HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 54842 užívateľov

Návody > Sam & Max Episode 3: The Mole, the Mob and the Meatball


Zobrazení:17166
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Začiatok vyšetrovania

Začínate opäť vo svojej kancelárii, ktorá vám je po minulých epizódach známa. Dostanete telefonát, aby ste pátrali po hračkárskej mafii. Bol tam nasadený krtko, no stratili s ním kontakt, takže by ste ho mali nájsť a kontaktovať. Takže treba ísť do práce. Za prieskum v kancelárii stojí akurát záznamník, televízor, kde uvidíte diel seriálu Midtown Cowboys (v ktorom ste si v minulej epizóde hry zahrali) a šatník, kde nájdete vlasy, ktorých majiteľom bol Brady Culture, váš nepriateľ z prvej epizódy a hypno-medvedíka, ktorý ovládal Myru Stamp, vašu nepriateľku z druhej epizódy. A ešte možno krysia diera (Dvojzubý Jimmy sa vydáva za priekupníka. Môžete po jeho diere vystreliť, alebo mu neskôr skúsiť niečo predať.), pri ktorej si zo zeme vezmite kartu (Ace of Spades). Vyjdite von a choďte k vášmu autu. Zadajte smer Ted E. Bear´s Mafia-Free Playland and Casino.


Návšteva kasína

V kasíne vás hneď po vstupe osloví strážca pri dverách a dá vám pár žetónov zdarma (Tokens). Vhoďte jeden žetón do automatu za ním (Whack-da-Ratz). Budú sa vám objavovať kartičky s krysami. Žlté, kde je tichá krysa a červené, kde je spievajúca krysa. Tie spievajúce musíte strieľať. Takže si zahrajte a zložte ich čo najviac. Keď zvíťazíte (neviem minimum, ja som mal 22 bodov), tak získate magnetku s podobou medveďa (Ted E. Bear Magnet). Potom sa zamerajte na stôl s kartami. Sedí pri ňom fúzatý chlapík menom Leonard Steakcharmer. Spýtajte sa, ako sa to hrá (How do you play indian poker?) a vyzvite ho na hru (Let´s play some indian poker). Hrá sa tak, že ukážete súperovi svoju kartu, no vy ju nevidíte a stavíte, kto má vyššiu. Chce staviť všetko, keď sa pozrie niekam hore za vás. Vzdajte to (We´ll Fold). Pozrite sa na tvár klauna nad dverami a zvlášť na jeho nos, v ktorom sa odráža práve Leonard. Hoďte na ten nos eso, kartu, čo ste vzali vo svojej kancelárii a znovu ho vyzvite na hru. Tentokrát stavte svoj žetón (we´ll bet) a on prehrá všetky svoje žetóny v hodnote 10 miliónov. Potom ešte choďte napravo k automatu One-Armed Bandit. Vhoďte doň žetón a vyhráte nič. No uvidíte, ako niekto vojde do zadných dvier a zašepká heslo. Heslo budete potrebovať na vstup aj vy. Vyjdite von z budovy a vráťte sa k svojmu domu.


Nákup u Bosca

Zájdite do obchodu k Boscovi, ktorý je napravo od vášho domu. Vnútri si pohovorte s Boscom a spýtajte sa ho, čo má na predaj. Ponúkne vám odpočúvacie zariadenie. Kúpte ho. Chce zaň desať miliónov (zvyšuje ceny v každej epizóde), no vy mu za to dáte žetóny v tej hodnote, ktoré ste vyhrali v kasíne a predá vám to. Je to ploštica, nie elektronický mikroodpočúvací stroj, ale živá odpočúvacia ploštica (Organic Listenning Device), riadna haluz. (Inak, len tak pre zaujímavosť, môžete ju použiť na niektoré postavy v hre a vypočuť si niečo, čo si povedia pre seba. Konkrétne na Sybil, mafiána pred Boscovým obchodom, ktorý sa tam neskôr na chvíľu objaví, uvádzača v kasíne, Leonarda, Chucklesa a záverečného nepriateľa.). Vráťte sa na ulicu, k svojmu autu a naspäť do kasína.


Prienik kasínom, práca pre mafiu

V kasíne choďte dozadu k dverám, ktoré stráži strážca a použite na neho plošticu, ktorú ste kúpili od Bosca. Tá si vylezie na stenu za strážcom. Potom použite poniže automat One-Armed Bandit a objaví sa chlapík, ktorý zašeptá strážcovi heslo. Potom si len vezmite zo steny plošticu a povie vám heslo (Leave the Gun. Take the Cannolis). Oslovte strážcu, povedzte mu heslo a vpustí vás dovnútra.
Vnútri vás osloví Chuckles a ponúkne vám prácu pre mafiu, keďže ste preukázali šikovnosť a dostali ste sa dnu. Prijmite jeho ponuku (Sounds good). Dostanete tri úlohy. Na každú sa spýtajte a každú prijmite. Máte umiestniť ich tovar do Boscovho obchodu, máte zabiť Sybil Pandemik a máte nájsť fašírkový sendvič, ktorý im niekto ukradol. Takže sa vydajte splniť ich úlohy, pekne po poriadku.


Boscov obchod – umiestnenie tovaru

Zájdite k Boscovmu obchodu. Pred ním stojí hračkársky mafián. Trikrát ho oslovte a zistíte, že dozerá na to, či splníte úlohu. Vstúpte do obchodu a povedzte Boscovi, že vonku stojí mafián (Look, it´s the toy mafia!). Začne ho sledovať ďalekohľadom a tým pádom nesleduje obchod. Vedľa pultu je jeho kamera proti doručovaniu (o čom ste si s ním mohli pohovoriť, Anti-Delivery Camera). Použite na ňu magnet, ktorý ste vyhrali v automate v kasíne. Tým sa kamery zbavíte, vďaka Boscovmu bezpečnostnému systému. Potom položte na stolík pri dverách medvedíka (Tedy Bear Box), ktorého vám dal mafián v kasíne. Vyjdite na ulicu.


Sybil Pandemik – predstieraná vražda

Choďte do domu Sybil, ktorá býva naľavo od vášho domu. Po kariére psychologičky a vydavateľky časopisu „ľúbostný trojuholník mimozemšťanov“ sa z nej stala profesionálna svedkyňa. Vstúpte a môžete si pohovoriť so Sybil, no tá odmietne predstierať svoju smrť. Vezmite si z jej stola šálku na kávu (Coffee Cup) a vráťte sa na ulicu. Choďte do Boscovho obchodu a v ňom dozadu, k záchodu. Na poličke pri dverách sú koreniny a príchute (Condiments). Použite na ne jej hrnček na kávu a získate hrnček naplnený kečupom. Vráťte sa naspäť k Sybil a dajte jej hrnček s kečupom. Potom použite vašu pištoľ a rozstreľte ho. Mafiáni uvidia streľbu, kečup a Sybil, ktorá omdlie od šoku a budú si myslieť, že je mŕtvy. Dobrá práca.


Leonard a Jimmy – navrátenie sendviču

Vráťte sa do vašej kancelárie. Tam uvidíte, ako sa Leonard, ktorého ste pripravili o všetky vyhraté žetóny, pokúša predať sendvič, ktorý ukradol z kasína, priekupníkovi, krysiakovi Jimmymu. Pohovorte si s Leonardom ako Sam a potom sa prepnite na Maxa a oslovte ho (Hey, is that a cap gun?). Teraz nasleduje vypočúvanie. Zistili ste, že jeho najslabším miestom je jeho matka. Sam si pamätá ako začínajú urážky na túto tému, no nepamätá si ich závery, ktoré si zas pamätá Max. Takže musíte spájať vety, začiatok ako Sam a priradiť k začiatku správny koniec ako Max. Tu sú:
Yo´ mamma´s so fat ........ she has more folds than an orgiami accordion!
Yo´ mamma´s so radiant ........ if she fell in nuclear waste, no one would notice!
Yo´ mamma´s so perky ........ the only time she´s low is at limbo contest!
Yo´ mamma´s so thrifty ........ she brings coupons to the penny arcade!
Yo´ mamma´s so vulgar ........ her mouth would make longshoreman blush!
Yo´ mamma´s so punctual ........ she showed up early for her own funeral!
Keď zadáte päť z týchto urážok správne, Leonard sa prizná, že sendvič schoval do automatu One-Armed Bandit a vzal si z neho ruku, aby nik nemohol vyhrať. Ruku dostanete hneď, tak sa vráťte do kasína, kde použite ruku (bandit arm) na automat a potom žetón a získate späť sendvič.


Odhalenie

Keď splníte všetky tri úlohy, pozvú vás na malú oslavu vášho prijatia do mafie a tam sa vám predstaví samotný vodca. Zistíte, že je to krtko, ktorý bol nasadený na mafiu a zradil. Zistíte to však nahlas a rovno pred ním, tak sa na vás vrhnú a vy utekáte. Dvakrát ste v automobilovej naháňačke boli lovcami, teraz ste korisťou. Netreba sa však báť, nemôžu vás zostreliť. Všimnite si veľké modré tabule, ktoré sú občas nad cestou. Musíte jednu z nich zostreliť. Nie však priskoro, inak sa jej obe vozidlá vyhnú. Zostreľte ju priamo, keď budete prechádzať popod ňu a tým tabuľa spadne priamo na cestu, za vás a zbaví vás prenasledovateľov. Automaticky sa vrátite na poschodie do kasína nájsť vodcu mafie.


Krt

V prázdnej miestnosti, kde predtým postávali mafiáni, nepotrebujete nič iné, než prejsť zavretými dverami s varovaním na druhej strane (Sinister Door). Tam na vás čaká mafiánsky šéf. Použije na vás hypnotického medvedíka, no po predošlých zážitkoch už na vás nefunguje. Krt je však presvedčený, že funguje a prikáže Samovi zabiť Maxa. Použite falošnú pištoľ, čo ste vzali Leonardovi (Cap Gun) a tvárte sa, že ste zastrelili Maxa.
Zo stola vedľa automatu si vezmite šraubovák (Screwdriver) a použite ho priamo na automat jednorukého banditu, z ktorého vypadne jeho hlasový čip (Voice Box). Za bežiacim pásom je vozík s hlasovými čipmi pre medvedíkov (Hopper). Použite naň hlasový čip z automatu a ten bude vložený do jedného medvedíka, ktorý potom z pásu vypadne. Vezmite si ho (Altered Teddy Bear). Použite ho na krta Harryho. Ten si bude myslieť, že horí a rozbehne sa k hasiacemu prístroju. Len zájdite k nemu a potiahnite páku, ktorá je za ním. Už len sledujte záver, ktorý ukáže, že všetkému ešte nie je koniec.

Súvisiace hry Sam & Max: The Devil's Playhouse - Remastered
Sam & Max: Beyond Time and Space - Remastered
Sam & Max: Save the World - Remastered
Sam & Max: The Devil's Playhouse: The City That Dares Not Sleep
Sam & Max: The Devil's Playhouse: Beyond the Alley of the Dolls
Sam & Max: The Devil's Playhouse: They Stole Max's Brain!
Sam & Max: The Devil's Playhouse: The Tomb of Sammun-Mak
Sam & Max: The Devil's Playhouse: The Penal Zone
Sam & Max Episode 205: What's New, Beelzebub?
Sam & Max Episode 204: Chariots of the Dogs
Sam & Max Episode 203: Night of the Raving Dead
Sam & Max Episode 202: Moai Better Blues
Sam & Max Episode 201: Ice Station Santa
Sam & Max Episode 6: Bright Side of the Moon
Sam & Max Episode 5: Reality 2.0
Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die!
Sam & Max Episode 2: Situation: Comedy
Sam & Max Episode 1: Culture Shock
Sam & Max: Hit The Road
Sam & Max: Freelance Police



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
677 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |