HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 30324 užívateľov

Návody > Call of Duty: United Offensive


Zobrazení:78059
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

AMERICKÁ KAMPAŇ

Misia 1: Bastogne 1

Nasleduj čatu na hliadku. Vráť sa do džípu.
Prebehnite spolu s ostatnými vojakmi krátky úsek k naskladanému drevu. Tam na vás zaútočia Nemci. Buď sa schovajte za drevom a počkajte na zmenu úlohy, alebo pomôžte vašim likvidovať Nemcov. Po chvíli im však prídu na pomoc tanky, tak sa musíte stiahnuť. Nezdržujte sa a bežte naspäť do džípu.

Vráť sa na veliteľstvo.
V džípe ste dostali do rúk guľomet, tak chráňte vozidlo. Najprv budete míňať skupinku Nemcov pri skalách naľavo. Keď prejdete lesom na malú pláň, tam prichádzajú Nemci sprava, v doprovode tankov. Keď im uniknete, dostanete sa na cestu, kde zrazíte nemecké vozidlo. Pokračujete po ceste a budete predbiehať nemeckú kolónu. Máte neobmedzene nábojov, tak páĺte po nákladiakoch a krátka streľba ich zničí. Keď sa od kolóny vzdialite, tak na chvíľu zastanete. Naľavo na ceste, z ktorej ste zišli, je pár vojakov pri nákladiaku, schovávajúcich sa za vozíkom. Rýchlo sa ich zbavte a otočte sa napravo, kde z domčeka vybehne väčšia skupina nepriateľov. Likvidujte ich, kým opäť nenaštartujete a nevydáte sa preč. Po ľavej strane opäť vybehne pár Nemcov, ale máte rýchlosť, tak im ujdete. Potom dorazíte medzi pár domov. Je to slepá cesta, na ktorej vás čaká pár nepriateľov. Likvidujte ich, kým nevycúvate. Cestou späť vybehnú ďalší Nemci z domov. Potom zahnete do lesa, v ktorom sú len 4 ďalší Nemci. Z lesíka sa dostanete na ďalšiu planinu s Nemcami a tankami na pravej strane. Na voľnom teréne auto nemanévruje, tak nie je problém sa ich zbaviť. Potom sa už ne nechajte pokojne viezť a vychutnajte si vybuchujúce okolie.

Nasledujte vojaka Andersona do ochranného zákopu. Udrž pozíciu (napravo). Udrž pozíciu (naľavo).
Dorazili ste na veliteľstvo. Vo dverách budovy vás čaká Anderson. Nasledujte ho celú cestu až do vášho zákopu. Musíte ho udržať. Prioritne strieľajte guľometčíkov na nepriateľských transportéroch. Inak sa venujte jednotlivým vojakom. Keď zvládnete nápor, príde za vami seržant Moody. Nasledujte ho a nezdržujte sa. Dovedie vás k ďalšiemu zákopu. Skočte dnu a vezmite si guľomet. Pravým tlačítkom myši ho zaistíte na streľbu. Likvidujte nepriateľov. Príde len jeden transportér a inak samí pešiaci. Nech sa k vám nepriblížia, aby vás nedostali, keď budete nabíjať.

Nasleduj Moodyho k ďalšiemu zákopu. Zlikviduj dvoch MG42 guľometčíkov. Kry seržanta Moodyho. Nasleduj Seržanta Moodyho na pravý svah. Choď do obranného zákopu, vezmi si bazuku a znič prichádzajúce nemecké tanky.
Po chvíli príde Moody a odvedie vás k ďalšiemu zákopu, tak ho nasledujte. Skočte dnu a vezmite si Sprinfgieldku. Ostreľovačkou zlikvidujte dvoch guľometčíkov na kopci oproti. Keďže stále pália, nie je problém ich zamerať. Potom Moody vybehne von, tak ho kryte, kým nehodí dymovnicu pre letecký útok. Likvidujte Nemcov, kým sa nevráti. Potom sa vydajte za seržantom hore kopcom. Za ním sú vaši, ale na kopci je pri stromoch niekoľko Nemcov. Sniperkou ich z diaľke bezpečne zlikvidujete. Vybehnite hore, tam zistíte, že bola prelomená obrana. Utekajte dolu kopcom k vašim a k prvému obrannému zákopu. Pri ňom je krabica s bazukou. Vezmite si ju a zničte prichádzajúci tank. Potom sa presuňte k ďalšiemu, neďalekému zákopu. Tam je krabica s ďalšou bazukou a nábojmi. Tu zničte druhý a po doplnení nábojov a j tretí tank.


Misia 2: Bastogne 2

Nasleduj seržanta Moodyho na kopec. Ochráň seržanta Moodyho. Vyčisti les. Nasleduj seržanta Moodyho a čatu.
Po úvodnom rozdelení úloh bežte za Moodym. Prebehnete pláň až dorazíte na kopec, kde na vás začnú páliť Nemci. Moody sa vyberie po zraneného vojaka, tak ho chráňte. Hlavne zničte guľometčíka na opačnej strane a potom ostatných vojakov. Najlepšia pozícia je za skalou poniže, kde máte prehľad a môžete vykuknúť na guľomet. Keď ho odnesie do bezpečia, máte vyčistiť les od nepriateľov. Veľa ich už asi nezostalo, tak ich dorazte. Pri guľomete sú lekárničky. Potom nasledujte ďalej Moodyho s ostatnými k neďalekej usadlosti.

Zaútoč na guľometné hniezdo MG42. Vyčisti nádvorie. Vyčisti farmársky dom. Vypočuj nemeckého dôstojníka. Zachráň spojeneckých väzňov.
Dorazíte k obydliu, kde sú dve guľometné hniezda. Choďte z pravej strany ukrytý v stromoch. Tam zboku, spoza skál postrieľajte vojakov v hniezde pred budovou. Potom vstúpte do budovy a vystrieľajte všetkých vojakov na dvore za ňou. Na povale budovy napravo, je guľometčík, tak ho zrušte granátom. Keď všetkých postrieľate, choďte do domu oproti a vyčistite ho od vojakov. Potom choďte na poschodie. Tam vaši zajali nemeckého dôstojníka, tak si počkajte, kým ho vypočujú. Povie vám, kde sú zajatci. Po výsluchu sa pokúsi varovať ostatných, tak sa ho môžete zbaviť. Vyjdite z domu a choďte do prostredného domu (kde bol guľometčík). Vnútri sa spraví, čo je treba. Potom vyjdite a choďte za tento dom a spolu s Moodym pokračujte k cieľu na križovatke. Držte sa Moodyho, pretože po okolí sú rozmiestnené míny.

Dostaň sa na križovatku. Vyčisti križovatku.
Spolu s Moodym dobehnite nad križovatku. Treba ju vyčistiť od Nemcov. Najlepšie je zbaviť sa tých naľavo a schovať sa v ich zákopoch. Od nich sa presunúť do stredu, ku guľometnému hniezdu, z tejto strany nemá okno. Hoďte im dnu granát a potom sa sústreďte na posledných Nemcov.

Prepadni konvoj. Znič tank. Vráť sa späť na križovatku.
Z križovatky vyrazte s Moodym a ďalšími k ceste. Bežte popri nej k vojakom, čo tam už čakajú. Počkajte si, kým nepríde nemecký konvoj a kým nevydá seržant rozkaz. Vaši zničia vozidlá a vy strieľajte vojakov čo prežijú pri vozidlách a ďalších, čo sa rozbehnú z kopca. Potom príde nemecký tank. Zabijú vášho kolegu, čo má bazuku, tak si ju vezmite a zničte ňou tank. Než ho zabijú, buďte viac vzadu. Potom, keď dorazíte tank, tak sa len vráťte naspäť na križovatku po ďalšie rozkazy.


Misia 3: Foy

Zaútoč na mesto. Zabi pozorovateľa. Postaraj sa o 88mičku.
Hneď od začiatku utekajte spolu s tímom a snažte sa držať pri vašich. Neoddeľujte sa a nezdržujte sa, ste pod ostrou paľbou. Máte novú možnosť šprintu (alt). Využívajte ju na presun medzi objektmi, za ktorými sa môžete kryť. Za väčšími sa vydýchajte, aby ste mohli šprintovať ďalej, za menšími prejdite zohnutý. Takto pokračujte až za malý domček. Tam dostanete úlohu zbaviť sa pozorovateľa, ktorý riadi delostrelecké útoky. Jedného z vašich dostane sniper, tak pozor. Vedľa domčeka je telo Nemca. Doplazte sa k nemu a vezmite si springfieldku. V okne domu oproti je sniper, tak ho vašou sniperkou zastreľte, aby vás neobťažoval. Potom sa posuňte doprava, aby ste mali výhľad na dom naľavo od toho, kde bol sniper. Tam je v okne guľometčík, zbavte sa aj jeho. Potom si urobte výhľad na dom za týmito dvoma. V streche je diera, cez ktorú okolie sleduje pozorovateľ. Zastreľte ho. Potom sa váš tím vydá za chatku. Postupujte s nimi k domu, v ktorom bol guľometčík. V ďalšom okne sa objaví druhý, tak sa ho zbavte (celkovo doporučujem nechať si sniperku a M1, tie sa mi osvedčili). Presuňte sa k domu a postupujte ďalej. Nezdržuje sa likvidáciou nepriateľov, aby ste si to úplne vyčistili, zdá sa mi, že sa objavujú stále. No samozrejme ich likvidujte, ale aj postupujte smerom k domu. Zahnite zaň. V okne nad vami je guľometčík. Môžete mu hodiť granát. Pred vami je delo 88. Postrieľajte vojakov pri ňom a presuňte sa k nemu. Ak ste guľometčíka nezabili granátom, tak dostanete rozkaz zbaviť sa ho delom. Ak ste ho zabili, rozkaz nedostanete, ale hra na to čaká, tak použite delo, namierte na budovu a vystreľte, aby vybuchla strecha. Až potom máte možnosť umiestniť na delo výbušninu. Urobte to a zničte ho.

Vyčisti domy. Vyraď tank Tiger.
Po zničení dela seržant vykopne pri ňom dvere. Prebojujte sa cez dom a vyčistite si aj dvor za ním. Pozor na guľometčíka v susednom dome, kryte sa za plotom a zastreľte ho. Potom vstúpte do toho domu a vyčistite prízemie. Môžete ísť na poschodie. Na jednej strane sú lekárničky a na druhej diera v podlahe, cez ktorú sa môžete zbaviť vojaka, ktorý je na prízemí zabarikádovaný za stolom. Vráťte sa dole a pokračujte. Keď prejdete na koniec domu, tak ešte z okien postrieľajte Nemcov v oknách susedného domu. Potom doň prebehnite. Keď sa prebojujete aj týmto domom, tak vás vonku čaká tank. Je k vám chrbtom, tak len vybehnite von a umiestnite naň výbušninu.

Získaj kontrolu nad kostolom. Eliminuj bazukárske jednotky.
Vráťte sa do domu. Moody vyrazí dvere, tak vyjdite von a pobite pár Nemcov. Prejdite na ulicu a ku kostolu. Počkajte, až ho Moody otvorí a vtrhnite dnu. Za lavicami sú Nemci, tak ich postrieľajte. Na balkóne nad vami sú ďalší. Najlepšie je im hodiť granát. Potom vybehnite po schodoch na balkón, kde boli (alebo ešte sú) tí Nemci. Ak nemáte sniperku, tak jedna je v kostole. Potom vyjdite z balkóna po rebríku do veže. Po okolí sa rozliezli Nemci, ktorých môžete strieľať. Máte výhľad na dom, na povale ktorého je guľometčík. Na dvor pod ním budú vychádzať bazukári. Tých musíte zabiť čo najrýchlejšie, aby nezničili vaše prichádzajúce tanky (inak je koniec). Samozrejme pokojne likvidujte aj ostatných, ale týchto prednostne. Keď zabijete posledného, tak sa vráťte dole

Preskup sa ku kapitánovi Foleymu na okraji mesta. Znič nemecké protitankové vozidlo. Stretni sa s kapitánom Foelym.
Vybehnite na ulicu pred kostolom, kde už sú vaše tanky aj pešiaci. Držte sa popri nich, až kým nedorazíte k mostu. Tam sa stiahnite k budove. Prvý tank kolóny bude zničený. Za mostom majú obranu. Musíte sa tam dostať. Choďte k zničenému tanku a prebehnite k zničenému autu na moste. Tam si ľahnite a postrieľajte vojakov za mostom. Než sa tam dostanú nové posily, prebehnite k ďalšiemu autu za mostom, ktoré vás kryje pred guľometom. Tam za vami dobehnú aj vaši. Vyčistite si oblasť v tesnej blízkosti a prebehnite k odstavenému nákladiaku a od neho pred dom. Tam je bazuka, ktorou zničte protitankové vozidlo ukryté v tomto dome. Cez dieru vidíte jeho vrchnú časť, do ktorej streľte a tak ani neriskujete jeho streľbu. Cesta je tým pádom čistá. Prehoďte si naspäť zbraň, ak nechcete začínať s bazukou a počkajte na kapitána.


Misia 4: Noville

Vyčisti domy spolu s kapitánom Foelym a prvou čatou. Dostaň sa k zámku. Vyčisti zámok.
Prejdite prvým domom. V druhom pozor, na poschodí je vojak a cez dieru v podlahe (pre vás v strope) na vás strieľa. Prebojujte sa do tretieho domu a v ňom zbehnite dole do pivnice. Výbuch vás zasype. Počkajte si, kým Anderson neumiestni výbušninu, ktorá prerazí stenu do susednej pivnice. Presuňte sa tam a hore do štvrtého domu. Z neho vybehnite na ulicu. Postupujte ulicou po pravej strane, tam sa môžete kryť za predmety. Vojaci sú pri zámku na konci ulice, ale pár je ich aj v oknách domu naľavo. V jeho otvorených dverách sú lekárničky. Takto sa prebojujte pred budovu, kde sa môžete ukryť za zničený tank. Odtiaľ si to tu môžete vyčistiť, prípadne sa ešte presunúť ku schodom, no hlavný vchod je uzavretý. Presuňte sa teda ešte viac napravo, na susedný dvor. Tam uvidíte bočný vchod, z ktorého vybiehajú nepriatelia. Použite ho a vniknite do zámku. Vnútri sa len prebojujte na poschodie a vyčistite to tam od Nemcov. Prejdite až do poslednej miestnosti, v ktorej chýba časť steny.

Obráň južný svah. Znič prichádzajúci tank. Obráň severný svah.
Tu zistíte, že zámok bol napadnutý. Tu, kde ste, máte guľomet, tak si ho môžete vziať a zaujať postavenie, najlepšie pri ľavých oknách. Cez okná pokryjete celú ľavú stranu a predok by mali vaši ubrániť. Vojaci cez dieru v stene o poschodie nižšie vnikajú do budovy. Väčšina je z ľavej strany, ktorú máte pod palcom, pár spredu vaši zvládnu. Po čase boja zistíte, že prichádza tank. Vybehnite pred budovu (respektíve za budovu) a tam je na bedni bazuka (bude sa tam stále dopĺňať a vy po ňu budete musieť ešte párkrát skočiť (na vojakov si ju netreba nechávať, ale vždy ju tu nájdete). Zničte ňou prichádzajúci tank. Potom choďte do miestnosti nad bočnými dverami, ktorými ste vošli do budovy. Teraz ide útok zo severnej strany a tu hore máte guľomet a dve okná, z ktorých máte krásny výhľad na oblasť príchodu nepriateľov.

Ochráň tretiu jednotku a seržanta Moodyho.
Keď ich dostatok zničíte, ohlási sa Moody so svojou čatou, ustupujú k vám. Choďte (stále tu na poschodí) do miestnosti nad hlavným vchodom, naľavo. V okne je MG42 s neobmedzenou muníciou, tak si poslúžte. Máte výhľad na ulicu, ktorou ste prichádzali na začiatku levelu. Chráňte vašich ustupujúcich. Tiež sa držia po tej strane, čo som odporúčal - z vášho terajšieho pohľadu naľavo. Napravo budú nepriatelia. Po celej pravej strane a tí viac napravo budú páliť po vás, tak pozor. Po čase príde napravo aj jeden transportér, tak prioritne zničte jeho guľometčíka. Potom sa tretia čata presunie do budovy a posledný ide seržant Moody. Chráňte ho. Keď pôjde on, tak sa už aj Nemci začnú presúvať z pravej strany na ľavú, tak ho chráňte poriadne.

Ubráň zámok. Presuň sa ku kapitánovi Foleymu.
Zbehnite si dole po bazuku, na južnej strane je jeden tank. V pohode sa kryte za okná a tak ho bezpečne zničíte. Ďalší príde zo západu. Z juhozápadu príde transportér. Stačilo by sa zbaviť guľometčíka, ale stále na vás útočí mnoho pešiakov, tak sa ho zbavte ranou z bazuky. Nasleduje opäť vlna vojakov a potom ďalší tank zo severozápadu. Pár ďalších vojakov z tejto strany a pár ich aj vbehne bočným vchodom do domu, tak pozor. Potom sa dostaví ďalší transportér tiež zo severozápadu a ďalší tank zo západu. Ďalej sa budú valiť vojaci. Napokon pôjde posledný tank zo západu. Môžete ho zničiť bazukou, no v tom už sa dostaví aj letecká podpora, ktorá začne bombardovať okolie. Keď bombardovanie skončí, tak je po boji. Už sa len presuňte za budovu (k bazuke), ak tam nie ste a počkajte tam na kapitána Foleyho, ktorý vám poďakuje za skvelú prácu.



BRITSKÁ KAMPAŇ

Misia 5: Bomber

Ubráň bombardér. Choď k hlavnej veži za kokpitom. Choď k zadnému delu. Vypni prívod paliva k motoru č. 2. Vypni prívod paliva k motoru č. 4. Použi ručnú páku na zhodenie bômb. Uhas oheň v zadnej časti.
Veľa sa k tejto misii napísať nedá, aj keď dosahuje dĺžku klasickej misie. Ste v bombardéri, ktorý letí so skupinou ďalších a napadnú vás nemecké lietadlá. Bežte najprv dopredu za kokpit a tam použite strešné delo. Likvidujte nepriateľské lietadlá. Pilot vám pomáha, že vám oznamuje, odkiaľ prichádzajú. Ak nepoznáte hodinový systém, tak sa riaďte podľa ukazovateľa naľavo. Po chvíli vás pošlú k zadnému delu, tak len prejdite na koniec lietadla a páľte iba po nepriateľoch za vami. Medzičasom dostanete dvakrát zásah, tak budete musieť ísť odpojiť prívod paliva do motora. Ventily sú na stenách, v prednej časti. Sledujte pravidelne rozkazy, čo dostávate, aby ste šli vždy tam, kam treba. Tiež sa opäť budete presúvať medzi vežou a zadným delom. Po istej dobe budete musieť ručne zhodiť bomby. Choďte dopredu, tam uvidíte naskladané bomby a pri nich je páka, ktorou otočte. Po zhodení bômb vypukne v zadnej časti požiar. Vyberte sa tam a dostanete zásah. Zadná časť aj s vami odpadne. Ešteže máte padák.


Misia 6: Train Bridge

Pomôž odboju. Infiltruj sa k farmárskemu domu. Postaraj sa o guľometčíkov MG34 na druhom poschodí. Odstráň zvyšných nepriateľov na farme. Odstráň nepriateľov pri stodole.
S padákom ste sa zachytili na strome. Pod vami sa objavia traja Nemci. Kľudne si počkajte (iné vám ani neostáva), objaví sa holandský odboj. Postrieľajú Nemcov a prijmú vás k sebe. Vezmite si od Nemcov zbrane a postupujte s jednotkou. Narazíte na pár Nemcov, o ktorých sa spoločne postarajte. Pokračujte ďalej a dostanete sa na farmu. Tam začne útok. V prvom rade sa musíte postarať o guľometčíkov v dvoch oknách na poschodí. Keď ich odstrelíte, tak spolu s ostatnými dorazte zvyšok vojakov vonku, aj v dome. Keď dorazíte na poschodie a pobijete nepriateľov, tak výbuch zničí časť strechy. Vidíte cez ňu von, kde dorazili ďalší Nemci. Pomôžte vašim sa ich zbaviť.

Dostaň sa k mostu. Zober výbušniny. Umiestni výbušniny na most. Stretni sa s Ingramom pri detonátore. Vyhoď do vzduchu most, keď bude prichádzať vlak.
Postupujte spolu s vašimi a prebojujte sa cez Nemcov až k tunelu. Prejdite ním po koľajniciach a za tunelom je malá stanica. Vyčistite dom a vežu od Nemcov. Potom sa presuňte k mostu. Jeden z vašich, čo niesol výbušniny bol zabitý. Máte ich zobrať vy. Jeho telo je kúsok pred mostom, a výbušniny na zemi pri ňom, tak si ich vezmite. Potom choďte na most, tam vás sprevádza major Ingram. Zlezte dole rebríkom na plošinu. Tu jedným ešte nižšie a dole umiestnite dve výbušniny na stĺp. Vráťte sa na plošinu a na druhej strane zlezte zase dole a umiestnite zvyšné dve výbušniny. Pozor, aj na týchto plošinách je pár vojakov. Potom sa vráťte naspäť na most. Spolu s majorom sa vráťte pred most a napravo hore na kopec. Za pomoc, čo ste im poskytli, máte tú česť vyhodiť most do luftu. Počkajte, kým bude prichádzať vlak a potom čakajte, kým vám nedá Ingram povel. Hneď ako ho vydá, stlačte detonátor a most aj s vlakom pôjdu do čerta.

Dostaň sa do nákladiaku v stodole. Uteč.
Vráťte sa na vlakovú stanicu pred tunelom. Čaká vás tu pár vojakov, s ktorými si hravo poradíte. Zahnite doľava. Keď zájdete trochu do lesa, vaši zastanú. Z tunela vyjdú ďalší Nemci, ktorí sa vydajú za vami. Zbavte sa ich. Pokračujte až k malej chatke s lekárničkami. Tam opäť zaujmite pozície, doženie vás druhá skupina Nemcov. Po ich likvidácii pokračujte skratkou na farmu, kde sú opäť noví Nemci. S tými sa nemusíte veľmi zabávať, len aby vás nedostali a presuňte sa k stodole (na ľavej strane). Vnútri počkajte, kým sa dajú dokopy všetci, čo prežili a nasadnú do nákladiaka. Nasadnite s nimi. Cestou budete míňať pár strieľajúcich Nemcov, ale tu si vystreľte len tak rekreačne, tento nákladiak netreba chrániť tak tvrdo, ako predošlé vozidlá. Napokon sa dostanete do bezpečia.


Misia 7: Sicily 1

Zostaň ukrytý, kým nebude stráž v dokoch eliminovaná. Eliminuj stráže v dokárskych domoch. Napadni bunker a eliminuj zvyšok stráží. Nastúp na nákladiak.
Na začiatku nemôžte nič robiť, tak si len vychutnajte plavbu až do dokov. Keď budete môcť, tak vystúpte spolu s ostatnými. Zbavte sa vojakov v prvom dome. Potom sa vydajte k bunkru obďaleč. Jediný oriešok je guľometčík, inak je tam len pár vojakov. Vyčistite aj bunker a nastúpte do nákladiaka.

Postaraj sa o nepriateľov v majáku a dostaň sa doň, aby si mohol umiestniť výbušniny. Umiestni výbušniny v majáku. Spoj sa s majorom Ingramom pred majákom.
V polke cesty sa nákladiak pokazí, tak vystúpte a pokračujte pešo. Pobite pár nepriateľov pri majáku a najmä tých, čo sú hore na ňom. Potom vstúpte dnu. Pozor, v druhej miestnosti má na vás výhľad vojak nad vami, ale aj vy na neho, tak sa ho zbavte ešte zo schodov. Prestrieľajte sa až na vrchol majáku a na poschodia umiestnite tri výbušniny na vyznačené miesta. Potom vybehnite von za majorom.

Vydaj sa cestou na kopec. Dostaň sa na stenu. Nájdi rádiovú miestnosť. Vyraď komunikačné vybavenie. Nájdi cestu na nádvorie. Spoj sa s jednotkou majora Ingrama.
Spolu s ostatnými vybehnite cestou až hore, na kopec nad majákom. Tam všetci zastanú. Vychutnajte si spolu s nimi výbuch majáka. Potom po troskách neďaleko vás vybehnite na múr pevnosti. Major vám pridelí pár mužov, tak sa vydajte naľavo po stene a prestrieľajte sa do druhej časti. Naľavo sú schody, tými potom zbehnete na nádvorie. Najprv však choďte napravo a tam sú dve miestnosti, v ktorých sú komunikačné zariadenia. Zničte ich (streľbou) a pobite vojakov. Schodmi potom vybehnite dole a von na nádvorie. Tam napravo pri krabiciach sa spojte s majorom.

Zabezpeč podzemné garáže. Nájdi dokumenty. Dostaň sa do výťahu. Nájdi umiestnenie diel v brale. Umiestni výbušniny na delá. Nájdi muníciu pre delá. Umiestni výbušniny na muníciu. Dostaň sa späť do výťahu. Preskup sa do garáže. Choď na nádvorie. Nasadni do sajdky na motorke.
Prestrieľajte sa cez nádvorie a sledujte ostatných. Naľavo zbehnú do podzemných garáží. Držte sa majora. Keď zaujmete pozície v garáži, dá vám nové rozkazy. Zbehnite dole schodmi a jedinou možnou cestou sa s vašimi dvoma vojakmi prebojujte až na koniec tunela. Tam napravo je výťah a naľavo dvere. Za dverami si zo stola vezmite dokumenty, ktoré hľadáte. Potom sa zvezte výťahom. Tam sa prestrieľajte krátkym úsekom k delu. Umiestnite naň výbušninu. Potom choďte napravo a naľavo. Na oboch miestach postrieľajte pár vojakov a zničte druhé dve delá. Po ich zničení sa vám cestou k ľavému delu otvoria dvere. Zbehnite nimi ešte nižšie. Narazíte na veľký sklad, v ktorom je pár vojakov a munícia do diel. Na tri skupiny nábojov umiestnite výbušniny. Potom utekajte naspäť do výťahu. Vyvezte sa a vráťte sa do garáže, tak ako ste prišli. Tam vás napadnú ďalší Nemci. Prebojujte sa opäť na nádvorie. Tam vojaci nastúpia do nákladiaka a Ingram na motorku. Nasadnite k nemu. Zatiaľ nepotrebujete strieľať, bezpečne vás odvezie.


Misia 8: Sicily 2

Dostaň sa na pobrežie. Nasleduj Ingrama. Nastúpte na zajatú nemeckú loď. Znič všetky nemecké PTlode.
Tu pokračujete v úniku na motorke s Ingramom. Teraz už by sa patrilo, aby ste likvidovali nepriateľov. Hlavne tých, čo vás prenasledujú v malých autách, tí sa mi zdali najpresnejší. Tiež vás prenasledujú nákladiaky, na ktorých je viacero strelcov, ale tí nie sú až tak nebezpeční. Proste strieľajte na to, čo je k vám najbližšie. Po dlhej jazde dorazíte k tanku, kde aj narazíte. Prídete o motorku, tak pokračujte pešo. Vbehnite do najbližšej budovy za Ingramom. Vybehnite na poschodie a major rozbije okno. Vyskočte von. Na nejakom nádvorí sa prestrieľajte doprava a tade uličkou pokračujte k ceste. Cez plot napravo a popri ceste ďalej. Tam úzkou cestičkou zbehnite až dole k pobrežiu. Cesta vás zavedie pred nemecký bunker. Prebojujte sa ním až na úplne pobrežie, kde kotví loď. Dobehnite k nej a nastúpte. Vy máte na starosti obranu. Ingram bude jazdiť a vy zničte asi 6 nepriateľských lodí. Nie je to nič ťažké. Po zničení poslednej pôjdete okolo pevnosti, kde vybuchnú vaše nálože a odplávate do bezpečia.



RUSKÁ MISIA

Misia 9. Trenches

Nastúp do nákladiaku. Zober si muníciu v bunkri. Obráň pravé krídlo. Prever ľavé krídlo. Nasleduj seržanta Antonova.
Ako ostatní odvedenci vystúpte z vlaku a nastúpte na neďaleký nákladiak. Potom len čakajte, kým vás nedovezie k bunkru. Vstúpte doň. Keď budete na druhej strane vychádzať, tak dostanete muníciu. Potom vybehnite do zákopov a smerujte napravo. Tam si nájdite miesto kde je vám najvhodnejšie, nemusíte byť priamo na mieste s hviezdičkou. Proste čakajte a keď začne nemecký útok, tak strieľajte Nemcov. Po istej dobe zabíjania, dostanete nový rozkaz. Bežte s niekoľkými na ľavé krídlo. Tam budú Nemci už aj v zákopoch, aj pri nich, tak pozor. Len to tam trocha prečistite od nepriateľov a vráťte sa. Sledujte seržanta Antonova, ktorý vám dá ďalšie rozkazy.

Znič tri tanky Elefant. Stretni sa so seržantom Antonovom. Choď do dediny.
Keď s Antonovom zastanete, máte nový rozkaz. Na bojové pole prišli tanky. Naľavo od vás je cesta, ktorá vás dovedie von zo zákopov, priamo na bojisko. Tam len kľučkujte k tankom a na každý pripevnite výbušninu, ktorá ho o chvíľu zničí. Povie sa to ľahko, no robí sa to ťažšie. Využívajte vraky tankov na krytie a spoza nich vyrážajte vždy k ďalšiemu tanku. Keď zničíte všetky tri, tak sa vráťte s ostatnými za seržantom. Spoločne sa po ceste vydajte do dediny. Nechoďte po bokoch, sú tam míny. Nemcom však nevadia a budú vás napádať, tak pozor.

Eliminuj všetkých nepriateľov v dedine. Ubráň dedinu. Stretni sa s komisárom.
Keď dorazíte do dediny, tak ju treba vyčistiť. Proste postupujte s ostatnými do posledného domu, do ktorého sa dá ísť a všetkých Nemcov zabite. Potom sa vám spustí odpočítavanie, kým prídu posily. Kľudne sa niekam schovajte, alebo pomáhajte svojim. Keď uplynie čas, prídu vaše tanky a je prakticky po boji. Potom len dobehnite za veliteľom, ktorý vám povie, ako na vás bude súdruh Stalin hrdý.


Misia 10: Ponyri

Získaj železničnú stanicu. Eliminuj nemeckého snipera na veži. Vyčisti stanicu od nemeckých síl. Hlás sa u Antonova.
Postupujte s vašimi jednotkami vpred, smerom k stanici. Kryte sa za vaše tanky. Keď ich postup zastaví, postrieľajte pár nepríjemných Nemcov napravo a dobehnite k vlakom. Potom využívajte stĺpy ako krytie a pomaly postupujte z ľavej strany. Keď dorazíte do prvej budovy, začne po vás páliť sniper. Vaši sa bežia skryť za prevrátený vagón. Choďte k nemu aj vy. Oproti je veža, v ktorej okne je sniper. Od toho vagóna to nie je ďaleko, takže odtiaľ vykuknite a dostanete ho aj bežnými zbraňami. Potom sa presuňte pred stanicu a vbehnite dnu. Tam len pobite všetkých Nemcov. Keď vyčistíte poschodie, tak sa síce úloha nezmení, ale povolajú vás dole. Zbehnite a všimnite si na severe dvere, ktoré boli zavreté. Zabite za nimi posledných Nemcov v stanici. Potom sa len presuňte za seržantom.

Vyčisti mesto od nemeckého odporu. Vnikni do školy na západe a eliminuj v nej guľometné hniezdo na poschodí. Vráť sa k jednotke.
Otvoria sa v stanici dvere na východ. Pred vami je malé mestečko. Vbehnite doň a likvidujte nepriateľov. Tu sa nemusíte krvopotne držať za ručičku vašich kolegov, tak postupujte voľne. No aj tak sa motajte v okolí vašich, aby ste im pomáhali v postupe. Zastavia sa v ulici, kde je niekoľko guľometčíkov. Tam sa presuňte čo najviac dopredu, keď dostanete rozkaz presunúť sa do školy. Tá je kúsok napravo, tak tam dobehnite. Len sa prestrieľajte na poschodie a tam sa zbavte posledných Nemcov, čím vyradíte aj hniezdo. Zbehnite dole za vašimi, ktorý sa zatiaľ presunuli o kus ďalej.

Ochráň Borisa Semashka, kým umiestni výbušninu na tank. Eliminuj guľometné hniezdo. Ochráň Semashka, kým umiestni výbušninu na tank.
V postupe vás zastavil tank. Semashko ho vybehne zničiť. Vy ho chráňte. Sprava bežte poza budovy, tam je len pár Nemcov. Asi dvaja sú pri tanku, tak sa ich zbavte a nechajte Borisa, aby ho zničil. Vráťte sa k vašim. Vaši postúpili, ale v ulici na severe pred vami je ďalší tank a v budove za ním guľometné hniezdo. Choďte za nákladiak, ktorý vás pred streľbou chráni. Spoza neho bežte naľavo do rozbúraného domu. Cez tento dom sa dostanete do susednej ulice, vedľa tanku, takže ste chránený. Prebehnite k domu s guľometným hniezdom. Vstúpte a všetkých pobite. Potom použite guľomet, čo ste odstavili. Semashko vybehne na ulicu pod vami zničiť aj tento tank. Tak ho guľometom chráňte pred Nemcami.

Vyčisti cestu do Fabriky. Zaútoč na fabriku. Vstúp do fabriky cez suterén. Dostaň sa na vrchné poschodie fabriky. Eliminuj všetok nemecký odpor. Zober si bazuku a znič tank. Spoj sa so svojou jednotkou.
Potom postupujte s vašimi do fabriky. Je to len kúsok, tam sa ukryte za vozidlo a presuňte sa napravo k dverám, z ktorých vybehli Nemci. Tade vstúpte do budovy. Tu sa jednoducho prestrieľajte až na horné poschodie a z neho vstúpte na hornú plošinu vo veľkej hale. Tam zbehnite dole. Postrieľajte nepriateľov a potom príde tank. Dole na krabici je bazuka. Doplazte sa k nej a vystreľte na tank. Ak máte šťastie, tak si vás ležiaceho nevšimnú a môžete si vziať ďalší náboj a znova vystreliť. Ak tam nevydržíte, tak sa len presúvajte a behajte po náboj do bazuky. Keď zničíte tank, už len dorazte posledných Nemcov a presuňte sa do stredu haly k ostatným vojakom.


Misia 11: Kursk

Postupuj do mesta Prokhorovka. Znič PAK delá. Znič nemecké tanky vo farmárskej oblasti. Eliminuj všetku nemeckú pechotu vo farmárskej oblasti. Eliminuj všetok nemecký odpor na tvojej ceste. Znič všetky nemecké tanky na križovatke. Znič všetky nemecké tanky na čistinke. Eliminuj nemeckú cestnú blokádu. Znič všetky zvyšné nemecké sily.
V tejto misii ovládate tank. Je to taká pohodovka. Proste zničte všetko okolo seba. Máte neobmedzene nábojov, takže strieľajte. Jasné, že aj váš tank môže byť zničený, preto sa nevrhajte do šarvátok ako prvý, aby ste na seba nepriťahovali zbytočne pozornosť. No veselo pomáhajte svojim tankovým kolegom. Takmer všetci nepriatelia budú nemecké tanky, len sem tam nejaké to delo, či pechota s raketometom. Máte jedinú možnú cestu, takže ňou kolektívne postupujte a napokon zničte všetkých nepriateľov.


Misia 12: Kharkov 1

Zaútoč na mesto. Stretni sa so seržantom Antonovom.
Začínate spoločný útok na mesto. Bežte s ostatnými. Len čo sa priblížite k bojisku, vidíte, že to nie je nič ľahké. Skryte sa za nejakú stenu. Či bežíte po ľavej, či po pravej strane, to je jedno. Vykuknite a zastreľte guľometčíka, či snipera, ktorý majú na vás výhľad a pobehnite opäť o kúsok vpred. Takýmto štýlom sa presúvajte až takmer k ceste. Tam si potom počkajte, kým prídu vaše tanky. Vybehnite za ne a kryte sa za nimi. Presuňte sa k budove, z ktorej po vás strieľali. Tam si počkajte a stretnite sa so seržantom Antonovom.

Zameraj pozície protitankových strojov.
Vybehnite do domu, pri ktorom ste so seržantom. Na poschodí choďte do miestnosti s dierou v stene. Ňou sa pozrite von, na juhozápad. Tam uvidíte za domom oproti jedno protitankové delo. Vyberte ďalekohľad a použite ho (pravé tlačitko myši). Keď zameriate delo, oznámte súradnice (ľavé tlačítko). Vzdušná podpora ho zničí. Potom vaši otvoria ďalšie dvere v dome. Presuňte sa teda do susednej časti, kde sú ďalší Nemci. V miestnosti bez steny hneď zoskočte na ulicu pod vami a bežte do budovy napravo, inak riskujete guľometčíka. V budove napravo vybehnite hore po schodoch a po doskách až na poschodie, odkiaľ máte výhľad na budovu s guľometčíkom. V jej spodnej časti je druhé protitankové delo. Zamerajte ho ďalekohľadom. Potom sa vráťte dole. Tam vaši muži vykopnú dvere. Prebehnite hneď do budovy pred vami, po doske a šup dnu. Tam vyjdite k oknu a naľavo od budovy pred vami je tank. Zamerajte ho, to je váš tretí cieľ. Keď ho zameriate, ustúpte od steny, lebo aj tá bude zasiahnutá.

Postupuj s tankami. Pomôž s vyčistením budovy. Vyčisti zvyšok budovy. Postaraj sa o tank Tiger.
Vybehnite cez dieru, ktorú spôsobil výbuch. Na ulici sa pridajte k vašim a spolu s pechotou a tankami postupujte, až kým nebude váš prvý tank zničený. Objaví sa Tiger. Ako vám káže veliteľ, tak môžete pohľadať bazuku a zničiť ho. Prípadne si počkajte, kým sa objavia vaše zvyšné tanky a dorazia ho. Potom pokračujte už len s pechotou do budov. Postupujte jedinou možnou cestou pomedzi budovy, až do vnútra jednej budovy. Tam vaši zaujmú pozície a vy dostanete rozkaz ju dočistiť. Tak ju prehľadajte a dorazte zvyšných Nemcov. Potom sa vráťte a vaši postupujú ďalej. Keď dôjdu na miesto, kde chýba stena, zaujmú pozície opäť. Vy skočte hneď dole, aby išli za vami a v budove oproti vyjdite po schodoch hore. Keď dorazíte na koniec, kde je uzavretý dvor, tak len si nájdite vhodnú pozíciu, ako ostatní vaši a strieľajte Nemcov. Po chvíli strieľania prerazí stenu tank. Na mieste, kde ste vybehli do tejto časti, je bazuka. Ak ste skočili na dvor, tak na tom istom mieste, na prízemí, je tiež bazuka. Použite ju a zničte tank. Potom dorazte zvyšných vojakov. Budete sa musieť pohnúť na dvor, ale bazukou to trochu prečistite a než prídu ďalší, tak tam vleťte so samopalom. Potom prídu ďalší vaši muži a máte to tu zabezpečené.


Misia 13: Kharkov 2

Dostaň sa na námestie. Spoj sa so seržantom Antonovom. Kry seržanta Antonova.
Bežte s ostatnými po pravej strane ulice. Na rohu budovy sa zostanú kryť. Vy tu vstúpte dverami na rohu do budovy. Postrieľajte Nemcov v budove a na jej druhej strane vyjdite von, opäť na ulicu. Vaši zatiaľ postúpili tiež a ďalej pokračujte spoločne. Už sa len prestrieľajte niekoľko desiatok metrov na námestie. Tam skočte dolu k rozboreným stenám, za ktoré sa kryte a tam choďte k seržantovi Antonovovi. Musíte sa presunúť, tak kryte seržanta. Vykuknite spoza steny naľavo a postrieľajte Nemcov vpredu, kým seržant prebehne za prvý tank. Potom sa k nemu pripojte. Tam vykuknite spoza tanku opäť naľavo a strieľajte Nemcov, kým seržant neprebehne za susedný tank. Aj tam za ním prebehnite. Počkajte si a potom už spoločne so seržantom prebehnite do budovy naľavo.

Pomôž strojárom dostať sa cez bojové pole. Použi protiletecké delo na zostrelenie nepriateľských bombardérov.
Tu si vezmite ostreľovačku. Nájdite si vhodnú pozíciu, aby na vás nevidel guľometčík v budove napravo, za sochou. (Aj keď ho dostanete, Nemci vďaka klonovacej technike tam pošlú ďalšieho). Z vhodnej pozície likvidujte Nemcov pri soche v strede námestia. Keď ich zlikvidujete dostatok, zmení sa cieľ. Choďte za seržantom, ktorý aj s ďalšími mužmi obsadil pravú stranu námestia. Tam zistíte, že sa blížia nemecké bombardéry. Kúsok od vás je delo, tak ho použite. Všetky bombardéry prídu z rovnakej strany, tak len čakajte a strieľajte po nich.

Smeruj na železničnú stanicu. Znič všetky prichádzajúce tanky. Ubráň stanicu.
Vybehnite kúsok obďaleč s vašimi vojakmi. Tam prebehnite cez budovu a dierou v stene skočte dole, na stanicu. V tejto budove pobite len vojakov oproti a prebehnite naľavo, pod plošinu, na ktorej sú vojaci a odtiaľ dierou von. Na stanici dobehnite k prvému vagónu. Skryte sa zaň. Nemcov je tu nekonečno, tak strieľajte len tých, čo vás nejak ohrozujú. Inak čakajte buď za týmto vagónom, alebo pod vagónom, trocha vpredu. Musíte zničiť niekoľko tankov a dva transportéry, ktoré budú prichádzať spredu a zľava. Pri vagóne, za ktorý vám radím sa skryť, je delo, ktoré použite na ich likvidáciu. Prinajhoršom máte vzadu, viac naľavo, aj bazuky. Dávajte si pozor na nálety bombardérov. Vždy to vaši zahlásia (Stukas. Take Cover), tak viete, že sa treba kryť. Keď zničíte posledný tank a máte už len brániť stanicu, než prídu posily, tak si niekam zalezte. Dobrá pozícia je pod vagónom úplne naľavo. Pravidelne vás tam objaví pár Nemcov, ale len spredu, takže ich môžete ľahko likvidovať. Bojovať otvorene nemá zmysel, lebo len čo prídu posily, je koniec a Nemci sú porazení. Potom nasleduje už len animácia a titulky.

Súvisiace hry Call of Duty: Modern Warfare III
Call of Duty: Warzone 2.0
Call of Duty: Modern Warfare II
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Black Ops - Cold War
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: WWII - Shadow War
Call of Duty: WWII - United Front
Call of Duty: WWII - The War Machine
Call of Duty: WWII - The Resistance
Call of Duty: WWII
Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution
Call of Duty: Infinite Warfare - Absolution
Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles
Call of Duty: Infinite Warfare - Continuum
Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Black Ops 3 - Salvation
Call of Duty: Black Ops 3 - Descent
Call of Duty: Black Ops 3 - Eclipse
Call of Duty: Black Ops 3 - Awakening
Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Advanced Warfare - Reckoning
Call of Duty: Advanced Warfare - Supremacy
Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance
Call of Duty: Advanced Warfare - Havoc
Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Ghosts - Nemesis
Call of Duty: Ghosts - Invasion
Call of Duty: Ghosts - Devastation
Call of Duty: Ghosts - Onslaught
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse
Call of Duty: Black Ops 2 - Vengeance
Call of Duty: Black Ops 2 - Uprising
Call of Duty: Black Ops 2 - Revolution
Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 4: Final Assault
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3: Chaos Pack
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1
Call of Duty: Elite
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Black Ops - Rezurrection
Call of Duty: Black Ops - Annihilation
Call of Duty: Black Ops - Escalation
Call of Duty: Black Ops - First Strike
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty 5: World at War
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 2
Call of Duty: Limited Edition
Call of Duty



Diskusia Príspevkov: 73 Hodnotenie
1163 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |