HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 28260 užívateľov

Návody > BloodRayne


Zobrazení:30809
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Ste poloupírka Rayne, potomok ľudskej ženy a zlého upíra. Pracujete pre spoločnosť Brimstone Society, ktorá vysiela svojich agentov na likvidáciu rozširovateľov zla. Takže ste v podstate dobro, aj keď za vami zostávajú potoky krvi. Ako poloupír máte všetky vlastnosti upírov a odstránené ich nedostatky (ak ste videli Bladea, tak to poznáte), akurát vám vadí voda, ktorej sa treba v záujme prežitia vyhýbať. Ako štýlová dáma ste si zvolili za svoje najobľúbenejšie zbrane dve čepele, s ktorými robíte naozaj skvelé kúsky a ktorých repertoár sa zvyšuje pri prechode úrovňami. Neoceniteľnou pomôckou je vám harpúna, ktorou si môžete priťahovať svoje obete priamo na dosah. No ako profesionálke vám nie je cudzie ani používanie strelných zbraní, s ktorými vždy pripravená automaticky mierite na najbližších nepriateľov, no aj tak sú to až druhoradé pomôcky. Vaše odolné telo znesie istý počet zásahov, nevadia mu pády z veľkej výšky a taktiež umožňuje ohromné skoky. Dvojskok umožní rotujúci pohyb tela priamym smerom, čo sa dá využiť nielen ako zbraň, ale aj ako prostriedok pri prekonávaní veľkých vzdialeností skokom, či na usmernenie pádu pri nevydarenom skoku. Ako poloupír sa tiež stravujete krvou. Samozrejme krvou svojich nepriateľov. Nezabudnite, že keď niekoho vysávate postojačky, môžete sa otáčať a telo obete použiť ako štít proti ostatným strieľajúcim. Taktiež máte schopnosť Blood Rage, na dosiahnutie ktorej sa musíte trocha rozohriať sekaním vašich čepelí. Keď sa dostanete do tejto Krvavej Zúrivosti, ste rýchlejší, než vaši nepriatelia a s čepeľami stvárate ešte ohromujúcejšie kúsky než obvykle. Ste proste dokonalý nástroj, ktorý vaši nadriadení po úvodných krokoch využívajú ako čističa v období druhej svetovej vojny.

Tu je už návod na samotnú hru. Je stručný, lebo hra je dosť ľahká, na hľadanie cesty, ako ďalej. Je to preto, že levely sú krátke, kvôli tomu, že ukladanie pozície je len po misiách, taktiež máte kompas, na ktorom vám svietia všetky vaše ciele v misii a krátkymi medzianimáciami vám hra sama napovedá. Hra sama o sebe je už pomerne ťažšia. Ak je aj pri misii popis na pár riadkov, prejdenie vám môže zabrať dlhší čas, kvôli množstvu a náročnosti nepriateľov.
A ešte spomeniem, že máte štyri módy videnia. 1. Normálny. 2. Nočný, v ktorom máte zvýraznených nepriateľov a cieľ. 3. Spomalený mód - stíhate sledovať všetko čo sa deje, vrátane guliek (niečo ako v Max Paynovi). 4. Sniperský mód – približovanie cieľa, no využite má len pri poslednom bossovi.


ACT I

Ste v Louisiane, kde sú vašimi nepriateľmi len zmutovaní ľudia a také potvory podobné pavúkom. Mutanti sú v pohode, sekajte čepeľami, používajte harpúnu (tú získate na konci levelu City of the Dead), alebo im vysávajte krv, čo je síce zdĺhavé, ale stopercentne bezpečné a doplní to život. Na pavúkov okrem čepelí je vhodná harpúna. Párkrát ich pritiahnite a skopnite.

Sanctuary
Na príkaz Brimstone Society prichádzate do dedinky Mortton v Louisiane s vašou upírskou mentorkou zistiť príčiny neznámej choroby, ktorá spôsobuje u ľudí mutácie. Máte nájsť a zničiť zdroj a čo najviac nakazených. V prvom leveli len vstúpte do kostola, tam vám partnerka oznámi, že preštuduje dokumenty, ktoré tam našla. Vy zatiaľ zlikvidujte nepriateľov okolo kostola. Potom dobehnite k veľkej stene oproti kostolu a po animačke opustite level. Vyskočte na elektrické vedenie a pokračujte po ňom.

City of the Dead
Len popreskakujete cez hroby až do budovy uprostred vody. Tam zabite pár pavúkov a dôjdite až na koniec cintorína, kde zničte hniezdo pavúkov. Po animačke, v ktorej nájdete preživšieho civila, zistíte, že pavúky sa volajú Maraisreq a že to oni spôsobujú u ľudí nákazu, vbehnite do dverí vedľa hniezda.

Ghetto
Nájdete tu štyri zatopené budovy. V prvej je dobrá zbraň a dynamit. V druhej vybehnite do vyššieho poschodia a pošlite ženu do bezpečia krypty. Do tretej budovy sa dostanete tým špeciálnym skokom (2x skok), z pravej strany rozbijete puknutú stenu. Vnútri zničte hniezdo. Do štvrtej sa dostanete odzadu. Musíte prebehnúť cez vodu a cez zadný vchod. Vnútri rozbite stenu a zachráňte ďalšieho preživšieho. Potom vyskočte na elektrické vedenie pred prvým domom a vydajte sa po ňom v ústrety diaľav.

Town Hall
Do budovy, na ktorú pribehnete, vstúpte dvojkrídlovými dverami. Vnútri je hniezdo, ale hala je vo vode, tak doporučujem dynamit a Blood Rage. Keď ho zničíte, dobehnite k budove oproti. Tá je celá zabednená. Z druhej strany vyskočte na rímsu a rozrazte okno, zatarasené len doskami. Vnútri zbehnite na prízemie, rozrazte puknutú stenu a pošlite šerifa do krypty na cintoríne. Za touto budovou je na poloostrovčeku elektrické vedenie, po ktorom odíďte.

The Beauregard House
Vyskočte na strechu domu a ako Santa Claus sa spustite komínom. V kúpeľni na prízemí rozbite stenu. Je tam výťah, ale na spustenie je potrebná batéria. Vybehnite na poschodie a v chodbe s dvoma dverami vojdite do tých otvorených a prebúrajte stenu, za ktorou sú ďalší civilisti. Potom vybehnite von a cez spodné dvere vojdite do garáže druhej časti budovy. Tam nájdete batériu. Vráťte sa k výťahu. Dole je hniezdo. Rovno doporučujem dynamit. Urobí dieru, ktorou vytečie voda. Potom hniezdo zničte. Za domom je mólo, z ktorého vedie ďalšie elektrické vedenie.

Colonial Power
Vbehnite do budovy a úplne hore, cez okno vniknite do riadiacej miestnosti. Tam pákou odpumpujte časť vody. Dole sa objaví hniezdo, no podlaha je ako obvykle vo vode. Klasika: dynamit a Blood Rage.

City of the Dead
V animačke pavúky zožerú vašu priateľku a všetkých zachránených, čo vás dosť naštve. Potom len prebehnite cez dieru, ktorú pri úteku spravili v stene.

Old Town
Musíte sledovať pavúka cez vodu. Nesmiete ho stratiť z dohľadu, lebo skončíte. Len bežte, nemusíte sa zdržiavať s nepriateľmi na strechách. Stačí preskakovať po strechách, či prebehnúť po vedení.

Queen of the Underworld
Sledujte bielu žiaru v nočnom móde videnia. V cieli, na lodi nájdete voodoo rituál a objaví sa prvý boss. Je to obrovská kráľovná tých malých pavúkov. Strieľajte po nej a po istom počte zásahov padne. Kým sa pozviecha, útočte na ňu čepeľami v Blood Rage. Toto opakujte, až kým ju nezabijete.


ACT II

Vydávate sa do nemeckej základne, zlikvidovať dôležitých nemeckých dôstojníkov. Nepriateľmi vám zo začiatku budú Nemci, ktorí nie sú žiadny problém, pokiaľ ich nie je veľmi veľa. Väčší problém sú dôstojníci, ktorí sú školení na boj proti upírom (tí Nemci sú profíci). Vykrývajú vaše čepele, harpúnu a aj pokusy o vysatie. Je na nich ale dobrá finta. Prepnite sa do spomaleného módu, aby ste to stihli. V tomto móde vrhnite po dôstojníkovi harpúnu. On sa vykryje a na chvíľu sa zastaví, vy si ho rýchlo obehnite, aby ste mu stáli za chrbtom a tak na neho môžete v pohode skočiť a vysať mu krv. Túto taktiku môžete použiť aj na vaše ciele.

Infiltration and execution
Po vstupe do haly sa dajte doprava, do haly, ktorá má ešte o jedno poschodie naviac. Na hornom poschodí vyrazte jediné zavreté dvere. Za nimi je váš cieľ. Potom zbehnite o poschodie nižšie a napravo otvorte dvere pákou so žltým svetlom.

Communication Breakdown
Bežte rovno, až uvidíte animačku, v ktorej cieľ odchádza výťahom a jeden vojak vezme batériu. Zvládnite silný nápor nepriateľov a potom sa vydajte o poschodie vyššie. Napravo sa schováva vojak s batériou, naľavo je rádio.
Potom sa vráťte s batériou k výťahu a zvezte sa dole. Tam zabite cieľ. Po jeho smrti sa vráťte hore, kde ste našli batériu a dajte sa doprava. Dvere otvorte pákou.

Thule Chapel
Bežte stále rovno, až dorazíte ku kňazovi, ktorý vám povie o relikvii, ktorú tu ukrývajú (lebka Beliara - nesmrteľného vladára Atlantisu). Chvíľu kecáte a potom sa vás rozhodne zabiť. Má obrnenú kazateľnicu, na ktorej sa vozí stredom svätyne a strieľa po vás. Jediný spôsob ako ho zabiť, je dostať sa za kazateľnicu a strieľať odzadu, kým sa neotočí. Využívajte špeciálne skoky, alebo spomalený mód. Pravidelne vám dobieha nová potrava, ktorá nesie aj nejaké zbrane. Keď ho zlikvidujete, prezrite telo. Vráťte sa, kade ste prišli, ale dávajte pozor na nových nepriateľov.

Communication Breakdown
Po vstupe do levelu zbehnite k rádiu (naľavo) a podajte správu o tom, čo ste zistili. Príjmu od vás správu a prikážu ešte zničiť rádio. Na to treba výbušninu. Keď vyjdete na chodbu, tak hneď oproti, na konci chodby v stene je puklina, ktorú rozrazte (ak ste to nespravili už predtým). V miestnosti za ňou je výbušnina, ktorú umiestnite na vysielačku. Vráťte sa do levelu Infiltration and Execution, cestou, ktorou ste prišli. V tom leveli sú tri ciele na mape, zvoľte si jeden.

The Dock
Vydajte sa rovno oproti, cez dvere pri transportéri. Dostanete sa do doku, kde je na ponorke cieľ. Po jeho likvidácii vyskočte o poschodie vyššie. V bočných miestnostiach je veľa vojakov. Na konci vyrazte dvere. Tu vás čaká druhý cieľ. Po likvidácii skočte na prízemie. Sú tu dvoje dvere, ale obe vedú na rovnaké miesto. Buď povyskakujte hore v miestnosti plnej pary, alebo nájdite schody a vybehnite normálne. Tu na poschodí nájdite miestnosť Waschraum. Tu na záchode je tretí dôstojník. Vráťte sa tade, kade ste prišli do levelu Infiltration and Execution a podľa znaku na kompase sa vydajte k poslednému cieľu.

The Barracks
Hneď na konci chodby, v ktorej začínate je zavretá brána, ku ktorej potrebujete kľúč. Pokračujte chodbou a vstúpte do posledných dverí a vnútri do Speisesaal. Tam už za kuchyňou je cieľ. Od neho získate prístup do dverí zo začiatku. Tiež začujete hlásenie, že sa niečo deje v laboratóriách, tak sa tam vydáte. Otvorte tie zavreté dvere a zbehnite dole schodmi. V hale oproti môžete pákou pri zavretých vrátach zlikvidovať zopár vojakov. V druhej hale vám váš cieľ utečie na aute. Otvorte bránu a sledujte ho.

Lurking Underground
Dobehnite do haly, v ktorej niečo zlikvidovalo Nemcov a preskočte cez okno. Vybehnite po schodoch a zase cez okno. V tejto hale sú všetky dvere poškodené, tak preskočte cez horné okná napravo. Tu vbehnite do malej miestnosti, kde ožijú zmutované mŕtvoly vojakov. (Sú to pekní hajzli, ktorí bojujú aj bez končatín. Pokiaľ im nerozbijete hlavu, zostane z nich hlava, ktorá po vás skáče a švihá chvostom. Hlava zostane aj z vysatého mutanta. Na hlavy je dobrá harpúna. Zo začiatku sa to zdá, ako tuhá zmena oproti slabým fašistom, ale na to si za chvíľu zvyknete). Pobite ich a aktivujte páku. Prebehnite novootvoreným prechodom a tam skočte do výťahu.

Death´s Quarters
Bežte jedinou možnou cestou až do poslednej ubytovne. Pred záchodmi sú dvere, za ktorými je váš cieľ, ktorý tiež zmutuje. Keď ho zlikvidujete, pokračujte z tejto miestnosti ďalej, až dorazíte k zatopenej časti, kde vám animácia ukáže dvere zavalené troskami. Prebroďte sa tam a rozbite trosky. Prepadnete sa o podlažie nižšie. Ako pristanete, stena na boku je puknutá, tak ju prerazte a rýchlo prebehnite cez vodu ku schodom. Tu Rayne zahodí zbrane, ktoré sa jej zdajú na týchto protivníkov nanič. Už len dobehnite k výťahu.

Hell Hall
Len si to obehnite jedinou možnou cestou ku páke, ktorou otvoríte dvere vedľa vstupu do levelu a zbehnite k nim. Tu je animačka, v ktorej sa za vami pustí horda nepriateľov, Rayne povie „Time to run“, tak bežte, kým vám beh nepreruší ďalšia animácia, po ktorej treba zničiť guľometné hniezdo. Prejdite ďalej a pákou vypnite rotujúce valce. Prebehnite na koniec, kde zničte vojaka (najlepšie dvojkopom). Vpadnú z neho granáty. Bežte po ne dole na valce. Znovu ich zapnite, aby zničili prichádzajúcich nepriateľov. Do chodby s guľometom hoďte jeden granát a po spúšti, ktorú spôsobí, už len prebehnite do výťahu.

The Laboratory
Rýchle prerazte sklo, skočte do miestnosti a pákou vypnite plyn, ktorý na vás hneď po príchode spustia. Vo vedľajšej hale na poschodí pákou otvorte prechod ďalej. Keď dorazíte do chodby, kde vojaci bojovali s mutantami, v miestnosti naľavo je prebúrateľná stena. Za ňou vedľa zavretých dverí je znovu taká stena. Za ňu sa cez okná presuňte do miestnosti za chodbou a znova rozbite stenu. Tu pokračujte až k animačke. Čaká vás ďalší cieľ, veliteľ špeciálneho komanda. Neplatia na neho klasické finty, tak buď sekajte v Blood Rage, alebo len strieľajte. Najprv sa ale postarajte o ostatných dotieravcov. Potom mu zoberte kľúč a na druhom poschodí si pákou otvorte dvere na treťom. Tu vás čaká ďalší cieľ. Z rozhovoru s ním a s cieľom v ďalšom leveli zistíte, že ide o náhodné výtvory, ktoré vznikli pri pokusoch s Beliarovou lebkou.

Hell Hall
Tu sa hneď stretnete s doktorkou - mäsiarkou, ktorá je tiež vaším cieľom. Chvíľu si pokecáte a potom príde boj. Boj je zápas telo na telo a doktorka je zdatný protivník, tak využite Blood Rage. Pri doktorke pozor, občas odbehne k riadiacim panelom a otvorí podlahu. Po jej porážke skočte dole, do diery, v ktorej ste v animácii upražili tie potvory. Tu jedinou cestou až k otvoru, ktorý prebúrajú útočiace hlavy.

The Mill Mile
Konečne von, ale pri vode a len na pár sekúnd, škoda. Napravo povyskakujte na rímsu a z nej cez sklenené okná dovnútra. Vnútri aktivujte páku a prejdite popod dvíhajúce sa časti stroja. Tu pokračujte cez výrobné haly stále rovno, až dorazíte k výťahu, do ktorého zase treba batériu. Napravo, na konci chodby je malý vysokozdvižný vozík. Tam nájdete batériu. Zvezte sa výťahom a pokračujte až k dvom monštrám. Neprišiel som na nejaký ľahší spôsob ich likvidácie, než bežne zbraňami. Blood Rage a spomalený mód, alebo stále strieľať. Občas dobehnú vojaci, ktorí budú s monštrami bojovať a aspoň vám donesú zbrane. Po ich likvidácii sa dajte na miesto, kde sa zjavili. Je tam tretia potvora, ktorá vyrazila dvere. S tou už nemusíte bojovať, stačí prebehnúť do haly, hore aktivovať páku a naskočiť na výťah.

Deep
Bežte za generálom. Na konci prebúrajte stenu. Za ňou rozbite krabice a dvere za nimi. Potom bežte na koniec chodby, vyrazte dvere a zabite dôstojníka, váš cieľ. Má detonátor. Cestou ste míňali dvere na pravej strane. Vráťte sa tam, za nimi sa dostanete až do miestnosti s mrežami. Vstúpte dnu a aktivujte páku, ktorá otvorí ďalšie mreže. Za nimi sa dostanete do skladu s výbušninami. Zoberte výbušninu a vráťte sa do miestnosti, kde ste začínali. Dobehnite k závalu, ktorý predtým v animačke spôsobili Nemci a odpáľte ho. Za zátarasom pokračujte ďalej, cez brány, až do baní.

Deeper
Postupujte tunelom. Na pravej strane je chodba zatarasená bedňami. Za ňou je vodná nádrž, kde môžete aktivovať pumpu. Pokračujte hlavnou chodbou, až dorazíte na miesto, kde sú tri cesty. Prostredný, aj ľavý tunel vedú na to isté miesto. Dajte sa tade. Po pravej strane je ďalší prechod zatarasený sudmi. Rozbite ich a prejdite. Čaká vás tam ďalší cieľ. Získate od neho detonátor a vo vedľajšej miestnosti aktivujte ďalšiu pumpu. Pokračujte ďalej hlavnou chodbou, až do jaskyne, kde po vás pália z bazuky. Tu vstúpte do miestnosti cez okná. Prebehnite do ďalšej jaskyne a skočte do prvého domčeka, cez dieru v streche. V ňom prejdite cez dvere, za ktorými vás znovu čaká komando. Zabiť a vziať kľúč. V miestnosti, v ktorej ste práve dobojovali, otvorte pákou dvere a vezmite si výbušninu. Vráťte sa na križovatku troch chodieb a dajte sa do tej vpravo. Na jej konci položte výbušninu a ustúpte. Potom už len prebehnite na koniec nového tunelu.

The Temple
V chráme a aj v zopár nasledujúcich leveloch sú dvere, ktoré sa otvárajú seknutím do otváradla. To je taká vec, ako huba, alebo oko vyrastajúce zo steny, zväčša v blízkosti dverí.
Tu len popreskakujte z prvej časti chrámu veľkým otvorom v stene oproti do druhej časti. Tam vylezte úplne hore na hlavný stĺp, v ktorom je otvor s ostňami. Tie odstránite buchnutím do otváradla nad vchodom a vstúpte.

Temple Internal
Ste v miestnosti, ktorá je naozaj divná a pripomína sídlo votrelcov (aliens). Jediné, čo musíte spraviť, je dostať sa úplne hore a na konci skočiť do diery a ďalej. Skákanie hore vám sťažuje množstvo nepriateľov.

Temple Guardians
Ste na vrchnej časti nejakej jamy. Zabite pár dotieravcov, obíďte si ochodzu a všimnite si na vyvýšenej plošine otváradlo na dvere. Snažte sa tam vyskočiť teraz, aby ste sa nemuseli vracať. Mal by pomôcť dvojskok. Ním otvoríte úplne dole vstup do tohto stredného stĺpu. Potom len skočte dole a vstúpte. Je tam potvora, ale nemusíte ju zabíjať, stačí vyskákať po plošinách až úplne hore. Tu vás čakajú traja starí známi démoni. Musíte ich zničiť. Stratégiu nepoznám, mne to šlo dlho a ťažko. Po ich zabití povyskakujte o dve ochodze vyššie. Na prvú normálne, na druhú po tých tyčiach, ktoré sa zbiehajú v strede pod zeleným plynom (je jedovatý). Skočte na túto zvláštnu štruktúru v strede, najlepšie dvojskokom. Tu už len povyskakujte až na jej vrchol a tam vás čaká cesta.

Daemite Chamber
Táto miestnosť je úplne ako od alienov. Na mnohých miestach vyviera ten zelený jedovatý plyn, tak pozor. V strede miestnosti, teda uprostred vo vzduchu, je jadro chrámu, ku ktorému vedie niekoľko tyčí (?). Musíte sa tam dostať, je jedno ako. Najjednoduchšie je hneď po vstupe sa dať doľava a stále sa držať ľavej steny. Nezošmyknete sa ani na šikmých častiach, tak pohoda, akurát pôjdete trocha cez plyn, ale odoberie zo života len málo. Na konci cesty je tyč, ktorá vedie priamo, bez prestupovania k jadru. Dobehnite a vstúpte. Tam nájdete Bliarovu lebku, z ktorej vyberiete oko a nasadíte si ho. Tým získavate štvrtý, sniperský mód pohľadu. Po animácii, v ktorej dorazia Nemci s banským strojom sa objavíte na jednej z tých tyčí. Vydajte sa rovno po nej, vedie nad Nemcov a skočte k nim. Stroj aktivujte pákou napravo, ten sa rozbehne a spôsobí explóziu. Hneď po animácii prebehnite tých pár krokov k východu, aby vás nezabil výbuch.

Dante´s Inferno
Všetko to tu ide vyletieť do vzduchu a vám nezostáva nič iné, než utekať. Utekajte stále rovno, nezdržiavajte sa a snažte sa trocha vyhýbať sudom, ktoré explodujú. Na konci je slepá cesta s dierou v strope, pod ktorou je auto a Rayne zahlási „Up, better get up“. Vyskočte na vozidlo a znova vyskočte z diery.

Walls of Jericho
Po likvidácii dvoch vojakov prejdite cez dvere, kde vás privíta ďalší, čo si myslí že svet patrí jemu. Obrovský zmutovaný dôstojník, váš predposledný cieľ z fotografií. Zlikvidovať. Najlepší je na neho Blood Rage, alebo v spomalenom móde sa mu stále točte za chrbtom a sekajte. Je to zdĺhavejšie, ale je pomalý a nestíha sa za vami otáčať. Z dverí na poschodí sa občas objaví nejaké jedlo, ktoré nesie strelné zbrane, ale na tohto bossa je streľba zbytočná. Po jeho smrti prejdite týmito dverami na koniec.


ACT III

V ponorke ste tajne sledovali Wulfa až do Nemecka. Tu vás čakajú nový nepriatelia - vampíry (alebo niečo také). Na tých, čo chodia po zemi, je vhodný spomalený mód a sekať ich od chrbta a z bokov, lebo sú dosť rýchli a odoberajú veľa zo života. Na tých lietajúcich stačí harpúna. Inak sú tu klasickí vojaci a dôstojníci. Pribudnú akurát vojaci s nejakými tryskami na chrbte, čo im umožňuje lietať. Nie je ich ale veľa a ani dobre nemanévrujú. A stále sú to len ľudia, takže harpúna a dobrú chuť.

Emden U-Boat Station
Veľmi efektná animácia.

Red Summit
Váš hlavný nepriateľ sa presunul do zámku Gaustadt a má ešte ďalšie časti Beliara, ktorými ho chce vzkriesiť. To samozrejme nesmiete pripustiť. Od Brimstone Society ste dostali nový zoznam cieľov, takže do toho.
Ste pred bránami zámku. Je to dosť veľká plocha, ale celá pod holým nebom, tak nemáte kam zablúdiť. Musíte zlikvidovať troch dôstojníkov, ktorých chráni hromada vojakov. Prvý je hneď naľavo od vás. Ďalší je napravo, na ploche s tankami, tretí naľavo za rozbitým mostom. Pri tankoch, kde bol druhý dôstojník, je brána, ktorá sa v animácii otvorí, keď zabijete všetkých troch. Prebehnite ňou.

Old Gaustadt
Zbehnite k ľavej strane zámku, tam vampír unesie váš cieľ. Potom zájdite do pravej časti zámku, na prvé poschodie a cez dvere doľava. Tam je druhý cieľ s niekoľkými vojakmi. Napadnú ich vampíry, ale dôstojníka nezabijú. Buď sa zapojte do boja, alebo zničte len vampírov, keď dorazia vojakov. Potom vybehnite vyššie na nejakú terasu. Tu sú dve veže. Vbehnite do ľavej a z okna skočte na susednú terasu, na ktorú inak nevedie žiadna iná cesta. Tu vyskočte na balkón, z ktorého po vás strieľa vojak a na strechu. Tu streľte do zvona, ktorý prerazí podlahu. Skočte za ním dole. Máte tu jedny zavreté dvere. Napravo od nich je stena, ktorú prerazte dvojskokom (musíte skočiť asi štyrikrát). Za stenou si nájdite cieľ, ktorý dorazte. Potom sa musíte dostať do dverí, čo sa otvoria v animačke. Pokračujte z miesta, kde ste, jedinou lineárnou cestou. Na konci skočte do diery o poschodie nižšie a zase jedinou možnou cestou až do známeho prostredia zo začiatku. Potom už len do dverí z animačky.

Unholy Mecha
Dostali ste sa na miesto, kde sa vyrábajú tajné nemecké superstroje a do jedného tohto robota hneď skočíte. Máte k dispozícii guľomet, raketomet a vrhač granátov a do všetkého neobmedzene nábojov. Vyzerá to na pohodovú misiu, ale je naozaj ťažká. Musíte zničiť rovnakého superrobota pred vami, za chodbou ďalších troch a potom ešte príde v robotovi generál – váš cieľ. Z guľometu strieľajte stále, tiež pravidelne vrhajte granáty. Samozrejme páľte aj rakety, ale nimi strieľajte len na istotu a pri streľbe sa radšej zastavte, aby ste neminuli. Len čo vystrelíte, pohybujte sa. Chvíľu trvá, kým sa nabije ďalšia raketa. Snažte sa stále pohybovať a uhýbať sa strelám.
Po likvidácii všetkých robotov príde ešte zopár lietajúcich vojakov, no to je pohoda. Potom len dôjdite k oltáru. V animačke zničíte robota a ste opäť na nohách. Vybehnite po schodoch lešenia a hore vyskakujte stále vyššie. Nad výťahom po schodoch hore a preč.

Teachers and Traitors
Tu čaká prekvapenie. A už som si myslel, že sa nedozviem, čo sa s ňou stalo. Keď sa dostanete na vrch točitého schodiska, tak zlikvidujte všetkých Nemcov. Potom priletí pár lietajúcich vojakov, jeden má bazuku. Keď zlikvidujete aj ich, prebehnite cez otvorenú bránu. Tu vás čaká Mynce, ktorá je tým neznámym cieľom na vašich fotkách. Nič vám nevysvetlí, tak ju bez milosti zabite. Po súboji už len preskočte dierou v stene, ktorej trosky ju v animácii zasypali.

Nightfall
Choďte stále lineárne, až vyjdete von. Vyskočte hneď na dvere, cez ktoré ste vyšli a do okna nad nimi. Tam sa dajte doľava a potom stále jedinou možnou cestou až k páke, ktorá otvorí vchod v podlahe. Pod ňou aktivujte ďalšiu páku a zabite cieľ. Potom sa vráťte zase von z budovy. Skočte za okraj priepaste, na naklonenú, zrútenú časť veže. Vojdite do nej a uvidíte likvidáciu druhého cieľa. Potom povyskakujte zase naspäť na nádvorie (na strechu veže a stade) a vbehnite do dverí, ktoré sa v animačke otvorili.

Courtyard
Vyskočte z okna a prejdite nádvorie priamo. Preskočte priepasť a vyskočte k dverám na balkóne. Vyrazte ich a vnútri pokračujte lineárne až k cieľu. Po jeho likvidácii sa vráťte na nádvorie. V animácii uvidíte, ako bomba urobí do steny dieru. Dobehnite k nej a skočte dnu. Tu vybehnite úplne hore a vyjdite na okraj veže. Tam uvidíte v temnote pod sebou veterný mlyn. Skočte tým smerom.

The Windmill
Tu sa stretnete s Hedroxom, ktorého ste už predtým videli, ako získal informácie z jedného z vašich cieľov. Tiež ide po Beliarovom srdci a rád by sa teraz na niečo spýtal vás. Nebojujte s ním, len by ste zvýšili jeho počet. Je nezničiteľný. Na podlahe si všimnite šikmé drevené piliere, ktoré spájajú podlahu so stenou. Všetky ich rozbite a podlaha sa prepadne. O poschodie nižšie spravte s piliermi to isté. Až sa prepadnete úplne dole, nepriatelia zahynú a Hedrox utečie. Nasledujte ho.

The Bridge
Pred vami je mínové pole. Neriskujte a rovno ho popreskakujte. Na tank, budovu, na vežu, kde zničte pár vojakov. Potom na stĺp oproti a cez ďalšie vozidlo k trom bazukárom. Zničte ich a vybehnite po schodoch. Tu vás čaká ešte jeden superrobot. Ak nechcete nemusíte s ním bojovať, len ho preskočte a utekajte na most. Ak chcete, postačia vám na to bazuky od mŕtvych vojakov. Tak, či tak, rozbehnite sa po moste. V animačke ho Wulf zapáli, tak sa nezdržujte a bežte na druhú stranu, kde zabite dôstojníka – cieľ. Nesťažujú to len obyčajní vojaci, ale aj tí lietajúci. Potom len prebehnite dverami v skale.

Doppleganger
Prebehnite chodbou do haly, kde vás čakajú dvojčatá Sigmund a Simon Kriegerovci. Po rozhovore nastáva boj. Sú rýchli, ale stačí sa dať do spomaleného módu, pritlačiť jedného z nich k stene a sekať a sekať. Stačí zabiť len jedného z nich a padnú obaja – uvidíte v animácii. Po ich smrti vám niekto z prebúraného stropu zhodí rebrík. Vyskočte naň. Ďalšie prekvapenie s Mynce. Nebudem prezrádzať, že je dvojitý agent, ktorý vám pomáhal, zabil dva vaše ciele a následne je zlikvidovaný samotným Wolfom. To bude prekvapko. Keď získate kontrolu, niekoľkými skokmi prerazte bránu, za ktorou ušiel Wolf.

Of Wulfs and Demons
Na začiatok, ako lahôdka chodba plná obyčajných vojakov. Za ňou vás čaká Jurgen Wulf a Hedrox, ktorého smrťou znovu ožil Beliar. S Wulfom sa na začiatok nezdržujte, Beliar útočí na vás oboch a máte obmedzený čas na jeho likvidáciu. Čas je síce obmedzený ale je ho naozaj dosť na to, aby ste to stihli. Beliar je v podstate nezničiteľný, náchylné je len jeho srdce. Tu využite sniperský mód, ktorý ste získali zobratím Beliarovho oka. Triafajte sa do srdca, ak vám dojdú náboje, berte zbrane od mŕtvol naokolo. Šetriť nemusíte, potom vás čaká len Wulf.
Keď je po Beliarovi, príde na rad Blood Rage. Strieľať do Wulfa je dosť zbytočné, prichyťte si ho pri stene a útočte. Keď vám dojde Blood Rage, sekajte do Wulfa čepeľami, aby ste si ho znovu dobili a potom ho dorazte. Nejde to tak rýchlo, pretože Jurgen je veľmi neposedný a stále uteká, ale nie je zas veľmi silný.
Na konci sú zase pekné animačky s prísľubom rozprávača, že Brimstone Society budú naďalej potlačovať zlo.

Súvisiace hry BloodRayne Betrayal: Fresh Bites
BloodRayne: Terminal Cut
BloodRayne 2: Terminal Cut
BloodRayne: Betrayal
BloodRayne 2



Diskusia Príspevkov: 8 Hodnotenie
1060 hlasov

100
60
20

80
40
0
48
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |