HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 17312 užívateľov

Návody > Gothic 2: Gold Edition


Zobrazení:202467
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Chapter I | Chapter II | Chapter III, IV | Chapter V, VI | Ostatné


Ostatné

Schopnosti

Sneaking
Stačí sa ho naučiť raz a môžete sa plížiť pomocou klávesy X. Je využiteľný, aby ste sa dostali, tam, kam vás nechcú pustiť. Najmä do domov, ktoré môžete potom vykrádať. Keď sa dávate do plíživého módu, nesmie vás nik vidieť, lebo ste hneď podozrivý. Má vplyv jedine na ľudí a pár humanoidov, ale na zvieratá neúčinkuje (aspoň nie vždy). Keď kradnete v budove, tak to ľudia zistia väčšinou, aj keď vás priamo nevidia, preto sa treba dať do plíživého módu.
Naučiť vás ho môže Bartok, pohybuje sa pred barakmi, alebo Cavalorn, ktorý je na ceste z Xardasovej veže do mesta. Tiež vás to naučí Jasper, ktorý je v gilde zlodejov, no ten za to požaduje 100 zlatých.

Pick Lock
Jedine pomocou tejto schopnosti môžete otvárať zamknuté truhlice (aj to nie všetky, na niektoré je nevyhnutný kľúč). Slúži hlavne na to, aby ste sa nabalili vykrádaním, aj keď niektoré vedľajšie úlohy ho vyžadujú. Aby ste ho mohli použiť, musíte mať v inventári Lockpick. Keď potom kliknete na zamknutú truhlu, môžete sa ju pokúsiť otvoriť a to tak, že lockpickom otáčate doprava a doľava. Keď otočíte do zlej strany, lockpick sa zlomí a musíte začať s novým kombináciu od začiatku. Čím máte vyššie Dexterity, tým je menšia pravdepodobnosť, že sa lockpick zlomí, akurát vám napíše, že je to zlá strana.
Za 200 zlatých vás to môže naučiť Thorben (tiež predáva lockpicky), alebo za 150 zlatých Ramirez v gilde zlodejov.

Pickpocketing
Túto schopnosť vás môže naučiť Cassia v gilde zlodejov. Tam sa ho môžete naučiť najskôr. Jediná ďalšia postava, ktorá vás naučí kradnúť je Bill. Nájdete ho v tábore pirátov, keď sa k nim pridáte v Jharkendare, kam sa dostanete v rámci questov s mágmi Vody. Ak sa ho naučíte, tak pri rozhovore s postavami sa vám objaví možnosť niečo ukradnúť (máte vždy napísané, že čo - zväčša buď mešec, alebo kľúč) a tiež, aké je to obtiažne. Čím vyššia Dexterity, tým vyššia pravdepodobnosť úspechu. Minimum na kradnutie je 20 dexterity. Za krádež máte skúsenosti a čím viac kradnete, tým viac skúseností získavate.

Hunting
Je to lovecké umenie, ako získať zo zabitých zvierat kožu, pazúre a podobne. Tu potrebujete základnú schopnosť, ktorú vás naučí jedine Bosper a to je sťahovanie z kože. Potom sa môžete učiť získavať zo zvierat ďalšie veci. Na to, aby vás to naučil, sa nemusíte stať jeho učňom, je to úloha v rámci jeho súhlasu, na to, aby ste sa stali učňom, u koho chcete. Všetko, čo získate zo zvierat, môžete samozrejme predať.
Ďalší, čo vás niečo môžu naučiť, sú:
  • Grom, ten je na juhu pod Onarovou farmou. Ak splníte jeho quest The Hungry Hunter, naučí vás Remove Mandibles, Remove Heart, Remove Teeth a Shadwbeast Horn.
  • Gaan. Je to lovec pracujúci na Bengarovej farme. Stojí neďaleko tejto farmy, pred vchodom do Valley of Mines. Za 100 zlatých vás naučí Bloodfy Wings, Bloodfy Stinger, Remove Claws, Remove Teeth. Ak splníte jeho quest The Snorting Creature, tak vás naučí Dragon Snapper Horn.
  • Grimbald. Tohto lovca môžete nájsť v divočine, ďaleko na severe. Stojí pred vchodom do jaskyne Čierneho Trolla. Je zobrazená aj na mape severovýchodne od monastery. Keď sa s ním stretnete, požiada vás, aby ste mu pomohli zabiť troch Snapperov neďaleko neho. Stačí mu pomôcť len mierne, dosť si poradí aj sám. Potom súhlasí s tým, že vás bude učiť o love. Naučí vás Bloodfy Wings, Bloodfly Stinger, Remove Mandibles, Remove Claws a Remove Crawlerplates.
  • Talbin. Je v Oldworlde. Keď prejdete priesmykom a zbehnete cestou dolu, dorazíte k rieke. Pokračujte po ceste až k mostu. Prejdite mostom, naľavo je hrad, vy choďte po brehu rieky napravo a dorazíte do malého tábora, kde je Talbin. Ak mu dáte kus syra, tak vás bude učiť o love. Môže vás naučiť Remove Heart, Shadowbeast Horn, Remowe Claws.
  • Gestath. Nájdete ho v Oldworlde. Na mape je na juhovýchode za riekou osamotená veža. Keď pôjdete po ceste smerom k nej do kopcov, popri ceste uvidíte tábor, kde je Gestath. Ten vás môže naučiť o love Tongue of Fire, Dragon Snapper Horn, Remowe Mandibles a Crawler Plate. V štvrtej kapitole, keď pôjdete na drakov, tak vás môže naučiť aj Collect Dragon Blood a Remove Dragon Scales.
  • Aligator Jack. V oblasti Jharkendar, kam sa dostanete s Mágmi Vody. Keď s ním dolovíte krysy a vrátite sa s ním k táboru pirátov, tak je ochotný vás naučiť Remowe Teeth a Skin Animal (sťahovanie kože z jašterov, nie sťahovanie kožušiny, ktorú vás naučil Bosper).
  • Edgor. Bandita v Jharkendare. Keď získate brnenie banditov a dostanete sa nenásilne do ich tábora, tak vás bude učiť. Postáva pri zrúcaninách napravo od centrálneho ostrovčeka pred táborom. Každú schopnosť vás naučí za 100 zlatých. Učí: Bloodfly Wings, Bloodfly Stingers a špeciálnu schopnosť odsať jed zo žihadiel - Remove Secretion from Stinger.
  • Logan. Bandita v Jharkendare. Keď získate brnenie banditov a dostanete sa nenásilne do ich tábora a pomôžete mu zabiť pár močiarnych žralokov, tak vás bude učiť. Najprv postáva východne od centrálneho ostrovčeka pred táborom, neskôr je v tábore. Naučí vás Removwe Clawd, Removwe Teeth.
Alchemy
Alchýmia je schopnosť miešať rôzne nápoje z rastlín, ktoré rastú po celom svete Gothicu. Na to, aby ste mohli miešať nápoje, potrebujete sa naučiť základ alchýmie. Ten vás naučí Constantino, ak sa stanete jeho žiakom, alebo Ignaz, ak splníte jeho quest An Experiment, alebo Riordian, Vodný mág, keď sa sami stanete členom Kruhu Vody. (keď máte možnosť naučiť sa základ, hneď sa musíte naučiť aj aspoň jeden nápoj, inak to nejde). Každý nápoj, ktorý chcete miešať, sa musíte od niekoho naučiť, takže tu nie je žiadne experimentovanie s prísadami. Tiež sa musíte učiť niektoré prísady postupne - napríklad nápoje obnovujúce život sú tri, prvý najslabší, tretí najsilnejší, Ak sa chcete naučiť tretí, potrebujete vedieť aj prvé dva. Učiť vás môžu Constantino a Ignaz, ktorí sú v meste Khorinis, Sagitta, ktorá žije v jaskyni, v lese, neďaleko Sekobovej farmy a Riordian, Vodný mág, s ktorým pocestujete do Jharkendaru. Taktiež Neoras, ale len ak ste Mág Ohňa.
Keď viete základy alchýmie, môžete ich využiť ešte na dve drobnosti. Jednou z nich je miešanie tabaku s novými príchuťami. Podrobnejší popis je pri zaujímavostiach mesta Khorinis v prvej kapitole - "Abuyin - veštenie a tabak". Druhou drobnosťou je možnosť spraviť z rastlinky Swampweed trochu halucinogénnu cigaretu na fajčenie - Stalk of Swampweed.
U Constantina si môžete kúpiť aj dva recepty Mana Potion a Healing Potion, ktoré vám doplnia kompletne život a manu, no musíte najprv ovládať prvé nápoje dpĺňania oboch týchto položiek, aby ste vedeli miešať tieto, aj keď si recepty kúpite.

Naučia vás:

Riordian
Elixir of Dexterity
Mana Essence
Mana Extract
Mana Elixir
Essence of healing
Extract of healing
Elixir of Spirit

Ignaz
Essence of Healing
Mana Essence
Speed Potion

Constantino
Elixir of Strength
Mana Essence
Mana Extract
Essence of Healing
Extract of Healing
Elixir of Healing
Elixir of Life

Sagitta
Elixir of Dexterity
Mana Essence
Mana Extract
Mana Elixir
Essence of Healing
Extract of Healing
Elixir of Spirit

Neoras
Essence of Healing
Extract of Healing
Elixir of Life
Mana Essence
Mana Extract
Mana Elixir
Elixir of Spirit

Forging Weapons
Je to schopnosť kovať zbrane. Potrebujete na to oceľ. Zlepšiť sa nad to môžete naučením sa kovať magické čepele.
Základ vás naučí Harad, ak sa stanete jeho žiakom. Tiež vás ho naučí Bennet, pracujúci na Onarovej farme za 30 zlatých. Ten vás môže naučiť robiť Magic Blades, ale, len ak sa stanete žoldnierom. Neskôr vás kovať môže učiť aj Jan na hrade v Oldworlde.



Tréningy

Strength, Dexterity
Carl, kováč v dokoch, pri Ignazovom dome vám zvýši Strength po 120. Buď za 50 zlatých, alebo zdarma, ak vrátite jeho susedke Edde sochu Innosa.
Laras, postávajúci v dokoch, vás zadarmo naučí Dexterity po úroveň 90.
Laras, postávajúci v dokoch, vás zadarmo naučí Strength po úroveň 60.
Harad. Kováč v meste. Vytrénuje vám Strength na 90, no len ak ste jeho učeň.
Erol. Keď pre neho splníte quest Merchant Raid, tak sa presunie do svojho zrubu, ktorý je pri jazierku, popri ceste na Onarovu farmu. Bude vás učiť Strength po 200.
Torlof na Onarovej farme. Len pokiaľ nie ste v žiadnej gilde, alebo ste žoldnier. Naučí vás Dexterity na 90.
Torlof na Onarovej farme. Len pokiaľ nie ste v žiadnej gilde, alebo ste žoldnier. Naučí vás Strength na 200.
Cassia. Len ak ste člen gildy zlodejov. Dexterity po 200.
Diego. Je v meste, ale až v tretej kapitole. Keď splníte jeho questy, tak vám vytrénuje Dexterity na 200 a Strength na 90.
Opolos. Len ak patríte k mágom a splníte jeho úlohu. Strength po 90.
Brutus. V hrade v Oldworlde. Ak splníte jeho quest Gold for Brutus. Strength po 90.
Ruga. V barákoch. Ak ste člen milície, bude vás učiť dexterity po 60.
Mortis. V kovárni v barákoch. Zvýši vám Strength, ak ste člen milície po 60.
Feros. Na hrade v Oldworlde. Objaví sa až v štvrtej kapitole. Strength aj Dexterity po 90.
Ingmar. V mestskej hale. Len ak ste paladin, tak vám zvýši silu po 200.
Brandon. Pirát, v tábore pirátov. Ak pre neho splníte quest A Drink for Brandon, tak vás učí Dexterity aj Strength po 90.
Lucia. V krčme u banditov v Jharkendare, keď sa k nim dostanete s banditským brnením nenásilnou cestou. Učí Dexterity po 90.
Bandita. Nemá meno, je to bandita v tábore banditov, ktorý mieša jedlo v hrnci pri krčme. Môže vám trénovať Strength po 90.

One-Handed, Two-Handed
Alrik. Býva za skladom neďaleko Brahima a Fellana. Ak ho raz porazíte v boji, bude vám trénovať One-Handed na 60.
Buster. Stretnete ho, keď pôjdete na Onarovu farmu po ceste pred štyrmi veľkými poliami. Môže vás učiť One-handed po level 60.
Wulfgar. Trénuje v barákoch. One-Handed aj Two-Handed na 75.
Cavalorn. V malom tábore pod skalami cestou z Xardasovej veže. Neskôr v meste. One-Handed po 30.
Rod. Na Onarovej farme. Musíte splniť jeho quest Rod´s Sword. Two-Handed po 90.
Keroloth. Na hrade v Oldworlde. One-Handed po 60.
Babo. Len ak patríte k mágom a splníte jeho quest. Two-Handed po 75.
Cedric. V mestskej hale. Len ak ste paladin, tak vás vytrénuje v One-Handed po 90.
Girion. V mestskej hale. Len ak ste paladin, tak vás vytrénuje v Two-Handed po 90.
Lord Hagen. Ak ste paladin a máte minimálne 90 two-handed, tak vás za ním pošle Garion a on vás dotrénuje na 100.
Cord. Len ak ste žoldnier. Na Onarovej farme. One-Handed, Two-Handed po 90.
Lee. Za 1000 zlatých vás naučí Two-Handed po 100.
Henry. Pirát, stojí pri bráne do tábora pirátov. Keď sa už dostanete do tábora, tak vás môže naučiť Two-Handed po 90.
Morgan. Pirát v tábore pirátov. Je ochotný učiť vás One-handed po 75.

Bow, Crossbow
Bartok. Postáva pred barákmi. Môže vás trénovať s Lukom po úroveň 60.
Dragomir. V loveckom tábore poniže taverny The Dead Harpy. Ak máte crossbow minimálne 30, tak vás bude učiť za 150 zlatých po úroveň 75.
Niclas. Na kopci pod majákom, nad cestou od majáku k mestu. Luk po 60.
Cavalorn. V malom tábore pod skalami cestou z Xardasovej veže. Neskôr v meste. Luk po 90.
Wolf. Sídli na Onarovej farme. Luk po úroveň 90.
Ruga. Sídli v barákoch. Len ak ste člen milície, bude vás učiť Crossbow po level 90.
Udar. Na hrade v Oldworlde. Crossbow po 60.
Aligator Jack. V oblasti Jharkendar, kam sa dostanete s Mágmi Vody. Keď s ním dolovíte krysy a vrátite sa s ním k táboru pirátov, tak je ochotný vás učiť luk po 75.
Henry. Pirát, stojí pri bráne do tábora pirátov. Keď sa už dostanete do tábora, tak vás môže naučiť Crossbow po 75.

Mana
Vatras. V kaplnke v meste vám zvýši manu po 120.
Parlan. Je v kláštore, len mágov a paladinov. Zvýši manu po 90.
Pyrokar. V kláštore, len mágov a paladinov. Keď vás za ním pošle Parlan, tak vám zvýši manu až po 300.
Merdarion. Ak ste členom Mágov Vody. V Jharkendare. Mana po 120.
Albrecht. V mestskej hale. Ak ste paladin, tak vám zvýši manu na 90.



Brnenia

Brnenia sú v hre veľmi vzácne. Brnenia totiž nezískavate jednoducho, ako obvykle, že niekoho zabijete a potom ho vyzlečiete, alebo si kúpite u špecializovaných zbrojárov. Tu môžete získať brnenia len od určitých ľudí a len určitých skupín. (A to je ešte v Gothicu taká móda, že nikto nepoužíva štíty na boj, len ako ozdobu.)


Voľné

Farmer´s Clothing
Protection - Weapon: 15, Arrows: 15, Fire: 0, Magic: 0
Tieto šaty môžete kúpiť na začiatku od Lobarta.

Leather Armor
Protection - Weapon: 25, Arrows: 20, Fire: 5, Magic: 0
Dá sa kúpiť od Mattea za 250 zlatých, alebo mu ukradnúť spoza obchodu. Kúpiť ich tiež môžete u Orlana v taverne Dead Harpy.

Crawler Plate Armor
Protection - Weapon: 70, Arrows: 70, Fire: 15, Magic: 0
Keď sa stretnete s lovcom Gestathom, tak sa ho spýtajte na jeho brnenie. Povie vám, že mu ho spravil žoldnier menom Wolf. Keď sa s ním o tom porozprávate, povie, že vám také môže vyrobiť, keď mu donesiete 10 Minecrawler plates. Tie získate z Minecrawlerov, ale musíte ovládať loveckú schopnosť, získavať ich pancier.

Armor of the "Ring of Water"
Protection - Weapon: 50, Arrows: 50, Fire: 0, Magic: 10
Keď sa stanete členom Kruhu Vody dostanete ho na stretnutí ostatných členov v taverne Dead Harpy.

Pirate Armor
Protection - Weapon: 55, Arrows: 55, Fire: 0, Magic: 0
Dostanete ho od Grega v Jharkendare, v tábore pirátov, keď vás Greg pošle loviť Razorov.


Banditi

Ak si nasadíte brnenie banditov, tak vás každý okamžite považuje za banditu. To znamená, že jedine tak sa s vami budú banditi zhovárať a neútočiť na vás, len čo vás zbadajú, no bude na vás útočiť každý iný (okrem Mágov Vody, ktorí vedia, o čo ide).

Medium Bandit´s Armor
Protection - Weapon: 35, Arrows: 35, Fire: 0, Magic: 0
Získate ho v Jharkendare od Grega po splnení jeho questu Razor Hunt.

Heavy Bandit´s Armor
Protection - Weapon: 50, Arrows: 50, Fire: 0, Magic: 0
Môžete ho kúpiť u kováča Huna v tábore banditov za za 2100 zlatých. Ak ste pre Fiska spravili quest A Package of Lockpick, tak máte zľavu na 1400 zlatých.

Armor of Raven´s Guard
Protection - Weapon: 70, Arrows: 70, Fire: 0, Magic: 0
Keď zabijete Bloodwyna, vezmite si z neho kľúč. Tým v prvej miestnosti v Ravenovej pevnosti otvoríte truhlu, v ktorej je toto brnenie.


Milícia (Paladini)

Light Militia Armor
Protection - Weapon: 40, Arrows: 40, Fire: 0, Magic: 0
Získate ho hneď, ako sa stanete členom Milície.

Heavy Militia Armor
Protection - Weapon: 70, Arrows: 70, Fire: 10, Magic: 10
Môžete ho kúpiť na zámku v Oldworlde od Engara za 2500 zlatých.

Knight´s Armor
Protection - Weapon: 100, Arrows: 100, Fire: 50, Magic: 25
Toto brnenie dostanete, keď sa stanete Paladinom.

Paladin´s Armor
Protection - Weapon: 150, Arrows: 150, Fire: 100, Magic: 50
Môžete ho získať v rámci úlohy A Master of Dragon. Na mieste, kde vezmete mapu ostrova vášho nepriateľa, je aj Runa a kniha Dusty Book. V tej istej miestnosti si prečítajte Almanach a knihu Dusty Book. Zistíte, že môžete upraviť runu na teleportačnú runu. Kúpte si svätenú vodu a použite Rune Table. Potom sa pomocou Runy teleportujte k brneniu.


Žoldnieri

Light Mercenary Armor
Protection - Weapon: 30, Arrows: 30, Fire: 0, Magic: 0
Dostanete ho, keď sa stanete žoldnierom.

Medium Mercenary Armor
Protection - Weapon: 50, Arrows: 50, Fire: 0, Magic: 5
Môžete ho kúpiť na v druhej kapitole od Leeho za 500 zlatých. Ale nekupujte. Keď budete na zámku v Oldworlde, tak pomôžte Gornovi z väzenia, to vás stojí 1000 zlatých. (Od Garonda dostanete za úlohu Diggers and Ore 500 zlatých, lebo ste žoldnier a nie paladin, tak ani nie ste stratoví). Gorn vám z vďačnosti toto brnenie daruje.

Heavy Mercenary Armor
Protection - Weapon: 80, Arrows: 80, Fire: 5, Magic: 10
Môžete ho kúpiť od Leeho za 1000 zlatých. Ale neoplatí sa to, lebo v tejto kapitole môžete veľmi rýchlo získať ešte lepšie brnenie.

Light Dragon Hunter´s Armor
Protection - Weapon: 100, Arrows: 100, Fire: 50, Magic: 25
Stačí splniť úlohu Bennet in a Jail a od Benneta ho dostanete ako odmenu.

Medium Dragon Hunter´s Armor
Protection - Weapon: 120, Arrows: 120, Fire: 75, Magic: 35
Keď získate 20 šupín z draka, môžete ho kúpiť od Jana na zámku v Oldworlde, alebo od Benneta za 12 000 zlatých.

Heavy Dragon Hunter´s Armor
Protection - Weapon: 150, Arrows: 150, Fire: 100, Magic: 50
Môžete ho získať pri plnení úlohy A Master of Dragon. Na mieste, kde vezmete mapu ostrova vášho nepriateľa, je aj Runa a kniha Dusty Book. V tej istej miestnosti si prečítajte Almanach a knihu Dusty Book. Potom skočte za Bennetom a povedzte mu, ako vyrobiť silnejšie brnenie. Potom od neho môžete kúpiť toto brnenie za 20 000 zlatých.


Mágovia

Novice´s Robe
Protection - Weapon: 25, Arrows: 25, Fire: 0, Magic: 10
Túto róbu dostanete, keď sa stanete novicom v Monastery.

Fire Mage´s Robe
Protection - Weapon: 40, Arrows: 40, Fire: 20, Magic: 20
Získate ju, keď splníte Test Ohňa (Test Of Fire) a stanete sa mágom.

Heavy Fire Robe
Protection - Weapon: 100, Arrows: 100, Fire: 50, Magic: 50
Získate ju na konci tretej kapitoly, od Pyrokara, keď budú pri obetnom kruhu všetci traja mágovia, ktorým odovzdáte Eye of Innos.



Nepriatelia

Zoznam nepriateľov v hre, počet skúsenostných bodov a vecí, ktoré získate ak máte danú loveckú schopnosť .

Nepriateľ Body Veci
Meatbug 10 xp Bug meat
Sheep 10 xp Raw Meat, Sheep Skin
Giant Rat 30 xp Raw Meat
Young Wolf 30 xp Raw Meat, Wolf Skin, 2x Teeth
Bloodfly 40 xp Stinger, 2x Wings
Ghost Light 40 xp
Goblin 40 xp Heavy Branch
Molerat 50 xp Raw Meat
Wolf 60 xp Wolf Skin, Raw Meat, 2x Teeth
Black Wolf 60 xp Wolf Skin, Raw Meat, 2x Teeth
Boar 60 xp Raw Meat, Boarskin
Scavenger 70 xp Raw Meat
Black Goblin 80 xp Heavy Branch
Field Raider 80 xp Field Raider Madibles
Swampgasdrone 100 xp
Desert Rat 100 xp Raw Meat
Snapper 120 xp 2x Claws, 2x Teeth, The Skin of a Reptile
Minecrawler 120 xp Minecrawler Mandibles, Minecrawler Plate
Lizard 120 xp 2x Claws, The Skin of a Reptile
Lurker 120 xp Lurker Claw, The Skin of a Reptile
Swamp Rat 120 xp 2x Raw Meat
Grassland Scavenger 120 xp Raw Meat
Chomper 120 xp 2x Raw Meat
Orc Scout 150 xp Light Orc Axe
Goblin Warrior 150 xp Rusty Sword / Rusty Axe
Goblin Skeleton 150 xp Goblin´s Bone
Lower Skeleton 150 xp Skeleton´s Bone, Rusty Sword
Mantis 150 xp Mantis Head
Ice Wolf 150 xp Raw Meat, 2x Teeth, Wolf Skin
Harpy 180 xp
Mincrawler Warrior 180 xp 2x Minecrawler Plate, Minecrawler Mandibles
Razor 180 xp 2x Claws, 2x Teeth, The Skin of a Reptile
Stone Sentinel 180 xp
Steingolem 180 xp Heart of a Stone Golem
Zombie 200 xp
Raven´s Henchman 200 xp
Bloodhound 220 xp 4x Claws, 2x Teeth
Swampshark 240 xp Skin of a Swampshark, Teeth of a Swampshark
Swamp Golem 250 xp
Shadowbeast 300 xp Hide of Shadowbeast, 2x Raw Meat, Horn of Shadowbeast, 4x Claws, 2x Teeth
Fire Lizard 300 xp The Skin of a Reptile, Tongue of Fire, 4x Claws
Skeleton 300 xp Skeleton´s Bone, Rusty Two-Hander
Warg 300 xp Warg Skin, Raw Meat, 2x Teeth
Skeleton Mage 300 xp
Orc Warrior 300 xp Medium Orc Axe / Heavy Orc Axe
Seeker 300 xp Rôzne
Fire Devil 300 xp
Orc Shaman 350 xp Light Orc Axe
Lizard Men 350 xp Lizard Sword
Dragon Snapper 400 xp The Skin of a Reptile, 4x Claws, 2x Horn of Dragon Snapper, 2x Teeth
Shadow Warrior 400 xp Skeleton´s Bone, Two-Hander
Fire Golem 400 xp Heart of a Fire golem
Orc Elite 450 xp Orcish War Sword
Ice Golem 450 xp Heart of a Ice Golem
Orcish Warlord 450 xp Brutal Orc Axe
Troll 500 xp Troll Hide, 2x Troll Tusk
Demon 500 xp Heart of a Demon
Demon Lord 600 xp Heart of a Demon
Black Troll 1000 xp Hide of Black Troll, 4x Troll Tusk

Chapter I | Chapter II | Chapter III, IV | Chapter V, VI | Ostatné

Súvisiace hry Gothic REMAKE
Risen 3: Titan Lords
Risen 2: Dark Waters - Air Temple
Risen 2: Dark Waters - Treasure Isle
Risen 2: Dark Waters
Gothic Complete Collection
Arcania: Gothic 4 - Fall of Setarrif
Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition
Arcania: Gothic 4
Risen
Gothic 3: Forsaken Gods
Gothic 3
Gothic 2: Night Of The Raven
Gothic 2
Gothic



Diskusia Príspevkov: 27 Hodnotenie
850 hlasov

100
60
20

80
40
0
61
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |