HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 15059 užívateľov

Návody > The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena


Zobrazení:36814
Autor návodu:Ján Hamlík

Hra v sebe obsahuje mierne prerobenú hru Escape from the Butcher Bay a zároveň plnohodnotné pokračovanie Assault on Dark Athena. Drsná a dospelácka hra, plná násilia, krvi a perfektných Riddickových hlášok. Hra vyniká i skvelou grafikou, dokonalou hrateľnosťou a veľmi inteligentným AI nepriateľov.

Ale predsa len to, čím vyčnieva je coolova postava Vina Diesela. Tak ako ťahá Rýchlo a zbesilo, tak sa mu darí i s Riddickom. Hra v sebe snúbi i naozajstný filmový zážitok. Skvostná strielačka pre hard core hráčov, moje hodnotenie je 9/10.



Tutoriál

Prebúdzate sa na pláži, začiatok je klasicky Tutoriál. Stlačením (J) sa zobrazí menu s misiami, inventár a získané Bounty Card. (F1) vám zobrazí nápovedu, bežte vpravo cez mólo (C) skrčiť a vojdite do rúry. V tme aktivujete Riddickove videnie v tme pomocou (Q). V kanáli nájdete zraneného Jenosa, prekecnite ho (E), následne umrie. Môžete ho i rovno zabiť. Vyšplhajte hore po rebríku (E). Hneď po vylezení je oproti Bounty Card (odomyká bonusový obsah v hre). Vojdite do zeleno svietiacich dverí - znamená, že sú odomknuté, červené znamená zamknuté, zabite nepriateľov (Ľavé tlačidlo myši - útok) + (Pravé tlačidlo - blokovanie). Útočné kombo vyvoláte stlačením útoku viackrát rýchlo za sebou, je to veľmi efektné a účinné. Vylezte na bedňu (E), prerúčkujte a vylezte hore. Pod vami je nepriateľ, skočte za neho a zlomte mu väz. V plíživom móde ho odtiahnite do tieňa. Môžete takisto použiť jeho zbraň, ale nemôžete sa hýbať dopredu, iba sa otáčať alebo ťahať pištoľ spolu s telom za sebou. Takže zlámte väz i druhému dronovi a a z jeho pištole vystrieľajte vo dverách ďalších. V chodbe vezmite nanomedkit a vložte ho liečebnej stanice. Uzdravte sa (E).

Rebríkom hore, zabite nepriateľa a vezmite mu zbraň - Assault rifle. Normálnym nepriateľom ju môžete zobrať, ale mŕtvym dronom nie a môžete len z nej strieľať. Ponuku zbraní si vyvoláte (Y). Vystrieľajte nádvorie a vezmite i shotgun - brokovku. Vojdite do dverí, dole schodmi a dlhou chodbou vpred. Nasleduje jeden z mnoho filmíkov, sú urobené naozaj parádne a vytvárajú priam filmový zážitok. Po dlhej dobe sa mi stalo, že som ich v hre nepreskakoval.



Hijacked

Pritiahla vás loď Dark Athena s kapitánkou Revas, ktorá zotročuje ľudí a pretvára ich v bezmyšlienkovité monštrá - dronov. Vy ste sa stihli skryť. Po filmíku sledujte kapitánku Revas. Bežte chodbou za nimi, nechajte sa dekontaminovať. Vo veľkej hale skúste privolať výťah - je zamknutý. Bežte sa schovať za bedne a zabite prichádzajúceho drona. S jeho zbraňou streľte do prasknutej sklenej výplne. Vezmite Bounty Card, po bedne hore a prerúčkujte k šachte. Je tu malé plačúce dievča, povie vám o monštrách. Vykopnite mrežu, prerúčkujte a nasleduje filmík. Choďte vpravo, vezmite medkit cartridge a dole rebríkom.

V tieni pri bedničke vyčkajte na dvoch dronov. Dole po rebríku, prerúčkujte hore nad hlbokou šachtou.

- Vášho parťáka Johna vzal Spiner do Cell Decks - väzenie na lodi.

Skočte do šachty a otvorte poklop na výťahu. Získate najlepšiu kontaktnú zbraň v hre, dve chladné čepele - Ulaky. Vojdite opatrne do haly plnej dronov, skrčte sa, skočte do tieňa a držte sa stále vpravo. V tieni sa preplížte až do dverí, musíte preskočiť cez krabicu a hore vybehnúť po schodoch. Aktivujte mostík, prebehnite a aktivujte žeriav. Zlezte po ňom, po rebríku. Tu sa to dá v pohode vystrieľať, držte sa vpravo v tieni - preskočte cez bedňu - nájdete Bounty Card. Hore na plošine je vojak, vylezte, zabite ho a vlezte do šachty.



Assistance

Dole po rebríku a zabite komunikujúceho vojaka. Do chodby a vľavo skočte do diery. Ste v tieni, vezmite medkit a rýchlo zlikvidujte stráže. Zoberte z jedného kartu a odomknite dvere pomocou terminálu v strede. Pod schodmi je ináč ďalšia Bounty Card. Máte voľný prístup k Cell Decks - sú tu väzni. Otvorte terminálom ich cely.

Všetkých prekecajte, hlavne Dachera, Jaylora a Silverman. Sľúbia vám pomoc, ale musíte tiež niečo spraviť.

Silverman potrebuje šróbovák. Jaylor vám ho dá, ale musíte mu doniesť Margov zub. Vráťte sa a terminálom si otvorte dvere do Breathing arey. Po dekontaminácii bežte vpravo a zabite troch väzňov. Na stolíku je Bounty Card. Vybojujte ďalší súboj a na druhých záchodoch je Bounty Card. Na konci pri zamknutých dverách, vlezte do ventilácie. Skočte dole a zabite Marga. Vytrhnite mu zub a zo stola si vezmite Bounty Card. Z postele identifikačný kód. Vráťte sa k celám a Jaylorovi dajte zub. Povie vám kód od skladu, je hneď pri vchode vpravo, vezmite si stade srobovák. Vráťte sa do Cargo deck (tam kde ste zabili komunikujúceho nepriateľa) a otvorte poklop. Na konci šachty skočte dole, zabite drona a vpravo rozbite výplň jeho zbraňou. Prebehnite po rímse nakoniec. Vylezte po rebríku a po bedňách preskakujte hore, dajte si pozor na svetlo a na konci preskočte cez medzeru k šachte. Po vylezení zabite drona a vykopnite otvor v podlahe. Prejdite k veľkej nanomed stanici a zvýšte si natrvalo zdravie. Odtiahnite drona k sklenej výplni, rozstrieľajte ju a zabite zopár nepriateľov. Vo veľkej miestnosti sa prikrčte v tieni. Zabite drona a rýchlo ostatných vystrieľajte, po rebríku na konci popreskakujte na plošinku s dverami. Zabite drona, zostreľte na schodoch ďalšieho. Vedľa v šachte je Bounty Card. Vyšplhajte do miestnosti s bedňami.

Držte sa vpravo, za bedňami, pozor na svetlomet a stupnite na výťahovú plošinku. Postupujte na koniec rímsy, nastúpte na ďalší výťah. Snažte sa neupútať pozornosť. Vojdite do dverí. Skočte dole, zabite drona, zo zeme vezmite potrebnú súčiastku (potrebuje ju Dacher) a stlačte oranžový gombík. Výťah vás zvezie úplne dolu. Cez plošinu, na rebrík a z trubiek skočte dole. Vylezte do presklenej miestnosti, hore po bedničkách do šachty a k celám. Opäť sú tu nejakí droni.

Pokecajte s Dacherom a získate úlohy:
- Data Pad - Dacher vám pomôže, ak mu nájdete Data Pad.
- The Ship - Dacher môže opraviť loď, ale musíte mu doniesť data pad.

Dajte Silverman nájdenú súčiastku a dá vám ventil od šachty. Vráťte sa do Breathing Room a postupujte opatrne, aktivujte tichý mód a pomaly premyslene zabíjajte dronov. V poslednej hale ich je príliš veľa, takže tichý postup je nevyhnutný. Na konci je vedľa zamknutých dverí ventilačný poklop, na ktorý použijete ventil od Silverman.

Vlezte do vnútra, skočte dole do dverí a v tmavej hale zabite troch dronov. Za rohom sú ďalší. Na jednom jedálnom stole je B. Card. Skočte na stôl, chyťte sa trubky a prerúčkujte k šachte nad dverami. Vlezte do nej, dole zabite zopár dronov a na na bedničke máte B. Card. Vpravo vo dverách je ešte jedna. Bežte do odomknutých dverí vľavo a pri termináli zabite vojaka - Vezmite z neho Data Pad. Do zeleného terminálu naťukajte kód a vezmite si Brokovnicu.

Dacherovi dajte Data Pad a vráťte sa do Com station, použite terminál a vypnete tak ventilátor v šachte. Skočte dolu, efektne v animácii zabijete Ulakmi dvoch vojakov a ďalej ešte jedného samy. Terminálom sa spojte s Dacherom. Povie vám kód na otvorenie väzenských ciel. Vo filmíku ich otvoríte, čo sa ale nepáči kapitánke Revas a posiela na vás žoldnierov. Počkajte pri dverách, odstreľte vojakov, bežte chodbou, vľavo do dverí, zastreľte ďalších a vezmite z jedného kontrolnú kartu. Je tu i Bounty Card. Kontrol. kartu vložte do panelu, čím sa dostanete k ovládaniu drona. Pekne ovládate telo drona na diaľku, príjemne to osvieži hratelnosť. Dronom odstreľte zámok na mreži s ventilátorom a telom zablokujte ventilátor. Vojdite do ďalšieho drona, v chodbe za sklenou výplňou vás čaká tuhý odpor. Bežte až k výťahu, ste z druhej strany Drone Control Room, počkajte kým sonda neprereže dvere. Vezmite už v tele Riddicka zo zeme Assault rifle a vonku vystrieľajte naozaj veľký nápor nepriateľov.

Vracajte sa späť a zabíjajte dronov. Doplňte si zdravie. Oproti ventilátoru sú v miestnosti zbrane a medkit. Preskočte cez rozbitú sklenú výplň, vystrieľajte to a rebríkom vylezte hore. Opäť prestrelka, zhora si pekne vychutnajte protivníka, zoberte ešte na konci B. Card a skočte dolu.

Pokračujte chodbou, vpravo a k Gravity generator. Hneď kúsok od dverí vpravo za terminálom je na kraji ochozu B. Card. Prebehnite po ochoze, vystrieľajte vojakov, na konci do dverí a cez oranžovo osvetlenú miestnosť (BTW: Nepripomína vám scenéria za oknom Half Life 2?? :-))). Krásne vás to ťahá gravitačnou silou k jadru :). V následnej miestnosti sa vám pred nosom zavrú dvere, skočte dole do šachty. Na konci šachty stlačte (E), na ochoze zabite vojakov a vojdite do dverí. Pri med station sú dvaja nepriatelia. V chodbe s oranžovými reaktormi ďalší štyria. Na konci vojdite do dverí a pozor!! Streľte do nepriateľov, v zemi sa spraví diera a ich to vcucne do vnútra. Držte sa za bedňou vpravo nech vás to tiež nevtiahne. O chvíľku sa diera zavrie. V ďalšej hale vás čaká tuhý odpor, na konci je Bounty Card, vojdite do miestnosti s nanomedkit a vedcom. Zabite ho a na termináli spustite vláčik a z plošiny nastúpte na prenášač dronov (hehe, inšpirácia Half Life 2).

V ukážke uvidíte pod vami nepriateľov a robota. Zostaňte skrytý v tme a opatrne ich postupne vyzabíjajte. Rozbite sklo, preskočte bedne, ďalšiu sklenú výlohu a zabite v sále troch vedcov. A teraz prichádza najťažšie a emotívne rozhodnutie v hre!!! Na stole leží unesený chlap, ktorý sa pomaly mení na drona. Na biomechanickú zombie! Porozprávajte sa s ním a ukončite jeho utrpenie, sám to tak chce.

Rozbite výlohu, vľavo je B. Card a lekárnička. Použite poklop od ventilácie a vlezte dovnútra. Na konci vyleziete za bedňou, je tu kopec vojakov, skrčte sa za bedňu, vystrieľajte ich a do chrbta vám vpadnú ďalší. Zopár ich je i za sklenou výplňou.

Chodbou ďalej a skočte do miestnosti. Držte sa za bedňou a vystrieľajte dronov, ktorých na vás posielajú. Vľavo potom vylezte na ochoz, doplňte si zdravie a kontaktujte terminálom Dachera.

- Revas na vás poslala Mecha, Dacher vám poradí, aby ste sa schovali vo Waste disposal room.

Zabite drona, skočte dole a pri dverách vylezte po bednach hore, skočte na plošinu so sudmi - je tu Bounty Card.

A teraz pozor! Vonku za dvermi je Mech, bežte hneď vpravo, držte sa pri behu za bedňami, rýchlo šprintujte chodbou vpred - naháňa vás Mech a je sakramentsky nebezpečný. Dobehnite až do veľkej haly, hore po plošine a stlačte červený gombík. Počkajte, kým sa Mech postaví na padacie dvere v strede haly a stlačením červeného gombíka otvoríte pod ním poklop. Skočte za ním a už ho len dorazte.

Nastúpte do Mecha a chodbou vpred všetko likvidujúc. Hore po plošine a u zavretých dverí si nechajte Mecha opraviť. Odteraz môžete páliť i raketometom.

- Dacher vám oznámil, že Jaylor napadol Silverman a že vojaci ich idú všetkých vystrieľať.

Ste vonku z lode, na jej trupe. Zabite Mecha raketou a zostreľte červené lietajúce sondy. O kúsoček si môžete Mecha opraviť. Budete to potrebovať, čaká vás súboj so 4 Mechmi. Toho hore si nechajte nakoniec. Zničte ich, vráťte sa opraviť i v priebehu boja a vojdite opäť do lode.

Chodbou ďalej, opäť zabiť Mecha a za rohom si ho opravte. Vojdite k celám, Revas na vás poslala ďalších Mechov. Na väzňoch bol spáchaný masaker, pri zavretých dverách rozstreľte vľavo mrežu, pridite tam s Mechom a (E) z neho vyleziete. Vlezte do šachty. Po animácii zabite potetovaného sviniara. Bežte do Com station a kontaktujte Dachera.

- Máte si vziať výťah do Hangar Bay 15 a stretnúť sa s ním.

Vráťte sa späť, k zavretým dverám od Elevator, naťukajte kód, nastúpte do výťahu a zveste sa dole. Ste v Hangári, o súboj s Mechom sa ani nepokúšajte, skočte vľavo cez zábradlie a vlezte tu do šachty. Je tu Bounty Card. Jedna Card je i na plošine hneď pri vstupe do hangáru. Tú si vezmete až nakoniec. Prv, vylezte zo šachty a vľavo sa v tieni preplížte k plošinám, vylezte, skočte na ďalšiu, skočte cez zábradlie a vbehnite do dverí. Zabite nepriateľa a terminálom naštartujte loď.

Prvým terminálom zapnite zdvihnutie plošiny, skočte na ňu a (E) presmerujte na lodi zbraň. Skočte späť cez zábradlie a stredným terminálom vystreľte zo zbrane. Zničenie sklenej steny vycucne Mechov von do vesmíru.

Vezmite Bounty Card a pri Airlock vám Dacher povie, aby ste minútku počkali. Odbehne a otvorí dvere. Doplňte si zdravie. Dacher je podrezaný a vy si prepnite rovno na Ulaky. Čaká vás extrémne tuhý súboj s kapitánkou Revas, je veľmi úskočná a rýchla. Musíte do nej poriadne sekať, blokovať a používať kombá. Po jej domnelom zabití nastúpte do modulu a vystrelíte sa do vesmíru. Revas ale na vás vyšle raketu, ktorá zasiahne modul a núdzovo pristanete na planéte Aguerra.



Aguerra

Máte zase iba kontaktné zbrane. No aspoň dačo :). Vpravo po pláži a vlezte do odpadnej rúry. Ste v stokách, skrčte sa v tieni, strážia to tu vojaci. Vpravo, kde dron zabil väzňa, vyskočte na múrik a po točitých zničených schodoch hore. Na plošinu a hore sa opäť vytiahnite na druhú časť schodiska. Zabite drona a streľbou prilákajte ďalších. Hneď za rohom za zábradlím je Card. Vojdite na ochoz, scéna ako utekajú traja väzni. Skrčený sa plížte vľavo k rebríku a hore do dverí. V miestnosti s mŕtvym vylezte po rebríku hore do medzery. Skočte dole, po schodoch k zamknutým dverám a tu skočte dolu na plošinu. Chyťte sa výčnelku na stene a prerúčkujte vľavo na ďalšiu vyvýšeninu. Po streche hore na koniec. Opäť výstupok a prerúčkujte do otvorených dverí. Po plošine, na bedňu, vytiahnite sa hore a chyťte sa dvoch žltých tyčí. Ste na plošine v strede vody a pekne vysoko. Prejdite k rebríku, hore a skočte do žľabu. Na konci je rebrík hore. Vyšvihnite sa, prerúčkujte vľavo - je tu Bounty Card. Cez bednu prebehnite vpravo a do Control room. Pomocou terminálu presmerujte žľab. Vyjdite z miestnosti, zabite z tieňa drona a po rebríku zlezte do stoky a vľavo von z dverí. Pomocou bedne vylezte hore a prerúčkujte pomocou žľabu, tam kde dron odstrelí o chvíľu väzňa. Skočte k rúre. Prejdite ňou, cez bedňu hore, von a dole po plošine do dverí. Bežte dolu, vpravo skočte dole a plošina sa pod vami zrúti. Zabite drona a vlezte do ďalšej rúry. Hádžu sem mŕtvoly, vylezte po rebríku.

- Máte preskúmať dedinu a získať informácie.

Hneď pred vami je chrbtom otočený dron. Chrup! Väz :). Pobehajte celé nádvorie, v jedných dverách, strážia ich traja droni, nájdete starca. Je to naľavo ako vyleziete z kanálu. Prekecajte ho a Pavlo vám povie, že Dark Athena pristála v dokoch na severe ostrova.

Úloha Gas Mask - Pavlo chce plynovú masku, dá vám kľúč od skladiska, kde sa nachádza. Od Pavla bežte hore po schodoch rovno, vpravo a uličkami na koniec k Supply Depot. Otvorte bránu a zabite drona. Stále za nosom, po plošine nad vodou až ku skladu. Najprv ho obíďte, vzadu je Bounty Card a potom vyšplhajte po rebríku. Otvorte ventilačný poklop a vlezte dovnútra.

- Dozvedeli sa o vás žoldnieri a budete sa k Pavlovi musieť prebojovať.

V sklade získajte ultimátnu zbraň Scar gun (Riddickova hláška: „Teraz je v správnych rukách“, hehe :-)). Primárne vystrelí energetickú bombu (i viac naraz) a sekundárne ju odpáli. Dá sa použiť na všetkých nepriateľov, je veľmi účinná, nekonečno nábojov, presuniete ňou bedničky a odpálite drevené dvere. Zoberte z poličky i plynovú masku. Uzdravte sa. Ničte po ceste dronov a veľký pozor na mechanických pavúčikov. Sú veľmi nebezpeční, vyhýbajte sa ich lúčom a keď sa dostanete do paľby z ich lasera, môžete sa rovno ísť pochovať.

Dvaja spidery sú prichytení pri východe na drevených stĺpoch, opatrne ich spoza skaly zostreľte. Ďalší je hneď za rohom pri východe, keď ho zostrelíte, vezmite vpravo v tmavej diere Bonty Card. Prestrieľajte sa k Pavlovi, postupujte veľmi opatrne, najlepšie je vyliezť hore a opatrne zlikvidovať spiderov a dronov. Pavlo je mŕtvy, doplňte si v jeho cele zdravie.

Musíte prejsť po kamennom moste cez rieku, pozor na spiderov, most je nimi posiaty.

Na jeho konci sú dvaja prilepení, zničte ich z diaľky. Vylezte hore k dreveným dverám a odpáľte ich Scar gunom. Skočte na nádvorie, zabite spidera a dvermi vojdite na dedinské námestie. Ste vo vyvraždenej dedinke, vľavo odpáľte zospodu drevený most a vyšplhajte hore. Skočte dole, odpáľte drevené dvere a vezmite zo stola Bonty Card. Prebehnite nádvorie, doplňte zdravie a zabite dronov. V okamihu ako vstúpite na kruhové nádvorie, rozletia sa veľké drevené dvere a vybehne na vás Alpha dron - veľký kolos s raketometom a rotačným guľometom. Schovajte sa v tuneli a páľte do neho zo Scar gunom. Keď bude mať na sebe viac bombičiek, odpáľte ich. Alpha drona to na chvíľu omráči a to je vaša chvíľa. Dobehnite k nemu a s (E) ho podrežte efektne Ulakmi.

Z jeho mŕtveho tela vezmite granát a hoďte ho tam, skade vyliezol. Sú tu výbušné nádrže. Výbuch spraví otvor v stene. Vlezte tam až k dverám New Venice North.

Vystrieľajte dronov, vezmite zbrane a na druhej strane streľte Scar gunom do žltého blikajúceho tlačidla, vysunie sa most.

Prebehnite, rozbite drevené dvere, doplňte zdravie a zabite Alpha drona. Vezmite granát a hoďte ho do oplechovanej konštrukcie. Je za ňou B. Card a medkit. Vpravo vylezte na múrik, zlezte dole po rebríku. Ste pri drevenom poklope, odpáľte ho Scarom a vlezte dnu. Pozor na tuhý útok, pri výťahu odstreľte Scarom naraz všetky 4 páčky a vyvezte sa hore.

Ste v Old towne. Vyskočte hore po bedničkách, je tu nanomedkit. Vyjdete von, rovno pred vami je v jame Bounty Card. Za dvojitými drevenými dverami je medkit. V Acess control room rozrazte dvere a otvoria sa vám ďalšie. Zabite dronov a vstúpte do dverí.

Rýchlo zabite dronov na ochoze, ste v aréne, postupne na vás posielajú ďalších. Nakoniec sa v strede miestnosti spustí dole plošina a na nej Alpha dron. Zabite ho, vylezte na plošinu a streľte do žltého gombíka. Plošina vás vyvezie hore. Tu skočte dole do šachty, doplňte si zdravie a priložte ruku k terminálu. Otvoria sa dvere v aréne.

Pozor naľavo na Alpha drona, obehnite ho vpravo, bacha pavúčik. Rozstreľte dvere a pri veľkých kruhových dverách si vychutnajte Alpha drona. Vpravo potom hoďte granát do zamrežovanej miestnosti a vezmite si stade B. Card i zbrane.

Vojdite do Rafinery. Nastúpte do výťahu, vpravo hore zostreľte spidera, Scar gunom prisuňte bedňu, vylezte hore a doplňte zdravie.

Prerúčkujte cez priepasť, z plošiny vystrieľajte dronov, skočte dole a na termináli prehoďte vlaky. Pošlú sem z dverí asi 6 dronov, zabite ich a pokračujte ďalej.

Teraz to bude veľmi náročné. Kryte sa a postupne spoza bedien zabíjajte dronov. Potom si všimnite červené sniperské lúče - sú to spidery, tak ich pekne z diaľky Scarom vykynožte. Zabite 3 hore. Bežte vpravo a v ďalšej hale sú ďalší štyria. Rovno pred vami je za barelom Bounty Card. Vybehnite hore k kruhovým dverám. Vpravo za veľkými bedňami je skrytá B. Card a spider. Pokračujte do ďalšej miestnosti - konečne je tu med station. Vpravo vybehnite po tej dlhej rúre - na konci je Bounty Card.

Vráťte sa a vylezte po rebríku na nádrž. Bežte vpravo a tu je terminál, ktorým otvoríte kruhové dvere. Naľavo je na poslednej plošine Bounty Card. Kruhové dvere strážia spidery. Bežte hore, za rohom je ďalší a chodbou vpred. Prebehnite po ochoze, zabite dvoch dronov a zavrú vám pred nosom dvere. Kúsok sa vráťte, tam čo je ten svietiaci kábel, streľte Scarom do 2 žltých tlačidiel a spustí sa vám rebrík. Vylezte hore, podlezte vpravo a v kľude vystrieľajte množstvo spiderov. Po hrubom kábli môžete ešte zliezť dole nad priepasť pre Bounty Card.

Vojdite do červených dverí, skočte dole a ste za dverami, čo sa vám zatvorili. Doplňte zdravie a zabite príval nepriateľov. Pozor na spiderov a dronov, vyvezte sa hore výťahom, sú tu na stĺpe dvaja Ďalší a dvaja droni. Z výťahu uvidíte dole Bounty Card, musíte k tej plošine, kde je, prisunúť bedňu a vyskákať k nej. Výťah si potom znovu privoláte Scar gunom.

Zabite Alpha drona, hoďte granát hore na nádrž a otvorí sa vám miesto s Bounty Card a medkit. Vylezte po rebríku, vojdite po kábli do medzery.

Zhora zabite troch dronov a skočte dole. Doplniť zdravie a terminálom aktivujte pás s bedňou. Skrčte sa za ňou, v hale zabite dvoch Alpha dronov. Vybehne na vás boss v Mechovi, hoďte po ňom zopár granátov z Alpha dronov a je po ňom. Nasleduje skvelý filmík. Vezmite z bossa ID kartu, čím si otvoríte Airlock.



Revas

Späť na Athene. Musíte nájsť Revas a prevezmúť kontrolu nad loďou. Zabite dosť odolných nepriateľov, otvorte si dvere, doplňte zdravie a terminálom sa spojité s dievčatkom Lynn. V ukážke uvidíte ako Revas uteká a droni sú na vašej strane. Prebojujte sa do haly, tu si otvorte dvere. Vyvezte sa hore a vlezte do stroja na ovládanie dronov. Ste v koži Alpha Drona. Hurééé, parchanta, čo vám tak strpčoval život :).

Strieľajte všetko živé a prejdite do miestnosti s náčrtmi robotov. Z vetracej šachty tu vyzdvihnite Lynn (hehe - úplne dokonale obšlahnutá scéna z Bioshocku - Big Daddy a malá sestrička :))).

Lynn vám pomôže otvoriť dvere od výťahu, musíte ju priniesť k ďalšej ventilačnej šachte. Sama vás naviguje. Vlezie do šachty, otvorí dvere a vy ste opäť v koži Riddicka. Je tu Bounty Card.

Pokračujte k finálnemu súboju s Revas. Po animácii Scar gunom otvorte dvere od výťahovej šachty a snažte sa Scar gunom jej hneď na začiatku podraziť nohy. Strieľajte na nohy a pod a odpaľujte to. Keď spadne na zem, nie je problém ju opäť rýchlo Scar gunom vytlačiť až nad šachtu a zhodiť dole.

Keď sa vám to nebude dariť, mne sa to podarilo asi na tretí pokus, tak skúste vytiahnuť Ulaky a rezaním do Revas ju strčiť do šachty.

Po páde je koniec a vy ste dohrali perfektnú hru.

Súvisiace hry The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay



Diskusia Príspevkov: 13 Hodnotenie
782 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |