HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 8307 užívateľov

Návody > Treasure Island Dizzy


Zobrazení:10211
Autor návodu:Peter Sivák "Kavis"

Zoberte z pláže prázdnu truhlicu a prejdite doľava na ďalšiu obrazovku. Choďte úplne doľava ako sa vám dá ísť a vyložte tu tú truhlicu. Potom povyskakujte po (veľkých schodoch) až na lúku. Skočte na vyvýšeninu, kde je minca, zoberte ju a potom sa trafte skokom do fialovej osi. Uvidíte, ako z nej vyletí ďalšia minca, ktorá doletí až na ďalšiu obrazovku. Choďte do nej, z mosta zdvihnite tú mincu a zase doľava. V kríku, ktorý je vedľa stromu, pohľadajte mincu a zase zamierte na obrazovku naľavo. Tu uvidíte dve osy. Tú vrchnú fialovú už poznáte ako funguje a tá spodná je len tak pre zábavu. Keď do nej skočíte, asi na minútu sa vám vymenia dve ovládacie funkcie. Doľava bude doprava a doprava bude doľava. Choďte po tráve úplne doľava, až kam sa vám dá, stade zoberte mincu a vráťte sa naspäť na obrazovku s dvoma osami. Vyskočte na drevený chodník a v dverách domu pohľadajte mincu.

Všimnite si, akým systémom lieta fialová osa a prejdite na ďalšiu obrazovku vľavo, keď osa bude úplne naľavo svojho letu. Bolo to treba preto, aby ste na ňu mohli skočiť z jedného miesta, ktoré je na inej obrazovke. Zase prejdite doľava a zastavte sa pri pasci. Tá by na vás spadla, ak by ste boli úplne pod ňou. Prejdite ju tak, že sa postavíte kúsok pred ňu a preskočíte ju. Prejdite po tráve do obrazovky naľavo a tu z červeného kvetu zoberte mincu. Potom doľava a tu vyskočte na chodník s mincou. POZOR, neprejdite k minci pešo, lebo nad stredom chodníka visí ďalšia pasca. Takže ku nej skočte. Potom zase skočte naspäť a stade doprava. Po chodníku sa dostaňte nad pascu, z dverí domu nad ňou vezmite mincu a po chodníku sa dostaňte o obrazovku vyššie.

Stále doprava, vezmite 10-tonové závažie a potom o obrazovku doľava. Skočte ku snorkelu a potom sa chodníkmi dostaňte až ku prvej pasci. Choďte naľavo horného chodníka, vyskočte nad seba a potom doľava pokiaľ sa vám dá. Zoberte mincu a vráťte sa k háku. Naňho umiestnite 10-tonové závažie a chodník nad vami sa posunie kúsok nižšie, vďaka čomu sa budete môcť dostať zase o niečo vyššie. Prejdite ku druhému stromu zľava a vyskočte nad seba. Choďte doprava pokiaľ sa vám dá, zoberte lopatu na hroby a potom choďte naspäť. Zoberte diaľkový odpaľovač a vráťte sa na chodník, z ktorého ste zobrali snorkel. Úplne zľava chodníka skočte doľava a dopadnete na vrch bane. Zoberte z nej mincu a skočte na trávu. Vyložte si tu diaľkový odpaľovač a z bane vezmite zázračný kameň. Dostaňte sa na obrazovku napravo od obrazovky s hákom a zoberte tu mincu. Potom zase doprava, z chodníku zoberte ďalšiu mincu a úplne z pravej časti toho chodníka skočte doprava.

Mali by ste trafiť fialovú osu, z ktorej vyletí ďalšia minca na obrazovku vľavo. Zoberte ju a vráťte sa na tú obrazovku, kde sa začínala hra. Všetko si vyložte a vezmite si do vody iba snorkel. Zoberte mincu vo vode a potom doprava. Tu vo vode budete stretávať rôzne morské živočíchy, ktorých sa nesmiete ani dotknúť, lebo vás zabijú. Choďte stále doprava, až kým nenarazíte na vrak lode. Zneho zoberte mincu, preskočte kraba a na konci vraku vezmite páčidlo. Vyjdite doľava na povrch a zoberte si so sebou veci v poradí páčidlo - lopata - snorkel. Zase sa potopte do vody a po dne sa dostaňte až ku vytŕčajúcemu kameňu, ktorý odstráňte páčidlom. Z diery potom začnú vychádzať postupne bubliny, po ktorých sa dá dostať hore. Vyjdite po jednej z nich hore (POZOR, aby ste sa nedotkli morskej príšery nad vami) a počkajte si tam na zelenú rybu (policajta). Vo chvíli, keď bude pri vás, vlezte mu do papule. Zoberte mu z nej mincu a otvorom z neho zase vylezte.

Po bubline sa znova dostaňte hore a potom doprava. Zoberte mincu a vyjdite na povrch. Z kríku vezmite ďalšiu mincu a prejdite o obrazovku doprava. Lopatou vykopte hrob (nestojte úplne nad ním, aby ste doňho nespadli) a prejdite na obrazovku napravo. Tu zoberte ďalšiu mincu a zase doprava. Uvidíte tu veľký totem. Vezmite bibliu a mincu a zase doprava. Opäť zoberte mincu a znova doprava. Na dverách menšieho príbytku vyhľadajte a zoberte mincu a zase zamierte doprava. Na konci móla zoberte kľúč a vráťte sa na miesto, kde ste vykopali hrob. Vyložte si tu kľúč, vezmite sekeru a vráťte sa na miesto, kde ste začínali. Dostaňte sa až ku drevenému mostu (3 obrazovky doľava) a sekerou ho v strede prerúbte. Rýchlo skočte z padajúcej dosky na nejakú stranu mosta. Tu si usporiadajte svoje veci tak, aby nič nebolo na poslednom mieste. Teraz už môžete skočiť do vody.

Najskôr choďte doprava, kde zoberte mincu a truhlicu s pokladom a potom zamierte doľava pokiaľ sa vám dá. Aj tu vezmite mincu a povyskakujte do otvoru hore. Objavíte sa už na známom mieste. Keby ste nemali so sebou bibliu a vyšli hore s pokladom, tak by vás trafil blesk. Choďte doprava na most a vyložte si tu všetky veci. Dostaňte sa na miesto, kde ste zobrali lopatu na hroby a stadiaľ úplne zkraja skočte doprava. Dopadnete na oblaky vo vzduchu. Popreskakujte po nich až ku pogo sticku a vráťte sa na obrazovku s mostom. Zoberte si so sebou ešte snorkel a poklad a dostaňte sa na druhý ostrov. Pri hrobe si vyložte poklad a pogo stick a potom do hrobu skočte. Choďte doľava a stadeto zoberte dynamit. Počkajte, kým zelená ryba (policajt) prejde za obrazovku a potom za ňu rýchlo prejdite aj vy.

Zase sa dostaňte tam, kde ste začínali a stade choďte úplne doľava až ku bani. Vezmite odpaľovač a vojdite hlbšie do bane. Pri zasypanom prechode položte dynamit a choďte za skalu napravo od nápisu. Za skalou sa postavte tak, aby ste čo najmenej vytŕčali hlavou nad skalou. Z tohto bezpečného miesta pomocou diaľkového detonátora odpáľte dynamit. Úplne naľavo zoberte mešec peňazí a dostaňte sa na začínajúce miesto. Zoberte zázračný kameň a dostaňte sa na druhý ostrov. Pri hrobe si všetko vyložte a vezmite si so sebou len pogo stick a snorkel. Choďte pod vodu na pravý koniec vraku, kde ste zobrali páčidlo a z miesta pred nápisom vyskočte nad seba. Vďaka tomu, že máte so sebou pogo stick, ste vyskočili až na ostrov vo vzduchu. Stadeto zoberte oblek odolný proti ohňu a padnite doľava z ostrova. Dopadnete na sťažeň vraku, z ktorého zoberte mincu a vráťte sa na pravý ostrov ku hrobu.

Všetko si vyložte, zoberte si iba zázračný kameň a choďte doprava k totemu. Použite zázračný kameň a objavíte na vrchu totemu. Popreskakujte po oblakoch doprava ku potápačským plutvám a opäť sa vráťte ku hrobu. Zoberte si ešte snorkel a kľúč a skočte do hrobu. Choďte do prava do jaskyne a stadeto ešte o obrazovku doprava (POZOR na ohne). Pomocou kľúča otvorte poklop, čo je na zemi a vojdite doňho. Zoberte stadiaľ mincu a fľašu brandy, potom sa dostaňte do vody ku otvoru, z ktorého vychádzajú bubliny a vlezte tam. Vezmite mincu a dostaňte sa čo najhlbšie, ako sa dá. Na spodku zoberte ďalšiu mincu a pomocou plutiev vyplávajte na ostrov ku hrobu. Vyložte si všetko, čo máte, vezmite si iba ohňovzdorný oblek a snorkel a naposledy skočte do hrobu.

Zase choďte do jaskyne až na obrazovku s otvoreným poklopom, skočte na sudy, z ktorých vezmite mincu a vďaka tomu, že máte na sebe ohňovzdorný oblek, môžete prejsť cez fakle doprava. Preskočte jamu a potom choďte doprava až ku zlatému vajcu. Zoberte ho a potom IHNEĎ utekajte doľava až na ďalšiu obrazovku, kde sa zastavte. Prejdite cez ďalšiu pascu a dostaňte sa ku hrobu. Všetko si vyložte a zoberte so sebou zlaté vajce, truhlicu s pokladom a mešec peňazí. Všetky tieto veci predajte obchodníkovi o 3 obrazovky vpravo a on vám za ne dá čln, motor naňho a benzín do motora. Choďte úplne doprava až na koniec móla a všetko tu vyložte. Vráťte sa ku hrobu ešte po brandy a aj tú predajte obchodníkovi. Za ňu vám dá zapaľovací kľúč do motora. Potom prejdite na čln a odštartujte ho. Na druhom brehu zoberte poslednú mincu a prečítajte si nápis. A TAK SA HRA KONČÍ.

Súvisiace hry Fantastic Dizzy
Kwik Snax
Dizzy: Prince of the Yolkfolk
Dizzy 4: Magic Land Dizzy
Bubble Dizzy
Fantasy World Dizzy
Fast Food Dizzy



Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
1115 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |