HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 45186 užívateľov

Návody > I Am Alive


Zobrazení:14104
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Return

Vraciate sa do mesta Haventon, kde ste nechali svoju ženu a dcéru pred záhadnou udalosťou, ktorá spôsobila zemetrasenie. Do mesta by stačilo vziať si nejaké páčidlo a sekeru, vylamovať okná a dvere a prechádzať budovami, no náš hrdina musel kedysi absolvovať pekelne náročný výcvik, takže dá radšej prednosť lozeniu a skákaniu cez prekážky, čo si v prvej kapitole natrénujete.

Hore máte dva ukazovatele, výdrž a život. Výdrž spotrebúvate pri behu a lození (šplhaní, rúčkovaní). Keď sa zastavíte, automaticky sa vám hneď doplní, ale musíte stáť nohami na pevnom podklade, ak ste na tyči, rebríku, či visíte na okraji nejakého trámu, stále vám výdrž ubúda. Ak vám ubudne úplne a práve niekde visíte, tak spadnete a je po vás. No než spadnete, máte ešte poslednú možnosť, stláčať myšku pre dodatočnú výdrž. Vtedy vám začne ubúdať maximum vašej výdrže. Keď sa potom dostanete do bezpečia, výdrž sa vám zas doplní, ale len po znížené maximum vašej výdrže. To sa samo nedoplní, môžete si ho doplniť len pomocou nájdených prostriedkov (krysie mäso, voda, jedlo, koktail, atď.).
V hre nájdete rôzne zdroje, ktoré vám môžu doplniť život a výdrž. Každá je iná. Lekárnička napríklad doplní len život, jedlo doplní život a kapacitu výdrže a inhalátor zas len kapacitu výdrže, kým sóda neovplyvní kapacitu výdrže, ale zvýši vám aktuálnu výdrž, ak ju momentálne potrebujete.

Choďte na most a preskočte prvú dieru. Choďte doprava, vyskočte na stĺp, vylezte k tyči, po tyči hore, po úchytoch vyššie a rúčkujte doprava. Tam lezte stále za stĺp a po tráme až k miestu, kde už hore nie je zábradlie a tak môžete vyliezť hore na trám a doplniť si výdrž. Prejdite trámom na opačnú stranu, zachyťte sa pri zábradlí okraja, rúčkujte ďalej a po úchytoch a tyči zlezte na tejto strane po stĺpe dole.
Choďte k policajnému autu, prejdite na trčiaci trám a z neho skočte na nosník oproti. Vylezte hore a choďte doľava. Tam začnite liezť po úchytoch hore na stĺp. Jeden úchyt chýba, tak musíte vyskočiť vyššie, takéto väčšie skoky spotrebúvajú viac výdrže. Vylezte vyššie, tam musíte spraviť ďalší skok a hore môžete vyliezť na trám a doplniť si výdrž.
Zachyťte sa trámu, rúčkujte ďalej doľava a tam po úchytoch lezte vyššie, keď ste na konci úchytov, rúčkujte doľava, tam po úchytoch hore a zas rúčkovať doprava. Rúčkujte doprava až za roh a tam po úchytoch hore. Jeden chýba, tak vás čaká ďalší skok a začne vám dochádzať výdrž, aby ste sa hneď na začiatku dozvedeli, ako ľahko môžete stratiť maximum výdrže.

Hore prejdite na opačnú stranu, skočte tam na lano a spustite sa po ňom dolu. Choďte k trhline a skočte na kovovú konštrukciu vozidla pred vami. Prerúčkujte vpred a na konci vylezte hore.
Tam prejdite k požiarnickemu autu, zachyťte sa okraja, prerúčkujte na zadnú časť auta, ktorá visí z mostu a zlezte po nej dole a zoskočte na konštrukciu pod vami. Choďte vpred, preskočte dve trhliny a vylezte hore, keď sa zachytíte pri druhom skoku. Choďte vpred a z ľavej strany policajného auta sa spustite dolu po šikmej ploche mosta.
Tam choďte na nosník naľavo, dvakrát preskočte vpred a dostanete sa na koniec mosta, teda pod most, k vstupu do kanála.


2. Home

Prejdite kanálom a naľavo bude ozbrojený bezdomovec. Vy nemáte náboje, takže ho nechajte na pokoji a ustupujte pred ním doprava. Na križovatke si naľavo môžete pozrieť zničené mesto a napravo vylezte hore cez trosky na cestu.
Na ulici choďte doľava a pri blokáde áut zahnite doprava, do uličky k plotu. Na krabici pri plote je RETRY. Prelezte plot a choďte doprava k zamknutej bráne. Za vami sa objaví chlap s mačetou. Namierte na neho zbraň, nevie, že nemáte náboje. Vzdáva sa, tak mu prikážte, nech odstúpi, aby bol čo najbližšie k diere, potom k nemu podíďte a zhoďte ho do diery, pri ktorej stojí. Vezmite si MAČETU, ktorá tu po ňom zostane. Choďte naspäť k bráne a vylomte zámku mačetou.

Za bránou vás prepadnú dvaja nepriatelia. Počkajte si, kým prvý príde tesne k vám a zabite ho rýchlym útokom mačetou. Pritom od neho získate NÁBOJ. Namierte zbraň na druhého a keď sa vzdáva, podíďte k nemu a omráčte ho.
Objavia sa dvaja ďalší. Môžete jedného zastreliť, ale netreba si míňať náboje, keďže ich je málo. Utekajte naspäť k diere, do ktorej ste zhodili prvého nepriateľa, alebo k diere tu pri nich a keď budú títo dvaja medzi dierou a vami, vytiahnite zbraň a keď sa začnú vzdávať, prikážte im, aby ustupovali k diere. Tam ich môžete rýchlo skopnúť do diery. Ak nie ste rýchly, tak vás druhý napadne, keďže mu je jasné, že ho chcete zabiť a tak ho môžete doraziť mačetou.
Choďte naspäť na ulici, kde vás prepadli a choďte cez dieru v plote odkiaľ prišla druhá dvojica a na konci uličky nájdete LIEKY. Vráťte sa naspäť na hlavnú ulicu a choďte doprava. Na konci mačetou vylomte zámku na bráne.

Zoskočte dole do zosunutej cesty pod vami a v rohu si vezmite LEKÁRNIČKU. Pokračujte opäť na ulicu, na konci ulice zahnite doprava a na konci uličky nájdete SÓDU. Vráťte sa na hlavnú ulicu a choďte do uličky oproti vám. V nej nájdete OBEŤ (1/20). Dajte ranenému lekárničku.
Prejdite uličkou na ďalšiu ulicu a pokračujte vľavo. Po ľavej strane bude ozbrojená žena. Ak ju zabijete, získate NÁBOJ, ale v podstate budete mať stále len jeden, takže sa neoplatí ňou zaoberať. Pokračujte ulicou a na konci prejdite po tyči cez dieru v zemi. Za dierou pokračujte doľava a dostanete sa do svojho domu.
V kuchyni nájdete OVOCNÝ KOKTAIL a na krbe je list od Julie a Mary. Vaša žena s dcérou odišli do evakuačného tábora a pôjdu ďalej tam, kde to bude bezpečné a dúfajú, že ich nájdete.

Vyjdite z domu a choďte na ihrisko oproti, kde počujete malé dievčatko. Keď vás zbadá, začne utekať, tak ju prenasledujte do uličky za ihriskom. Tam vylezte na krabice a preskočte plot, vybehnite na ulicu, kde prelezte po spadnutej lampe dieru, pokračujte preskočením cez ďalšiu dieru, vbehnite do uličky a prelezte plot k trojici mužov.
Nechajte prvého so zbraňou prísť k vám a zabite ho rýchlym útokom mačetou. Zastreľte rýchlo druhého so zbraňou a namierte pištoľ na tretieho s mačetou. Dá ruky nad hlavu, ale o chvíľu sa rozbehne po pištoľ toho zastreleného, takže sa k nemu priblížte a zabite ho mačetou.
Potom si pohovoríte s Mei a S Henrym, ktorý sa o ňu stará. Odporučí vám schovať sa pred blížiacou sa búrkou v nákupnom centre. Vezmite si zo zastreleného NÁBOJ, vylomte zámku na bráne a za ňou napravo prelezte plot. Prejdite uličkou na hlavnú ulicu a tam pokračujte vľavo. Na križovatke pri vašom dome sú za sanitkou LIEKY. Tu odbočte opäť vľavo a už len utekajte rovno ulicou do nákupného centra.


3. Shelter

Choďte doprava a hore schodmi. Tam vojdite do miestnosti napravo, kde si vezmite SKOBU. Musíte vyliezť po stene pred vami. Skočte na záchytný kameň, vyskočte vyššie a popreskakujte až doľava na posledný. Tam použite Skobu, ktorý vám vytvorí odpočinkové miesto pri lezení, pretože pri lození sa vám míňa výdrž a keď sa minie, úplne spadnete. Keď sa vám doplní výdrž, vyskočte trikrát vyššie a rýchlo prelezte doľava a hore na poschodie.
Hore choďte doprava ešte vyššie k výťahu. Tam choďte doprava, oproti výťahu a prejdite cez plastové strapce na koniec, kde sa spojíte opäť s Henrym. Mei je chorá a potrebujete jej zohnať lieky. Po scénke si tu vezmite  SÓDU a SKOBU. Vráťte sa k výťahu, zlezte do výťahovej šachty, prerúčkujte doprava a spustite sa po potrubí o poschodie nižšie.

Tu je Obeť (2/20), muž potrebuje inhalátor. Za ním sú zamknuté mreže, na ktorých môžete odstreliť zámku, zdvihnúť ich a za nimi nájdete LIEKY a RETRY. Ak ich nevyhnutne nepotrebujete, môžete ušetriť váš posledný náboj a nemusíte ich brať.
Choďte do šachty oproti mužovi, spustite sa dole, prerúčkujte vľavo, po potrubí hore, prerúčkujte na opačnú stranu, po druhom potrubí ešte vyššie a už len prerúčkujte k otvoreným dverám a vylezte hore.
Hore choďte doľava a v malej miestnosti nájdete INHALÁTOR. Vráťte sa naspäť výťahovou šachtou dolu k mužovi, ktorému dajte inhalátor. Potom sa zas vráťte naspäť výťahovou šachtou hore na piate poschodie.
Teraz choďte doprava a pri stene oproti vám bude OVOCNÝ KOKTAIL. Prejdite spojovacím mostom na opačnú stranu podlažia a tam nájdete SÓDU. Pri moste je obitý stĺp, z ktorého trčia kovové úchyty, tak po nich vylezte hore a vyskáčte až na rímsu úplne hore. Na nej opäť načerpáte výdrž.

Prejdite po rímse doprava a vo výklenku si vezmite LIEKY. Vráťte sa na rímsu a prejdite ňou doľava. Pri reklamnej tabuli musíte zliezť a prerúčkovať po rímse na koniec, tam zas vylezte hore. Pod oknom oproti vám je plechovka (JEDLO), zohnite sa, aby ste ho vzali. Choďte do priestrannejšej časti reštaurácie. Naľavo sú na konci za pultom LIEKY a pri externom výťahu je BANDASKA.
Ak sa chcete trochu zdržať, tak choďte popri pulte, kde boli lieky, prejdite na koniec, napravo popod lešenie a na malú terasu. Na nej po rímse na kraj, vyskočte hore na kovové trámy a vylezte hore, kde je SKOBA. Vráťte sa dole tak, ako ste prišli.
V reštaurácii použite ďalekohľad a uvidíte mrakodrap oproti, na ktorom sú vojenské zásoby sred Udalosti. Choďte do výťahu umývačov okien, kde ste vzali Bandasku a aktivujte výťah.


4. Dust

Pri stane oproti vám sú LIEKY. Poniže stanu sa spustite po prepadnutej ceste a šúchajte sa pomaly (pravé tlačidlo myši), aby ste sa nezranili. Po rúre vylezte hore, naľavo pri vás prejdite po potrubí a na konci vyskočte hore. Tam sú napravo ďalšie LIEKY pri stane. Tiež je tu drevená rampa, ktorou sa môžete dostať na začiatok, no tam netreba ísť. Zlezte naspäť na potrubie a choďte k miestu, kde ste sa spustili po prepadnutej ceste. Vedľa je ďalšia, spustite sa ňou ešte nižšie. Odtiaľ po druhej ceste sa spustite ešte nižšie.
Dole zúri prachová búrka a keď ste v hustom prachu, tak vám bude sústavne ubúdať Stamina, až po vašu smrť. Napravo za prvým vrakom auta je SÓDA. Oproti vraku je potrubie, po ktorom vylezte hore a dostanete sa z prachovej úrovne.

Hore ste na železnici. Prejdite po koľaji k vlaku a tam sa spustite po potrubí dole, opäť do prachu. Dolu sú na okraji cesty FĽAŠA VODY a SÓDA. Vylezte po potrubí naspäť hore do bezpečia. Prejdite k ďalšej trhline v koľajach a napravo sa spustite dolu potrubím do prachu. Na autobusovej zastávke je OVOCNÝ KOKTAIL a za ňou sú LIEKY. Vylezte naspäť hore do dýchateľného vzduchu.
Teraz zlezte dole tyčou na opačnej strane koľají a choďte vpred. Naľavo na zastávke sú LIEKY, na konci pri diere v ceste je SÓDA a za autom naľavo od sódy je plechovka (JEDLO). Nemusíte ich brať, ak nestíhate, alebo sa môžete po ne vrátiť, keď sa nadýchnete. Inak choďte napravo k potrubiam na stene. Vylezte po druhej tyči úplne hore na plošinu s kostrou, pri ktorej si vezmite VÍNO. Zachyťte sa okraja plošiny a rúčkujte doprava, kde vylezte na susednú plošinu.


5. Skycraper

Vylezte po konštrukcii pri vás a prerúčkujte na plošinu nad vami. Choďte doprava a spustite sa dole. Na konci sa zachyťte, rúčkujte doľava a vylezte na podlažie. Na krabiciach naľavo je FĽAŠA VODY. Zbehnite dolu schodmi a pod schodmi sú LIEKY. Vráťte sa hore a ďalšími schodmi vybehnite ešte vyššie.
Naľavo sa spustite dolu po šikmej ploche a prekotúľajte sa pri spúšťaní sa doľava, aby ste sa dolu zachytili na potrubí. Po ňom prerúčkujte doprava, vylezte hore na potrubie nad vami, vylezte po kovových úchytoch a prerúčkujte na podlažie.
Prelezte drevené palety a za stenou pred vami začujte hlasy. Prejdite k trojici mužov. Prvý k vám podíde, tak ho zabite rýchlym útokom mačetou, zastreľte toho naľavo s pištoľou a namierte na toho napravo. Vezmite si NÁBOJ od mŕtveho a posledného nepriateľa môžete natlačiť pred oheň a skopnúť ho do ohňa, čo ho zabije.

Prejdite k dverám oproti ohňu a otvorte ich. Po kovovom stĺpe vylezte o podlažie vyššie a prejdite cez palety pred vami. Za nimi sa objavia štyria nepriatelia. Zabite rýchlym útokom mačetou muža s pištoľou, ktorý sa priblíži a zastreľte druhého s pištoľou. Namierte na dvoch s mačetou, vezmite si NÁBOJ od zastreleného, zastreľte jedného z tých dvoch a druhého dorazte mačetou.
Prejdite do susednej časti. Za stĺpom pri schodoch sú LIEKY. Vyjdite hore schodmi a otvorte dvere na konci. Za nimi sú traja nepriatelia s mačetami. Jeden z nich je silnejší, odvážnejší, je to muž so šatkou. Toho zastreľte a zvyšní dvaja sa vzdajú, padnú na kolená, tak ich môžete oboch omráčiť.
Otvorte dvere a za nimi je naľavo za paletami SKOBA. Prejdite ďalej a uvidíte nad sebou visieť vojenské zásoby, ktoré hľadáte. Preskočte dieru a napravo na moste je tyč. Spustite sa po nej dole, prerúčkujte doľava, vylezte hore a vezmite si LEKÁRNIČKU. Vráťte sa hore na most a choďte doľava do výťahu ku generátoru. Potrebujete naň dve bandasky.

Choďte naľavo za výťah, vylezte hore po tyči a vylezte na podlažie nad vami. Choďte doprava k stĺpu, vylezte po stĺpe, prerúčkujte po kovovej konštrukcii na opačnú stranu a tam sa spustite na plošinu pod vami, je tam BANDASKA.
Z plošiny prerúčkujte doprava až za stĺp a na druhej strane steny vylezte hore po tyči na plošinu nad vami. Na plošine oproti vidíte LIEKY. Prerúčkujte k nim po spojovacom tráme.
Vráťte sa naspäť na plošinu pri tyči, prelezte na tyč, spustite sa ňou dole, prelezte na susednú tyč na stĺpe a spustite sa po nej úplne dole. Prejdite k ohnisku, kde je druhá BANDASKA a 2x SKOBA.
Prejdite po tráme, vyskočte na úchyty na stĺpe, prerúčkujte po potrubí napravo a vylezte na plošinu. Napravo je FĽAŠA VODY, naľavo vyskočte na krabicu a z nej na plošinu nad ňou. Ste opäť na začiatku pri okne. Zlezte dole po tyči a vráťte sa k výťahu.

Aktivujte výťah, ktorým sa vyveziete vyššie. Keď zastane, zachyťte sa okraja kabíny, prerúčkujte doľava na tyč, po tyči hore, preskočte doľava a opäť vyššie. Tu budete musieť použiť niečo na doplnenie výdrže, alebo skobu, aby ste si oddýchli. Môžete preskočiť doprava, prerúčkovať nad výťah a zliezť na kabínu, kde je SÓDA. Vylezte po úchytoch nad kabínu naspäť hore, skočte na tyč napravo nad kabínou a po nej hore na plošinu, kde je FĽAŠA VODY.
Tu ak chcete, môžete zliezť naľavo na tyč, preskočiť vľavo, vyliezť vyššie a rúčkovať doprava za roh nad plošinu s fľašou vody. Tu sa spustite po tyči k plošine dole a cestou získate plechovku (JEDLO). Zoskočte dole na plošinu, kde ste vzali fľašu vody.
Teraz vylezte na úchyty na stene a rúčkujte doprava po úchytoch a po tyči. Tyč sa na konci zlomí a vy spadnete. Ako budete padať, hneď brzdite šúchanie sa po šikmej ploche a prekotúľajte sa doľava (ak nestihnete, dopadnete na kabínu výťahu a musíte odznova hore), tam sa zachytíte na konci tyče.
Rúčkujte doprava a na konci vyskáčte po úchytoch nahor. Tu sa opäť pripravte podporiť svoju výdrž, lebo je to dosť skákania. Vylezte až úplne hore a tam môžete vyliezť na rímsu, aby ste si odpočinuli. Ak chcete SKOBU, tak sa spustite z rímsy naľavo (videli ste ho, keď ste liezli okolo), zachyťte sa úchytu so Skobou a získate ju. Preskočte o úchyt doprava, pustite sa a prekotúľajte sa hneď vedľa a zachytíte sa horných úchytov (aby ste nemuseli liezť až zdola a oplatila sa vám táto cesta po skobu). Vráťte sa naspäť hore na rímsu, z ktorej ste sa spúšťali po skobu.
Prelezte teraz po rímse doprava a na konci sa spustite dole. Zachyťte sa dolného úchytu, prelezte doprava na tyč a vylezte hore do miestnosti nad vami. Tam si akurát oddýchnite a lezte po tyčiach ďalej nahor.
Hore, doľava, hore a doprava, dole a vylezte na malú plošinu, kde je SÓDA a miesto na oddych. Odtiaľ choďte naspäť hore, doľava, hore a doprava a tam zas budete musieť použiť skobu, či potravu pre výdrž, než pôjdete na tyč. Prerúčkujte doprava po tyči, hore po úchytoch na stĺpe a skočte z nich na krabicu s vojenskými zásobami. Vylezte na ňu a získate ANTIBIOTIKÁ pre Mei a HÁK.

Hneď si môžete vyskúšať ako funguje hák a hoďte ho na trám pred vami, rovno skočíte a pustite sa nad plošinou poniže. Vždy máte automaticky zobrazené miesto, na ktoré môžete hák hodiť. Potom sa na ňom môžete rozhúpať a následne zoskočiť.
Choďte na koniec plošiny a pomocou háku skočte na plošinu naľavo. Z konca tejto plošiny skočte pomocou háku na úchyty na stĺpe pod trámom, na ktorý ste zavesili hák. Vylezte vyššie a s hákom sa prehupnite na plošinu s prikrytými paletami.
Tu sa zošuchnite nižšie a napravo máte SKOBU. Prejdite na okraj, zachyťte sa a zlezte po tyči na drevenú plošinu pod vami. Skočte na šikmé okná pod vami a zachyťte sa na tyči. Rúčkujte doprava až nad drevenú plošinu medzi oknami a spustite sa na ňu. Odtiaľ sa šúchajte zas dolu, na tyčiach sa môžete zachytiť. Pod druhou tyčou sa kotúľajte doprava, aby ste sa vyhli betónovej prekážke. Tam sa zachyťte, prerúčkujte zas trochu doprava, spustite sa pomedzi dve betónové prekážky, zachyťte sa, opäť rúčkujte doprava a spustite sa na betónovú plošinu.

Na konci plošiny skočte pomocou háku na úchyty na stene, zlezte po nich dole na tyč a spustite sa na podlažie pod vami. Zachyťte sa, prerúčkujte doprava a poniže počujete zraneného. Najprv prerúčkujte ďalej doprava, vylezte na trám a na plošine pri krabici je ÚSTNA REHYDRATAČNÁ SOĽ. Potom zlezte dolu k zranenému, pri ktorom je na zemi NÁBOJ. Je to Obeť (3/20), tak mu dajte lekárničku.
Vylezte naspäť hore po úchytoch na stene a vráťte sa na plošinu, na ktorú ste predtým zoskočili z tyče. Z tejto plošiny skočte na kovovú konštrukciu, ktorý si vaša postava všimla, než posledne použila hák. Zlezte po konštrukcii dole a už len zoskočte do finálového bodu.


6. Mei

Zachyťte sa okraja, prerúčkujte na tyč a spustite sa po nej dole do prachu ulice. Tu budete dosť chodiť po ulici, tak sa pripravte vždy vyliezť po najbližšej tyči na strechu, či na železnicu, aby ste sa dostali na vzduch nad prašnou oblasťou a mohli si doplniť výdrž. Popíšem len veci, ktoré môžete nájsť, nebudem uvádzať zakaždým cesty za vzduchom.
V tejto časti popíšem prieskum ulice, na ktorej sa nachádzate. No môžete ju preskúmať aj neskôr, ak chcete, na uliciach budete neskôr aj v kapitolách 10 a 14. V desiatej je potom popis susedných ulíc a v štrnástej jedna obeť, ku ktorej môžete aj hneď, ale potom to bude ľahšie.

Napravo od vás je autobusová zastávka, na ktorej je SÓDA. Môžete vyliezť hore na železnicu, za vlakom, ktorý prevísa z trate, je na trati INHALÁTOR. Vráťte sa dole, prejdite popod železnicu a pri budovách oproti autobusovej zastávke je pri dvojitom ostnatom drôte SÓDA. Naľavo od drôtu je na stene tyč, po ktorej vylezte na malú strechu, hore nájdete INHALÁTOR.
Vráťte sa dole, choďte popri budove ulicou a zahnite doprava k soche. Za sochou je ADRENALÍNOVÁ INJEKCIA a za búdou je SKOBA. Pri búde je tyč vedúca na strechu. Vylezte hore a tam nájdete postarší pár. Dajte žene s mužom fľašu vína, ktorú ste našli v štvrtej kapitole. Obeť (4/20).
Prejdite po streche od nich k susednej budove a preskočte na požiarne schodisko. Pod prvými schodmi je FĽAŠA VODY. Vráťte sa hore schodmi, vyjdite na strechu a na jej konci nájdete BATÉRIU.
Z tejto strechy môžete zliezť dole, neďaleko je priamo výstup na železničnú trať, ak sa potrebujete nadýchnuť. Dolu pod traťou, pred budovou s batériou je pár stanov, pri ktorých je 2x SÓDA a na autobusovej zastávke pri stanoch je OVOCNÝ KOKTAIL.
Za stanmi je vstup do metra. Dnu sa síce nedostanete, ale pod schodmi je ADRENALÍNOVÁ INJEKCIA. Môžete sa vrátiť na trať, aby ste sa nadýchli. Choďte od konca trate, kde sa dotýka ulice, ďalej ulicou popri dome, na ktorom ste vzali batériu. Na konci ulice je zavalený muž, pri ktorom je SÓDA. Príhodne je pri ňom vysokozdvižný vozík. Použite na muža batériu a vozíkom ho vyslobodíte (bez scénky, len tak). Má na ústach šatku a zrejme mu vďaka tomu vôbec nevadí ten hustý prach ako vám, že to aj vás nenapadlo. Obeť (5/20).
Na ľavej strane ulice s obeťou 5 je pri budove za látkou (pri ktorej je aj tyč), tesne pri stene FĽAŠA VODY. Na pravej strane ulice je za vrakom auta OVOCNÝ KOKTAIL.

Ak chcete, môžete sa spustiť do ulice zo strechy s postarším párom, ktorému ste dali víno, no zatiaľ tam nepotrebujete ísť a tak ako tam pár vecí nájdete, rovnako budete zrejme škodovať na doplnkoch výdrže. No môžete skôr nájsť ďalšie obete, aj ďalšie zásoby.

Keď budete chcieť pokračovať, tak sa vráťte hore na železničnú trať a prejdite ňou na opačnú stranu. Na mieste, kde časť trate chýba, vylezte na vlak a prehupnite sa na druhú časť trate hákom, ako poznamená aj vaša postava, keď sa tam dostane. Pokračujte po trati. Na konci trate, úplne na konci posledného kusu kovu trčiaceho z trate, sa pomocou háku prehupnite cez lampu a dostanete sa na plošinu, cez ktorú ste prichádzali v štvrtej kapitole.
Napravo vylezte hore po tyči, prejdite na potrubie naľavo a vyskočte hore. Aj tu ste mohli byť v štvrtej kapitole a nebol tu nik, teraz je tu muž s mačetou, tak na neho namierte pištoľ a zabite ho mačetou. Prejdite po drevenej plošine a zoskočte na ulicu k autám. Tu ste začínali štvrtú kapitolu. Teraz sú tu štyria nepriatelia. Opäť zabite rýchlym úderom mačety prvého so zbraňou, druhého s pištoľou zastreľte, namierte zbraň na zvyšných dvoch. Jedného môžete skopnúť do ohňa, alebo z okraja cesty a druhého zabiť mačetou. Zo zastreleného si vezmite NÁBOJ. Potom už len prejdite k výťahu, ktorým sa vyvezte naspäť do obchodného centra, kde ste nechali Mei.


7. Mei – Časť 2

Automaticky sa vrátite rovno za Mei, dáte jej lieky a keď jej bude lepšie, spojíte sa s Henrym, ktorý vás navedie na celkom zachovalé metro, ktorým by ste mali prísť za ním. Vyjdite z miestnosti k výťahom, otočte sa doľava a hákom sa prehupnite na podlažie oproti. Prejdite doprava na opačnú stranu podlažia, tam sa zachyťte okraja a prerúčkujte na tyč. Po tyči najprv vylezte hore o podlažie vyššie a napravo nájdete SKOBU. Vráťte sa na tyč a spustite sa ňou úplne dole až na schody. Zbehnite schodmi do suterénu a prejdite dverami.


8. Line 4

Zbehnite dole schodmi. Ak nemáte náboje, mal by tu byť jeden. Dole sú štyria darebáci. Jeden má pištoľ, traja mačety. Môžete jedného zabiť rýchlym úderom mačety (môžete sa presunúť aj k tomu s pištoľou), ďalšieho zastreliť, namieriť na zvyšných a skopnúť ich do ohňa. V malej miestnosti napravo od ohňa sú 2x LIEKY a jedny LIEKY by mali byť aj pri ohnisku. Ak ste zastrelili muža so zbraňou, nezabudnite si vziať NÁBOJ.

Potom zbehnite dolu ďalšími schodmi a uvidíte scénku, kde sa dvaja muži povadia o korisť, ktorú našli. Jeden vytiahne mačetu a blíži sa k druhému. Ak nezasiahnete, zabije ho. Namierte na neho zbraň a keď si kľakne, omráčte ho. Tým zachránite ďalšiu obeť (6/20). Pri automatoch za ženou je plechovka (JEDLO).

Prejdite k dverám oproti ohnisku a otvorte ich. Zbehnite dolu schodmi do tunela metra. Prejdite k dvom ľuďom oproti. Nie sú útoční, hoci sú kanibali, ešte vás aj pozvú, aby ste si dali z ich mäsa. Vezmite si ľudské Mäso, ktoré je pred nimi a za nimi pri klietke je ešte krysie mäso.
Vyjdite naľavo od dvojice hore schodmi a zohnutý vojdite do stanu. Vnútri je FĽAŠA VODY. Za stanom je na konci pri pletive PIŠTOĽ, z ktorej získate dva náboje. Tie sa za chvíľu hodia. Vráťte sa dole k dvojici a teraz choďte napravo od nich.
Tam v miestnosti narazíte na dvoch kanibalov, ktorí tu majú zavretú trojicu ľudí. Namierte na nich zbraň a jedného zastreľte, keďže ich nemáte kam zhodiť. Druhého dorazte mačetou. Potom odstreľte zámku na mrežiach a oslobodíte obete (7/20). Pri obetiach nájdete KRYSIE mäso a CIGARETY.
Vráťte sa do tunela a choďte popri sediacej dvojici na koniec tunela, zohnutý prejdite popod trosky na okraj trate.

Zachyťte sa okraja a zlezte dole po koľaji a nižšie po kamenných úchytoch, po ktorých smerujte doprava na tyč, po ktorej zlezte dole. Dole môžete preliezť po kameňoch doľava a na malej plošine si odpočinúť a vziať si aj plechovku (JEDLO). Vráťte sa na tyč a z nej lezte po skalách doprava. O kúsok ďalej bude pod vami plošina, aby ste si mohli doplniť výdrž. Odtiaľto môžete ísť doprava hore a vyliezť na malú plošinu nad vami, z nej skočiť na vrch tunela a odtiaľ budete pokračovať do vlaku.
Ak si chcete doplniť zásoby, pokračujte poniže doprava a tam musíte spraviť veľký skok (fakt by ma zaujímalo, či tento chlapík predtým robil v cirkuse, alebo bol u špeciálnych jednotiek), ktorý zožerie dosť veľa výdrže. Tam už len pozoskakujte dole na plošinu, kde si doplníte výdrž. Napravo vylezte hore po kovových úchytoch prepadnutej trate, povyše skočte veľký skok doprava a vylezte hore do zavaleného tunela, aby ste si doplnili výdrž. Zľava môžete prejsť za trosky v tuneli a nájdete SÓDU. Zlezte naspäť dole po úchytoch, kam ste sa dostali veľkým skokom a ďalším veľkým skokom sa dajte doprava na skaly, po ktorých prelezte ďalej na tyč, po ktorej sa spustite na plošinu dole. Cestu to bude zrejme chcieť sódu, alebo skobu. Tu nájdete PIŠTOĽ. Oproti vám je zasypaný tunel, do ktorého sa môžete dostať prehupnutím sa hákom a vnútri sú SKOBA a FĽAŠA VODY. Teraz celú cestu naspäť. Prehupnite sa hákom späť k tyči, vylezte ňou hore, po skalách hore k úchytom a nimi hore k zavalenému tunelu, kde ste predtým našli sódu. Vylezte naboku po kovových tyčiach hore na vrch tunela, odkiaľ budete pokračovať do vlaku.

Z vrchu tunela vylezte na skaly nad vami, po nich lezte doľava a na konci veľkým skokom doskočte na koľajnice pod vlakom. Prerúčkujte k dverám vlaku a vlezte do vozňa. Prejdite vozňom dole a zachyťte sa okraja prevráteného vozňa. Prerúčkujte dookola a spustite sa dolu po stropovej tyči a dole sa zachyťte susedného vozňa, do ktorého vlezte. Tam už vstúpite do tunelu.

Hneď naľavo je pletivo, ktorému môžete odstreliť zámku, aby ste ho mohli zdvihnúť. Za ním je NÁBOJ, aby sa vám vrátil ten, čo ste minuli a sú tam aj plechovka (JEDLO), INHALÁTOR a BATÉRIA. Potom choďte do miestnosti napravo a tam môžete práve získanou batériou nahodiť generátor a otvoria sa dvere, za ktorými je LEKÁRNIČKA. Zohnutý prelezte do zadnej časti miestnosti popod regále a vzadu nájdete LIEKY.
Vráťte sa do tunela a choďte vpred. Narazíte na troch nepriateľov, ktorí ležia na zemi a zdvihnú sa, keď sa priblížite. Zastreľte toho uprostred, čo má pištoľ, namierte zbraň na ostatných a bežte si po NÁBOJ zo zastreleného, než si ho vezme jeden z dvoch preživších. Jedného z dvoch preživších môžete skopnúť do diery a tretieho potom omráčiť. Z jedného z nich získate aj LIEKY.
Za dierou napravo prelezte trosky. Za menšími troskami naľavo sú LIEKY. Podlezte zadné trosky a na konci tunela nájdete FĽAŠU VODY. Vráťte sa k dieram a teraz choďte k ľavej a zlezte ňou dolu.

Zoskočte do tunela pod vami a tam vás čaká pätica nepriateľov. Rýchlym útokom mačetou zabite prvého, ktorý sa k vám priblíži, zastreľte druhého s pištoľou a zastreľte aj veľkého černocha napravo. Zvyšní dvaja sa potom vzdajú a môžete ich omráčiť.
Zbehnite na južnú stranu tunela a na konci, kde je zavalený, sú LIEKY. Potom bežte na severnú stranu a do tunela napravo. Keď vojdete do kanála, skočte dolu pod zábradlie a pod mostom si vezmite SÓDU. Vylezte naspäť hore a choďte doľava. Za mrežami sa tam skrýva žena, obeť (8/20). Dajte jej dve plechovky s jedlom, aby ste jej pomohli. Že tam nemá zjavný východ jej zrejme nevadí.
Pokračujte ďalej chodbou kanálu a vyjdite hore schodmi do podzemného parkoviska. Oproti vám je za karavanom pri policajnom aute OVOCNÝ KOKTAIL. Už len vojdite do výťahu.


9. Henry´s

Objavíte sa v byte, kde býva Henry a kde sa zdržiavala aj Mei a jej matka Linda. V spálni, z ktorej vyšiel Henry, je ÚSTNA REHYDRATAČNÁ SOĽ. Potom choďte k stolu a vezmite si LUK a ŠÍP, čo je odmena od Henryho za privedenie Mei. Rovno si môžete vyskúšať streľbu na cvičné terče. Nezabudnite si z nich vziať potom šíp naspäť. Šípy sú vzácne ako náboje, ale na rozdiel od nábojov si ich môžete vziať zo zabitých naspäť. Potom vám Henry povie, že by od vás potrebovali pomoc s nájdením vysielača, ktorý zachytili. Potom sa vráťte do výťahu (odkiaľ majú prúd?) a zvezte sa dole.


10. Radio Haventon

Vyjdite von chodbou. Tá ústi do ulice, ktorá je pokrytá prachom, ktorý vám stále ubližuje a znižuje vašu výdrž. V chodbe za igelitom ste ale v bezpečí, takže sa tam môžete vracať načerpať sily. Ste v ulici susediacej s tou, v ktorej ste boli v šiestej kapitole. Platí tu to, čo aj tam; keď vám dochádza výdrž, treba vyliezť po rebríkoch, či tyčiach vyššie nad úroveň prachu.
Choďte od brány vpred a pri troskách nejakej reklamy povyše auta je SÓDA a SKOBA. Naľavo je pri havarovanom vrtuľníku druhá SÓDA. Za vrtuľníkom, pri ostnatom drôte je plechovka (JEDLO). Na autobusovej zastávke vedľa vrtuľníka je ADRENALÍNOVÁ INJEKCIA a oproti zastávke je pri plote FĽAŠA VODY. Ak pôjdete odtiaľto ďalej popri plote smerom k zábavnému parku, tak pri prevrátenom aute nájdete OVOCNÝ KOKTAIL a pri osamelom aute na ulici, pri prechode, je SÓDA. Všetko to naraz nepoberiete, treba sa vracať nadýchať naspäť do štartovacej pozície, keďže nablízku nič nie je.

Teraz choďte napravo od Henryho bytu. Za autom uprostred cesty je naľavo požiarny rebrík, na ktorý vyskočte a vylezte hore. Aj sa nadýchate, aj tu nájdete SKOBU. Vráťte sa dole na ulicu a pokračujte ňou. Napravo je stan, v ktorom je plechovka (JEDLO).

Od stanu pokračujte touto ulicou. Po pravej strane ulice je auto, za ktorým je SÓDA. (Tu je aj šikmá plocha, ktorá vedie zo strechy s dvoma dôchodcami, ktorým ste mohli dať v šiestej kapitole fľašu vína). Pred autom je tyč vedúca hore na značku a naľavo ďalšia na budove, ak sa potrebujete nadýchnuť. Medzi tyčami budovy je za nejakými troskami ľudské Mäso a v úzkej uličke za budovou s tyčami je FĽAŠA VODY. Nad uličkou je malá plošina, kam môžete vyliezť po tyči a nadýchať sa. Na nej je INHALÁTOR.
Zaveste sa na zábradlie plošiny s inhalátorom a rúčkujte doprava na rímsu susednej budovy. Na rímsu môžete vyliezť, takže sa toľko nevyčerpáte. Prejdite na koniec rímsy ponad americkú vlajku a na konci sa spustite po tyči dolu. Vojdite do otvoreného obchodu, v ktorom sa za plátnom schováva zdeformovaný muž. Je to obeť (9/20). Dajte mu ovocný koktail, plechovku jedla, sódu, inhalátor a mäso. Za vašu štedrú pomoc vám daruje BROKOVNICU.

Vráťte sa hore na rímsu nad budovou a na plošinu s inhalátorom nad uličkou. Za uličkou je dvor so stanmi a ďalšími vecami. V stane naľavo je VÍNO, povyše v rohu ostnatých drôtov je SÓDA, v stane, oproti tomu s vínom, je LEKÁRNIČKA. Napravo, ako vojdete na dvor, je v záseku za stanom, ktorý treba obísť, FĽAŠA VODY. Nemáte sa tam kde nadýchnuť, takže ak chcete ísť po tie veci teraz, musíte ísť vždy len po jednu a hneď sa vrátiť naspäť na plošinu, kde bol inhalátor a to musíte mať plnú výdrž, inak budete musieť pre tieto veci obetovať niečo zo svojich zásob, čo je dosť zdĺhavé.

Pokračujte naspäť po hlavnej ulici a dieru v zemi prejdite po spadnutej lampe. Napravo za dierou je na zastávke SÓDA. Povyše je ďalšia cestná tabuľa, na ktorú môžete po tyči vyliezť kvôli vzduchu. Spustite sa dole na východnej strane ulice a tam hneď za zastávkou je OVOCNÝ KOKTAIL. Vylezte hore, zlezte zas na západnej strane a hneď povyše vás je vstup do metra, ktoré je opäť zabarikádované, ale pod schodmi je LEKÁRNIČKA.
Za metrom naľavo pri diere v ceste je OVOCNÝ KOKTAIL. Rovno za metrom sú na autobusovej zastávke LIEKY. Na konci ulice je pri ostnatých drôtoch blokujúcich cestu KRYSIE mäso.

Za zastávkou a schodmi do metra je na západnej strane ulice rampa a rebrík, ktorým sa dostanete na vzduch. Nad rebríkom je muž, obeť (10/20). Dajte mu cigarety, ktoré ste našli u kanibalov v metre. Od nej preskočte ponad rebrík na plošinu za rebríkom. Vylezte hore na strechu za havarovaný vrtuľník a nájdete tu LIEKY a ÚSTNU REHYDRATAČNÚ SOĽ. Spoza vrtuľníka počujete krik jedenástej obete.
Môžete sa vrátiť dole na ulicu a ísť doprava do západnej ulice (vedie k vlakovej trati, cez ktorú ste šli v šiestej kapitole a ulicu pod ňou ste tiež vtedy preskúmali). Rovno pod plošinou s rebríkom a mužom sú LIEKY. Za rohom v tejto západnej ulici je SÓDA a za kontajnerom nad ňou je FĽAŠA VODY.
Naľavo od kontajnera s vodou je na druhej strane ulice rebrík. Oproti rebríku je za autom SÓDA. Hore rebríkom sa môžete nadýchať. Na konci terasy nad rebríkom sa môžete zachytiť okraja a zliezť po úchytoch na stene po OVOCNÝ KOKTAIL. Zlezte naspäť dole rebríkom a povyše, na opačnej strane ulice je tyč, po ktorej môžete vyliezť na terasu. Nad vami počujete krik jedenástej obete. Prejdite najprv terasou na koniec ku schodom. Pod schodmi je FĽAŠA VODY. Za rohom je muž, ktorému ste dávali cigarety.
Vyjdite hore schodmi a na terase je žena pripútaná k lavičke, ktorá volá o pomoc. Choďte k nej a objavia sa traja muži s mačetami, ktorí ju tu nechali, aby prilákala nejakého dobráka. Namierte na nich zbraň a jedného budete musieť obvykle zastreliť, aby vám uverili, že na to máte. Zvyšných nažeňte k okraju strechy a môžete ich skopnúť. Potom odstreľte putá, ktorými je žena pripútaná k lavičke. Obeť (11/20).

Zlezte na nižšiu terasu pod strechu s poslednou obeťou a spustite sa dole po tyči na ulicu. Choďte na západ a ste naspäť v ulici, kde ste boli v šiestej kapitole. Vylezte po tyči hore na železničnú trať a v bezpečí vzduchu po nej prejdite na severný koniec ulice. Na konci ulice vidíte loď a na ulici pod vami ostnaté drôty, takže nemôžete ísť priamo. Zíďte dole z koľají do ulice, kde ste mohli zachrániť obeť vysokozdvižným vozíkom. Naľavo je na stene budovy tyč, po ktorej vylezte hore do nejakých kancelárií a prejdite nimi na koniec.


11. Radio Haventon – Časť 2

Prejdite na palubu lode a tam sa vynoria traja muži s mačetami. Jeden sa priblíži dosť na to, aby ste ho zabili rýchlym sekom mačetou. Namierte na zvyšných dvoch a môžete ich skopnúť do ohňa. Z jedného vypadnú LIEKY.
Vnútri sú v prvej kajute naľavo LIEKY. V poslednej kajute je LEKÁRNIČKA a aj muž s mačetou. Na ľavej strane sú schody vedúce do podpalubia. Choďte doprava a v prvej miestnosti naľavo je chlap s pištoľou, tak ho zastreľte. Vnútri má aj LIEKY. Prejdite na koniec chodby, kde začujete hlasy. Cez dvere zablokované regálmi uvidíte ako jeden darebák mučí zviazaného muža. Zastreľte ho cez dvere, môžete aj šípom. Obíďte si to, vojdite do miestnosti a dajte mužovi, ktorého mučil, dve krabičky liekov. Obeť (12/20).
Choďte do miestnosti s motorom, ktorú ste minuli, keď ste šli za mučeným mužom a vnútri je za krabicami pri schodoch ADRENALÍNOVÁ INJEKCIA.

Vráťte sa na začiatok ku schodom, ktorými ste zbehli z paluby a choďte teraz na opačnú stranu, tam ďalšími schodmi ešte nižšie a vojdete do miestnosti s troma nepriateľmi a dvoma rukojemníkmi. Nepriatelia o vás nevedia, tak môžete jedného zabiť potichu šípom a keď začnú dvaja hľadať útočníka, môžete si vziať šíp naspäť, ak budú vhodne vzdialení, alebo proste na nich namierte zbraň (ak ste zabili prostredného s pištoľou, ak nie, tak ho zastreľte) a skopnite ich do ohňa.
Prejdite ďalej a vylezte rebríkom na palubu. Sprava vyjde muž v nepriestrelnej veste. Namierte na neho a použite presné mierenie (shift), aby ste ho trafili do hlavy (môžete aj šípom). Zabite ho a vezmite si z neho VESTU. Naľavo, ako ste vyšli, je RETRY.

Vyjdite schodmi o palubu vyššie a zabite muža s pištoľou, ktorý tu stráži. V miestnosti pri ňom je ešte jeden s mačetou, ktorý sa na vás vyrúti. V miestnosti je OVOCNÝ KOKTAIL a NÁBOJ. Prejdite na opačnú stranu paluby ku schodom, za ktorými je nápis „karanténa“, pri ktorom horí pár sviečok. Tam sa zachyťte zábradlia, prerúčkujte za blokádu s nápisom, vylezte hore a nájdete muža, ktorému dajte ústnu rehydratačnú soľ. Obeť (13/20). Vráťte sa naspäť cez zábradlie ku schodom a vyjdite nimi o palubu vyššie.
Vylezte rebríkom na komín a hore nájdete NÁBOJ. Potom vojdite na kapitánsky mostík a tam si vezmite vysielač pre Henryho. Duchovia lode za vami zatvoria dvere, takže musíte odtiaľto po schodoch.

Zbehnite dole schodmi a hneď sa pripravte na dvoch chlapov s mačetami, ktorí sa na vás rozbehnú. Môžete zabiť prvého lukom, vziať si rýchlo šíp a dostať druhého, alebo prvého zastreliť a druhý sa vzdá. Zbehnite dole schodmi, odkiaľ prišli a tam sa vyrútia ďalší dvaja, tak majte pripravenú zbraň, alebo luk.
Vyjdite odtiaľto na zadnú palubu a zlezte po reťazi dole k mužovi. Je ohromený tým, že ste sa dostali cez tých bláznov s mačetami a ako uznanie vám dovolí vziať si z krabice VÍNO a KRYSIE mäso. Ďalšie KRYSIE Mäso a FĽAŠA VODY sú v jeho prístelku, ale tie vám už nedovolí vziať. Môžete ich vziať, ale je to krádež.
Vráťte sa naspäť hore po reťazi, cez miestnosť s mačetármi, ktorých ste zabili a popri miestnosti s chorými s nápisom „help“. Tam vyjdite na palubu a sprava vybehnú dvaja muži. Zastreľte toho s pištoľou a dorazte druhého s mačetou. Po jednom z nich zostanú LIEKY.

Odtiaľ pokračujte rovno po tejto palube a zo schodov, ktoré sú teraz spustené, vybehnú traja muži. Majú mačety a jeden má nepriestrelnú vestu. Ak máte pripravený šíp, môžete jedného hneď zastreliť, pištoľou streľte do hlavy toho vo veste a tretieho môžete doraziť mačetou. Nezabudnite si VESTU a zbehnite dolu schodmi.
Odtiaľto sa dostanete naspäť na miesto, kde ste vstúpili na loď, no teraz tam čakajú štyria nepriatelia. Ak chcete šetriť muníciu, prvého hneď zastreľte lukom, namierte na nich pištoľ, vezmite si šíp, cúvajte, prehoďte si luk, zastreľte druhého šípom a znovu si dajte pištoľ. Po mostíku príde aj piaty v nepriestrelnej veste. Ak máte priestor, tak ho môžete dostať šípom a dvoch stále potom rýchlo držať v šachu pištoľou, vziať si šíp, zastreliť jedného z nich a posledného doraziť mačetou. Potom sa len vráťte po mostíku naspäť do kancelárií, z ktorých ste prišli.


12. Below

Môžete sa vrátiť k Henrymu cez ulice dookola tak, ako ste prišli, alebo si zvoliť skratku. Vylezte na tyč vlajky pri vás a z nej skočte na tyč oproti. Vylezte po neho hore na tabuľu, prejdite ňou na koniec, tam s rozbehom skočte na budovu oproti a po tyči vylezte na strechu, kde ste predtým mohli nájsť batériu. Naľavo prejdite na požiarne schodisko a preskočte na susednú strechu, kde bol predtým pár, ktorému ste dali víno.
Tu vylezte na vežu s vodnou nádržou, prejdite na zrútenú budovu za ňou a tam sa po šikmej ploche spustite dolu na ulicu. Ste na rohu ulice pri Henryho dome, takže už len prebehnite k bráne a vojdite do Henryho domu, odkiaľ ste posledne vyšli.


13. Henry´s – Časť 2

Henry vám povie, že Meinu mamu držia proti jej vôli v mestskom hoteli. V byte nič nového nenájdete, tak môžete rovno ísť do výťahu a zviezť sa dolu.


14. Strangers

Vonku je noc, či zhoršuje viditeľnosť. Prejdite do chodby, ktorou ste predtým prišli a zhasnete svetlo, pretože začujete kroky za plastovou fóliou. Pripravte si luk a zabite prvého nepriateľa, ktorý prejde cez plastové strapce na konci. Druhý má pištoľ, tak ak ste neboli dosť blízko prvému cieľu, aby ste si vzali šíp, tak ho zastreľte pištoľou. Spoza rohu príde tretí s pištoľou, tak ho zastreľte, guľkou, či šípom. Od týchto zabitých si vezmete PLYNOVÚ MASKU. S tou môžete ľahšie preskúmavať prašné ulice, pretože vám s ňou pomalšie ubúda výdrž. Vždy, keď vojdete do prachu, nasadíte si ju automaticky. Po scénke s objavením masky sa vráťte po náboj od zabitého.
Teraz môžete preskúmať ulice viac a pobrať si veci, ak ste ich nezbierali predtým. Teraz vydržíte viac, no vzhľadom na blbú viditeľnosť, je lepšie, ak ste ich pobrali predtým.

Prejdite ulicou na západ a susednou dolu na juh. Prejdite dierou po prevrátenej lampe (popri zdeformovanom mužovi, čo vám dal brokovnicu) a pokračujte na koniec ulice. Môžete sa skočiť nadýchať hore rebríkom na terasu, kde ste mužovi dávali cigarety. Prejdite na koniec ulice, kde ste mohli vziať krysie mäso (alebo ho vezmite teraz, ak ste ho ignorovali predtým) a naľavo zoskočte na drevenú plošinu pod vami v diere, ktorá spolu s ostnatým drôtom blokuje ulicu. Dole nájdete ADRENALÍNOVÚ INJEKCIU.
Obďaleč počujete krik muža. Mohli ste za ním ísť už v šiestej kapitole, alebo v desiatej, keď ste tu boli a dávali mužovi povyše cigarety, ale teraz s plynovou maskou je to jednoduchšie. Prejdite k nemu po potrubí a nájdete tam SÓDU. Dajte mu lekárničku, aby ste mu pomohli. Obeť (14/20).

Vráťte sa hore na ulicu a choďte ulicou na západ smerom k železnici. Naľavo vylezte rebríkom hore, aby ste sa nadýchali. Po úchytoch môžete vyliezť na strechu nad vami. Je tu muž s mačetou, ale nenapadne vás, ak sa k nemu nepriblížite moc, alebo ho neohrozíte. Napravo je FĽAŠA VODY. Naľavo vyjdite hore schodmi a tam nájdete ďalšiu obeť. Teraz jej nemôžete pomôcť, neskôr môžete žene priniesť paradajky, keď ich nájdete (tie získate až v devätnástej kapitole). V stane pri nich je KRYSIE Mäso.
Vráťte sa dole na terasu pod strechu s mužom s mačetou. Teraz musíte na západ na druhú avenue. Môžete dole na ulicu, vyliezť hore na železnicu a preskočiť s hákom trhlinu v železnici, ako ste šli v šiestej kapitole a tam zlezte dole. Tiež môžete prejsť rovno na koniec terasy, kde ste a tam zliezť dole po úchytoch na stene až na zem a ste za trhlinou.
Tak či tak, dostaňte sa na ulicu za trhlinu a choďte na západ popri lešení, ktorým ste liezli predtým na mrakodrap. Na drevenej rampe za tyčami, ktorými ste predtým liezli hore, je SÓDA.

Pokračujte ulicou a prejdite dieru po padnutej lampe (tiež ste tam mohli ísť predtým, ale teraz s maskou je to bezpečnejšie). Choďte po ľavej strane ulice a pri padnutom reklamnom nápise nájdete OVOCNÝ KOKTAIL. Obíďte si nápis a pokračujte ulicou a na konci naľavo vojdite do hotela.


15. Blue Hotel

Vojdite do miestnosti napravo a tam sú dve ženy, jedna má zranenú nohu, tak jej dajte lekárničku. Obeť (15/20). Povedia vám, že žena, ktorú hľadáte, je zrejme na štvrtom poschodí. Za barom pri nich je KRYSIE mäso a LIEKY. Vráťte sa na chodbu a choďte do druhých dvier napravo. Na záchodoch sú LIEKY. Vráťte sa na chodbu a choďte do posledných dvier.

Zohnite sa a plížte sa hore schodmi. V miestnosti pred vami sú štyria nepriatelia. Jeden z nich pôjde naľavo dolu schodmi k dverám. Choďte naľavo, zoskočte k nemu, priplížte sa a zabite ho potichu mačetou. Odtiaľto môžete lukom streliť do hlavy muža v nepriestrelnej veste. Vytaste pištoľ, ukážte sa a zastreľte muža s pištoľou. Posledného môžete skopnúť do ohňa. Nezabudnite si vziať vestu, náboj a naspäť šíp.
Oproti ohnisku sú LIEKY a LEKÁRNIČKA. Naľavo pri schodoch vedúcich vyššie sú LIEKY. Vyjdite hore schodmi a otvorte si mreže.

Pokračujte do ďalšej miestnosti. Tu sú štyria nepriatelia, ktorí sledujú dve ženy, čo pre nich musia tancovať. Môžete sa schovať napravo za pulty a odtiaľ zastreliť lukom toho s pištoľou, čo sa opiera o stenu. Hneď sa zohnite, aby vás nevedeli a začnú prehľadávať miestnosť. Jeden s mačetou sa pôjde pozrieť za pulty k vám, tak ho zabite mačetou. Potom namierte zbraň, streľte do hlavy muža v nepriestrelnej veste, zoberte si šíp zo zabitého a dorazte posledného, ktoré zatiaľ držte v šachu zbraňou. Po boji choďte naľavo, zdvihnite mreže a prejdite do ďalšej časti.

Naľavo sú schody vedúce do suterénu, no zatiaľ choďte vpred. Po ľavej strane je KRYSIE Mäso. Pri ohnisku si nachystajte luk, sprava sa na vás vyrúti nepriateľ s mačetou. Naľavo vojdite do miestnosti, kde na mrežiach odstreľte zámku a zdvihnite mreže. Za nimi sú LIEKY, FĽAŠA VODY, ADRENALÍNOVÁ INJEKCIA a ÚSTNA REHYDRATAČNÁ SOĽ. Potom choďte do chodby, z ktorej vybehol mačetár a za ňou vyjdite hore schodmi na štvrté poschodie.

Vyjdite na chodbu a dvakrát zahnite doprava. Tam počujete krik ženy. Prejdite otvorenými dverami a za závesmi vidíte, ako sa muž blíži k žene. Zabite ho cez závesy, musíte si zamieriť sami. Môžete použiť aj šíp, ale snažte sa trafiť, náš hrdina dokáže zdolať mrakodrap, ale nie jednu stoličku, čo mu stojí v ceste. Keď ho zabijete, žena, ktorú chcel znásilniť, vám otvorí dvere a poďakuje. Obeť (16/20).
Choďte naspäť do miestnosti, z ktorej ste strieľali cez záves. Na konci zlezte po úchytoch do miestnosti pod vami a tam nájdete OVOCNÝ KOKTAIL. Vráťte sa hore a naspäť na chodbu pred izbu so zachránenou ženou.

Pokračujte chodbou pred výťahy a tam vás prepadne päť mužov s mačetami. Rýchlym sekom mačety zabite prvého, čo sa k vám priblíži a vytiahnite zbraň. Stiahnite sa trochu, zabite jedného šípom a zas ich držte v šachu zbraňou. Môžete si vziať šíp a zabiť ďalšieho. Jedného môžete skopnúť do výťahovej šachty a posledného doraziť mačetou.
Choďte do miestnosti oproti výťahom a v kúpeľni sú LIEKY. Vráťte sa na chodbu a trochu späť, odkiaľ ste prišli. Jeden z útočníkov, ktorí vás teraz prepadli, tam otvoril dvere. V miestnosti za nimi prejdite dierou v stene a vedľa v kúpeľni je plechovka (JEDLO).

Potom choďte chodbou ďalej a zahnite doľava k dvom miestnostiam. V prvej je v kúpeľni OVOCNÝ KOKTAIL. V druhej držia Lindu. Sú tam dvaja muži s pištoľami. Jedného môžete zastreliť lukom cez dvere, stiahnuť sa a druhého potom pištoľou. Vzadu je aj tretí s mačetou, no ten by sa mal vzdať, keď ste zabili prvých dvoch. Prípadne ho dorazte mačetou. V miestnosti s nimi sú aj 2 plechovky (JEDLO) a na posteli zviazaná Linda.

Keď ste všetkých nepriateľov zlikvidovali, tak choďte k Linde a automaticky ju zachránite. Vráťte sa s ňou dole na druhé poschodie. V chodbe s ohniskom vám povie, aby ste skontrolovali, či je čistý vzduch. Vojdite do chodby a prepadne vás tam päť mužov. Jeden s mačetou, jeden s pištoľou a jeden v nepriestrelnej veste spredu a jeden s mačetou a jeden vo veste zozadu.
Choďte rovno vpred a rýchlym útokom mačetou zabite prvého so zbraňou. Pištoľou streľte do hlavy oboch vo vestách, lukom zabite jedného mačetára a s namierenou pištoľou môžete druhého skopnúť do ohňa.

Potom choďte s Lindou dolu schodmi v rohu a dostanete sa do suterénu. Napravo pri stene sú LIEKY. Prejdite chodbou a ďalšími schodmi o úroveň nižšie. Linda pôjde doľava, vy choďte najprv doprava. Spoza dverí tam budete počuť stony. Hýbte sa pred dverami, aby vás začul nepriateľ vnútri, pripravte si luk a keď otvorí dvere, tak ho zastreľte. Vnútri si vezmite jeho náboj a aj FĽAŠU VODY. Pištoľou odstreľte žene, ktorú zneužíval, putá, ktorými je pripútaná k stolu. Obeť (17/20).
Choďte oproti miestnosti s obeťou a napravo pri autách sú CIGARETY. Potom už len choďte za Lindou.


16. Line 2

Zbehnite dolu schodmi do metra. V hale choďte na opačnú stranu a na konci preskočte turnikety, čo sa otvárajú lístkami a za nimi je SÓDA. Skočte naspäť a choďte k mrežiam, ktoré otvorte.
Choďte dole ďalšími schodmi a tam vás prepadne trojica nepriateľov. Muž s pištoľou príde k vám, tak ho zabite rýchlym útokom mačetou, zastrašte dvoch mačetárov pištoľou, jedného zabite lukom, zas vytiahnite pištoľ, vezmite si šíp a posledného dorazte šípom, alebo mačetou.
Choďte na východnú stranu tunela k dverám. Vedľa dverí je plot a za ním OVOCNÝ KOTKAIL, tak len prelezte plot, aby ste si ho vzali a vráťte sa naspäť. Prejdite dverami a zbehnite dolu schodmi.
V tuneli, do ktorého vojdete, sa dajte doľava a na konci tunela doprava do kanálov. Za kanálmi prejdite ku schodom a po schodoch hore do garáže. Pri policajnom aute je OVOCNÝ KOTKAIL (ako minule, ak ste ho minule vzali, proste sa tu objaví ďalší). Potom už len nastúpte do výťahu a vyvezte sa do Henryho bytu.


17. Reunion

Linda sa stretne s Mei a Henrym. Spoločne zistia, že neďaleko brehu je evakuačná loď, ale kvôli hmle nemôže navigovať po pobreží. Treba jej dať nejaké znamenie v podobe majáku a tak ich napadne ohňostroj, čo poteší Mei, ale zrejme nie vás, lebo vás poň pošlú. Nastúpte do výťahu a hore sa do ulíc.


18. Morning

Opäť ste v prašnej ulici, ale aspoň je zas ráno a stále máte masku. Choďte tak, ako ste postupovali posledne, takže na západ a na juh po State Street. Choďte až úplne dole k diere, v ktorej ste dali lekárničku mužovi v štrnástej kapitole (poniže plošiny s mužom, ktorému ste zas dávali cigarety). Teraz vám nejaký dobrodinec nachystal železný trám, ktorým sa môžete dostať cez dieru v ceste na druhú stranu ulice. Prejdite po tráme a za ním už len vylezte hore po tyči nahor.


19. Fireworks

Vylezte hore po úchytoch na stene pri vás, preskočte veľkým skokom na tyče a vylezte po nich hore k vybitým oknám. Prelezte dnu a spustite sa dole. Prejdite vedľa. Ste v prevrátenej budove, takže nad vami sú dvere. Zachyťte sa okraja a vyskočte hore. Tam vyskočte na predeľovaciu priečku nad vami. Tam vyskočte na tyč nad vami, z nej veľkým skokom na susednú tyč. O jednu tyč vyššie a vylezte na ďalšiu priečku k pisoárom.

Tam vylezte dverami nad vami hore. Naľavo sa zachyťte tyče a prerúčkujte na plošinu na opačnej strane. Tam sa za plachtou spustite nižšie a tam cez pletivo ešte nižšie. Naľavo pri vás je za plachtou FĽAŠA VODY. Vráťte sa do chodby, choďte na koniec a prejdite za ďalšiu plachtu. Tam sa naľavo zachyťte okraja a spustite sa nižšie. Pri vás je OVOCNÝ KOKTAIL.

Choďte do druhej diery a spustite sa dole na trám pod vami. Zachyťte sa okraja trámu a prerúčkujte doprava cez tyč a spustite sa nižšie na mriežku na stene. Tam vás čakajú dva veľké skoky z mriežky na mriežku. Z tretej prelezte na tyč a spustite sa na podlahu pod vami.
Za rohom prejdite po tráme na presklenú časť. Z vyčnievajúcej sklenej plošiny skočte na stenu pred vami a po mriežkach vylezte hore. Ponáhľajte sa, lebo po chvíli mriežka, ktorej sa držíte, odpadne. Veľkým skokom z prvej mriežky doľava, hore a prerúčkovať doprava na tyč. Z tyče môžete preliezť na susedný trám, kde si môžete oddýchnuť a máte tam aj plechovku (JEDLO). Vráťte sa na tyče, z hornej veľkým skokom skočte vyššie a vylezte na úroveň nad vami.
Hore prejdite na opačnú stranu a nájdete tam NÁBOJ. Vráťte sa trochu naspäť a na boku prejdite plachtou. Tam vyskočte na tyč nad plachtou, vylezte hore, doprava, veľkým skokom hore, doľava a vyššie, veľkým skokom doprava a hore zas doľava na plošinu. Z nej dvakrát vyskočte hore a dostanete sa úplne hore na prevrátenú časť budovy.

Choďte hore k budove a napravo. Tam vyskočte na tyč na stene a vylezte hore. Hore rúčkujte doľava, za roh a dieru v stene musíte preskočiť veľkým skokom. Hneď tam môžete vyliezť na malú plošinku doplniť si výdrž. Opäť sa zachyťte okraja, rúčkujte doľava a preskočte na tyč. Vylezte hore, skočte na susednú tyč, po nej hore. Tu sa potrebujete napravo zachytiť hákom, no ak chcete, môžete najprv veľkým skokom skočiť doľava a vyliezť tam na plošinu. Na konci sa zachyťte okraja a prerúčkujte k mŕtvemu telu, pri ktorom je NÁBOJ. Vráťte sa naspäť na okraj, skočte veľkým skokom zas na tyč a z nej sa hákom prehupnite na plošinu ďalej napravo.
Tu vylezte po tyči nad vami o úroveň vyššie. Tu sa zachyťte okraja a prerúčkujte doprava na tyč. Musíte vyššie a doľava, no najprv môžete rúčkovať za roh doprava a spustite sa k vybitému oknu pod vami a vliezť na podlahu za ním. Tam váš čaká LEKÁRNIČKA. Zachyťte sa okraja, vylezte po tyči a skočte naspäť na tyč, z ktorej ste sa sem dostali. Po nej rúčkujte doľava a na konci veľkým skokom doskočte na tyč pod plošinou, na ktorú vylezte. Choďte k oknu, z ktorého sa pozriete na budovu oproti.

Zachyťte sa okraja okna, vylezte po tyči vyššie, doprava, skočte veľkým skokom na susednú tyč a po nej vylezte oknom do kancelárie nad vami. Prejdite kanceláriami na opačnú stranu. Cestou pôjdete okolo troch ozbrojených ľudí, dvaja majú pištole. Nie je to gang, takže vás hneď nenapadnú, ale nechcú vás tu. Môžete prejsť a cúvať pred nimi, alebo sa proste zohnutý preplížiť okolo nich a nemusíte ich zabíjať. Na druhej strane vyjdite hore schodmi.

Hore je skupina mierumilovných civilistov. V jednej miestnosti pestujú PARADAJKY. Žena vám povie, že si pár môžete vziať, ale aby ste nebrali všetko. Vezmite si dve z poličky. Majú tam ešte dve, ale vziať si tie je už krádež. V rohu je na posteli chorý muž a jeho priateľka pri posteli vás porosí o pomoc. Obeť (18/20). Dajte mu Ústnu rehydratačnú soľ.
Choďte do výťahovej šachty. Ľudia tam dúfajú, že opravíte výťah, no na to potrebujete kanister benzínu. Skočte na drevenú plošinu v šachte, v nej vylezte na kovové trámy na stene, rúčkujte doprava, vylezte hore a prerúčkujte po obvode šachty k otvoreným dverám, ktorými vlezte hore na poschodie.

Choďte k oknu a zachyťte sa okraja. Najprv rúčkujte doľava, za roh budovy a na malej plošine je tam OVOCNÝ KOKTAIL. Vráťte sa k oknu a vylezte po tyči pri okne, prerúčkujte ponad okno a tam stále rúčkujte doprava, až k druhej tyči na rohu budovy, ňou vylezte hore a doprava na malú rímsu, na ktorej si môžete doplniť výdrž. Z rímsy prerúčkujte ešte trochu doprava a po tyči hore, tam nájdete SÓDU a rúčkujte doľava na ďalšiu oddychovú rímsu. Z rímsy skočte veľký skok doľava, tam vylezte vyššie a veľkým skokom na oddychovú rímsu.
Odtiaľto sa môžete spustiť dole cez tyče o dve úrovne a rúčkovať doľava a za roh na oddychovú rímsu, odtiaľ ísť hore na tyč s mŕtvym telom, kde je INHALÁTOR, ale cestou budete musieť použiť sódu, alebo skobu, lebo je to dosť dlhá cesta. Ak nepôjdete po inhalátor, môžete rovno preliezť na opadávajúce tyče zľava a ísť hore až na vrchol budovy. Rovnako na ne budete musieť ísť aj sprava, ak pôjdete po inhalátor. Na týchto tyčiach sa nesmiete zdržiavať, takže žiadne skoby, ale doplňte si výdrž, ak náhodou potrebujete a lezte po nich čo najrýchlejšie, inak sa zrútia s vami.
Hore zapálite ohňostroj, kvôli ktorému ste sem prišli.

Choďte na opačnú stranu a spustite sa dole po šikmej ploche. Začnite čo najviac napravo a kotúľajte sa hneď doprava. Na jednej záchytnej tyči je tam SÓDA. Potom sa spúšťajte ďalej dole a kotúľajte sa naľavo, aby ste dole nemuseli toľko rúčkovať. Zachyťte sa poslednej tyče, na ktorej sú LIEKY a pod nimi sa spustite dole po tyči k otvorenému oknu. Cez okno sa dostanete naspäť dnu k civilistom. Vy ale rúčkujte ponad okno doprava a tam je ďalšie otvorené okno, ktorým vojdite do miestnosti za ním. V ňom je BANDASKA s benzínom. Vráťte sa na tyč, prerúčkujte naspäť poniže a vojdite otvoreným oknom k civilistom. Okno predtým nebolo otvorené, rovnako ani dvere napravo, za ktorými teraz nájdete LIEKY.
Potom choďte znova do výťahovej šachty a tentoraz skočte na kabínku výťahu. Do motora nalejte benzín a výťah sa s vami spustí nižšie. Vyjdite na podlažie a pripravte si luk na šialeného civilistu, ktorý vás tu napadne. Zabite ho a na podlaží nájdete druhú BANDASKU s benzínom. Vráťte sa do výťahovej šachty, skočte na druhú výťahovú kabínku, použite bandasku a zveziete sa ešte nižšie. Vyjdite von a tu je muž, ktorý vám poďakuje za opravu výťahov a dá vám aj SKOBU.

Výťahy ste inak opravovať nemuseli. Nie je to ani záchrana obete, získate len úspech „Opravárenská služba výťahov“. Prejdite podlažím a na konci vyjdite z okna na rebrík na stene. Môžete vyliezť hore, ak chcete, je tam len SÓDA. Hore na rímse so sódou by ste pristáli, keby ste sa spúšťali ďalej po budove a preskočili celú snahu so získavaním bandasiek a opravou výťahov. Inak len zlezte dole až na ulicu.


20. Perilous Streets

Automaticky ste zliezli z budovy a ste v malom, stanovom tábore poniže Henryho bytu. Ako vojdete medzi stany, napadne vás štvorica nepriateľov. Choďte pomaly napravo k tomu s pištoľou a zabite ho rýchlym útokom mačetou. Zastreľte chlapa v nepriestrelnej veste a druhých dvoch potom deste zbraňou. Môžete ich klasicky zabiť, vyradiť, zabiť jedného lukom, prepnúť si pištoľ na odstrašenie druhého, vziať si šíp a zabiť ním aj druhého.

Než budete pokračovať za vaším cieľom, môžete sa vrátiť za ženou na streche, ktorá chcela čerstvú potravu. Vyjdite zo stanového tábora úzkou uličkou, zahnite doľava, choďte na koniec ulice, zahnite do susednej popod plošinu, kde ste dávali mužovi cigarety a v ulici naľavo vylezte hore rebríkom na terasu a z nej vylezte hore na strechu. Dajte žene paradajky. Obeť (19/20). Tiež tým získate úspech „Nejaké paradajky pre ňu“.

Potom sa vráťte pred Henryho byt. Máte ho pekne označený na mape a už ste tú cestu absolvovali, tak môžete ísť buď cez koľaje a spustiť sa poza vežu s vodnou nádržou, alebo ísť priamo ulicou. Pred Henryho bytom vás prepadne ďalšia štvorica. Choďte k tomu s pištoľou a zabite ho rýchlym útokom mačety. Streľte do hlavy dvoch v nepriestrelných vestách. Posledný by sa mal vzdať, ak nie, dorazte ho mačetou.
Spred Henryho bytu pokračujte už len ulicou na východ smerom do zábavného parku.


21. The Pier

Stretnete sa s Lindou a zistíte, že Mei uniesli nejakí muži so zbraňami. Rozdelíte sa, aby ste ju mohli nájsť a dáte Linde svoju pištoľ, aby sa mohla brániť. Takže máte jeden šíp do luku a brokovnicu, ak ste ju ešte nepoužili.
Vylezte na kovovú konštrukciu pred vami, hore prelezte na druhú stranu stĺpu, aby ste sa dostali za ostnatý drôt a zlezte zas na zem. Pri kolotoči sú naľavo terče, z ktorých si vezmite druhý ŠÍP. Povyše je pri pletive LEKÁRNIČKA.
Vylezte na drevenú búdu pri lekárničke a z nej na strechu. Naľavo zoskočte dole k ranenému mužovi a dajte mu lekárničku. Obeť (20/20). Pri ňom sú na zemi aj LIEKY. Vylezte naspäť na strechu, z ktorej ste k nemu zoskočili.

Môžete po doske prejsť na strechu susednej budovy, sú tam LIEKY. V oblasti je skupina nepriateľov, ktorých musíte zlikvidovať. Jedna štvorica by mala ísť na strechu budovy s liekmi. Dvaja majú pištole, dvaja mačety. Zabite tých s pištoľami šípmi a vezmite si ich pištole, čím máte naspäť jednu pištoľ a dva NÁBOJE. Dole sa prechádzajú dvaja ďalší s pištoľami, dvaja s mačetami a jeden v nepriestrelnej veste. Pokiaľ vás neuvidia, môžete ich sledovať a vystriehnuť si, keď ich nie je veľa pokope, dostať niekoho lukom, stiahnuť sa a potom si ísť vziať šíp. Náboje môžete obetovať na tých s pištoľami a potom už len doraziť chlapa vo veste.
Poniže budovy, na ktorej streche boli lieky, sú schody a nad nimi nápis „Space fun“. Pri schodoch nájdete Henryho kolieskové kreslo. Vybehnite hore schodmi, mačetou vypáčte zámku na plote a nájdete Mei. Príde ďalší otras a park zaleje voda. Poslednej obeti ste zrejme dávali lekárničku zbytočne.

Choďte nad schody a skočte na strechu stánku oproti. Z neho skočte na strechu, kde boli lieky. Z nej prejdite na konci doskou na strechu napravo, poniže ktorej bol muž, ktorému ste dávali lekárničku. Hore uvidíte Lindu. S rozbehom skočte na tyče na stene pod Lindou, vylezte hore a odtiaľ už len hore rebríkom k Linde.
Spolu s Lindou odneste Mei na loď a tam sa rozlúčite. Oni odchádzajú s evakuačnou loďou do bezpečia, vy zostávate v meste hľadať svoju ženu a dcéru a ak to bude možné, zachrániť Henryho. A to už je koniec. Uvidíme, ako rozlúčku s Mei nahratú na kameru sleduje Julie a má tam aj váš batoh, pištoľ, mačetu a luk. Keďže plače, naznačuje to, že hrdina hry „Som nažive“ už nie je nažive.
Potom uvidíte hodnotenie svojho postupu, kde sa zaráta záchrana obetí, statočnosť (zvolená obtiažnosť), morálka (či ste nekradli zásoby, ktoré vám ľudia nedovolili vziať) a ľudskosť (či ste nejedli ľudské mäso).




Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
69 hlasov

100
60
20

80
40
0
57
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |