HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 32576 užívateľov

Návody > Chrome


Zobrazení:30511
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Implantáty

1. Targetin Assistance - umožňuje vám presnejšie mierenie. Zmenší sa rozptyl vášho terčíka a vy sa tým pádom môžete presnejšie trafiť do nepriateľa. Keď chcete byť potichu, alebo proste rýchly, tak si dajte pištoľ s tlmičom a k tomu použite túto schopnosť a Eye Scope. Je to skvelé. Neskôr k tomu pridajte Reflex Improver a ste perfektný zabijak.

2. Eye Scope - očný implantát, pomocou ktorého si môžete lepšie zamerať nepriateľa. Keď si ho aktivujete (pokiaľ nepoužívate ostreľovačku) a stlačíte pravé tlačidlo, pre presnejšiu streľbu, tak sa vám pohľad trocha priblíži a môžete lepšie mieriť na vzdialenejšie ciele. No vhodný je aj na bližšie ciele, keď chcete mať istotu ich rýchleho konca.

3. Motion Improver - umožňuje rýchlejšiu chôdzu a beh. Vhodné na rýchly presun, keď nechcete byť videný a aj pri presune cez dlhšie územia, kde sa nič nedeje.

4. Dermal Armor - na celom tele redukuje fyzické poškodenie. Poskytuje aspoň miernu ochranu.

5. Muscle Improver - posilňovač svalov. Jeho aktivácia vám dodá väčšiu silu, čo má za následok väčšiu absorpciu spätného nárazu pri veľkých zbraniach. Ku koncu hry s ním držíte aj Nitron, s takmer nulovým posunom. Je tu možnosť kombinácie s implantátmi 1,2 a 7 a výsledok je skvelý, no nemá veľké využitie, lebo 4 implantáty naraz žerú veľa energie.

6. HMN Vision - mód termálneho videnia. Do istej vzdialenosti s ním vidíte nepriateľov aj cez stenu, čo vám poskytuje možnosť lepšej prípravy. Využitie má aj v džungli, kde pre hustú vegetáciu nemusíte vidieť nepriateľa, ani keď stojí pár krokov pred vami. Tiež s ním vidíte aj mŕtvych nepriateľov, ak chcete hľadať ich telá, kvôli munícii.

7. Reflex Booster - zvýši výkon vašich reflexov, ktoré pracujú rýchlejšie a aj vnímate rýchlejšie. Je to klasický Bullet time, keď sa všetko spomalí a môžete mieriť, strieľať a hýbať sa pokojne a bez stresu.

8. Neural Interface - je to implantát, ktorý nemusíte aktivovať, proste vám umožňuje pri práci s počítačom hackovanie.


Zbrane

0. Combat Knife
Munícia: nepoužíva, Kapacita zásobníka: 0, Prieraznosť: 150, Dosah: 1 m.
V podobných hrách má nôž malé využitie, pokiaľ ho nemožno hádzať. V tejto hre je prakticky zbytočný.

1. TC234
Munícia: 9 mm Short, Kapacita zásobníka: 18, Poškodenie: 50, Dosah: 150 m.
Je to obľúbená zbraň agentov SpecForce, no je značne rozšírená aj medzi civilným obyvateľstvom. Je to klasická základná zbraň, ktorá je dobrá len pri presnom mierení do hlavy, pri prestrelke jeden jednému, či proti niekoľkým. Je slabšia a preto nepoužiteľná pri radovom strieľaní viacerých útočníkov naraz.

2. TC234 SUP
Munícia: 9 mm Short, Kapacita zásobníka: 18, Poškodenie: 35, Dosah: 125 m.
Limitovaná verzia TC234 so zabudovaným tlmičom. Je výhradne v používaní SpecForce a jej používanie civlimi je prísne zakázané. Je síce o dačo slabšia, než bez tlmiča, no to vôbec nevadí, pretože zbraň s tlmičom sa využíva najme na tichú prácu a vtedy je dôležité mieriť priamo do hlavy, aby sme sa vyhli zbytočnému poplachu. V kombinácii s implantátmi je vhodným doplnkom silnejších zbraní.

3. Bjorn HD
Munícia: 12 mm Short, Kapacita zásobníka: 6, Poškodenie: 150, Dosah: 250 m.
Je to revolver, s veľkou silou a dostrelom. Hluk ho vyraďuje z kategórie tichý zabijak, nízka kapacita zásobníka ho vyraďuje z použitia na masové prestrelky. Pozitívom je len dosť značná sila na príručnú zbraň.

4. C9/A5
Munícia: 9 mm Short, Kapacita zásobníka: 50, Poškodenie: 40, Dosah: 250 m.
Vďaka automatickej streľbe, dosahu a ľahkosti je to veľmi populárna zbraň, takmer medzi všetkými skupinami v galaxii. Samopal je dobrá voľba, než získate silnejšie zbrane. Na jeho úrovni je lepší akurát Matson CAFS.

5. C9/S
Munícia: 9 mm Short, Kapacita zásobníka: 50, Poškodenie: 35, Dosah: 200 m.
Tlmiče sú zakázané a preto patrí ku kvalitnému tovaru čierneho trhu. Okrem TC 234 Sup je to jediná tichá zbraň, ktorá je k dispozícii. S pištoľou musíte trafiť presne, toto je samopal, ktorým môžete potichu kosiť aj viac nepriateľov, pokiaľ im nedáte príležitosť na spôsobenie hluku streľbou, či vyvolanie poplachu.

6. NoN "Frager"
Munícia: 12 Gauge, Kapacita zásobníka: 9, Poškodenie: 280, Dosah: 150 m.
Potomok brokovnice. Je používaný ako zbraň na blízko, kvôli veľkej sile a malému dostrelu. No nepriatelia nie sú úplne tupí a málokedy vám dovolia výrazne sa priblížiť. Má špecifickú muníciu, čo znižuje jej použiteľnosť na rozdiel od zbraní, ktorých zásobníky sú kompatibilné s muníciou iných zbraní. (Ak ste presný strelec a nepotrebujete oberať padlých o náboje, tak sa vás to netýka.)

7. Matson CAFS
Munícia: 9 mm Long, Kapacita zásobníka: 40, Poškodenie: 55, Dosah: 400 m.
Skvelá útočná zbraň. Automatická paľba, sila a dosah ju posúvajú na prvé miesto medzi ľahkými zbraňami.

8. MA Xatron
Munícia: 14 mm Long, Kapacita zásobníka: 7, Poškodenie: 250, Dosah: 600 m.
Kvalita medzi ťažšími zbraňami. Ako prirovnanie by sa dalo povedať silná brokovnica s veľkým dostrelom. Veľmi efektívna sa ukázala pri obrane barikády v šiestej misii. Nemám proti nej žiadne výhrady, ale osobne uprednostňujem opakovanú paľbu automatických zbraní, pri útoku na početného nepriateľa.

9. Matson ACC
Munícia: 14 mm Long, Kapacita zásobníka: 12, Poškodenie: 90, Dosah: 750 m.
Ostreľovačka. Efektná a smrteľná pri použití v exteriéroch.

10. TAI Nitron
Munícia: 14 mm Long, Kapacita zásobníka: 70, Poškodenie: 90, Dosah: 450 m.
Vylepšený Matson CAFS. Z ťažších zbraní doporučujem buď TAI, alebo MA Xatron, záleží, čo si viac obľúbite.

11. GL Dragoon
Munícia: Rockets, Kapacita zásobníka: 8, Poškodenie: 1250, Dosah: 100 m.
Raketomet. Je silný, ale pri celkovom použití nevykazuje veľkú efektivitu. Preto ho odporúčam používať len proti nepriateľským strojom a nebrať si ho na začiatku misie. Keď ho budete potrebovať, vždy ho bude mať nejaký vojak, či ho nájdete v krabici.

12. Le Rogue MB4000
Munícia: Energy, Kapacita zásobníka: 20, Poškodenie: 400, Dosah: 100 m.
Energetická zbraň, ktorá pôsobí ako granátomet. Energia po dopade exploduje a zasiahne aj ciele v blízkom okruhu dopadu. Zbraň však zaberá veľa miesta a má malú zásobu nábojov, preto mi nejak neprirástla k srdcu.

13. OCI Crom
Munícia: 14 mm Long, Kapacita zásobníka: 8, Poškodenie: 220, Dosah: 900 m.
Vylepšená ostreľovačka, s väčším dosahom a silou.

14. OCI-X 4
Munícia: Energy, Kapacita zásobníka: 10, Poškodenie: 250, Dosah: 30 m.
Druhá energetická zbraň. Vystrelí jednu strelu a musíte chvíľu počkať, než sa nabije, aby mohla vystreliť znovu. Zabíja síce na jeden výstrel a má výhodu, že môže prechádzať cez steny, čo je v budovách skvelé, ale vonku je zbraň celkovo zbytočná. Pomalá s malým dosahom.

15. Offensive Granate, Cluster Granate
Klasika - granáty. Prvý spôsobí obyčajný výbuch, druhý sa rozletí na pár častí, ktoré zasiahnu isté okolie dopadu a aj tí, čo si všimnú granát a dajú sa na útek, pokiaľ ne sú dosť rýchli, tak to schytajú.


Misie

1. I Know what I'm Doin'. Trust me. (Prologue)

Dvaja žoldnieri, Bolt Logan a jeho priateľ Ron "Pointer" Hertz pristávajú na planéte Zorg. Za úlohu majú získať technologické plány korporácie OCTOLAB, ktoré má zamestnanec spoločnosti, ktorý bol zajatý neznámou, dobre ozbrojenou skupinou.

Primárna úloha: Získajte plány OCTOLABU.

Na začiatku máte mini tutorial, ktorý však môžete preskočiť, keď sa vydáte za Ronom. Inak klávesou "F" otvorte krabicu a poberte z nej veci. Klávesou "I" si otvorte inventár. Myškou niečo vyberte, hoďte to na zem a znova to F-kom zoberte. Potom si vyberte zbraň a zamierte pomocou pravého tlačidla myši. Vyberte si Binoculars a použite ich klávesou "E". Skúste si približovanie a odďaľovanie a zrušte ďalekohľad. Ešte si vyskúšajte mapu "M". Potom už bežte s Ronom cez les. Cestou stretnete dvoch vojakov. Zbavte sa ich a prehľadajte telá "F". Vezmite si od nich čo len chcete do svojho malého inventára.

Ďalej bežte popri Ronovi až k mostu. Tam pobite pár vojakov a pokračujte ku komplexu pred vami. Cestu vám preruší animácia, v ktorej po vás páli Sniper. Musíte ho dostať. Veža s ostreľovačom je naľavo od budovy, ku ktorej smerujete.Bežte na kopec, na ktorom je veža, kryjúc sa poza stromy. Ku kopcu sa dostaňte z ľavej strany. Cestou sem som schytal jeden zásah. Neviem, či sa to dá zvládnuť bez zranenia.
Keď ste na kopci, na ľavej strane, kde sú kamene, tak si ľahnite. Vrchol kopca zakrýva vežu. Plazte sa hore, na odokrytých miestach prebiehajte rýchlo poza skaly. Tu som schytal druhý zásah. Keď budete mať dobre na dohľad vežu aj strelca, čo je asi tak v polovici kopca, tak sa schovajte za kameň a uložte si pozíciu. Vykuknite a zabite ho. Keď to vyjde, bežte k veži a vyvezte sa hore výťahom. Tam si z krabice vezmite náboje do ostreľovačky a od mŕtveho aj ostreľovačku. Ron bude postupovať do komplexu. Vy zatiaľ strieľajte vojakov, ktorí ho môžu ohroziť (je ich asi 5). Keď vojde dnu, animácia vám ukáže ešte dvoch, ktorí pôjdu do dverí za ním. Zlikvidujte ich. V ďalšej animačke uvidíte, ako cez most prídu ďalší štyria, ako doprovod takej buginy s guľometom. Zlikvidujte ich. Najprv buginu. Trafiť šoféra nie je žiadna sranda, ale toho najprv, lebo na rozdiel od vojakov smeruje k vám. Potom tých štyroch. Keď uvidíte v scénke ako do budovy vnikne nejaká žena, otočte sa. Odzadu, spoza veže, po vás páli z kopca sniper. Zabiť! Potom sa ozve Ron, že má problémy.
Vymeňte si zbraň, zvezte sa dole a bežte za ním dovnútra. Než vstúpite, prichádza ešte pár vojakov. Kľudne nasadnite do autíčka a zlikviduje ich jeho guľometom. (Vnútri môžete využívať nádoby s niečím horľavým a prudko výbušným. Keď pri nich stoja vojaci, strelíte do nich a ... však to poznáte). Vnútri sa vyvezte hore výťahom a vstúpte do Sectoru A. Hneď napravo na nejakom stolíku nájdete DF Player. Navoľte si ho v inventári a môžete si na ňom púšťať hudbu. Inak vstúpte do Sectoru B a dole výťahom. Dole vstúpte do miestnosti a zvezte sa ďalším výťahom. Tam sa vám ozve Ron. Prizná sa, že vám trochu závidí. Nie veľmi, no len do tej miery, že sa rozhodol vás obetovať, aby on bol ten najlepší. Vyvezte sa naspäť hore výťahom a vstúpte do Sectoru F. Tam použite počítačový terminál. Dajte Unlock Door a Exit. Znova sa zvezte v predošlej miestnosti dole. Vojdite do sektoru C. Potom sa pokúste vrátiť, zistíte, že dvere sú zavreté.
V animačke sa zoznámite s Carrie. Dohodne sa s vami, v rámci prežitia, že spojíte svoje sily. Ona vám teraz bude otvárať dvere a vy budete likvidovať nepriateľov. Cestou si zoberte (ak nemáte) aspoň pár granátov. Prejdite do výťahu, ona ho spustí, vyveziete sa hore. Tam to zase vyčistite a ďalším výťahom sa vyvezte na strechu. Tam sa skryte za krabice. Jeden vojak sa za vami rozbehne, zabite ho. Druhý je pri nejakom dele. Zabite ho granátom. Mierte do výšky nad neho, je ďaleko, tak to dopadne k nemu. Potom bežte k delu. Objaví sa vznášadlo, ktoré musíte zničiť. Medzi náletmi máte pauzu na doliečenie (na streche, z pod ktorej ste vyšli výťahom, je tiež jeden vojak). Keď je kľud, nastúpte na druhý výťah a zvezte sa dole. Tam dobehnite k Speederom. Jeden si vezmite a vyleťte von, za kopec, na ktorom bol predtým sniper. V animačke odlietate aj s Carrie.

V ďalšej animačke, ktorá sa odohráva o rok neskôr, ste na lodi a stále s Carrie. Spolupracujete ako žoldnieri. Tiež sa už niečo dozvedáte o implantátoch. Práve hľadáte nejakú dobrú prácu a Carrie jednu pre vás našla.


2. Who Built it Here? (Containers)

Vašim hlavným cieľom je nájsť dva kontajnery spoločnosti SPACON, z ich nákladnej lode, ktorú pravdepodobne zadržali piráti. Stopovacie zariadenie na kontajneroch je stále funkčné, takže by nemal byť problém nájsť ich. Ďalším cieľom je vyhubiť toľko pirátov, koľko len môžete, pokiaľ vám skrížia cestu.

Primárna úloha: Nájdi a zabezpeč kontajnery SPACONU.
Sekundárna úloha: Eliminuj pirátov zodpovedných za únos nákladnej lode SPACONU.

Na mape máte zobrazené polohy oboch kontajnerov. Choďte najprv k tomu naľavo, označený 1a. Pri ňom je pár vojakov. Pobite ich, otvorte kontajner a vezmite si Nano Chip. Potom choďte k druhému kontajneru - 1b. Tam vezmite druhý NanoChip. Predtým ste dostali správu, že na ostrove je malý prístav a nejaká anténa. Carrie zistila, že ju istý Jurgen Dexon údajne využíva, ako meteorologickú stanicu. Navrhnite vášmu súčasnému zamestnávateľovi SPACONu, že ho za ďalších 100 000 nájdete a zlikvidujte vysielač, ktorý pravdepodobne využívajú na sabotovanie letov, ako v prípade Spaconu. Tí súhlasia.
Najprv musíte získať výbušniny, ktoré sú v už spomínanom prístave. Vydajte sa k nemu po brehu mora. Mali by ste ho vidieť na pobreží aj voľným okom. Keď tam dorazíte a pobijete vojakov, medzi naskladanými krabicami na zemi nájdete tri malé kontajnery, ktoré otvorte a vezmite si tri výbušniny. Teraz sa musíte dostať do zariadenia, ktoré je v kráteri sopky. Musíte využiť automatický raketoplán, ktorý má pristávaciu plochu neďaleko (2b na mape). Vydajte sa tam popri kopci. Už z diaľky vidíte vežu s ostreľovačom, tak pozor. Popred vežu chodí jeden vojak, buď ho potichu zabite, alebo ho obíďte. Ostreľovač je našťastie otočený chrbtom k vám. Vyvezte sa na vežu a zabite ho. Sniperkou môžete zlikvidovať vojakov v okolí.
Ešte zo sniperkou sa vyberte k pristávacej ploche. Pri nej je totiž druhá veža so sniperom, tak ho odstreľte. Obďaleč pred kráterom (od druhej veže napravo) je tretia veža. Je tam za mostom vchod do krátera, no teraz je uzavretý energetickou bariérou, preto musíte letieť. No pri ceste naspäť tade budete vychádzať, tak odstreľte vojaka na tretej veži a vojakov pri moste. Potom, sa môžete vrátiť po svoju zbraň, alebo si vziať nejaké od mŕtvol a vstúpte do budovy s pristávacou plochou. Vnútri vstúpte do dverí naľavo a vyvezte sa výťahom na prvé poschodie. Na ploche nastúpte do raketoplánu. Ak tam nie je, tak sa vyvezte na druhé poschodie a počítačom si ho privolajte. Potom vás odvezie k budove v kráteri.
Pobite vojakov okolo budovy a vstúpte do nej. Privolajte si výťah a zvezte sa o jedno poschodie nižšie. Vnútri za vstupnou miestnosťou je veľká hala a napravo od vstupu do nej ešte menšia riadiaca miestnosť. V tejto miestnosti, aj na ochodze v hale aktivujte počítačové terminály. Prihláste sa a keď bude od vás vyžadovať heslo, hacknite ho. Zahráte si s ním pexeso a keď vyhráte, ste vnútri. Na jednom počítači zrušte bariéru na odchod z krátera a na druhom uvoľnite uzamknuté dvere. Potom sa zvezte výťahom ešte o poschodie nižšie a vstúpte do už otvorených dverí s nápisom Restricted Area. Pred vami je kovová konštrukcia, s troma podlažiami pospájanými rebríkmi. Na každom podlaží nájdite počítačový panel a umiestnite naň výbušninu. Keď umiestnite všetky tri výbušniny, rýchlo sa vyvezte výťahom opäť na povrch. Výbuch spustil reakciu, ktorá o 5 minú zničí ostrov.
Vonku vybehnite z krátera a prejdite cez most. Je tam bugina a (aj ak ste to predtým vyčistili) dvaja vojaci. Vezmite si auto a choďte do prístavu, kde ste predtým vzali výbušniny. Tam na brehu nasadnite na Speeder. Opúšťate ostrov, na ktorom exploduje sopka.


3. No More Vacation, Dexon. (Dexon)

Vašim cieľom je Jurgen Dexon. Je zodpovedný za vraždy, vydieranie, pašovanie a pirátstvo. Pre vás je dôležitý fakt, že je na čiernej listine SPACONu. Dva unesené transportéry a celkovo 24 mŕtvych členov posádky. To je dôvod, prečo Spacon zaplatí sto tisíc za jeho hlavu. Naviac, dostanete peniaze naviac, ak získate informácie týkajúce sa Dexonových pirátskych aktivít.

Primárna úloha: Nájsť a eliminovať Jurgena Dexona.
Sekundárna úloha: Nájsť a získať obsah Dexonovej databázy.

Vydajte sa k základni, mierne napravo od vašej štartovacej pozície. Dajte si mapu a tam ju určite uvidíte, aj keď nie je zvýraznená. Cestou si dávajte pozor na divoké zvieratá džungle. Na kraji pred základňou (sektor 05,03) je veža s ostreľovačom, tak pozor. V základni sú dve budovy, tá druhá (sektor 03,03) je váš cieľ. Vojdite do nej cez dvere s nápisom Entrance a aj Carrie sa vám pred nimi ozve, aby ste vošli. Vnútri na ochodze vojdite do výťahu (Elevator) a vyvezte sa hore. Tam hacknite počítač, vráťte sa dole na ochodzu a vstúpte do Restricted Area. Tam sa vyvezte hore a vstúpte do dverí s nápisom Elevator. Za nimi si privolajte výťah a zvezte sa dole. Hacknite počítač a navoľte Access to Database, tým získate Dexonove údaje. Tiež v tomto počítači vypnite Security System. Potom vybehnite von a smerujte k predtým zavretej budove.
Tam vás čaká pár nových nepriateľov a TC Steel Guardian (robotická bojová sliepka). Keďže nemáte nič, čím by ste ho zničili, tak si obehnite celú budovu. Ak ste predtým zabili ostreľovača na veži, tak si teraz pomôžte jeho sniperkou. Na druhej strane budovy je totiž druhá veža so sniperom. Pobite vojakov a prebehnite do vchodu neďaleko tej sliepky. Vnútri postupujte lineárne, likvidujúc nepriateľov, až do Sectoru F. Tam vás čaká sám Dexon. Páli po vás spoza krabíc. Neoplatí sa ísť k nemu bližšie. Zostaňte za bedňami aj vy a páľte po ňom. Ak potrebujete, tak sa len zohnite za krabicu a vyliečte sa. Keď mu dostatočne odoberiete zo života, tak do budovy vtrhnú vojaci a on utečie. Zabite vojakov a vezmite si od nich raketomet - GL Dragoon a aj pár rakiet do zásoby. Vybehnite von a zničte tú robotickú sliepku, aby neotravovala. Dexon sa pokúsi utiecť v raketopláne. Zostreľte ho raketometom. Tým ste splnili svoju úlohu a odlietate.


4. Are we in or are we not up to this gig? (Shybkov)

Podľa údajov získaných z Dexonovej databázy, je istý profesor Shybkov, nanotechnológ spoločnosti CoreTech, zajatý neznámou skupinou a je držaný vo vojenskej základni na Herbuse.

Primárna úloha: Zachráňte profesora Shybkova.

Vydajte sa smerom k pristávacej ploche (2). Ste v údolí obkolesenom horami, ale na konci, neďaleko prist. plochy je prechod k ostrovu a aj cesta vedúca na kopec k ploche. Môžete sa tam staviť a pobiť vojakov, ale nič podstatné tam nie je. Choďte po plytčine vedúcej k ostrovu, kde je aj označená budova s profesorom (1). Keď prejdete k ostrovu, zbadáte, že je obohnaný plotom, no oproti vám je v plote diera. Prejdite ňou a vybehnite kúsok smerom k budove. V animačke zistíte, že okolo budovy je energetická bariéra. Carrie vám na mape označí polohu generátora, ktorý musíte odstaviť. Obíďte si stred táboru (ak chcete, v strede je pár vojakov a pár budov, do ktorých sa dá vstúpiť, ale nič podstatné) a vstúpte na konci do budovy generátora. Otvorte dvere oproti vchodu a vojdite. Tu vnútri je silná radiácia, ktorá vás zraňuje, tak všetko robte rýchlo. Bežte k počítaču, hacknite ho, odstavte generátor a vybehnite von.
Potom choďte k označenej budove. Má dva vchody. Vojdite tým, ktorý je k vám bližšie, keď idete od generátora, druhý strážia automatické strieľne. Vnútri sa vyvezte hore do Level 4. Tu nájdite druhý výťah a zvezte sa ním dole na Level 3. Tam v počítači deaktivujte Security System. Vyjdite z budovy a vstúpte do nej druhým vchodom, automatická obrana je teraz odpojená. Keď sa vyveziete hore výťahom, dajte sa doprava a na konci chodby sa ďalším výťahom zvezte. Tam nájdete profesora Shybkova. Teraz sa musíte dostať do bezpečia, takže vyjdite z budovy. Cestou zistíte, že nepriatelia privolali posily a pristávacia plocha, ktorú ste predtým míňali, už ako úniková cesta neprichádza do úvahy. Keď vybehnete von, nasadnite do bugginy. Profesor bude šoférovať, a vy máte na starosti guľomet.
Teraz vás čaká celkom dlhá cesta, cez voľný terén, aj priamo cez základňu nepriateľov. Vy likvidujte všetko, čo by vás mohlo ohroziť. Po obrnených transportéroch ani nemusíte strieľať, tým sa bude profesor vyhýbať, lebo ich nezničíte, ale inak likvidujte všetkých, vrátane útočiaceho transportéru. Za základňou si vás váš modul vyzdvihne.
Po misii sa vám znova ozvú zo SPACONu. Majú pre vás úlohu, od kolonistov a zároveň baníkov z Terbonu. Spojíte sa s Johnom Brownom, ktorý vám povie o Hannibaloch, ktorí útočia na baníkov.


5. Don't worry, I'll bring her back. (Brown's Doughter)

Vašou úlohou je nájsť a zachrániť dcéru Johna Browna. Popri tom by ste mali nájsť Mobilný Zásobovací Modul (Mobile Supplying Module) - je to ohromná batéria na kolesách, ktorú môžete tiež využiť pri úteku z tábora.

Primárna úloha: Nájsť a zachrániť Lisu Brownovú.
Sekundárna úloha: Nájsť MSM a získať ho z tábora banditov.

Tento level je plný nepriateľov a najme Walkerov, robotických sliepok. Tým sa vyhýbajte, lebo nemáte nič, čím by ste ich zneškodnili. Postupujte stále na juh a podľa mapy v bode 3 prebroďte rieku. Tam pokračujte na západ do bodu 2. Tam je starý sklad, ktorý chcete vyhodiť do vzduchu, kvôli odlákaniu pozornosti. Vojdite dovnútra, prejdite cez dvere oproti, do miestnosti pred vami. Naľavo tvorí stena akýsi oblúk a v jeho druhom výklenku sú výbušné sudy. Na tom oblúku je priestor, na ktorý umiestnite výbušninu (na obrázku označené číslom 1). Veľmi zle viditeľný červený bod. Keď umiestnite výbušninu, vybehnite von a pred budovou nasadnite na Speeder. Vzdiaľte sa niekam za skaly a počkajte si na výbuch. K miestu explózie sa začnú zliezať walkeri z celého okolia. Tým ľahšie pre vás. Dostaňte sa do tábora (1) a tam pobite vojakov. Tiež ich môžete zrážať na speederi. Keď je kľud, tak vojdite do budovy, kde je Lisa. Po animačke vybehne von a pôjde k MSM, ktorý je odparkovaný kúsok od budovy. Dobehnite tam aj vy. Nasadnete a vraciate sa k baníkom.


6. Looks like they are rally pissed off. (Hannibals)

Hannibali rozzúrení vašou akciou v ich tábore naplánovali útok na kolóniu na Terbone. Vašou úlohou je pomôcť osadníkom ochrániť provizórnu barikádu, zbudovanú v úžľabine vedúcej do kolónie.

Primárna úloha: Zastaviť útok Hannibalov.

Buďte pripravení pri barikáde, pri ktorej začínate. Dvakrát na ňu spravia hannibali nájazd, tak pomôžte obrancom ich postrieľať. (ak potrebujete, pri barikádach je v krabiciach nejaké vybavenie). Potom sa presuňte k barikáde naľavo. Tam použite delo a ničte aj vojakov, ale hlavne dvoch walkerov. Potom dostanete správu, že sa blíži AB8, obrnený transportér. Dostanete výbušninu a príde po vás jeep. Chlapík riadi a vy páľte. Cestou však bude len pár vojakov. Keď zastane, vystúpte a zbehnite dole do kaňonu pred vami. Pobite vojakov, dobehnite k idúcemu transportéru a na zadnú stranu mu pripevnite výbušninu.
Potom sa treba presunúť k druhej barikáde. Príde po vás transportér, pristane neďaleko zničeného AB8. Nastúpte a vnútri si vymeňte zbraň za raketomet. Cestou dvakrát obletíte malý tábor nepriateľov, tak ich môžete ostreľovať. Keď pristanete, kúsok od vás je barikáda. Pred ňou sú nepriatelia, walkeri a havarovaný transportér. Ak ste nechali raketomet v tom, čo odletel, alebo nemáte rakety, všetko nájdete v tomto havarovanom. Pobite vojakov, zničte troch walkerov a potom príde iný, väčší Heavy walker (Golem IV), taký menší boss. Rakiet máte dosť, tak ho bezpečne zlikvidujte. Keď ho zničíte, vystúpi hannibal, ktorý ho riadil a musíte zabiť ešte jeho. Potom sa vraciate na svoju loď.

Tam zistíte, že ste prišli o zamestnávateľa. Niekto napadol ústredie SPACONu a všetkých povraždil. Ich spolupracovníkom je spoločnosť CoreTech, ktorá prebrala na seba aj ich záväzky a vyplatí vám dohodnutú sumu. Ponúkne vám 350 tisíc za prienik do spoločnosti Zetrox, ktorá pravdepodobne stojí za útokom na Spacon a teraz sa zrejme chystá na CoreTech. Najprv odmietnete, ale keď zistíte, že v tom je zapletený zradca Pointer, tak úlohu prijímate.


7. We appreciate your qualifications. (Shuttle)

Jediná cesta, ako dešifrovať dáta, ktoré môžu poskytnúť dôkaz proti Zetroxu, je ukradnúť Code key z orbitálnej stanice Zetroxu. Aby ste sa tam mohli dostať, musíte ukradnúť raketoplán zo základne Zetroxu na Herbuse.

Primárna úloha: Deaktivovať obranný systém na základni Zetroxu. Ukradnúť zo základne Zetroxský oblek pilota a transportér.

Do tohto levelu odporúčam tiché zbrane a opatrnosť. Nesmiete vyvolať poplach, inak misia končí. Máte zničiť tri Sam Site. Dostaňte sa podľa mapy k prvému bodu. Pobite vojakov a skúste otvoriť dvere, sú zavreté. Carrie vám poradí použiť neďaleké potrubie. Bežte za budovu smerom k zrázu a tam nájdete veľké potrubie. Rozbite mreže a prejdite cez potrubie do budovy. Zabite vojaka, vylezte po rebríku a vyvezte sa výťahom. Na tomto poschodí zabite vojaka a chlapa v obleku, od ktorého si vezmite Key Card. V strede miestnosti s týmito dvoma je stĺp s terminálmi, to je SAM-Site Controller. Zničte ho - stačí ho rozstrieľať. Potom sa vyvezte druhým výťahom hore a kartou si otvorte dvere.
Prejdite do druhej budovy pri druhom Sam Site. Vojdite, zvezte sa dole výťahom a zničte SAM-Site Controller. Tu si môžete pomôcť rozstrelením výbušných nádob pri Controlleri. Keď je zničený, vráťte sa von. Carrie vám oznámi, že zaznamenala aktivitu neďaleko tábora a najlepšie by bolo si obísť väčšiu skupinu vojakov cez les na severe. Nie je ich tak veľa, ale ak sa ich pokúsite zabiť, vyvolajú poplach, preto postupujte až do lesa na severe a cez ten si prejdite až k múru, ktorý chráni tábor. Pred múrom je menšia budova. Vojdite, hacknite počítač a otvorte hlavnú bránu. Dostanete ďalšiu úlohu, navštíviť komunikačné centrum.
V tábore buďte veľmi opatrný, tam nesmiete zabiť nikoho, okrem pár vojakov v budovách. Spoza brány sa dajte naľavo za kontajnery. Za nimi sa plazte popri múre, až k budove na konci. Vojdite do nej, vojaka zabite, ale potichu, hacknite počítač a otvorte bránu. Je to brána za budovou, v ktorej ste. Preplížte sa tam. Prvú budovu Storage si vyčistite od dvoch vojakov a vojdite do tej väčšej za ňou. Dvoch vojakov na prízemí zabite potichu a rýchlo. Oproti vám je na poschodí sklo, za ktorým sú dvaja vojaci. Možno ich môžete zabiť zdola, no aj keď som to spravil veľmi rýchlo, tak vyvolali poplach. Preto som zabil tých dvoch dole, vyviezol sa výťahom hore a tam zabil jedného pred výťahom. Tu je druhý výťah, ktorým treba ísť hore. Môžete sa s ním zviezť aj dole a dostanete sa k tým dvom za sklom. Ja som ich zabil až takto, zblízka. Keď sa teda vyveziete až úplne hore, tam už v pohode postrieľajte pár vojakov a hacknite dva počítače. Jedným otvoríte bránu a druhým deaktivujete komunikačný systém. Teraz môžete strieľať (ak chcete) všetkých vojakov, misia tým neskončí.
Vyjdite z budovy a za predošlou budovu Storage je teraz otvorená brána. Prejdite ňou a vojdite do budovy naľavo. Hacknite počítač a tým uvoľníte dvere. Potom choďte do budovy oproti, pri poslednom Sam Site. Túto SAM Site zrušte ako predošlé dve.
Potom smerujte do poslednej označenej budovy. Cestou budete míňať nejaké dva hangáre. V jednom je walker, ktorého môžete použiť a vyšantiť sa. Potom vojdite do cieľovej budovy. Vyvezte sa výťahom a tu si zo stojanov vezmite uniformu pilota. Keď ste prezlečený, vyjdite na tomto poschodí von, na pristávaciu plochu a nastúpte do transportéra.
Pristávate na stanici Alma 4.


8. It's a shame you are wasting your talent Logan. (Code Key)

Prichádzate na orbitálnu stanicu spoločnosti Zetrox ako jeden zo zamestnancov. Dostaňte sa do hlavného počítača stanice a ukradnite z neho Code Key, ktorý vám umožní získať dáta usvedčujúce Zetrox zo zničenia SPACONu.

Primárna úloha: Získať Zetrox Code Key.

V tomto leveli máte isté maskovanie uniformou pilota, ale je účinné len z diaľky. Nepribližujte sa preto k nikomu na istú vzdialenosť, akú, to zistíte. Keď sú nablízku ľudia, čo vás môžu vidieť, tak kráčajte, lebo behom sa prezradíte aj na veľkú diaľku. Nikoho nezabíjajte a keď je to niekedy nevyhnutné, tak sa snažte, aby nik nenašiel telo, prípadne, zlikvidujte aj tých, čo by mohli prísť. V raketopláne, ktorým ste prileteli, máte krabicu s nejakým vybavením.
Prejdite cez hangár k výťahu, privolajte si ho a zvezte sa dole. Otvorte dvere Sector A, ale nevchádzajte a zacúvajte naspäť. Po chodbe smerujú dvaja vojaci a o chvíľu vyjdú von (Ak ste šikovní, tak ich oboch môžete zabiť v chodbe, ale potichu). Keď sa tak stane a vojdú do miestnosti k vám, prejdite cez chodbu, z ktorej vyšli, do miestnosti na jej konci. Vnútri je jeden civil, ale stojí rovno pred dverami a nechce odísť, preto ho zabite, ale potichu. Vnútri hacknite počítač a otvorte ním dvere do Restricted Area. Potom si počkajte za dverami; jeden z tých dvoch vojakov, čo vyšli, sa vráti. Zabite ho. Potom sa vráťte k výťahu a prejdite druhými dverami - Sector B. Za nimi preskočte zábradlie a po kontajneroch naskladaných na seba pozoskakujte do miestnosti pod vami. Tam vstúpte do dverí Sector C. Prejdite po moste a do dverí oproti, pozor na strážcu, prechádza sa popred dvere. Za nimi vstúpte do dverí Restricted Area. Tam prejdite mostom a dajte sa doľava. Postupujte až k jediným dverám na ochodze (vyhýbajte sa samozrejme všetkým ľuďom, môžete si pomôcť a skryť sa za krabice naľavo od mosta. Tam si počkajte, kým prejde jeden civil a dvaja vojaci, to by vám malo uľahčiť cestu).
Za nimi ste v hale, kde máte jedny dvere napravo. Za nimi môžete zabiť dvoch civilov, hacknúť počítač a otvoriť dvere do skladu (Storage - nejaké vybavenie), ale nie je to nutné. Podstatné je z tejto miestnosti prejsť do menšej za ňou, ktorá má okno do hangáru. Tam hacknite menší počítač a otvorte ním dvere na výťahu. Ten je v hale, z ktorej ste sem vstúpili, tak doň nastúpte a vyvezte sa hore. Tam opatrne dojdite naľavo k počítaču a hacknite ho, čím otvoríte dvere do Restricted Area (Je obtiažne, aby si vás nevšimli, preto môžete v tejto miestnosti zabiť civila a dvoch vojakov tichými zbraňami). Keď ten počítač hacknete, tak spustíte poplach a máte po krytí. Teraz však už môžete nepriateľov pokojne zabíjať. Prejdite cez dvere do Sektoru D (dvere napravo od výťahu) a prejdite do výťahu v Restricted Area.
Keď sa vyveziete výťahom, pokračujte lineárne cez armádu vojakov, až na balkón, kde sa vám ozve Carrie. Tam zahnite do miestnosti naľavo a v nej hacknite počítač. Znížte v ňom gravitáciu na 30 sekúnd a vybehnite na balkón. Z neho skočte na plošinu pod vami, v zníženej gravitácii to nie je problém. Na tej plošine hacknite počítač a vypnite generátory. Na ľavej strane plošiny, je balkón spojený s akousi kovovou konštrukciou alebo trámom. Skočte na ňu a všimnite si napravo od vás potrubie (na obrázku označené 1). Skočte do jeho otvoru, pristanete na mriežke. Tú rozstreľte a ste dnu. Keď vyjdete z potrubia, prejdite po tráme pred vami (preplazte sa ním, aby ste nevzbudili pozornosť vojakov v hangári pod vami) a vojdite do ďalšieho potrubia. Keď v ňom dorazíte na križovatku, pokračujte rovno a pri otvore naľavo sa otočte a rozstreľte mrežu. Tam sa dajte po tráme a zoskočte na strechu napravo. Rozstreľte mriežku na vetraní a zoskočte do miestnosti pod vami.
Tam sa zvezte výťahom dole a pobite všetkých vojakov. Vojdite do jediných otvorených dverí, za ktorými je výťah. Vyvezte sa hore a použite počítač, ktorým otvorte dvere v hale, z ktorej ste prišli. Vidno ich aj cez okno. Prejdite nimi. Za nimi postupujte nahor, až do Sector B. V tej miestnosti sú štyria chlapíci v oblekoch a použiteľný počítač na stene (na obrázku označený číslom 1). Stiahnite z neho dáta a získali ste Code Key. V tej istej miestnosti si všimnite na podlahe, neďaleko počítača mriežku, ktorá je puknutá (na obrázku označená číslom 2). Rozstreľte ju a skočte dole. Tam po kontajneroch pozoskakujte dole, do chodby pod vami. V nej sa dajte doľava a skoro na konci povyskakujte po krabiciach do otvoru v potrubí.
Tam sa dajte doprava, doprava, doľava, doprava, doľava. Tam vás čaká boss - lietajúca ženská. Keď ju porazíte (odoberá zo života ozaj dosť), tak použite počítač a vypnite energetickú bariéru. Už len dobehnite do transportéru.
Poslali ste dáta do CoreTechu. Tí dekódovali Dexonove súbory a odhalili zločiny Zetroxu. No pri prevoze dôkazov boli napadnutí.


9. We don't have much time. (Nicole's Crash)

Misia Nicole Parkerovej bola prerušená, keď jej loď bola napadnutá a musela núdzovo pristáť na jednom z mesiacov Herbusu. Najpravdepodobnejšie je, že za tým stojí Zetrox. Zetrox sa pokúša získať naspäť informácie z databázy za každú cenu, než ich Nicole zanesie na Protektorát. Vašou úlohou je nájsť Nicole Parkerovú a súbory, čo prenáša, skôr, než ich nájdu zo Zetroxu.

Primárna úloha: Nájsť a zachrániť Nicole Parkerovú.
Sekundárna úloha: Získať databázu Zetroxu.

Choďte najprv na juh, na rozhraní sektorov 03,06 a 04,06 nájdete dvoch vojakov pri speederoch. Zabite ich a vezmite si jeden speeder. Normálne máte chvíľu hľadať miesto havárie a po čase vám ho Carrie lokalizuje a určí na mape. Než sa tak stane, ja vám poviem, že je to v sektore 05,02. Teraz teda môžete vyraziť priamo tam, nájsť vrak, pobiť všetkých vojakov a zistiť, že vrak je prázdny.


10. Don't you recognize me, you loser!? (Nicole Parker)

Pri pátraní po Nicole Parkerovie a disku s údajmi o zločinoch Zetroxu sa musíte infiltrovať do bane, ktorá sa stala ich skrýšou.

Primárna úloha: Nájsť a zachrániť Nicole Parkerovú.
Sekundárna úloha: Získať databázu Zetroxu.

Dajte sa doprava a vyčistite si malý tábor. V budove hacknite počítač a otvorte ním bránu. Je to tá, čo ste míňali pred vstupom do tábora. Za ňou je jeep. Prejdite v ňom až po zablokovaný most. Za mostom teda pokračujte pešo. Cestou nájdete ďalší jeep, ktorý si vezmite, a šetrite ho na tri nepriateľské stroje, ktoré treba cestou zničiť. Nakoniec dorazíte pred múry okolo bane. Pri múre je jedna budova, v ktorej počítačom otvorte bránu a vojdite do komplexu. Tam hacknite terminál pri dverách označenej budovy a vojdite. Zvezte sa dole výťahom.
Vo veľkej hale, do ktorej sa dostanete, sa dostaňte na prvé poschodie ochodzí, buď rebríkom, alebo výťahom. Tam si nájdite ďalší výťah, ktorým sa vyvezte na druhé poschodie. Vojdite do Sector A a použite počítač na otvorenie dverí. Potom znovu zbehnite na prízemie haly a vojdite do Sector B, ktorý ste otvorili počítačom. Tam je Nicol. Vráťte sa do haly a v animačke sa stretnete opäť s Dexonom. Zabite ho. Je rýchly, to je jeho najväčšia výhoda (a aj silný, no to je jasné, je to boss). Keď ho zlikvidujete, vezmite mu RedBox (disk s informáciami) a bežte za Nicole.


11. Hope we are still friends, aren't we? (Warehouses)

Aj keď je zánik Zetroxu už len otázkou času, CoreTech sa obáva ich odvetného, zúfalého útoku. Najväčší strach majú z toho, že Zetrox môže použiť nanovírus produkovaný na Herbuse, na vyhladenie kolonistov. Vašou úlohou je zničiť nanovirus v poslednej operačnej základni Zetroxu.

Primárna úloha: Umiestniť implozívne výbušniny na oba sklady nanovírusu.

Na mape máte ako "1" označenú budovu s pristávacou plochou. Dojdite najprv tam. V budove sa vyvezte na druhé poschodie, zabite muža v obleku a vezmite mu KeyCard. Potom sa vydajte smerom, k dvom skladom, ktorá máte na mape. Dojdete k múru, pred ktorým je budova Restricted Area. Kartou, ktorú ste získali, si otvorte dvere a vnútri použite počítač na otvorenie brány. Vstúpte do komplexu.
Vnútri sú naľavo nejaké garáže. V jednej je voľný Walker a Jeep. Napravo za dvoma väčšími je menšia budova, do ktorej vstúpte. Vnútri sa zvezte výťahom. V miestnosti, do ktorej sa dostanete, je automatická obrana, preto prebehnite rýchlo do dverí oproti (Sector D), tam hacknite počítač a vypnite automatickú obranu. Potom sa vráťte do haly a vojdite do Sectoru F. Za dverami hore hacknite počítač a otvorte ním dvere. Zase sa vráťte do haly a prejdite už otvorenými dverami Restricted Area. Za nimi sa vyvezte výťahom.
Ste opäť von, v časti, kde je Warehouse 1. Táto budova má tiež automatickú ochranu. Je tu ešte jedna budova, do ktorej vstúpte. V nej hacknite počítač a otvorte bránu a deaktivujte automatickú obranu. Potom vojdite do Warehuse 1.
Vnútri ste na ochodze vo veľkej hale. Zlezte po rebríku úplne dole a tam vstúpte do výťahu. Vyvezte sa ním dvakrát hore, tam zabite chlapíka v obleku a vezmite mu kartu. Vráťte sa na ochodzu v hale a vojdite do dverí Sector B. Otvoríte si to kartou. Za nimi nájdite kontajner s nápismi Danger, Biohazard. Na tento kontajner umiestnite výbušninu. Potom sa vráťte znova von.
Teraz vstúpte do prvej budovy naľavo od hlavnej brány, ktorou vstúpite do celého komplexu. Vnútri použite počítač a otvorte ním bránu do časti naľavo. Tam je len jedna budova, vojdite do nej. V hale sa zvezte výťahom dole a prejdite veľkým dverami. Pokračujte chodbou až k ďalšiemu výťahu. Vojdite do neho. Dvere sa zavrú a ozve sa váš starý známy Ron Pointer a prezradí, že je to pasca, ktorú na vás pripravila CoreTech a tiež, že nastavil deštrukciu komplexu a máte 15 minút života. Keď sa odmlčí, zachráni vás Nicole Parkerová, ktorá vám potvrdí, zradu v CoreTech.


12. Nobody else will do it. (Laboratory)

Ak má Nicole Parkerová pravdu, tak CoreTech plánuje použiť nanovírus proti kolonistom na Terbone. Rozhodnutí zastaviť to, sa vydávate, vy a Nicole, do laboratórií CoreTechu na IceGuard, kde sa vírus pripravuje.

Primárna úloha: Nepripustiť, aby kontajnery s vírusom opustili laboratóriá na IceGuarde.

Najprv musíte vyradiť SAM Site a Nicole sa vydáva do laboratórií, aby vám otvorila cestu. Vydajte sa teda k cieľu na mape označenom ako "1". Hacknite dvere a vojdite. Vnútri zničte SAM Site Controller (počítač na stene). Potom sa vydajte smerom k laboratóriám. Napadne vás chlapík v Jeepe. Zabite ho a vezmite si auto, s ktorým vleťte do komplexu a vyčistite si to tam. Potom vojdite do budovy. Vyvezte sa na poschodie výťahom a keď z neho vyjdete, tak rozbite okno pred vami. Pod oknom sú krabice, po ktorých pozoskakujte do miestnosti za oknom. V tej miestnosti si privolajte výťah a vyvezte sa hore. Tam vstúpte do Sector E. Za oknom je Pointer a Nicole. Skúšal som otvoriť dvere, ale nepodarí sa to. Nezostáva vám nič iné, než sa bezmocne pozerať, ako ju zabije. Potom sa vám už dvere hacknúť podarí. Po rozlúčení sa s Nicole sa zvezte výťahom v miestnosti s jej telom dole. Pobite pár vojakov a misia je ukončená.


13. I know you Logan. I know your weaknesses. (Nanovirus)

Treba zastaviť Pointera s kontajnermi, ktoré obsahujú nanovírus. Musíte sa vydať do budovy CoreTechu na spracovanie vody na Terbone. Pravdepodobne je to miesto, kam sa Pointer vydal, aby vypustil vírus. Vašou misiou je zastaviť Pointera... a vybaviť si staré účty.

Primárna úloha: Zabrániť Pointerovi uvoľniť nanovírus.

Hneď kúsok od miesta pristátia si vezmite heavy walkera, ktorý čaká pred budovou. S ním pokračujte smerom k cieľu na mape a likvidujte nepriateľov. Keď dorazíte k mostu, tak ho nepriatelia zničia. Tu musíte svoj skvelý stroj opustiť. Dajte sa doprava od mosta a na kraji nad vodou je na kopci prírodná ochodza, ktorou prejdite na druhú stranu rieky. Tam pokračujte až k budove. Pre vchodom všetkých postrieľajte a prezrite si ich telá. Jeden vojak má kartu, s ktorou sa dostanete dovnútra. Vnútri pokračujte lineárne, až sa dostanete do haly Sectoru C. Tam vylezte po rebríku a hore hacknite počítač a otvorte dvere. Zlezte dole a prejdite cez dvere Restricted Area. Tam vás čaká Pointer. Najprv ho len naháňajte, až po druhú krátku animačku. Tam ho už dorazte.

Teraz ste opäť na svojej lodi a rozmýšľate, čo ďalej, keď sa vám ozve pracovníčka Zetroxu, žena, s ktorou ste bojovali na konci, keď ste opúšťali ich vesmírnu stanicu. Ponúkne vám milión za to, že im pomôžete vysídliť kolonistov.
Potom sa ozve zástupkyňa CoreTechu a ponúkne dva milióny, plus mlčanlivosť o vašej minulosti, za vraždu Johna Browna, veliteľa kolonistov.
A na koniec sa ozve aj John Brown, a požiada vás o spoluprácu. Kolonisti narazili na zásoby chrómu a vám ponúkne spolupartnerstvo.


14/a. I hope you know what you're doing.

Rozhodli ste sa pomôcť kolonistom v ich boji za prežitie. Teraz so svojimi novými spojencami musíte čeliť útoku vojakov Zetroxu.

Primárna úloha: Zastaviť útok vojakov Zetroxu.
Sekundárna úloha: Zabrániť úmrtiu čo najviac kolonistov.

Na úvod vám Carrie oznámi, že peacemakeri z protektorátu navštívili CoreTech a ten ide dole vodou (to len aby ste vedeli, že zostal už len Zetrox).
Bežte k barikáde a použite delo. Zničte najprv dva tanky a potom ostreľujte vojakov. Za chvíľu prídu odzadu, do tábora dva jeepy. Vezmite si jeden a likvidujte zvyšných vojakov a pripravte sa zničiť dva malé raketoplány, ktoré budú ostreľovať kolonistov. Potom priletia dva väčšie transportéry a vysadia nejakých vojakov v tábore. Zničte oba transportéry (v pohode to ide s tým jeepom, ak ste oň neprišli) a vojakov, čo vysadili. Medzitým oznámia Johnovi, že obsadili hlavnú budovu, a ak sa do piatich minút nevzdajú, vypustia nanovírus. Vy máte štyri minúty, na zastavenie vírusu. Vojdite do budovy a len koste každého, na koho narazíte. Na poschodí je umiestnený nanovírus, tak ho odpojte. Potom príde vaša známa zo stanice Zetroxu. Porazte ju.
Tým ste zachránili kolonistov a spolu s Carrie si vychutnávate pokoj a rozmýšľate, čo teraz, keď ste bohatý. Či sa usadiť, či pokračovať v dobrodružstvách.


14/b. Logan, you're just a criminal for hire.

Keď sa rozhodnete pre spojenectvo s CoreTech, súhlasíte aj s tým, že sa postaráte o kolonistov na Terbone. Vašou úlohou je zabiť vodcu kolonistov Johna Browna.

Primárna úloha: Zavraždiť Johna Browna.
Sekundárna úloha: Vniesť teror medzi kolonistov.

Z kaňonu vchádzate do údolia, kde je pred vami tábor kolonistov. Toto je čistočistá akcia (niežeby to neboli aj ostatné levely, ale nikoho nechránite, nikam sa neponáhľate, len strieľate). Pobite kolonistov v tábore (na začiatku si vezmite jeep, aby ste ľahšie zničili ich jediný transportér) a vojdite do hlavnej budovy. Tam sa prebojujte na prvé poschodie, kde vás už čaká John Brown. Zabite ho.

Carrie vám už na začiatku povedala, že končí s vašim partnerstvom, tak teraz stojíte sám nad táborom plným mŕtvol a počúvate zástupkyňu CoreTechu, ako vás informuje o tom, že zapracovali a Zetrox je celkovo odstránený.


14/c. How many people did you kill for money?!

Pridaním sa k Zetroxu ste pomohli CoreTechu vytvoriť si názor na vysťahovanie kolonistov. Tentokrát ste podporovaný Špeciálnymi jednotkami Zetroxu, aby ste spoločne zastavili útok vojakov CoreTechu.

Primárna úloha: Zastavte útok CoreTechu.
Sekundárna úloha: Nesmie zomrieť príliš veľa vojakov Zetroxu.

Do tohto levelu odporúčam vziať si raketomet. Ak ho nemáte, tak jeden nájdete za domom, pri ktorom začínate. Najprv pomôžte obrancom zvládnuť prvotný útok - vojaci a walkeri. Potom dostanete správu, že zo severu prichádzajú dva obrnené transportéry, tak ich bežte zničiť. Stále nie je kľud a prilietajú dva transportéry, ktoré zase máte zničiť len vy sami. Odporúčajú vám ísť na strechu, ale môžete to zvládnuť aj zo zeme. Zničte tiež vojakov, ktorí vystúpia (oba vo vzduchu nestihnete zničiť). Potom, na záver, prichádzajú zo severu ešte traja Heavy Walkersi. Už dorazte len ich a zvládli ste útok.

Na začiatku síce Carrie nič nespomínala, no teraz vám oznamuje, že nie je hrdá na to, čo ste vykonali, keďže kolonisti stratili skoro všetko, čo mali, a je zrejme načase, aby sa vaše cesty rozišli.

Súvisiace hry Chrome: SpecForce
Chrome: Gold Edition
Chrome 2



Diskusia Príspevkov: 17 Hodnotenie
1164 hlasov

100
60
20

80
40
0
46
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |