate ako detektív piateho stupňa a môžete sa samozrejme vypracovať na detektíva prvého stupňa.

Pri tejto položke (City Cleanup) môžete sledovať, na koľko percent ste vyčistili mesto od zločinu. Samozrejme pre prejdenie hry na 100 % musíte aj túto položku zaplniť na 100 %, no je to príliš zdĺhavé a pre samotné dohratie hry to nie je nevyhnutné (tak ako aj ostatné vedľajšie misie), takže sa tomu môžete venovať, kedy budete mať chuť - počas hlavných prípadov, alebo aj po prejdení hry. Celkovo je mesto rozdelené na 20 častí (na mape máte zobrazené všetky časti a pri každej napísané, aký je tam výskyt zločin: Vysoká kriminalita, Stredná kriminalita, Nízka kriminalita; alebo Čisté) a za vyčistenie od zločinu máte za každú časť 5%, teda celkovo za všetkých 20 častí 100 %.



C. INFORMANTS

Sú traja informátori, pre ktorých môžete plniť misie. Tie buď plníte pri príbehových misiách, ak zlyháte vo vypočúvaní zatknutej osoby, alebo si ich môžete zvoliť neskôr ako vedľajšie misie. Sem patria King, Madam a Taxikár (Cabbie).



C1. Cabbie

Dorazíte k Freddieho taxíku. Nastúpte doň a povie vám, čo potrebuje. Keď chcete misiu prijať, tak len súhlaste (Yes) a misia sa spustí.

- Zrušenie konkurencie.
Ste neďaleko parkoviska, na ktorom sú žlté taxíky konkurencie a v rukách máte veľké kladivo. Máte zničiť tie taxíky, ale nikoho nezabiť. Šoféri taxíkov vás samozrejme napadnú a keďže ich nesmiete zabiť, najlepšia stratégia je párkrát udrieť do taxíka, bežať k druhému, párkrát udrieť a bežať k tretiemu, aby vám šoféri veľmi neublížili. Takto zničte v časovom limite všetky tri žlté taxíky a získate odmenu 1500 dolárov.


- Taxikár.
Túto úlohu ste mohli mať ako prvú, ak ste hneď prijali Freddieho ponuku, alebo až neskôr. To je jedno, je to celkom jednoduchá úloha. Máte porozvážať pasažierov z miesta A do miesta B v časovom limite. Spolupracujte s mapkou pre zvolenie vhodnej trasy a jazdite. Takto rozvezte pár pasažierov. Napokon už len bez časového limitu zaneste na označené miesto vrátiť Freddiemu taxík. Odmena je 1500 dolárov.


- Prenasledovanie.
Pár chlapíkov ide po Freddiem, tak sa ich máte zbaviť. Pokračujte v jeho taxíku. Môžete sa im pokúsiť utiecť, no to je dosť náročné, keďže majú rýchle autá. Radšej im prestreľte kolesá, alebo zničte celé autá a potom len kľudne dôjdite na označené miesto. Odmena je 1500 dolárov.


- Záchrana Freddieho manželiek.
Vezmite si nejaké rýchle auto a ponáhľajte sa na označené miesto. Keď tam dorazíte, zistíte, že problém majú všetky Freddieho ženy a do auta sa vám nezmestia. Rýchlo si niekde zožeňte autobus a vráťte sa na značku. Všetky si nastúpia a tak ich už len rýchlo zavezte k liečiteľovi. Odmena je 1500 dolárov. Veľmi si teda život svojich žien necení.


- Záchrana Freddieho manželky - sexi jahniatka.
Už viete, že Freddie má problémy s dlhmi. Tentokrát mu veriteľ uniesol manželku. Požiada vás, aby ste ju zachránili. Nasadnite do auta a choďte na označené miesto. Tam vstúpte do budovy, zmláťte chlapíka a vypočúvajte ho, aby ste zistili, kde držia Freddieho ženu. Vyjdite von, nastúpte a ponáhľajte sa v krátkom časovom limite na miesto, kde ju držia. Vstúpte do budovy a zbavte sa všetkých chlapov vnútri (zatknúť alebo zabiť). Tým ste Freddiemu preukázali veľkú službu a už vám dá pokoj. Život jednej ženy si cení rovnako, ako všetkých - 1500 dolárov.



C2. King

Tu plníte misie pre svojho tatka, ktorý aj keď je v base, stále je veľký šéf.

- Vymáhač.
Na celú akciu máte len 10 minút (ale v pohode sa dá zvládnuť za nejakých sedem). Musíte obehnúť troch pouličných predavačov a každého presvedčiť (ako pri vypočúvaní), aby platil Kingovi aj naďalej jeho podiel. Posledný predavač sa len tak nechce poddať a napadne vás. Zbite ho a presvedčte, aby tiež zaplatil (inak za to vydieranie máte zlé body). Keď ste presvedčili všetkých troch, tak naskočte do auta a zaneste na označené miesto peniaze Slimovi. Dostanete aj svoj podiel, 1500 dolárov.


- Doručovateľ.
Máte 5 minút, tak naskočte do auta a choďte na označené miesto, kde vám Slim dá kufrík. S kufríkom choďte k označenému podniku, vstúpte a odovzdajte ho chlapíkom, ktorí naň už čakajú. Ukáže sa, že vás zradili, tak sa ich zbavte. Kým ste v bare, čas vám neplynie, takže pohoda. Potom vyjdite von, nastúpte do auta a vráťte sa za Slimom pred vypršaním časového limitu. 1500 dolárov pre vás.


- Kingovo auto.
Zájdite na označené miesto, kde sa preháňa chlapík v Kingovom aute. Prenasledujte ho, donúťte ho zastaviť (nárazmi, streľbou do kolies). Keď vystúpi, môžete ho zabiť, alebo nechať tak. Hlavne nasadnite do auta a odvezte ho v časovom limite do označenej garáže. Ak ste ho nenaháňali príliš ďaleko, tak to stíhate aj s prípadne prestrelenou pneumatikou, no bez nej je to samozrejme ľahšie. Vreckové 1500 dolárov.


- Sledovanie a vydieranie.
Jeden strážnik dosť znepríjemňuje život Kingovi, tak ho musíte vydierať. Zabiť ho by bolo dosť riskantné. Nasadnite do auta a choďte na označené miesto. Tam uvidíte, ako nastúpi do svojho auta. Sledujte ho, ale držte sa v dostatočnej vzdialenosti, aby si vás nevšimol, ale zase nie moc ďaleko, aby vám neušiel. Keď zastane, vojde do jednej budovy. Vojdite tam za ním. Uvidíte, ako s dvoma ďalšími chlapíkmi mlátia muža v trenkách. Tých dvoch zabite, alebo zatknite. Potom strážnika len dobite a úloha je splnená za klasických 1500 dolárov.


- Záchrana Slima.
Slima uniesli. Máte ho zachrániť. Zájdite na označené miesto, kde je chlapík, ktorého vypočúvajte a získate informáciu, kde sa Slim zdržuje. Keď vám to prezradí, naskočte do auta a uháňajte za Slimom. Vstúpte do budovy a zlikvidujte všetkých nepriateľov vnútri, čím Slima zachránite. Tým ste splnili poslednú tatkovu úlohu za 1500.



C3. Madam

Madam Cassandra má tiež svoj vlastný biznis, v ktorom sa dozvie rôzne informácie a vás vie využiť vo svoj prospech.

- Neprajník v láske.
Do jedného z dievčat Cassandry sa zaľúbil chlapík, ktorému musíte vysvetliť, že si musí nájsť iné dievča. Nasadnite do auta a ponáhľajte sa na označené miesto. Máte na to niečo cez minútu. Tam vstúpte do domu. Chlapík sa lásky len tak nechce vzdať, tak mu začnite rozbíjať nábytok. Stačí jednoducho vybrať pištoľ a strieľať po zriadení. Keď toho bude dosť, chlapík vám sám povie, že ju nechá. Tým úloha končí a dostávate 1500 dolárov.


- Utopená dodávka.
Máte sedem minút, tak choďte k Central parku a popri ňom dole k označenému miestu, kde narazíte na dodávku, ktorú máte získať. Trochu do nej ponarážajte, aby ste vydesili šoféra, ktorý utečie. Nastúpte a zájdite s ňou na označené miesto, kde ju v animačke aj s celým nákladom novín zhodíte do rieky. Úloha splnená za 1500 dolárov.


- Stacyina jazda.
Máte uspokojiť Cassandrinu klientku, ktorá má slabosť pre policajtov. Nastúpte do pripraveného policajného auta a v časovom limite zájdite po Stacy. Keď nastúpi, zapnite sirénu (Q) a jazdite čo najrýchlejšie bez narážania. Čím dlhšie jazdíte veľkou rýchlosťou, tým viac stúpa ukazovateľ Stacyinho vzrušenia. Keď dosiahne vrchol (Stacy aj ukazovateľ), tak je úloha za 1500 dolárov kompletná.


- VIP klient a novinári.
Nastúpte do limuzíny a zájdite na označené miesto v stanovenom čase. Stačí sa dostať k Central parku a tam máte rovnú cestu takmer až k cieľu. Keď zastanete, vystúpte a rozožeňte fotografov. Stačí k nim pribehnúť a oni budú pred vami utekať. Žeňte ich preč, pokým vám nezmiznú z radaru ako ciele. Pár ich je pri vchode do budovy a jeden je na druhej strane cesty. Keď odoženiete všetkých, vráťte sa naspäť do limuzíny. Nastúpi si klient, no objavia sa ďalší fotografi na motorkách. Zbavte sa ich. Jednoducho si dajte presnú streľbu (5) a postrieľajte ich (aj keď sú za to zlé body, je to najrýchlejší spôsob). Potom už len odvezte klienta na označené miesto do divadla. Odmena 1500.


- Sledovanie konkurencie.
Nasadnite do auta a choďte na označené miesto. Tam vystúpte a postavte sa do svietiaceho kruhu. Uvidíte, ako dvaja chlapíci nastúpia do svojho auta. Sledujte ho, ale držte sa v dostatočnej vzdialenosti, aby si vás nevšimli, ale zase nie moc ďaleko, aby vám neušli. Keď zastanú, napadnú dve štetky. Zlikvidujte ich. Tým ste získali posledných 1500 od Cassie.



D. RACES & FIGHTS

Do tejto časti patrí vyriešenie prípadov ilegálnych pretekov a zápasov. Jedná sa v podstate o to, aby ste si vo vedľajších misiách aj zajazdili, aj zabojovali.



D1. Preteky

Poručíčka vám po splnení prvých misií v časti Magdalena Cartel oznámi, že v meste sa usporadúvajú ilegálne preteky a tak by ste mali zistiť, kto ich organizuje a zatknúť ho. Aby ste sa dostali k organizátorovi, potrebujete zvíťaziť v jednotlivých pretekoch. Na mapke sa vám objaví symbol prekrížených štartovacích vlajok. Zájdite tam a čaká vás vstupné kolo. Je to úplne jednoduchý pretek po rovnej trase, ktorý bez problémov zvládnete. Keď zvíťazíte, ozve sa vám Eva, organizátorka pretekov a povie vám, že ste vítaný v jej závodoch a ak sa osvedčíte, môžete pretekať so samotným šampiónom. Čaká vás deväť pretekov a každý z nich má tri kolá. Vždy máte na výber tri okruhy a keď v nich všetkých zvíťazíte, sprístupnia sa vám ďalšie tri. Je dobré mať nejaké poriadne rýchle auto, lebo súperi sú naozaj dobrí. Keď zvíťazíte vo všetkých deviatich pretekoch, zájdite k poslednému symbolu pretekov a čaká vás súťaž so šampiónom, ktorým je samotná Eva. Tento pretek je len jediné kolo, ale zato trasa je dlhá a náročná. Ak sa vám podarí aj v nej zvíťaziť, tak sa na záver v animačke stretnete s Evou osobne a ponúkne vám spoluprácu. Vy ju však zatknete a tak ste splnili túto časť. Pre prejdenie hry ste si vyslúžili 50% z tejto časti (Races & Fights).



D2. Súboje

Keď prejdete prvú časť príbehových misií, tak vám poručíčka oznámi, že v meste sa konajú nelegálne súboje a mali by ste sa o to zase raz postarať. Zájdite na miesto na mape označené päsťou. Vstúpte do baru a napadnite tlsťocha pred pódiom. Keď ho porazíte, zavolá vám organizátor súbojov Shane a pozve vás na ne. Čaká vás deväť súbojov. Vždy sa vám sprístupňujú po troch (tak ako preteky). Každý súboj má tri kolá, v ktorých musíte zvíťaziť. Počas súboja nemôžete používať vlastné zbrane, no v "aréne" sa vždy nájde niečo, čo môžete použiť ako zbraň. V prvých troch zápasoch máte v každom kole len jedného protivníka, v druhých troch zápasoch už idú na vás po dvaja a v poslednej trojici zápasov už máte v každom kole troch súperov. Po zvíťazení v druhej sérii vám Shane oznámi, že máte prehrať. Keď vyhráte aj tretiu sériu, tak ho to naštve a vyzve vás na posledný súboj - len vy a on. Zájdite teda na miesto posledného súboja, bojujte s týmto silným protivníkom, porazte ho a zatknite. Pre prejdenie hry ste si vyslúžili 50% z tejto časti (Races & Fights - ak ste už prešli preteky, máte túto časť na 100 %).

Súvisiace hry Sleeping Dogs: Definitive Edition
Sleeping Dogs: Year of the Snake
Sleeping Dogs: Nightmare in North Point
Sleeping Dogs
True Crime: Streets of L.A.
Triad Wars



Diskusia Príspevkov: 24 Hodnotenie
736 hlasov

100
60
20

80
40
0
56
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |