HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 30203 užívateľov

Návody > Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords


Zobrazení:421944
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť | 5. časť


C: TELOS

C1. Privítanie

Po pristátí na Telose vás hneď čakajú vojaci. Keďže letíte priamo z Peragusu a ten vybuchol, ste medzi hlavnými podozrivými. Na odpovediach tu veľmi nezáleží, zhabú vám vaše veci, zabavia loď aj T3, a vás odvedú do cely. Medzitým uvidíte, ako sa neznáma žena v bielom vkradne na vašu loď.
Keď čakáte zavretý, objaví sa vrah. Pochváli sa, aký je šikovný, že sa dostal cez všetky stráže až k vám a že vás ide zabiť. Po rozhovore nasleduje súboj. Ste síce bez zbraní, ale ste predsa Jedi, tak ho porazte. Keď padne, dorazí poručík Grenn. Nechá prešetriť, ako sa tam vrah dostal a vás presťahuje do apartmánu, ktorý bude zatiaľ vašim komfortnejším väzením. Kreia a Atton sa spolu budú baviť, vy budete s Kreiou meditovať a tak vám čas bude plynúť rýchlejšie. Kým ste zavretý, ozve sa vám komunikátor. Po predošlom incidente ste totiž strážený, aby k ničomu podobnému nedošlo. Prvý, kto sa s vami chce stretnúť, je Ithorianský zástupca. Ak ho prijmete, tak vstúpi a prednesie vám svoje návrhy. Chcú túto planétu zničenú vojnou znova zaplniť zeleňou. Ďalší, kto sa vám ozve, je zástupkyňa spoločnosti Czerka. Tí tu majú svoje vlastné záujmy, ktoré by mohli priniesť zisk. Pokiaľ chcete, tak si môžete oboch vypočuť a sľúbiť, že sa s nimi pozhovárate, keď vás prepustia. Takže rozhodnutie padne neskôr, ale je jasné, že Ithoriani sú pre Svetlú stranu a Czerka pre Temnú.
Potom opäť príde Grenn. Zatiaľ ste oslobodení, takže môžete odísť. No kým neuzavrú vyšetrovanie, mali by ste zostať na planéte. Máte zájsť za dôstojníkom Telosských bezpečnostných síl, ktorý vám vráti vaše vec. Odíde, prekecnite pár viet so svojimi spoločníkmi a ste opäť voľný.


C2. Citadel Station

1. Residential 082 East
Vyjdite z vašej miestnosti a prejdite na hlavnú chodbu. Napravo sú apartmány "B". V apartmáne B2 je Duros menom Opo Chano. Predáva súčiastky pre droidov. Je pri ňom aj workbench, ak budete neskôr potrebovať. Vráťte sa na hlavnú chodbu a zájdite do apartmánov "A".
V apartmáne A1 je Twi´lekčan Harra (quest High Stakes)
V apartmáne A2 je truhla, z ktorej si môžete zobrať jej obsah. Ak to spravíte, pribehne Telosian, majiteľ apartmánu a obviní vás z krádeže. Môžete sa ospravedlniť a odísť (nič sa nedeje a veci vám zostanú). Môžete ho tiež vyprovokovať a zabiť. Za to získate temné body a zvýši sa vám vplyv u Attona. Kreii sa však takéto veci nepáčia a máte možnosť ovplyvniť svoj vplyv na ňu z rozhovoru s ňou.
And what would you have done? - strata vplyvu.
When I seek your option, I shall ask for it. Be silent. - strata vplyvu.
I do not need your advice... or your judgements. - strata vplyvu.
Keep pressing me on this, and I´ll add your body to the pile. - strata vplyvu.
They inspire fear, and respect. - strata vplyvu.
Ak ste zvolili úplne prvú možnosť, máte možnosť svoj čin oľutovať: Perhaps you are right. - a získate tak vplyv naspäť. Ak sa tomu chcete vyhnúť, tak si neberte so sebou Kreiu na túto krádež.
Apartmán A3 je prázdny, tak ho môžete spokojne vykradnúť.

Vráťte sa na hlavnú chodbu. Tam použite informačný terminál. Takýto terminál je tu v každej oblasti. Z každého si môžete stiahnuť zadarmo mapu oblasti a tiež sa môžete pomocou terminálov presúvať medzi oblasťami, čo vám ušetrí beh (len medzi oblasťami, v ktorých ste už použili terminál).
Potom prejdite cez Shuttle bay elevator do ďalšej oblasti.

2. Entertainment Module 081
Zbehnite dole a pred vami bude obchod, v ktorom predávajú dvaja Durosovia, Denis Dobo a Samhan Dobo. Tiež je pri nich ďalší workbench.
Pokračujte a pred kantínou budete svedkami, ako dvaja žoldnieri obťažujú úbohého Sullustana. Ak ich necháte ho zabiť, nič sa pre vás nedeje, akurát získate temné body. Ak sa ho zastanete, získate svetlé body a musíte poraziť oboch žoldnierov. Po boji vám Sullustan ďakuje. Tu máte štyri možnosti.
Vypýtajte si od neho dvesto kreditov za záchranu - temné body. Potom, ale aj predtým, ho môžete zabiť a získate ďalšie temné body.
Keď vynecháte predošlé možnosti, tak vám poďakuje a ponúkne odmenu. Ak prijmete, získate 100 kreditov. Ak odmietnete, kredity nezískate, ale zato máte naviac ďalšie svetlé body.
Pokračujte ďalej popri kantíne a informačnom termináli až do kancelárie Telosianských Bezpečnostných Síl. Tam oslovte TSF Protocol Droida. Zistíte od neho, že vaša loď Ebon Hawk bola ukradnutá. Môžete sa popýtať, čo máte robiť, no nič podstatného sa nedozviete. Nezabudnite sa spýtať na svoje veci a droid vám otvorí dvere do miestnosti, kde sú uložené (50 xp). Prejdite a poberte si svoje veci zo skriniek.
Za susednými dverami je poručík Grenn a TSF Comm Console. Z nej môžete získať len pár nepodstatných informácií. S Grennom sa pozhovárajte o budúcnosti stanice, ktorá je ohrozená po zničení Peragusu, odkiaľ boli zásobovaní pohonnými látkami. Ponúknite pomoc a máte quest New Fuel Source. Po rozhovore ho oslovte ešte raz a spýtajte sa, či tu nie je ešte nejaká práca. Je tu pár ľudí, ktorých by ste mohli pohľadať. Na všetkých sa popýtajte a získate questy "TSF Bounty, escaped criminals"; "TSF Bounty, Batono has vanished" a updatne sa vám quest "False Batu".

3. Residential 082 West
Susedí s Residential 082 East. Je tam len hlavné sídlo Ithorianov a medicínsky blok.

4. Cantina
Keď vstúpite do kantíny, tak vás osloví Benok, ktorý hrá ťažkého frajera. Zastará sa do toho pri bare stojaca Luxa a Benok odíde. Odpovede tu nemajú nejaký význam.
Postáva tam žena menom Mebla Dule. Je to hráčka Pazaaku. Môžete od nej kúpiť nejaké karty a zahrať si s ňou. Ak ju porazíte trikrát po sebe (bez prerušenia a teda aj bez savovania -musíte hrať o maximum- 40 kreditov.), tak vám daruje svoju šťastnú kartu (ktorá pri hre zdvojnásobuje hodnotu poslednej karty, čo ste dostali). Tým akoby končila s pazaakom. No ak si s ňou budete chcieť zase zahrať, tak sa jej spýtajte, či jej môžete položiť pár otázok. Odmietne s tým, že si len prišla zahrať a tam už máte opäť možnosti hrať s ňou.
Pri pódiu postáva Corrun Falt - môžete sa od neho dozvedieť niečo o Czerke a o jej tunajšej šéfke.
Tiež môžete súťažiť v závodoch klzákov. Platí sa 100 kreditov za každý závod. Môžete rozhodcu presvedčiť, aby vám prvý umožnil ísť zadarmo. Keď porazíte najlepší čas 0.41.27 - tak získate odmenu 500 kreditov.

5. Dock Module 126
Prejsť sa tam dá z Entertainment Modulu 082. Sú tam tri hangáre, jeden Ithorianov, druhý Czerky a tretí miestny.

6. Kreia a Visas
Toto nie je quest a ani sa to nemusí odohrať práve tu, na začiatku Telosu. Záleží len na vašom hraní. Pokiaľ výrazne postúpite v priklonení sa na svetlú/temnú stranu, tak uvidíte animačku, v ktorej neznámy Sith a jeho učeníčka zaznamenajú chvenie v sile a on ju vyšle, aby vás zabila. Potom oslovte Kreiu a tá okomentuje vaše priklonenie sa k temnej/ svetlej stránke. Na konci rozhovoru zhadzuje vašich spoločníkov. Ak s ňou nesúhlasíte, získate svetlé body, no stratíte u nej vplyv. Ak zvolíte možnosť "View my companions as disposable." - získate temné body, no zvýši sa vám vplyv u Kreii.
Tiež môžete od nej získať nejaké info o vašej misii. Spýtajte sa na vašich nepriateľov a ak máte u nej dostatočný vplyv, tak vám prezradí, že vám v ceste stoja traja silní nepriatelia. Jedným z nich je Darth Sion, s ktorým ste sa už stretli na Harbingeri.
Taktiež sa jej môžete spýtať na jej minulosť, či bola Jedijkou, Sithkou, alebo čím. Nechce odpovedať. Pokiaľ máte dostatočne vysokú Intelligence, či Wisdom, máte nové možnosti, po ktorých súhlasí, že vám vyjaví svoju minulosť. Bola Jedijkou, ktorá prepadla temnej strane. Potom bola Sithkou, no zradili ju jej žiaci (uvidíte v animačke) a teraz balansuje na neutralite. (Za tieto info získate 1000 XP).


C3.Questy

1. The Caller
Tento quest získate hneď na začiatku, kým ste ešte zatknutý, keď sa stretnete so zástupcom Ithorianom. Potom sa len stačí pozhovárať s ich vodcom Chodo Habatom v Residential 082 West. Je jedno, či sa k nemu pridáte, či nie, len sa s ním stačí pozhovárať (100 XP).

2. Czerka Calling
Tento quest získate hneď na začiatku, kým ste ešte zatknutý, keď si pohovoríte so zástupkyňou spoločnosti Czerka, Jane Lorso. Potom stačí, keď za ňou zájdete do kancelárie Czerky v Residential 082 East. Je jedno, či sa k Czerke pridáte, či nie, stačí, keď sa s ňou len pozhovárate (100 XP).

3. High Stakes
V časti Residential 082 East zájdite do apartmánov "A". V apartmáne A1 je Twi´lekčan Harra. Zistíte, že hral príliš vášnivo pazaak a prehral svoju priateľku Ramanu. Teraz pracuje pre Czerku, aby ju mohol vykúpiť, no zarába málo a bojí sa, že by o ňu mohol prísť. Ponúknite mu pomoc. Zájdite do kantíny. Na pódiu tancuje Ramana a pri pódiu stojí jej terajší vlastník Doton Het.
Od neho ju môžete kúpiť za 2000 kreditov (alebo ho presvedčiť o zľavu, na 1500 kreditov), alebo si o ňu zahrať pazaak. Stávka je 1000 kreditov, no keď vyhráte, tak je vaša. (za jej získanie 300 XP).
Ešte je tu jedna možnosť, ako ju oslobodiť, pokiaľ nechcete hrať pazaak, ani míňať peniaze. Vráťte sa za Harraom a povedzte mu, že sa vám nepodarilo Dotona presvedčiť, aby Ramanu prepustil. Harra vám prezradí, že Doton sa mieša do kšeftov organizácie Exchange (50 XP). Zájdite naspäť do kantíny. Pri bare stojí medzi dvoma Gammoreanmi Luxa (pokiaľ ste už postúpili v hlavnom príbehu, tak tu nebude). Oslovte ju a bonznite Dotona (50 XP). Luxa pošle svojich bodyguardov s vami, aby ste sa postarali o Dotona, za to, že sa mieša, kam nemá. Objavíte sa aj s Ramanou pri Harraovi. Gamoreani stlčú Dotona a ten vám ju daruje zadarmo.
Potom sa vás Gammoreani spýtajú, čo s ním. Povedzte mu, nech vám zaplatí za svoj život a získate 2000 kreditov a temné body. Potom ho môžete pustiť (nič sa nedeje), alebo ho aj tak nechať zabiť a máte tak ďalšie temné body.
Svetlá strana: Keď sa stanete novým vlastníkom Ramany, odveďte ju k Harraovi. Tam nasleduje slovná výmena medzi Ramanou a Harraom. Nechce sa už k nemu vrátiť, zato že bol taký chrapúň a nechal z nej spraviť otrokyňu. Tak jej povedzte, že je slobodná a môže odísť kam chce. Poďakuje a opustí vás aj Harra. Získate svetlé body.
Okrem tohto ukončenia tu máte stále možnosť nechať si ju ako otrokyňu. To vám prinesie temné body a Ramana sa vráti do kantíny.
Treťou možnosťou je povedať jej, že si môže odísť, kam chce, no musí vám zaplatiť. Dá vám 500 kreditov a odíde. Dostanete temné aj svetlé body.
Poslednou možnosťou je prinútiť ju zostať s Harraom (vyhrážate sa jej, že inak ju predáte Huttovcom). Síce sa jej to nepáči, no zostane s ním a spoločne odídu. Dostanete aj svetlé, aj temné body.
Temná strana: Keď sa stanete v kantíne vlastníkom Ramany, tak si ju nechajte, ako svoju otrokyňu. Povedzte jej, nech pracuje ďalej. Z času na čas sa za ňou zastavte po peniaze, ktoré zarobí.
Pokiaľ ste Ramanu získali poslednou možnosťou, teda, že Dotona stĺkli Gammoreani, tak jej tiež môžete povedať, že si ju nechávate a ona sa vráti tancovať do kantíny, no už ju potom nemôžete osloviť kvôli ďalším peniazom. Nejaká chyba.

Pokiaľ chcete Ramanu získať štvrtou možnosťou, môžete tam využiť chybu hry a nabrať temné body. Najprv ju vyhrajte v pazaaku, čiže je vašou zadarmo. Vezmite si od nej jej prvú splátku 800 kreditov. Potom zájdite za Harraom po informácie o Dotonovi a potom za Luxou a hneď odíďte z Gammoreanmi, ktorí Dotona zmlátia. Keď vám daruje Ramanu (napriek tomu, že už je vaša), tak jej povedzte, že môže odísť, ak vám zaplatí za svoju slobodu a dá vám 500 kreditov. Potom ešte získajte peniaze od Dotona za jeho život - 2000 kreditov. Tak sa nabalíte sumou 3300 kreditov a získate aj hromadu temných bodov.

4. False Batu
Tento quest máte od boja s falošným strážcom, menom Batu Rem. Ten vás napadol, keď ste boli zavretí, po pristátí na Telose. Mali ste o ňom niečo zistiť. Neskôr, keď sa spýtate poručíka Grenna na nejakú prácu, tiež vás požiada, aby ste o ňom niečo zistili. Zájdite do Dock Module 126 k hangáru 3. Oslovte Durosa za pultom. Podplaťte ho sumou 25 kreditov a zistíte, že letel z Nar Shadda. Vráťte sa za Grennom a povedzte mu, čo ste zistili o falošnom Batuovi. Tým ste quest splnili a získate odmenu Armorply Plating Mark 2.

5. TSF Bounty, Escaped Criminals
Ak chcete splniť tento quest, tak ho začnite ešte predtým, než pôjdete na povrch planéty.
Keď sa poručíka Grenna spýtate na nejakú prácu, má pre vás pár osôb, ktoré potrebuje nájsť. Medzi nimi sú aj jeden Rodian a jeden Devaronian, zločinci na úteku. Sľúbte mu, že mu s tým pomôžete. Keď po získaní tohto questu vojdete do kancelárie Czerky, tak oboch kriminálnikov uvidíte, ako jednajú s šéfkou Lorso. Pokúste sa ich zastaviť, ale nepodarí sa.
Teraz môžete zájsť za Grennom, povedať mu, že pracujú pre Czerku a oklamať ho, že ste ich zabili. Tak splníte quest a získate 200 kreditov
Ak ho chcete splniť normálne, tak si počkajte, kým sa dostanete na povrch Telosu. Hneď v prvej lokácii "Telos Restoration Zone" za prvou skupinou žoldnierov narazíte na týchto dvoch. Zabite ich a keď sa neskôr vrátite na stanicu, tak to zájdite nahlásiť Grennovi a získate odmenu 200 kreditov. Pokiaľ quest nemáte, tak tam nájdete len troch žoldnierov. (Keď som pracoval pre Ithorianov, teda svetlá strana, tak som ich tam nikdy nenašiel, len žoldnierov, takže zrejme chyba).

6. TSF Bounty, Bantono has Vanished
Spýtajte sa poručíka Grenna na nejakú prácu, potrebuje nájsť pár osôb. Jednou z nich je aj Bantono, zamestnanec Czerky. Zájdite do Dock Module 126 k hangáru 3. Oslovte Twi´lekského dôstojníka (Czerka Officer). Prvé dve možnosti sú neutrálne, tretia (You can tell me.., or I can hurt you...) vám prinesie temné body. Inak zo všetkých zistíte len to, že pracoval pre Czerku (50 XP) a máte sa pozhovárať s Jane Lorso, šéfkou Czerky. Zájdite teda do kancelárie Czerky v Residential 082 East a pohovorte si s Lorso. Posťažuje sa, že Bantono pre nich pracoval, no mylne zmýšľal, tvrdil, že Czerka je zlá, len preto, že prináša zisky. Ukradol im nejaké materiály a zmizol. Spomenie, že naposledy sa pohyboval medzi Ithorianmi a že by ho tiež rada našla (100 XP).
Zájdite teda k Ithorianom v Residential 082 West a pohovorte si s ich vodcom Chodo Habatom. Zapiera, že Bantona pozná, no presvedčte ho a argumentujte tým, že ho hľadá poručík Grenn. To zapôsobí a Chodo vám povie, že sa skrýva v apartmáne C1 a dá vám od neho kľúč (150 XP). Tiež vás poprosí, aby ste mu sľúbili, že o Bantonovi nikomu nepoviete, pokiaľ si to sám nebude želať. Buď to sľúbte (nič), alebo klamte - temné body.
Zájdite teda do apartmánu C1 a tam nájdete Bantona (200 XP). Môžete z neho vymámiť 500 kreditov a sľúbiť mu, že ho necháte na pokoju.
Svetlá strana: Presvedčte ho, aby šiel s vami za Grennom. Vyjdite na hlavnú chodbu a tam vás čakajú dvaja žoldnieri, ktorí ho chcú zabiť. Zabite ich a automaticky sa presuniete ku Grennovi. Obaja vám poďakujú za pomoc (200 XP). Získate 300 kreditov a svetlé body.
Temná strana: Keď nájdete Bantona, povedzte mu, nech na vás počká a zájdite do kancelárie Czerky. Povedzte Lorso, že ste ho našli (100 XP) a požiada vás, aby ste sa o neho postarali. Ak súhlasíte, tak sa vráťte za Bantonom. Buď ho zabite sami, alebo mu povedzte, nech vás nasleduje za Grennom. Na chodbe vás čakajú dvaja žoldnieri, ktorým ho prenecháte. Tak, či tak, Bantono zomrie (100 XP) a získate temné body. Už len zájdite Larso oznámiť, že je mŕtvy (100 XP) a vezmite si odmenu 200 kreditov.

7. New Fuel Source
Zničením Peragusu ste pripravili Citadel Station o ich hlavnú zásobu pohonných hmôt. Pohovorte si o tom s Grennom. Samozrejme je na vás naštvaný, no môžete mu ponúknuť pomoc. To ho zaujme. Pokiaľ niekde narazíte na nový zdroj, treba mu dať vedieť.
Keď sa neskôr dostanete na planétu Nar Shaddaa, tak zájdite za miestnym bossom podsvetia Huttom menom Vogga (quest Vogga the Hutt, alebo quest Vogga´s Dancers). Pohovorte si s ním o tunajšom hlavnom šéfovi organizácie Exchange. Ten má na svedomí únosy Voggovych lodí. Sľúbte mu pomoc výmenou za jeho zásoby paliva, ktorý ťažia na planéte, ktorá spadá pod vplyv Huttovcov. Súhlasí (50 XP). Keď potom splníte hlavnú úlohu na Nar Shaddaa a zabijete vodcu Exchange menom Goto, tak zájdite opäť za Voggom a ten súhlasí so splnením vašej dohody a začne dodávať palivo na Telos. Tiež vám niečo za vašu námahu - 500 kreditov (2000 XP). Tým je quest splnený.

8. Suspicious Goods
Tento quest môžete splniť, až keď splníte prvý quest pre Ithorianov, alebo pre Czerku. V rámci oboch týchto questov máte získať dorida (pre jednu alebo druhú stranu), ktorý vám dá Modified Hoold Out Blaster. Podotknú, že je to nezákonne upravený blaster a mali by ste o tom informovať Grenna.
Zájdite za poručíkom Grennom a ukážte mu ten blaster. Prezradí vám, že tu majú problém s čiernym trhom. Máte zistiť, kto ten blaster predal. Zájdite do obchodu, v ktorom predávajú dvaja Durosskí bratia. Oslovte Shamhana Doboa a spýtajte sa ho na blaster. Prizná sa, že ho predal on. Ponúkne vám spoluprácu, potreboval by zohnať pár veci.
Svetlá strana: Keď zistíte, že blaster predal Shamhan Dobo, vráťte sa za Grennom a oznámte mu to. Dohodnete sa na pasci, aby ste ho chytili priamo pri čine. Pripraví pre vás falošný tovar, ktorý zaneste Shamhanovi. Ten je spokojný a požiada vás, aby ste ho eskortovali na stretnutie do hangáru. Súhlaste. Tam sa stretne so svojim zásobovačom. Počas jednania vstúpi na scénu Grenn so svojimi mužmi. Shamhan sa začne brániť, tak ho napadnite. Keď mu odoberiete väčšinu života, tak sa vzdá. Odvedú ho a zavrú. Počas rozhovoru s Grennom po akcii máte možnosť povedať, že by bolo lepšie keby Shamhan zomrel a to vám vynesie temné body. Ostatné možnosti sú bez efektu. Dostanete odmenu 500 kreditov (150 XP). Inak týmto ste sa odstavili od špeciálneho tovaru, čo by mal Shamhan na predaj.
Temná strana: Keď budete jednať so Shamhanom, tak prijmite jeho ponuku na spoluprácu (100 XP) a ignorujte pomoc pre Grenna. Tým získavate quest Smugling.

9. Smugling, Smugling on Citadel Station
Len pre temnú stranu.
Potom, čo v rámci prvého questu pre Ithorianov, alebo Czerku získate Modified Hoold Out Blaster (quest Suspicious Goods), zájdite za Samhanom, Durosským predavačom v Entertainment Module a presvedčte ho, aby sa priznal, že ho predal. Ponúkne vám spoluprácu, tak ju prijmite (100 XP).
- Rastlina
Ako prvé potrebuje časť Ithorianskej rastliny. Zájdite do Residental 082 West, do sídla Ithorianov a tam do Vivariumu. V strede je Bachani Plant. Použite ju a ak máte dostatočný Awarness, tak zbadáte, že má ochranné pole. Ak máte aj dostatočné Security, tak ho môžete deaktivovať a vziať si časť rastliny.
Druhá možnosť je osloviť Ithoriana a presvedčiť ho, že vás poručík Grenn poslal po vzorky tej rastliny. Ithorian sám vypne ochranné pole a môžete si rastlinu vziať.
Tretia možnosť je použiť terminál pri Ithorianovi, obetovať pár Computer Spikeov a deaktivovať ochranné pole. Potom si vziať rastlinu.
Poslednou možnosťou je vziať si rastlinu priamo, aj cez bezpečnostné pole. Ithorian sa zastará, tak mu pohrozte, že ho zabijete a získate rastlinu aj temné body.
Keď získate rastlinu (50 XP), zaneste ju Samhanovi (50 XP) a odmení vás 300 kreditmi a temnými bodmi.
- Prototyp štítu
Ďalšiu vec, čo máte priniesť je prototyp Ithorianského štítu. Zájdite do Dock Module 126 a do Ithorianskeho hangáru (presvečte Ithoriana pred dverami, aby vás vpustil). Tam vstúpte do skladu, kde vás čaká ďalší Ithorian. Buď ho presvedčíte, že vás po ten štít poslal ich šéf Chodo a nechá vás ho zobrať, alebo ho zabite. Potom si vezmite štít (50 XP) a zaneste ho Samhanovi (100 XP). Dostanete 900 kreditov a temné body.
- Lekárska výbava
Predposledné, čo od vás chce, je medicínska výbava. Zájdite do Residential 082 West. Oproti Ithorianskemu sídlu je Medical Bay. Len tam vstúpte, použite terminál, ktorým otvorte schránku a vezmite si jej obsah. Cestou späť vás prekvapí TSF officer. Nemáte inú možnosť, než bojovať, tak ho zabite. Zaneste veci Samhanovi (100 XP) a získate 1000 kreditov a temné body.
- Eskort do dokov
Posledné, čo od vás chce, je aby ste ho sprevádzali na schôdzku do dokov. Tam sa stretne so svojim dodávateľom. Počas jednania sa zjaví pár dôstojníkov TSF s úmyslom vás zatknúť. Bráňte sa a všetkých zabite. Potom sa automaticky presuniete do Samhanovho obchodu. Poďakuje vám za pomoc (250 XP) a rozlúči sa s tým, že si dá na čas od čierneho trhu pokoj. Získate 200 kreditov a temné body.

10. Ebon Hawk I&D
Stačí zájsť za TSF Protocol Droidom v Entertainment Module 081. Ten vám oznámi, že vašu loď ukradli a vydá vám vaše veci zhabané pri vašom zatknutí.

11. Arrested!
Tento quest vás sprevádza od začiatku počas putovania po Citadel Station na Telose. Ste totiž podozrivý zo zničenia Peragusu a tak nemáte stanicu opúšťať. Quest splníte automaticky, keď opustíte stanicu. A to tak, že odletíte loďou Ithorianov, alebo Czerky.

12. Ebon Hawk: Stolen
Tento quest splníte, až keď budete v Secret Academy, kde svoju loď nájdete.


C4. Záverečný postup pri ceste na povrch Telosu

1. Práca pre Ithorianov (Svetlá Strana)
Ithoriani sú pokojní, mierumilovní ľudkovia (teda Ithoriani), ktorých cieľom je obnoviť povrch Telosu, ktorý bol zničený počas poslednej civilnej vojny Sithov a Jediov. Prekážky im však do cesty stavia spoločnosť Czerka, ktorá by mala záujem o iné využitie povrchu, ktorý by skôr priniesol zisk. A preto potrebujú vašu pomoc. V Residential Module 082 West vstúpte do ich sídla a pozhovárajte sa s ich vodcom menom Chodo Habat a ponúknite svoju pomoc.

1.1 Replacement Restoration Droid
Priviezli im nového droida, ktorý im má pomôcť v ich práci. Obávajú sa, že sa ho niekto pokúsi ukradnúť, tak vás požiadajú, aby ste ho pomohli doručiť z dokov. Zájdite do Dock Module 126 a Ithorianovi pri dverách hangára č.2 povedzte, že vás posiela Habat po droida. Otvorí vám dvere. Vstúpte, použite terminál na uzavretie vonkajších a otvorenie vnútorných dverí. Potom konečne vstúpte do hangáru a zájdite k skupinke pri lodi. Po ich privítaní vás napadne päť nepriateľov. Pobite ich. Potom oslovte droida. Máte dve možnosti, kam ho vziať (to je posledná možnosť, rozhodnúť sa zmeniť stranu, pre ktorú pracujete). Vezmite ho k Ithorianom (500 XP). Chodo je vám vďačný a dostanete odmenu Infiltrator Gloves (500 XP).

1.2 Ithorian Diplomacy
Kriminálna organizácia Exchange robí Ithorianom problémy. Chodo vás požiada, aby ste sa pokúsili vyjednať s vodcom ich miestnej bunky, ktorým je Lopak Slusk, aby ich nechali na pokoji. V Residential 082 East je Bumani Exchange Corp. Pred vchodom stráži Exchange Thug. Oslovte ho, zatiaľ vás dnu nevpustia, no poradí vám pokúsiť sa dohodnúť s Luxou, Sluskovou zástupkyňou, ktorá je v kantíne (50 XP). Zájdite za ňou, stojí pri bare. Musíte pre ňu splniť quest Luxa and Lopak.
Keď zabezpečíte, že Exchange nechá Ithorianov na pokoji (buď ich vodcu presvedčíte, alebo zabijete) vráťte sa za Chodom. Za odmenu vám dá Lightsaber Energy Cell Fixture, súčiastku na svetelný meč (700 XP). Ak odmenu odmietnete, aj tak ju dostanete, no získate naviac svetlé body.

1.2.1 Luxa and Lopak
Luxa vám sľúbi, že vám dohodne s Lopakom schôdzku, no chce na oplátku, aby ste ho zabili. Keďže zatiaľ nemáte na výber, lebo sa tam nemáte ako inak dostať, tak jej to sľúbte. Choďte do Residential Module 082 East a k vstupu do Bumani Exchange Corp. Pred vstupom stráži Exchange Thug. Povedzte mu, že vás posiela Luxa a otvorí vám dvere. Ak chcete, tak ho môžete vyprovokovať a zabiť - temné body. Ak ho zabijete, tak použite terminál a ohláste sa recepčnej, že vás posiela Luxa. Dvere sa otvoria, vstúpte.
Keď dôjdete k recepčnej menom Vula, tak sa vás opýta na dohodnutú schôdzku. Môžete ju presvedčiť/ oklamať, no tým sa vyhnete akurát boju so štyrmi Gammoreanmi za dverami. XP sa hodia, tak ju neklamte. Vtedy vyvolá poplach, tak zabite Gammoreanov. Ak potom oslovíte Vulu znova, máte možnosť ju zabiť. Ak to spravíte, získate vplyv u Attona, no stratíte u Kreii (tak ju nebrať) a získate tiež temné body.
V miestnosti naľavo je zavretý Ithorian. Zatiaľ s ním len môžete pokecať. Choďte napravo do miestnosti plnej nepriateľov. Tu sú aj Matu, Benok a Nahata, s ktorými ste sa už stretli v kantíne. Všetkých v miestnosti pobite.
Prejdite do susednej miestnosti, kde oslovte šéfa Gammoreanov. Ten je podplatený Luxou, tak vás vpustí k Lopakovi a utečie. Lopak na vás pošle svojich Bodyguard Droidov. Oboch zničte a potom automaticky vstúpite k Lopakovi. Tam počas rozhovoru dorazí aj Luxa s šéfom Gammoreanov a dvoma jeho kumpánmi. Boj je nevyhnutný, tak je na vás, ku komu sa pridáte. Ak sa pridáte k Luxe, tak vás aj tak po zabití Lopaka zradí a budete ju musieť zabiť. Pridajte sa k Lopakovi a zabite Luxu aj Gammoreanov.
Po boji máte dve možnosti. Jednou je zabiť Lopaka. Druhou je prinútiť ho, aby nechal Ithorianov na pokoji. Vašej argumentácii nad mŕtvolami jeho nepriateľov neodolá a sľúbi to (550 XP). Potom v miestnosti ešte použite Security Terminal a osloboďte zajatého Ithoriana. Poberte si výbavu a opustite sídlo Exchange.

1.3 Czerka Mainframe
Tentokrát sú už Ithoriani rozhodnutí zbaviť sa Czerky a to tak, že získajú dôkazy o jej špinavostiach a odovzdajú ich bezpečnosti. No a tie dôkazy máte získať vy. Jediné vodítko, ktoré máte, vedie do kantíny. Zájdite tam a oslovte Corruna Falta. Je to zamestnanec Czerky, ktorý sa vám trochu posťažuje na ich vodkyňu Lorso. Navrhnite mu, že by ste ju mohli verejne znemožniť, keby ste na ňu niečo získali. Corrun vám veľmi nedôveruje. Podplaťte ho (1000 kreditov, alebo ho presvedčte, aby prijal nižšiu sumu), alebo ho proste presvedčte, aby vám dôveroval a získajte z neho informácie. Prezradí vám, že informácie môžete stiahnuť jedine z hlavného serveru a tam sa dostanú jedine oprávnené osoby. No bola by tu možnosť ovládnuť droida B4-D4, no na to potrebujete kontaktovať Opo Chana (100 XP).
Zájdite do Residential Module 082 East, do apartmánu B2. Tam je Opo Chano. Požiadajte ho, aby vám dal svoje poverenie pracovať na droidovi. Povedzte mu kľudne pravdu, prečo to chcete. Páči sa mu nápad vytiahnuť na povrch Czerkine zločiny, no odmieta, pretože má dlh u Exchange a musí ho splatiť a keďže robí pre Czerku, tak by tým uškodil aj sebe. Môžete sa mu vyhrážať smrťou, alebo ho dokonca zabiť - za každú z tých akcií získate temné body. Mierový spôsob je, že mu dáte kredity, aby mohol zaplatiť svoj dlh. Ide o sumu 2500 kreditov. Ak mu ich dáte hneď zo svojich, tak ich už neuvidíte. Povedzte mu, že kredity zoženiete, a zájdite za Chodo Habatom. Povedzte mu, že potrebujete kredity na podplatenie a dá vám ich. Tie už len zaneste Opovi. Keď mu zaplatíte, získate svetlé body. Tak, či tak, získajte jeho poverenie (100 XP).
Potom zájdite do kancelárie Czerky a oslovte droida B4-D4. Ukážte mu oprávnenie a bude vás nasledovať. Odveďte ho k Ithorianom. Tí ho preprogramujú, aby splnil vašu úlohu, a aby sa naučil klamať (300 XP). Potom preberáte riadenie tohto droida. Zájdite naspäť do kancelárie Czerky. V nej oslovte Janu Lorso a oklamte ju, že potrebujete ísť k hlavnému serveru a ona vám otvorí dvere. Vstúpte a vnútri oklamte malého droida (len zadajte druhú možnosť a potom len odklikávajte rozhovor bez možností). Keď sa ho zbavíte, tak použite terminál, skopírujte si údaje a vymažte svoje stopy.
Potom sa už len vráťte naspäť k Ithorianom (500 XP). Chodo je spokojný a ako sľúbil, umožní vám použiť ich loď na prepravu na povrch. Taktiež vám na začiatku sľúbil, že vás vylieči v spojení so Silou. Vaše body sily (Force points) sa zvýšia trvalo o 5 bodov.

1.4 Ithorians Under Attack
Vydajte sa do dokov, no cestou sa vám ozve Moza, Chodov zástupca. Žoldnieri napadli ich sídlo a prosí vás, aby ste im prišli na pomoc. (Je to v podstate nepovinná misia, lebo prístup do lode už máte zabezpečený). Vráťte sa teda naspäť do ich sídla a pobite všetkých žoldnierov vnútri. Potom choďte naľavo do Vivariumu a tam pobite ďalších. Keď padnú, oslovte Mozu a sľúbte mu pomoc (150 XP). Ak požiadate o odmenu, získate temné body.
Ak budete hneď žiadať o odmenu a potom mu poviete, že ich necháte zomrieť, získate temné body. Finta je v tom, že túto kombináciu odpovedí môžete voliť donekonečna a tak získať nekonečno temných bodov.
No normálne súhlaste s pomocou a dostanete od Mozu kartu na otvorenie dvier k Chodovi. Choďte teda na opačnú stranu ich sídla a vstúpte do sály k Chodovi. Tam pobite zvyšných žoldnierov. Potom vám Chodo poďakuje. Môžete si vypýtať odmenu, za čo máte 500 kreditov a temné body. Keďže Ithorianom pomáhate, lebo chcete byť svetlí, tak si odmenu nepýtajte a získate svetlé body (500 XP).

1.5 Odlet na povrch Telosu
Teraz vám už nič nebráni v odchode. Zájdite do Dock Module 126, do hangáru 2. Ithorian vás vpustí dnu. Tam už len nastúpte na loď, ktorá vás vezme na povrch.

2. Práca pre Czerku (Temná Strana)
Na rozdiel od Ithorianov, ktorí chcú obnoviť povrch planéty a zaplniť ho faunou a flórou, Czerka má v pláne skôr ekonomické zámery na využitie planéty. V Residential Module 082 East vstúpte do Czerka Office. Jana Lorso je miestna vedúca Czerky. Počas vášho uväznenia po pristátí na Telose vám ponúkla prácu, takže ju teraz môžete prijať. Zahláste sa a prijmite prvú prácu.

2.1. Replacement Restoration Droid
Ithorianom bol dovezený nový droid, o ktorého má Czerka záujem. Jana vám dá Ithorianské doporučenia a pošle vás po droida. Zájdite do Dock Module 126. Prostredný hangár č.2 patrí Ithorianom. Ithoriana pri vchode oklamte falošným doporučením a otvorí vám dvere. Vstúpte, použite terminál na uzavretie vonkajších a otvorenie vnútorných dverí. Potom konečne vstúpte do hangáru a zájdite ku skupinke pri lodi. Po ich privítaní vás napadne päť nepriateľov. Pobite ich. Potom oslovte droida. Máte dve možnosti, kam ho vziať (to je posledná možnosť, rozhodnúť sa zmeniť stranu, pre ktorú pracujete). Vezmite ho k Czerke.
Tam ho odovzdáte Jane a ich mechanik Opo Chano si droida obzrie a povie, že zanedlho ho pripraví pre prácu pre Czerku. Ak máte Repair skill, tak navrhnite, že ho opravíte sami. Keď sa vám to podarí, získate navyše 50 kreditov. Inak získate 200 kreditov (500 XP) a temné body.

2.2. The Exchange
Czerka má isté problémy s kriminálnou organizáciou Exchange a chcela by ich razantne vyriešiť. Máte sa zbaviť vodcu miestnej bunky, ktorým je Lopak Slusk. Aby ste sa k nemu dostali, potrebujete sa skontaktovať s jeho zástupkyňou menom Luxa. Tú nájdete v kantíne. Zájdite za ňou. Splňte pre ňu questy "Arms Dealing", "Opo Chano" a "Luxa and Lopak". Počas posledného zabijete Lopaka Sluska. Potom sa vráťte k Lorso oznámiť splnenú prácu. Cestou sa vám ešte pripletie do cesty quest "Czerka Under Attack". Po jeho splnení oznámte Lorso svoj úspech (150 XP).

2.2.1 Arms Dealing
Luxa má dohodnutý obchod. Stačí, keď zanesiete na miesto určenia balíček a prinesiete naspäť peniaze. Na schôdzku však máte prísť len vy, takže vašich parťákov zatiaľ nechajte doma. Nestačí dať len Solo Mode (V), normálne ich odpojte z partie. Zájdite do Residential Modulu 082 West a tam do Medicínskeho bloku. Použite Communications Terminal a hlas vám oznámi, že stretnutie je v apartmáne B3.
Prejdite do Residential Module 082 East a do apartmánu B3. Stále musíte byť sami. Kliknite na dvere a po ich otvorení vstúpte. Vnútri sa poobzerajte a opäť kliknite na dvere, ktoré sa za vami zavreli. Vstúpia k vám jeden Rodian a jeden Trandoshian. Chvíľu sa zhovárajte, no nikam to nevedie, pretože idú po vás (ako po osobe Jediho), takže to končí bojom. Zabite ich a získate 500 kreditov (500 XP).
Vráťte sa za Luxou. Buď jej vráťte peniaze (nechá vám len 250 kreditov); alebo ju oklamte, že ich nemáte; alebo jej surovo povedzte, že si ich necháte za námahu - nič nenamieta.

2.2.2 Opo Chano
Druhá úloha pre Luxu je klasický výber dlhu. Mechanik Czerky Opo Chano dlhuje Exchangeu kredity a vy ich máte získať. Zájdite za ním. Je v Residential Module 082 East, v apartmáne B2. Pozhovárajte sa s ním a máte pár možností, ako to ukončiť.
Ponúknite sa, že za neho dlh zaplatíte. On spokojne odíde, aby mal pokoj a vy zaplaťte Luxe jeho dlh 2500 kreditov.
Navrhnite mu, aby utiekol. Nevie ako, tak mu poraďte, že v hangári Czerky nekladú veľa otázok a pašovanie im nie je cudzie. Odíde, vy zájdite za Luxou a oklamte ju, že ste Opa nenašli, že zrejme opustil stanicu.
Napokon ho môžete zabiť. To u Attona zvýši vplyv a u Kreii zníži (tak ju so sebou neberte). Potom to oznámte Luxe. Nie je nadšená, že už od neho peniaze neuvidí, tak jej môžete navrhnúť, aby prevzala jeho obchod, ktorý má väčšiu hodnotu, než bol jeho dlh.
Než to ukončíte, kúpte si od Opa čo budete chcieť, lebo - tak či tak Opo nakoniec odíde (alebo zomrie). Oznámte výsledok Luxe (500 XP).

2.2.3 Luxa and Lopak
Napokon chce Luxa od vás, aby ste zabili jej šéfa Lopaka. Keďže vám ide o to isté, neostýchajte sa a súhlaste. Choďte do Residential Module 082 East a k vstupu do Bumani Exchange Corp. Pred vstupom stráži Exchange Thug. Povedzte mu, že vás posiela Luxa a otvorí vám dvere. Ak chcete, tak ho môžete vyprovokovať a zabiť - temné body. Ak ho zabijete, tak použite terminál a ohláste sa recepčnej, že vás posiela Luxa. Dvere sa otvoria, vstúpte.
Keď dojdete k recepčnej menom Vula, tak sa vás opýta na dohodnutú schôdzku. Môžete ju presvedčiť/ oklamať, no tým sa vyhnete akurát boju so štyrmi Gammoreanmi za dverami. XP sa hodia, tak ju neklamte. Vtedy vyvolá poplach, tak zabite Gammoreanov. Ak potom oslovíte Vulu znova, máte možnosť ju zabiť. Ak to spravíte, získate vplyv u Attona, no stratíte u Kreii (tak ju nebrať) a získate tiež temné body.
V miestnosti naľavo je zavretý Ithorian. Zatiaľ s ním len môžete pokecať. Choďte napravo do miestnosti plnej nepriateľov. Tu sú aj Matu, Benok a Nahata, s ktorými ste sa už stretli v kantíne. Všetkých v miestnosti pobite.
Prejdite do susednej miestnosti, kde oslovte šéfa Gammoreanov. Ten je podplatený Luxou, tak vás vpustí k Lopakovi a utečie. Lopak na vás pošle svojich Bodyguard Droidov. Oboch zničte a potom automaticky vstúpite k Lopakovi. Tam počas rozhovoru dorazí aj Luxa s šéfom Gammoreanov a dvoma jeho kumpánmi. Môžete sa pridať na stranu Luxy alebo Lopaka. V podstate je to jedno, lebo (už to môžem povedať), Luxa vás zradí a budete musieť napokon bojovať aj s ňou. Takže všetkých v miestnosti zabite (1000 XP). Potom v miestnosti ešte použite Security Terminal a osloboďte zajatého Ithoriana. Poberte si výbavu a opustite sídlo Exchange.

2.3 Czerka Under Attack
Keď sa po splnení úlohy The Exchange vrátite do kancelárie Czerky, hneď na vás zaútočia žoldnieri, ktorých ste tam videli postávať už predtým. Pobite ich a od recepčného B4-D4 sa môžete dozvedieť, že žoldnieri požadovali prehodnotenie ich dohody a tak povstali proti Lorso. Teraz máte len priamy postup. Smerujte k Lorso a cestou zabite všetkých žoldnierov, vrátane ich veliteľa, ktorý už stojí pri Lorso. Keď všetci padnú, tak ju oslovte. Poďakuje za záchranu (100 XP) a samozrejme vám poskytne aj patričnú odmenu, 800 kreditov.
Taktiež jej povedzte, že ste pre ňu splnili úlohu The Exchange. Za odmenu vám, tak ako sľúbila, umožní dostať sa na povrch Telosu. Ich loď v dokoch je pripravená vás tam odviezť.

2. 4 Odlet na povrch Telosu
Zájdite teda do Dock Module 126 a oslovte Durosa pri hangári č. 3. Otvorí vám dvere do hangáru a zároveň vám pošle darček od Lorso, Lightsaber Energy Cell Fixture - prvá časť svetelného meča. Potom len vstúpte do hangáru a naloďte sa.


C5. Povrch Telosu

1. Telos Restoration Zone
Je jedno, či ste pracovali pre Ithorianov, či pre Czerku, tak, či tak vás pri prílete zostrelia. Vašu havarovanú loď nájde Zabrak Bao-Dur. Oslovuje vás Generál. Zistíte, že s vami slúžil v Mandalorianskych vojnách. Sľúbi vám pomoc pri hľadaní vašej lode a pridá sa k vám. Má špeciálnu schopnosť ničiť silové polia. Potom sa už vrhnite na skúmanie oblasti.
Za havarovanou loďou je pár mín a medzi nimi je Tajná zásobáreň (Hidden Cache - obsahuje zásoby). Obďaleč sú traja žoldnieri a droid, ktorý vás v animačke spozoroval. Zabite ich. Mimo nich sa tu ponevierajú Cannokovia (mäsožravce, ktorých sem v rámci obnovy povrchu nasadili Ithoriani, no moc sa premnožili).
Pokračujte ďalej a v priesmyku zničte ďalšieho sentry droida. Neďaleko neho budú ďalšie míny a nepriatelia. Nimi sú buď traja žoldnieri, alebo dvaja zločinci - no to len v prípade, že ste získali quest "TSF Bounty, Escaped Criminals" a stretli ste sa s nimi v kancelárii Czerky. Zabite ich (aj žoldnierov, aj zločincov) a pokračujte na pláž.
Tam sú pri vode Cannokovia. Po oboch krajoch pláže je nejaká výbava. V strede lúky, oproti pláži, je päť žoldnierov. Dosť tvrdý oriešok. Môžete ich obísť (útočia, len keď sa dosť priblížite), ale skúsenosti sa hodia, tak sa s nimi skúste potrápiť. Na juhu za trhlinou sú míny a dva Hidden Caches. Kúsok na východ od trhliny, pri mŕtvolách oproti jazeru je ďalšia výbava.
Potom pokračujte do hôr. Tam narazíte na mínové pole. Za ním sú automatické vežičky. Máte len pár možností. Môžete s niekým prebehnúť a zničiť ich. Bezpečnejšie je ale ich spoza mín zničiť strelnými zbraňami. Pokiaľ sa viete potichu pohybovať a máte opasok na zneviditeľnenie, tak ho použite. V stealth móde odstráňte, alebo si zoberte, všetky míny a potom len pokojne zaútočte na veže. Potom prejdite do ďalšej oblasti.

2. Czerka Site
Neďaleko od vstupu vás napadne Twi´lekská šéfka droidov (Droid Master) a jej dvaja bojoví droidi. Poraďte si s nimi a pripravte sa na poriadny boj. Ďalej je malý tábor Czerky, ktorý je plný žoldnierov. Hlavná chyba je v tom, že vaši spoločníci dostanú sebevražené chúťky a len čo dobojujete s jednou skupinou, ihneď sa rozbehnú za ďalšou - preto na nich dávajte pozor. Je ich pomerne dosť, tak taktizujte a využívajte, čo sa dá. Potom choďte na pristávaciu plochu. Nech Bao-Dur použije terminál. Nájde stopu po lodi. Potrebujete ísť k dostupnej lodi v starej vojenskej základni. Takže do nej vbehnite vchodom vedľa pristávacej plošiny.

3. Old Military Base
Nie len na začiatku, ale aj v ďalších miestnostiach si dávajte pozor na jed v podlahe. Vždy keď prebehnete po mrežovanej časti podlahy, tak sa na vás vyvalí jed. nie vždy sa to dá, ale snažte sa väčšinou chodiť okolo, po pevnej, jednoliatej podlahe. Tu už dôjde k využitiu Bao-Durovej schopnosti. Hneď na začiatku máte silové pole, tak nech ho zruší. Stačí, keď ho naň necháte zaútočiť a pole zmizne.
V ďalšej miestnosti sú štyri vežičky. Môžete ich zničiť, alebo odpojiť cez terminál v strede (to je bez XP). Z terminálu si zdarma stiahnite mapu. Pokračujte ďalej cez pár chodieb a cestou si vezmite ID Card.
Dobehnite do miestnosti, kde sú na oboch stranách dve vežičky a droid. Sú v rade za sebou, takže ak máte destroy droid, alebo Lightning Force, tak sa postavte za jedného a zasiahne všetkých troch. Je to tu trochu hustejšie. Za ďalším silovým poľom je odparkovaná loď. Potrebujete jej kódy a otvoriť hangár.
Pokračujte ďalej, otvorte dvojo dverí pred vami a napravo a naľavo zničte silové pole. Za ním môžete vyrabovať skrinky a v bezpečnostnom termináli odpojte plyn z podlahy a môžete potom spokojne stúpať aj po mriežkach.
Pokračujte strednou cestou, až do chodby, kde je zamestnanec Czerky. Požiada vás o pomoc. Ak ho zabijete získate temné body. No stratíte tým vplyv u Baoo-Dura. (Keďže ho nutne potrebujete, tak ho nemôžete odstrániť z partie. No môžete si zapnúť sólo mód a poslať Baoa ďaleko od vás. Tým sa vyhnete straty vplyvu). Ak mu chcete pomôcť, tak ho odveďte na začiatok, k vstupu do základne. Doporučujem dať si sólo mód, lebo sa hrozne moce a pokiaľ naráža do vašich spoločníkov, tak sa občas zasekne a vy sa stále po neho musíte vracať. Keď ho dovediete na začiatok, tak sa poďakuje a odíde. Získate svetlé body.
Pokračujte do miestnosti s pár droidmi, ktorých pobite. Naľavo je otvorená prázdna miestnosť a napravo je uzamknutá, v ktorej vidíte niekoľko droidov. Pri dverách je terminál, ktorým ich môžete zničiť (500 XP).
Ďalej sa dostanete na trojcestie. Napravo je za dverami HK droid (môžete ho opraviť, no po pár krokoch vybuchne), rovno sú zamknuté dvere, takže pokračujte naľavo. Deaktivujte ďalšie silové pole a vstúpte do miestnosti so štyrmi vežami. Zatiaľ neútočia. Za nimi deaktivujte ďalšie pole a použite terminál (Reactor Control). Spustite hlavný reaktor. Naspäť sa vraciate cez miestnosť s vežičkami, ktoré už sú teraz nepriateľské, tak ich zničte.
Vráťte sa do miestnosti, kde ste cez sklo videli droidov v zamknutej miestnosti. Mohli ste ich zničiť terminálom. Teraz je tá miestnosť otvorená. Vstúpte do nej a otvorte si ďalšie dvere. Za nimi vyrabujte sklad. Mimo iných vecí získate datapad s kódmi k odparkovanej lodi.
Vráťte sa k hangáru. V miestnosti pri lodi použite terminál (Bay Control) a otvorte hangárové dvere. Potom vstúpte do hangáru a tam na vás zaútočí obrovský Tank Droid. Keď ho zničíte, prezrite si miestnosť, z ktorej vyšiel a poberte si odtiaľ veci. Potom už len nastúpte do lode a leťte preč.

4. Polar Plateau
Byť zostrelený dvakrát za jeden deň, tomu sa hovorí smola. Zabijácki HK droidi vás opäť vystopovali a zostrelili. Padáte do zmrznutej krajiny. Preberáte sa vy a Atton a Kreia. Bao-Dur leží v bezvedomí za loďou. Po krátkom rozhovore s tromi HK-50 nasleduje súboj. Zabite ich. Nezabudnite ich prezrieť a zobrať si hlavne súčiastku HK Control Cluster (druhá súčiastka pre vášho HK-47). Potom sa len vyberte ku malému kopcu za vašou loďou. Z jeho druhej strany je vchod do podzemnej základne, tak vstúpte.

5. Telos - Secret Academy
Po vstupe vás očakáva niekoľko handmaideniek. Vyzvú vás aby ste zložili zbrane. Svetlé body sú za okamžité zloženie a temné body za odvrávanie. Potom vašich spoločníkov zatvoria. V animačke uvidíte, ako Kreia získa nejaké Attonovo tajomstvo. Potom sa stretnete s Atris, miestnou vodkyňou.
Vyzvedá- a aj vy zisťujete - napríklad, že bola v rade, keď vás odsúdili na exil. Za rozhovor máte svetlé/temné body.
Pre svetlé body a aj nejaké to info buďte neutrálny, nekritizujte, ani ju slovne nenapádajte. Keď sa dostanete k zničeniu Peragusu, povedzte, že to bola nehoda. Potom pokračujte: But the Sith attacked me on Peragus - the battle destroyed the colony. / The Sith came for me on Peragus, to kill me. / I don't know. Perhaps they were. / If so, then I offer you my help. You'll need it. / [Persuade] But I always understood war. And that's who you need. Alebo [Persuade] I am not doing this out of fear - I want to help. / I will see what I can do.
Pre temné body buďte proste útočný, tvrdý a arogantný. Kritizujte rozhodnutie rady, ktoré vás poslalo do exilu a napokon hovorte o tom, že chcete zabiť všetkých Jediov.

Po rozhovore oslovte nejakú sestru a spýtajte sa na vašich priateľov. Povie, kde sú a tiež spomenie, že Atton má Echanijský výcvik. Popri iných témach sa môžete dostať k súboju. Ponúkne vám priateľský zápas, aby vám dokázala, že ich výcvik je dobrý a že sú lepšie než vy. Ak ho prijmete, presúvate sa do Handmaiden Quarters. V strede haly je obdĺžnik, ktorý predstavuje bojovú plochu. Ak z neho počas boja odídete, tak ste prehrali. Po každom zápase si môžete dopriať odpočinok na zregenerovanie. Potom oslovte nejakú sestru a vyzvite ju na súboj. V žiadnom zápase nesmiete používať brnenia. V prvý troch zápasoch bojujete jeden na jedného.
V prvom zápase nesmiete používať nič, ani prostriedky, ani zbrane, ani Sily.
V druhom zápase už môžete používať nestrelné zbrane.
V treťom zápase môžete používať nestrelné zbrane a už aj Jedijské Sily.
V štvrtom zápase môžete používať nestrelné zbrane a Sily. Bojujete s dvoma nepriateľkami.
V piatom zápase nestrelné zbrane a Sily a doplnky. Bojujete s piatimi nepriateľkami naraz.
Keď ich porazíte vo všetkých piatich zápasoch, tak aspoň trochu uznajú vašu prevahu (750 XP).

Všetky miestne dievčatá sú označené ako Handmaiden Sister. Jediná je len Handmaiden. Od iných zistíte, že je posledná z nich, no nechcú o nej veľmi hovoriť. Oslovte ju. Zistíte, že jej matka je iná (keďže ostatné, ako je bežné u Echani, majú rovnakých rodičov a preto sú si podobné). Je dosť zameraná na boj a je zvedavá, tak si s ňou pohovorte. Tieto odpovede majú vplyv na svetlo/temno.
Keď hovorí o vedomostiach, ktoré zostali po Jedioch, vrátane techník boja: Battle is not the truth of the Jedi teaching. I believe it to be the farthest thing from it. - svetlé body.
Combat is not the Jedi way - and it is not my way. - svetlé body.
When the methods to inflict violence on others is limited, it weakens us all. - temné body.
Stále sa rozplýva nad bojom: Combat is not the best way to communicate with others. - svetlé body.
I agree. It shows how far you are willing to go for your goals. - temné body.
Devotion? I prefer obedience. To a cause... and a master. - temné body.
Keď hovorí o Atrisinej nevôli k vám, že vás do vojny vtiahla túžba bojovať: I went to war to protect others, not to fight. - svetlé body.
There was glory in battle - and none among the Jedi. - temné body.
Keď hovorí, že váš vzťah môže posúdiť len z vášho súboja: Well, I have no wish to fight Atris. - svetlé body.
So if I crushed Atris' skull into the floor, that might get to the heart of the matter? - temné body.
Keď položíte drzú otázku: Why does Atris allow me to walk freely? I could kill you all easily. - temné body.
Keď sa pýtate na jej pôvod, rozruší sa, tak sa ospravedlňte: I apologize. I meant no offense. - svetlé body.

Potom zájdite do väzenia a osloboďte svojich priateľov. Hneď po vstupe vás osloví Kreia. Pýta sa, čo ste zistili. Jediné, čo môžete, je získať temné body, keď poviete, že by ste mali Atris zabiť: She means me harm. I may have to kill her.
Potom vás osloví Bao-Dur. Ospravedlňuje sa za svoje zranenie a tým pádom neschopnosť.
There is nothing to apologize for. Are you sure you're okay? - získanie vplyvu a svetlé body.
I have no use for a soldier who falls at the first sign of combat. Be on your guard in the future. - strata vplyvu a temné body.
We could have used you earlier when we were ambushed. Do not fail me again. - strata vplyvu a temné body.
Potom si môžete ešte dvakrát pohoršiť. Keď sa spýta, kde ste: This'll be your new home if your wounds slow me down. Understand? - strata vplyvu a temné body.
Keď vám ponúkne, že bude cestovať s vami: Just go to the ship - I will deal with your failure later. - strata vplyvu a temné body.

Potom si ešte môžete polepšiť s Attonom. Ak ste sa rozprávali s nejakou handmaiden sister, tak viete, že má Echani tréning. Oslovte ho a ukončite rozhovor. Oslovte ho znova a voľte:
I would have thought your Echani training would allow you to recover faster. / When we met those Handmaidens at the entrance, you dropped into an Echani combat stance. Where did you learn that? / I was just asking - no harm meant. I just thought it could be an asset.
To vám u neho zvýši vplyv a získate aj svetlé body.

Pokračujte v prehliadke a narazíte na vášho T3. Po jeho úvodných pípnutiach si zvoľte na privítanie jednu z možností:
It wasn't your fault they took the ship, T3. - zvýši sa vám vplyv a získate svetlé body.
Look, I'm just glad I found you. - zvýši vám vplyv a získate svetlé body.
Then fight next time someone tries to take the ship. - temné body.
Don't waste my time with excuses. - temné body a strata vplyvu.

Doprezerajte základňu, povyberajte všetko vybavenie z kontajnerov a zájdite do hangára. Nastúpte na svoju loď Ebon Hawk a opustite planétu.

6. Ebon Hawk (odchod z Telosu)
Na lodi pri porade sa ozve T3. Stiahol Atrisine záznamy. Prehrá vám záznam z Dantooine, keď rada rozhodla o vašom vyhostení. Tam vidíte aj záverečný rozhovor členov po vašom odchode, ktorý to celé ukáže v novom svetle. Taktiež získal zoznam všetkých Jedi Majstrov z Rady. Každý je na inej planéte a vy ich chcete nájsť.
Potom máte rozhovor s Bao-Durom, ktorý vám navrhne, aby ste si zhotovili nový svetelný meč. Sľúbi vám pri tom pomoc a povie, aké súčiastky potrebujete.
Ešte sa Bao pustí do rozhovoru s T3-M4. Chcel by ho trochu zreparovať, no T3 mu nedôveruje. Povoľte mu opraviť ho a T3 získa trvalo +2 Constitution.
Ak hráte za mužskú postavu, tak sa k vám pridá Handmaiden. Nasleduje s ňou krátky rozhovor, v ktorom si u nej môžete zvýšiť vplyv. (I will take whatever help I can get).

Zájdite si pohovoriť s Kreiou.
Ak sa k vám pridala Handmaiden, tak frfle na vzrastajúci počet ľudí na palube. Aj keď naznačuje, že máte schopnosti vodcu a že ich môžete dobre ovládať.
Svetlé body získate, keď budete svojich spoločníkov obhajovať.
- They're my friends, not my followers.
- They are your friends, too - maybe you could learn to see them that way, rather than as followers.
- They are my friends, not tools.
Temné body získate, keď budete súhlasiť s jej postrehmi.
- I deserve such obedience - from them and you.
- You have a point. I will reflect upon this.
Spýtajte sa jej na Atris. Ak máte u nej dostatočný vplyv, tak vám prezradí, že mali niečo spoločné a získate aj informáciu o naviazaní Kreii na Revana (500 XP).
Potom sa jej spýtajte na sily a na svetelný meč (I want to build a lightsaber). Spýta sa, načo ho potrebujete. Pre svetlé body máte tieto odpovede:
- To defend you and my allies.
- Because I feel naked without it.
- The lightsaber is a symbol of the Jedi. It inspires others, gives them hope.
Pre temné body tieto:
- It represents power - and it can help me slaughter enemies quicker, faster.
- A lightsaber is the most powerful weapon a Sith can wield - that is reason enough.

Ešte sa choďte pozhovárať s T3-M4.
Tak ako predtým, opäť máte možnosti vylepšiť ho pomocou vašich schopností Computer a Repair. Už ste od minula postúpili o pár levelov, tak by sa to malo zdariť.
Ak máte dostatočný Computer Use, tak ho môžete vylepšiť a získa +1 Intelligence (500 XP).
Ak máte dostatočný Repair, tak ho môžete vylepšiť a T3 získa +1 Dexterity (500 XP).
Spýtajte sa ho, ako sa darí lodi (How´s the Ebon Hawk?). Reakcie na jeho odpoveď:
Svetlé body a získanie vplyvu:
- Good job - glad to hear it.
- T3, I really appreciate your help.
Temné body a strata vplyvu:
- Keep up the routine maintenance. If something goes wrong, I'll hold you responsible.
- Just be sure it stays that way, or we'll be using you for spare parts.
Ak máte dostatočnú inteligenciu, tak sa ho spýtajte, ako sa sem dostal (How did you get here, T3?). Na jeho pípanie zareagujte odpoveďou: [Computer] You're deliberately avoiding answering - why? Potom máte dvakrát možnosť ovplyvňovania, keď sa pokúsite obnoviť jeho pamäť.
Svetlé body a získanie vplyvu:
- [Computer] Let me check your core. I'll be careful, I promise.
- I want to make sure you're all right. Just let me check, all right?
Temné body a strata vplyvu:
- [Computer] That does it. I'm going to rip out your module and get some answers.
- I don't care what damage it could cause - I want to know what you're hiding.
Ak uspejete s jeho moduláciou pamäti (či už po dobrom alebo po zlom), tak vám prehrá záznam Cartha alebo Bastily (záleží na tom, aké pohlavie ste určili Revanovi), ktorý trochu osvetlí, čo sa stalo s Revanom. Na pomoc si zvolil T3 vás. Tu môžete vo viacerých častiach reagovať na jeho voľbu.
Svetlé body a získanie vplyvu:
- I'm honored, T3. I will do what I can to stop this threat.
- Don't be sorry - maybe you had a good reason, or were trying to protect someone.
Temné body a strata vplyvu:
- When this journey is done, you will pay for what you have done, and for all you have put me through.
- Save your apologies for someone who cares. Just don't delete anything else unless I order you to.

Potom si zvoľte v kokpite na Galaxy Map planétu, na ktorú chcete vyraziť.

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť | 5. časť

Súvisiace hry Star Wars: Battlefront Classic Collection
Star Wars: Dark Forces Remaster
Star Wars Outlaws
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars: The Old Republic - Legacy of the Sith
Star Wars: Squadrons
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars: The Old Republic - Onslaught
Star Wars: Battlefront II
Star Wars Battlefront: Rogue One - Scarif
Star Wars: The Old Republic - Knights of the Eternal Throne
Star Wars Battlefront: Death Star
Star Wars Battlefront: Bespin
Star Wars Battlefront: Outer Rim
Star Wars Battlefront: Battle of Jakku
Star Wars: BattleFront
Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire
Star Wars: The Old Republic - Shadow of Revan
Star Wars: The Old Republic - Galactic Strongholds
Star Wars: The Old Republic - Rise of the Hutt Cartel
Star Wars: The Old Republic
Star Wars: Clone Wars Adventures - Battle of Umbara
Star Wars: The Force Unleashed 2
Star Wars: Clone Wars Adventures
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Agents of Deception
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Galactic Hunters
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Squadrons Over Corellia
Star Wars Galaxies - Trading Card Game: Champions of the Force
Star Wars: Empire At War - Forces of Corruption
Star Wars: Empire At War
Star Wars: BattleFront 2
Star Wars Galaxies: Trials of Obi-Wan
Star Wars Galaxies: The Total Experience
Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith
Star Wars Galaxies: Episode III Rage of the Wookiees
Star Wars: Republic Commando
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed
Star Wars: BattleFront (2004)
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars Galaxies: An Empire Divided
Star Wars: Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns
Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast
Star Wars: Starfighter
Star Wars: Galactic Battlegrounds
Star Wars: Battle for Naboo
Star Wars: Force Commander
Star Wars: Jar Jar's Journey Adventure Book
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
Star Wars Episode I: Racer
Star Wars: X-Wing Alliance
Star Wars: Yoda's Challenge
Star Wars: Pit Droids
Star Wars: Jeopardy
Star Wars: Episode I - The Gungan Frontier
Star Wars: Anakin's Speedway
Star Wars: Rogue Squadron 3D
Star Wars: Rebellion
Star Wars: Jedi Knight - Mysteries of the Sith
Star Wars: DroidWorks
Star Wars: X-Wing vs. Tie Fighter: Balance of Power - Campaigns
Star Wars: Jedi Knight: Dark Forces 2
Star Wars: Shadows of the Empire
Star Wars: Yoda Stories
Star Wars: X-Wing vs. Tie Fighter
Star Wars: Monopoly
Star Wars: Jedi Knight
Star Wars: Rebel Assault 2: The Hidden Empire
Star Wars: Tie Fighter
Star Wars: Dark Forces
Star Wars: X-Wing Imperial Pursuit
Star Wars: X-Wing
Star Wars: Rebel Assault
Star Wars
Super Star Wars: Return of the Jedi
Super Star Wars
Star Wars: X-Wing Farlander
Star Wars: X-Wing Collector Series
Star Wars: Tie Fighter - Collector's Edition
Star Wars: The Empire Strikes Back
Star Wars: Rebel Assault & X-Wing Collector's CD
Star Wars: Jedi Knight: Gold
Star Wars: Galactic Battleground: Saga
Star Wars: Behind the Magic
Star Wars Episode I: Insider's Guide
Star Wars - Trilogy
Star Wars - Proti Císari
Rogue Squadron
Star Wars: Attack Squadrons
Star Wars 1313



Diskusia Príspevkov: 96 Hodnotenie
1555 hlasov

100
60
20

80
40
0
58
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |