HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 2890 užívateľov

Návody > F.E.A.R. 2: Project Origin


Zobrazení:43759
Autor návodu:Ján Hamlík

F.E.A.R. 2 ponúka nefalšovaný a jedinečný zážitok strachu v intenzite ako jedna z mála hier. Hraním v noci si ho ešte oveľa prilepšíte. Vo všetkých herných ohľadoch sa jedná o AAA titul v špičkovej kvalite. A pri nastavení obtiažnosti hard, odporúčam, budete pri niektorých ťažkých úsekoch potiť krv.


JEDNANIE 01 – PREDTUCHA

Skočte do žltej diery v zemi, prvá lakačka v hre :-). Ste vo výsadku, ktorý má vziať do ochrannej väzby vedkyňu Aristidovú. Parťák vám aktivuje ochranný oblek.

Cieľ: Presuň sa na miesto stretnutia so svojím týmom v hale budovy.

Cieľ: Zaisti Genevieve Aristidovu.
S (Tab) si zobrazíte svoje PDA, nezľaknite sa pichľavého zvuku, ktorý vydáva, je to jeden z najväčších mínusov hry. Máte tu zobrazené ciele misie, zozbierané infodisky, z ktorých sa dozviete viac o deji, je to podobné ako v Doomovi 3 a takisto tu máte podrobný tutoriál.
Vychutnajte si pohľad na úžasnú grafiku, predný vchod je zablokovaný, bežte cez kaviareň, pri schodisku preskočte a do dverí. Aktivujte baterku (F). Stretnutie s týmom v hale, za kolegyňou je infodisk, choďte k výťahu, z neho nepriateľ postrelí parťáka. Nastúpte. Hore vás hneď čaká útok, vystrieľajte balkóny a parťáčka otvorí mrežu. Na stole je disk. Prebehnite, šprint je s (alt) a vezmite samopal i zbroj. Mierenie (Shift) hojne využívajte na skrytých nepriateľov. Vyzabíjajte ich a dorazte k schodisku. Tu sú hore na terase nepriatelia a vojdite do otvorených mreží. Prejdite suterénom, preskočte na balkón, na plošinu a na druhej strane vlezte do šachty. Skočte do jazierka.

Cieľ: Nájdi tajné dvere v spálni Aristidovej.
Na druhú stranu, vojdite do dverí, prestrelka v mezonetovom apartmáne a hore vyjdite do spálne. Stlačte hraciu skrinku na poličke, otvoria sa tajné dvere, zo zeme vezmite disk o sebe a vo vnútri je Aristidová. Vráťte sa späť na prízemie bytu – halucinácia od Almy. Vybuchne celý Aiburne a všetko zmetie. Alma sa prebudila!!


JEDNANIE 02 – IZOLÁCIA

Prebúdzate sa po operácii, zoberte zo stola Kernel, okuliare, v ktorých máte zabudovaný systém a budete cez neho vidieť 99% hry.

Cieľ: Spoj sa s týmom.

Cieľ: Nájdi si zbraň.
Klasika, ste bez zbrane a v nemocnici je podozrivo mŕtvo a to doslova. Pri dverách je v stojane info. Bežte hlavnou chodbou, zjaví sa Alma, pri automatoch doľava do veľkých dverí. Tu do miestnosti s kalužou a cez záchody. Na drese je info. Vráťte sa a pokračujte po krvavých stopách. Vojdite do miestnosti so schodiskom, dole padne mŕtvola, vybehnite hore. Postupujte ďalej, vo dverách je info, na záchodoch ľakačka. Uvidíte Samuela, bežte chodbou s trubkami a pri unikajúcej pare vojdite do dverí. Stretnutie s Aristidovou.

Cieľ: Dostaň sa do laboratória T.A.C na treťom poschodí.
Stále rovno, zo stola vezmite info a získate spomalenie času (Ctrl). V kancloške vpravo vezmite náboje, zbraň i výzbroj a zabite nepriateľov. Prebojujte sa hordou na chodbu k automatom. Rozstreľte ďalej sklo, zabite vojakov a skočte dolu. Na záchodoch je info. Privolajte výťah, prekonajte útok a nastúpte.

Cieľ: Vyjdi na tretie poschodie výťahom v márnici.
Hore je nepriateľ, skočte do šachty a bežte po schodoch. Nemocničnou chodbou stále ďalej, ukáže sa Alma, vľavo v miestnosti je karta a otvorte si ňou dvere. Naľavo je munícia, vesta a Alma. Vezmite brokovnicu a čaká vás veľká prestrelka. Pokračujte k márnici, o kúsok infodisk a Alma v zakrvavenej chodbe. Vojdite do medzery určenej na lôžko pre mŕtvoly. S (E) ho odkopnite a výťah vás vyvezie hore. Vypáčte dvere, vezmite muníciu a vestu. Cez kancelárie, je tu info, v labáku tuhá prestrelka, otvorte dvere kartou a choďte popri výťahu. Oproti lekárničke skočte do šachty, na konci je info o Alme. Von, kúsok chodbou a ste v treťom poschodí. Poberte muníciu a vojdite do komory. Aristidová vás dezinfikuje. Vpadne sem komando, bežte v halucinácii k Alme na hojdačke.

Cieľ: Spoj sa s poručíčkou Stokesovou.
Cestou späť ako ste prišli. Prebojujte sa ku schodisku, tuhý odpor, vezmite info o telestatickej ladiacej komore. Bežte na koniec schodiska. Špeciálne jednotky Armachamu vás odrezali od Stokesovej, ale niečo ich zabilo. Aristidová sa stratila a začína vám cez vysielačku pomáhať neznámy chlap s prezývkou Snakefist.
Vezmite zápalný granát, druhy meníte s (X). Vystrieľajte halu, poschodia, vybehnite hore po schodoch, strieľajte do náloží a nastúpte do výťahu. Ozve sa Snakefist, musíte prežiť, ináč Alma všetkých zabije, vy jediný ju dokážete zabiť. Povie vám, že budova je podmínovaná a vybuchne.

Cieľ: Uteč z komplexu, skôr než bude zničený.
Prebehnite cez horiacu miestnosť, do šachty. Na jej konci zoskočte, aktivujte spomalenie a zabite tuhého plameňometčíka. Ďalej cez nepriateľov do otvorených dverí. Cez hone, kuchynku, tu je veľa vojakov do dlhej chodby, prekonajte odpor a po krvavej stope vojdite do dverí. Pri obrazovke je infodisk. Do haly s automatom. Vojaka pred vami niečo odtiahne a zožerie. Jeho hlava sa bude kotúľať v bubne práčky. Ďalej do úseku, kde mariňákov niečo vraždí, zopár ich na vás zaútočí. Pokračujte a za oknom uvidíte príšeru Abnomalis – vyzerá ako Glum skrížený so Spidermanom, lebo dokáže behať po stenách. Brrr...Je tu i disk. Pri schodisku nachádzate stopy totálneho masakra a ukáže sa i Alma. Pokračujte chodbou cez nepriateľov, viackrát budete svedkami krvavého útoku Gluma a vstúpte do výťahu. Nakuknite dole do operačnej sály. Ukážka a zaútočí na vás mutant Glum. Je ich tu horda, keď sa na vás pricucne s rýchlym stláčaním (M2)ho urvite zo svojho ksichtu a odstreľte. Odkopnite vozík blokujúci dvere.
Prejdite k Jankovskemu a tu do šachty. Parťáka vám roztrhal nejaký stroj.

Cieľ: Vypni rentgen, aby si sa dostal do miestnosti.
Pokračujte jedinou možnou cestou až ku kontaktu s Foxom. Alma si ho zoberie a zabije. Ďalej k tuhému súboju s nepriateľmi a do veľkých oceľových dverí , zhliadnete utekajúceho gluma. Ez miestnosti plné kamier až na vás vybafne ghoul a.k.a. glum a prisaje sa na vás. Päsťami ho zrazte na zem a zabite. Vezmite pri schodisku info o projekte Harbringer. Hore po schodoch a do haly, na konci je výťah. Ale najprv zbehnite vľavo dole po schodoch, je tu stimulant reflexov – trvale vám zvýši spomalenie času. Privolajte výťah.


JEDNANIE 03 - POZNANIE

Bete chodbou, zabite nepriateľov a pri schodisku dole do šachty.

Cieľ: Nájdi spôsob, ako sa dostať z vonkajšej oblasti, než bude zničená.
Bežte po konštrukcii do podzemia, tu odpor a info o urýchlení detonácie. Do veľkej jaskyne, dole prejde obrnený transportér. Dole po rebríkoch, dole po rebríkoch, zabojujte a zoberte novú zbraň – útočnú pušku. Najlepšia zbraň z hry! Cez rebríky sa presuňte ďalej, hore na spadnutú plošinu. Skočte dolu. Pri transportéri je plameňometčík a po žltých rebríkoch vybojujte hore tuhý odpor. Na ochoze ďalší boj, zlezte rebríkom dole a tu v komplexe vás privíta veliteľ: pošle na vás komando nepriateľov. Vystrieľajte ho pomedzi krabice, vybuchne tu plyn.

Cieľ: Nájdi hlavný uzáver plynu.
Je na konci chodby, napadne vás veľa vojakov, potočte tu červeným kohútikom, vylezte po rebríku, brutálny útok, bežte po plošinách. Naľavo podlezte popri ohni a ďalej sa plošina pod vami zrúti.
Našťastie ste spadli do vody, vyjdite po rebríku a mŕtvoly je infodisk. Bežte chodbou, zaútočí na vás Alma, búšte do M2 na myške! Ďalej do miestnosti s obrazovkami a do rozrazených oceľových dverí. Dole vľavo je ešte za bedňou nový granát – prísavný. Preskočte kamenný nával, počítačom otvorte cely, vráťte sa schodmi hore a rozbitou výplňou skočte dnu. Napadne vás glum, ďalej uvidíte ako mu pripútanému púšťajú rôzne obrazce ako experiment. Tu vás napadne ďalší. Cez glumov, po ceste nájdete infodisk, ďalší ghoul a zbehnite po schodoch dole. Pri vysokozdvižnom vozíku sú ďalší dvaja, dlhou chodbou vpred. Dole spadne plošina, skočte vpravo medzi trubky. Po rebríku vylezte hore, glum a v miestnosti je na stole info. Prebojujte sa cez glumov k výťahu, jeden na neho spadne, ale ventilátor si s ním poradí :-).
Dostali ste sa do arény. Veliteľ má k vám dlhý príhovor. Využite ho na naškrečkovanie nábojov.

Cieľ: Poraz vojakov Replika.
Odrazte asi tri – štyri brutálne ataky, poberte muníciu do útočnej pušky a kúsok od veĺkej plazmy naľavo je otvorený poklop v zemi. Skočte dnu.

Cieľ: Nájdi cestu von z tréningovej arény Repliky.
Tak to máme splnené, dostaňte sa k rebríku, hore na ochoz, sú tu vojaci replikanti, pokračujte ďalej po ochoze až k checkpointu. Tu vás napadne extrémne veľa vojakov. Zoberte z nich novú zbraň – automatickú brokovnicu. Dole po rebríku po lekárničku, streľte do barelu a v šachte je prísavný granát. Odsuňte skrinku blokujúcu dvere (E) a vstúpte do miestnosti. Vbehnite do prestrelky, vpravo po rebríku, je tu zbroj, lekárnička a infodisk. Boj na schodisku, boj s mariňákmi a ghoulmi, jeden glum vás napadne. Vojdite do miestnosti plnej krabíc, zľava sa dostaňte na schodisko a tu obrovský útok vojakov replika.
Rozstreľte zámok na skladisku, zoberte zbroj a muníciu. Hore po rebríku do šachty, počujete zvuk streľby a vyjdite na jej konci.

Cieľ: Zvez sa hlavným zásobovacím výťahom na povrch.
Skočte dole medzi bedne, kopa munície, lekárničiek a zbroj. Bežte naľavo a tu počítačom aktivujte výťah.

Cieľ: Zavri tlakové ventily a sprevádzkuj výťah.
Otočte dvoma ventilmi, odrazte ťažké útoky.

Cieľ: Poraz obrnenca.
Zabite obrneného Mecha. Tu platí jednoznačne ťažká munícia, raketomet, granáty. Použite šokové granáty, paralyzujú ho a zničte ho streľbou. Je extrémne odolný. Otočte po jeho likvidácii tretím ventilom a aktivujte výťah.

Cieľ: Dostaň sa na miesto stretnutia blízko štadióna.
Výťahom hore do chodby. Utekajúce krysy. Naľavo po rebríku hore, cez plošinu a strechu vycucne. Prebehnite, zo stola vezmite info a dole schodmi ste dole v meste.


JEDNANIE 04 – ZNIČENIE

Naľavo ulicou, vojdite do červených dverí, tu cez budovu, rozstreľte zámok a opäť von na ulicu. Uvidíte zombie chlapíka. Zabite ho, je to ale extrémny súboj, najprv musíte zabiť zombíkov, čo ich oživuje a sú k nemu pripútaní červenou čiarou. A až potom jeho. Prebehnite cez rozbúrané budovy, strieľajte do duchov, cez šachtu až k zataraseným dverám. Odtlačte tu spadnutú skriňu.

Cieľ: Nájdi Snake Fista.
Spopolnení ľudia sa pri dotyku rozpadávajú na prach, preskočte medzerou v sitine. Zabite plamenometčíka a v budove vpravo je kopec vojakov. Naľavo je zbroj a lekárnička. Tuhý boj a vyjdite po schodisku hore. Bacha zľava na raketometčíka. Vpredu je infodisk o obrnencoch. Prebehnite po krídle lietadla na vedľajšiu budovu. Zoberte raketomet, preskočte cez medzeru v stene. Vľavo streľte do transformátora na stĺpe, čím vypnete elektrinu, ktorá by vás usmažila.

Cieľ: Znič elitného obrnenca.
Vezmite náboje do raketometu. Skočte dole do diery v podlahe. Na ochoze je raketometčík a dole obrovský Mech na likvidáciu. Zničte ho.

Cieľ: Dostaň sa na križovatku Štvrtej a Townsendskej ulice.
Rozstreľte na stĺpoch dva transformátory a prebehnite cez vodu a vpravo do uličky a do budovy.
Sniperi držia Stokesovú pod paľbou. Potrebuje pomoc. Prejdite budovou, na stole je info a nepriateľ. Na ulici Stokesová skrčená za plotom.

Cieľ: Pomôž Stokesovej prejsť okolo ostreľovačov.
Hore po schodoch, odbachnite ostreľovača, vezmite sniperku (oplatí sa ju odteraz mať stále naporúdzi až do konca hry) a obráňte Stokesovú pred troma snipermi.

Cieľ: Znič palebnú vežu nepriateľského APC.
Prebehnite vpravo, vojaci a dole dôjde obrnený transportér, streľte do neho zopár rakiet. Zbehnite po schodoch, vyčistite priestranstvo, vojdite do budovy a tu dole po schodoch, cez práčovňu a vonku pod mostom vás čaká on, vášho srdca...Obrnený vyleštený Mech...prázdny. Nastúpte do neho a vychutnávajte si nezničiteľnosť a rotačný guľomet. Mech sa sám počas cesty opravuje. Zabite hordu nepriateľov, vojdite do medzery v stene pred vami až do hangáru. Tu to ešte vyčistite od raketometčíka. Vystúpte a naľavo po schodoch, je tu infodisk a stimulant reflexov. Použite ho. Manuálne otvorte dvere, vstúpte do Mecha, cez ulicu, vľavo za autobus a vyjdite na prvé poschodie. Po ceste vás samozrejme napáda horda mariňákov i zopár Mechov. Vystúpte tu a vojdite do dverí. Dole schodmi, rozstreľte zámok, ukážka ako Alma útočí na Griffina a stretnete sa konečne so Stokesovou.

Cieľ: Pomôž seržantovi Griffinovi.
Nasledujte Stokesovú. Alma zabije Griffina. Vojdite na ochoz, dole po rebríku a nastúpte do transportéru.


JEDNANIE 05 – PROVOKÁCIA

Choďte k hlavným dverám, sú zablokované, vpravo je dole zámok na mreži, odstreľte ho a skočte do vnútra. Cez okno, odtisnite skriňu spred dverí a bežte až k schodisku. Hore po rozpadnutej podlahe, až Stokesová zlezie dole, tu v halucinácii dôjdite k Alminej hojdačke. Bežte do miestnosti hudobného krúžku, tu zombík, čo oživuje ďalších, zabite ho. Bežte halou a miestnosťami, plných duchov, začne blikať osvetlenie a zjavovať sa Alma. Zakrvavenou miestnosťou až na vás Alma zaútočí. Klikajte M2 nech ju strasiete. Vyjdite na školský dvor, tu tuhý súboj, do dverí a pri závale sú plamene.

Cieľ: Zavri poškodené plynové potrubie.
Vráťte sa na dvor, súboj s Mechom a hore vlezte na spadnutú plošinu a do okna.

Cieľ: Choď na miesto stretnutia so Stokesovou a Keeganom pred administratívnou budovou.
Vpravo je info a vľavo obídete oheň. Napravo dole po schodisku je len lekárnička. Takže bežte rovno a v miestnosti si zabojujte. Preskočte cez okno na ochoz a prejdite po okraji až k ventilu, ktorým zavriete plyn. Skočte dole, bežte rovno a úplne vpravo je rozbúraná stena, vylezte hore a skočte do diery v podlahe. Stretnutie s Keeganom a Stokesovou. Halucinácia a ubráňte sa Alme. Vstúpte samy do dverí, odpor, cez miestnosť, čaká vás boj v chodbe, utekajte až na školský dvor, tu cez okno sniperkou vystrieľajte tuhých nepriateľov a vezmite z nich novú zbraň – klincomet. Vo vnútri je len munícia a náboje. Pri basketbalovom koši odstreľte zámok na mreži a skočte dole. Ďalej do chodby.

Cieľ: Nájdi ošetrovňu.
Cez sutiny, v knižnici tuhý atak, popri zapečatených dverách a na záchodoch je v jednej kabínke diera v stene. V miestnosti za ňou infodisk. Rovno a hore po schodoch, tu vám Alma na vojakoch predvedie svoje schopnosti. Po krvavej chodbe ďalej, zahnite doľava. Von z budovy, veľký boj s výsadkom z lietadla. Vpravo vojdite na plošinu, tu skočte na rúru a cez okno späť do budovy. Cez sálu, spustia sa na vás i zo strechy, stále vpred, prestrelka v kuchyni, v sklade je infodisk a vľavo dvere. Skočte do poklopu v podlahe, ste v suteréne, samí duchovia a tma, mŕtvi vojaci, je to tu fest strašidelné. Pokračujte k červenému ventilu, potočte ním, čím uzavriete hlavný uzáver plynu, rozstreľte zámok na dverách a horiaci stôl prevráťte dole a skočte za ním. Vybojujte útok, cez kanceláriu, kde je na stole info až k výťahu. Pred vami sú nepriatelia, naľavo zásoby a infodisk. Vpred, v miestnosti Finance je disk a ďalej nepriatelia. Napravo ošetrovňa.

Cieľ: Nájdi kartu k dverám od ošetrovne.
Naľavo v kancloške všetko vykilujte, prejdite k výťahu, dole, spustí sa strašidelná hudba, celé to tu presnorte a pri zamknutých dverách na konci nájdete kartu. Vybehne zombík cez sklo a ukryje sa.

Cieľ: Vráť sa a s pomocou karty sa dostaň do ošetrovne.
Vskočte cez rozbité sklo do miestnosti, sú tu infodisky. V chodbe uvidíte zombíka, začne oživovať červeným lúčom mŕtvoly, zabite ho. Výťah vypáčte, napadne vás Alma. Skočte dole na spadnutý výťah a pokračujte k ošetrovni. Tu súboj s vojakmi, hore infodisk a v ďalšej miestnosti opäť súboj, v kancelárii je infodisk. Vstúpte pomocou karty do ošetrovne a počítačom ju celú spustite ako výťah dole. Ste dole v tajnom labáku. Na stole je disk. Vybehnite hore po schodoch, kontaktuje vás Snake fist.

Cieľ: Zruš uzavretie sektoru 3.
Hneď pred vami je zavesený počítač, naťukajte heslo od Snake fista a dobehnú sem nepriatelia. Z výšky si ich pekne vychutnajte a pokračujte do zelených dverí, cez pár nepriateľov až k rozbitej výplni, skočte dolu. Vyzabíjajte miestnosť.

Cieľ: Zruš uzavretie sektoru 4.
Vlezte dolu do šachty, na druhom konci vyjdete. Aktivujte počítač a pokračujte do dverí a stále po ceste vľavo. Tu je na zemi infodisk. Za sklenou výplňou vojaci, naľavo a hore ich vystrieľajte. Vybehnite hore po schodoch dom miestnosti, je ich tu veľa a po schodoch na ochoz.

Cieľ: Zastav Vaneka.
V ošetrovni vybojujte tuhý boj, rozstreľte sklo a vezmite infodisk. Pokračujte cez zelené dvere a v dekontaminačnej komore je Vanek. Počítačom zastavte proces dekontaminácie a potom otvorte dvere. Začína klikací súboj s Vanekom, búšte do M2 a všimnite si, že keď mu priblížite jeho pištoľ k hlave, musíte stláčať rýchlo M1. Takto ho za chvíľku správnym načasovaním zabijete.

Cieľ: Zruš uzavretie väzenského bloku A.
Napadnú vás glumovia. Bežte chodbou, súboj s hordou glumov, vpravo vybehnite po schodoch a vojdite do centrály. Tu je infodisk na zemi a aktivujte počítač. Vráťte sa ku schodisku, po ceste vás napadnú glumovia a vlezte do pootvorených dverí. Napravo je zbrojnica a utekajte do dverí.
Našli ste Snake Fista. Je to IT technik :-). Povie vám o Alme a o tom, že vy jediný ju dokážete zastaviť. Stihne vám prezradiť spôsob ako a dá vám novú energetickú pušku – je úplne o ničom. Zozadu ho zrazu zabije neviditeľný zabijak – assasin a odreže mu hlavu.

Cieľ: Prenikni k telestetickému zosilovaču na ostrove Still a zabi Almu.
Prebojujte sa cez mariňákov do centrálnej miestnosti, kde bol počítač. Tu je vzadu trhlina v pancierových dverách, vojdite dnu a vybojujte súboj z ochozu, vyzabíjajte vojakov a skočte dolu. Prebehnite k hlave Snake Fista, o kúsok v miestnosti je assasin, trošku vidno jeho obrysy ako hmlu. Zabite ho raketometom alebo samopalom, je ich tu viacej.

Cieľ: Prejdi vojenským blokom a dostaň sa do haly.
Skočte dole a privolajte výťah. Je v ňom neviditeľný assasin.

Cieľ: Dostaň sa k APC.
Postupujte k vozidlu, na ochoz. Spustí sa animácia. Máte v rukách guľomet a chránite svoje komando. Spredu a následne zľava strieľajte do nepriateľov, i do dvoch mechov. Keegan sa kvôli Alme zcvokne a tá ho privolá k sebe. Utečie od vás.

Cieľ: Priveď späť seržanta Keegana.
Podlezte za ním pod plot a sledujte ho.


JEDNANIE 06 – SKAZA

Bežte metrom, uvidíte utekajúce krysy opačným smerom, hore preskočte turnikety, zastreľte assasinov a vľavo je v miestnosti infodisk. Hore vybehnite po eskalátore, tu boj s neviditeľnými, bežte vpravo a dole po schodoch. Je tu stimulant reflexov a naľavo sa vráťte a odtisnite automat blokujúci cestu. Ďalej tvrdý súboj, vojdite do uličky, miestnosť pump room, tu v úzkom koridore je kopec vojakov. Stále ďalej, určite si pomôžte spomaľovaním času, je tu veľa nepriateľov a prebojujte sa až k rebríku v šachte. Bežte za Keeganom, v chodbe vypnite prúd, ktorý zapol a bežte dolu schodmi. Sú tu duchovia. Skočte do vagónu.

Cieľ: Stretni sa s poručíčkou Stokesovou a seržantom Moralesom na King street.
Preskočte, bežte hore, je tu zbroj i munícia a zabočte vpravo. Vo vode vás čaká frontálny útok, vybehnite po žltom schodisku a tu sú zásoby. V stanici metra sú koľaje pod prúdom. Vybojujte tuhý boj s vojakmi a prejdite na druhú stranu cez vagón. Rovno a v miestnosti vypnite prúd. Hneď ho opäť nahoďte a usmažíte nepriateľa. Vypnite, skočte dole, zo zeme vezmite novú zbraň – laser. Vbehnite do tunela. Do diery v stene, bacha na ten autobus, keď preskočíte, spadne rovno na vás. Po doskoku rýchlo vľavo skryť pod tú konštrukciu. Bežte vľavo, hore po šikmom vagóne, ukáže sa Alma a vyjdite hore na podlažie. Prebojujte sa k turniketom. Zabočte doľava, vezmite náboje, zabojujte a vyjdite na stanicu.

Cieľ: Nájdi zásobovací tunel Armachamu, ktorý vedie na Still Island.
Skočte na koľaje, uvoľní sa vlak, schovajte sa úplne vpravo, vyskočte na stanicu vľavo, vyzabíjajte to tu, vybehnite hore a v tmavej komore je info. Prebehnite po žltej plošine. Preskočte na druhú stranu, zaútočia nepriatelia a cez sutiny k Metro central. Hore na ulicu, zabite nepriateľov, vezmite sniperku a hore odbachnite snipera. Prebehnú sem ďalší nepriatelia. Prebojujte sa cez ďalších dvoch sniperov, jeden je hore na pútači kina. Vojdite do kina, tu je napravo pri vstupe stimulant reflexov, napadne vás laserometčík. Vojdite do rozpadnutej kinosály, napadne vás Alma.
Rozstreľte transformátor pri obrnencovi – mechovi, nastúpte si a vychutnajte si spanilú jazdu. Pri zátarase musíte vystúpiť a vojdite do budovy. Preskáčte, na ulici sa objavia neškodní duchovia. Bežte na koniec za Keeganom. Skočte dole do rúry.

Cieľ: Prejdi prívodným potrubím až do elektrárne na ostrove Still.
Popreskakujte až úplne dole, Keegan vám zase zmizne pred očami a tu vojdite dole do diery a ste v elektrárni. Prebehnite po žltých plošinách, jedna sa prepadne. Vylezte po rebríku a zoskáčte dole po bedňách. Hore po schodoch a na zemi je disk. Nastúpte na konštrukciu a počítačom ju spusťte vpred. Čaká vás extrémne nepríjemný súboj s množstvom vojakov, plošina sa rúti vpred, presuňte sa na modrú časť, tu je dobré skrčiť sa a použiť i sniperku.

Cieľ: Uteč z modrého vozu skôr, než bude rozdrvený.
Bežte vpred, vyleziete na zadnú časť nápravy. Z uličky vás bude napádať morda nepriateľov. Potom opäť bežte na predok konštrukcie.

Cieľ: Použi konzolu v prednom voze k prevzatiu riadenia súpravy.
Tu terminálom aktivujte riadenie. Náraz bude tvrdý, skočte dole na žltú plošinu, bežte za Keeganom, hore po rebríku, je tu i infodisk. Ďalej vás čaká assasin, dole rebríkom je info a po plošine ďalej. Skočte do diery s káblom, bežte dlhým tunelom, vylezte po žltej konštrukcii, na konci je lekárnička, zbroj a assasin. Kúsok po schodoch a skočte do medzery. Popri hrubej rúre vpred. Hore rebríkom, tu je info a bežte do haly. Keegan pred vami utečie po plošine, zbehnite dole, po rebríku je info. Terminálom privolajte plošinu, nastúpte na ňu a preskočte na druhú. Súboj s troma neviditeľnými assasinmi a preskočte na žltú konštrukciu. Po ceste vás budú napádať hordy assasinov. Dole rebríkom, uvidíte Keegana, po množstve rebríkov sa dostaňte k terminálu, spustite plošinu, preskočte na druhú, z nej na konštrukciu a po ochoze do bieleho svetla. Keegan vás vystrčí preč z halucinácie, otvorte dvere, skočte dole a bežte rovno. Napadne vás neviditeľný. Pod schodmi je info a zbroj. Normálne otvorte obrovské dvere, vezmite sniperku a v hale si poraďte so snipermi na ochozoch.

Cieľ: Uvoľni prekážku blokujúcu súpravu.
Súpravu blokuje visiaci kontajner. Vylezte po rebríkoch hore, pozor na ostreľovačov, je ich veľa a vojdite úplne hore do kabínky. Terminálom zhoďte kontajner, skrčte sa a sniperkou opatrne strieľajte ultimátne množstvo nepriateľov, čo sa na vás zdola vyrúti. Bullet time je absolútne potrebné aktivovať k prežitiu. Zbehnite potom dole, poberte náboje, zbroj a terminálom spustite nápravu strmo vpred. Alma vás napadne, rýchlo sa stiahnite nech vás nezavalia levitujúce krabice, prejdite pomedzi ne, a vpravo. Opäť o chvíľu zaútočí Alma a preskupí bedne. Vpravo sa medzi nimi dostaňte až k výťahu. Po vystúpení vojdite do okna, z ktorého vyrastajú korene, uvidíte malú Almu.

Cieľ: Spoj sa s poručíčkou Stokesovou a seržantom Moralesom.
Cez dvor s Alminou hojdačkou, prejdite kanalizáciou von, tu je hneď stimulant reflexov a náboje. Hore je Morales v APC a napadne vás horda vojakov. Pribehnite k autu, o chvíľku sa otvorí.

Cieľ: Chop sa guľometu v APC a odraz útok vojakov Replika.
Trochu si zastrieľajte, vojaci prúdia zo všetkých strán.

Cieľ: Choď na miesto stretnutia so Stokesovou vo vnútri komplexu.
Morales vám otvorí dvere, zapnite spínač.


JEDNANIE 07 – ZJEDNOTENIE

Stokesová je hneď vo výťahu, vyvezte sa hore, na zemi je info. V presklenej miestnosti je info. Cez vzduchové uzávery až do jadra elektrárne. Tu je zosilovač.

Cieľ: Aktivuj konzolu a zapni tak telestetický zosilovač.
Je kúsok od vás, aktivujte páčky na paneli a vysunie sa most.

Cieľ: Pripútaj sa k sedadlu u telestetického zosilovača.
Na scéne sa zjaví Aristidová a pred vami zabije Stokesovú. Alma zaútočí.

Cieľ: Zapni znovu telestetický zosilovač.
Ste v Alminej halucinácii, napadne vás zombie Keegan. Aktivujte štyrikrát zase terminál. Vždy vás pri tom vyruší zombie, je nesmrteľný. Poslednýkrát sa to podarí a musíte ho poraziť zase stláčaním M2 a po pritlačení pištole k hlave mu s M1 vystrelíte mozog z hlavy. Zjaví sa pred vami Alma a priloží si vašu ruku k svojmu tehotnému bruchu. WTF?

Súvisiace hry F.E.A.R. Online
F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 2: Reborn
F.E.A.R.: Perseus Mandate
F.E.A.R.: Extraction Point
F.E.A.R. Combat
F.E.A.R.



Diskusia Príspevkov: 11 Hodnotenie
1381 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |