HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 62756 užívateľov

Návody > Polda 5


Zobrazení:92552
Autor návodu:Mirro

SKLÁDKA
V inventári otvorte nôž a odrežte ním vetvičku vľavo dole. Presuňte sa k hromade, kde sa pokúste preštíkať plot, nepôjde to, ale dostanete drôt. Choďte doprava, zoberte metlu, ktorá je vzadu a vráťte sa spať. Metlou buchnite po rúre, kým tam nie je myš tak vezmite syr a vetvičkou vyberte pružinu z rúry. Vráťte sa na začiatok (doľava), položte syr na zem napravo dole, kopnite do tej dosky, čo drží sudy, nechajte prevalcovať myš a zoberte ju. Pri "hromade bordelu" vyvŕtajte nožom do dosky dieru a pripevnite tam pružinu. Choďte doprava, nalákajte mačku na mŕtvu myš a vráťte sa späť. Hoďte mačku na skokanský mostík a uvidíte, že mačka to neprežila. Ak nechcete takto skončiť aj vy, tak musíte spraviť bleskozvod. V inventári spojte metlu s drôtom, dajte ju na tú "hromadu bordelu", skočte za plot, a teraz sa dostanete na základňu PRČA.

ZÁKLADŇA PRČA
Prehovorte s operátorom a operátorkou (vždy o všetkom čo sa dá...). Teraz sa porozprávajte s vojakom 2x, vypýtajte si od operátora legitimáciu, ten vás pošle ku kolegyni. Ona vám dá odznak, vráťte sa k vojakovi, ukážte mu ten odznak a on vás pustí ďalej. Použite komunikátor (taká mala vec vedľa veliteľových dverí). Dozviete sa, že veliteľ nemá čas. Tak choďte k technikovi, porozprávajte sa s ním a dajte si kávu. Kelímek, čo vám ostane, prebite na soche (alebo čo to je) napravo od toho točiaceho sa šrobu a použite ho na to okno (alebo čo to je :-)) vedľa veliteľových dverí. Teraz si pozrite všetky 4 exponáty a choďte sa na to opýtať operátorky. Dozviete sa, že v čeľusti Kamila Malinowského je pilulka na povzbudenie. Vyskúšajte ju vytiahnuť nožom (je to exponát najbližšie pri počítači), nič nenájdete. Porozprávajte sa o tom s tým chlapíkom (androidom), čo sedí pri šrobe. Spýtajte sa technika na upratovacieho robota, vytiahnite nožom z robota pamäťovú kartu a choďte sa na ňu pozrieť do počítača pri šrobe. Zistili ste, že pilulka je v čeľusti agenta Muldera, tak ju odtiaľ nožom vytiahnite. Pochváľte sa s vašim úlovkom operátorke a dajte ho do toho stroja na kávu (je tam taká debnička napravo od technika). Treba minúť všetku kávu. Tak si dajte 3x kávu, povedzte o tom technikovi a choďte znova počúvať veliteľa (znovu kelímkom na to okno...). Teraz, keď je veliteľ vonku, tak si s ním porozprávajte a dá vám prvú úlohu: zničiť Tróju tak choďte k teleportu, kde nie je tá prdel a porozprávajte sa s tou operátorkou.

TRÓJA
Tak sa porozprávajte s tým vtákom, choďte doľava, vezmite si kosť z tej ryby, potom k spálenisku a tam si vezmite meč. Teraz do dediny. Mečom rozrežte Achillov stan, vezmite si balík a v inventári ho otvorte nožom. Teraz choďte k Afrodite (na lokácii s vtákom hore :-)) a tam mečom odrežte list z palmy. Namočte ho do polievky pred Achillovým stanom, zabúchajte na prvé dvere záchodov a dajte ten list veliteľovi do záchodu. Keď vylezie tak mu dajte dokument, ktorý bol v balíku (dá vám prsteň). Pri tesárovi preseknite tú dyňu mečom a vezmite si polovicu, zájdite ju naplniť do kade, kde leží veliteľ, porozprávajte sa s vtákom, vezmite pierko, ktoré z neho vypadlo, v inventári ho dajte do tej dyne. S touto vriacou vodou oblejte kraba, ktorý je pri tej veľkej rybe a vezmite si ho. V inventári vyberte kraba pomocou rybej kosti. Zájdite k tesárovi a ukážte mu prsteň. Potom sa presuňte k priekope (naľavo od psov), dajte tam dosku, ktorú vám dal tesár, vezmite si zásobník, dajte ho do kuše a postrieľajte všetky stráže. Teraz môžete bez problémov ísť do mesta (vpravo hore). V meste vezmite kalich, ktorý je pri krčme (hospode), choďte k ruinám, prerazte sud nožom a načapujte kalich vínom. Porozprávajte sa s Afroditou. Teraz zaneste víno strážnikovi, ktorý je pri tom malom oltári. Choďte na inú lokáciu a vráťte sa späť (strážnik je opitý) a obetujte na oltári kraba. Na lokácii, kde bolo tornádo, si vezmite zrkadielko (je medzi tými stĺpmi) a dajte ho Afrodite. Afrodita vám dá šíp a môžete si vziať kvetinu, ktorá je napravo od Afrodity. Vyberte z tulca pri krčme (hospode) šípy (najprv musíte preskúmať krčmu), potom tam dajte ten šíp od Afrodity a udrite mečom na gong. Teraz povedzte tesárovi, že Cerberos je mŕtvy a on spraví koňa. V inventári skombinujte hubu s kvetom, ktorý ste zobrali pri Afrodite a dajte túto zmes do koňa. Zájdite k strážcovi pri bráne a povedzte mu o tomto koni. Dajte Afrodite mušľu, v inventári preskúmajte ten prístroj na určovanie polohy, choďte otvoriť bránu a použite mušľu na otvorenú bránu.

ZÁKLADŇA PRČA 2
Porozprávajte sa s operátorkou, vezmite si z tej hromady vibrátor a porozprávajte sa aj s androidom. Teraz si choďte vypýtať od technika čip, ktorý chcel android. Nechce vám ho dať, tak choďte späť za androidom, a potom dajte technikovi vibrátor. Nemáte baterky, tak si ich skúste nájsť v tej hromade erotických pomôcok, ale nájdete tam niečo, čo sa bude technikovi hodiť viac :-). Tak choďte za technikom a dajte mu tú vákuovú pumpu. On vám dá čip pre androida. Choďte mu ho zaniesť, ale android zistí, že čip je zlý, tak sa na ten čip pozrite v počítači, ktorý je naľavo od androida. Vráťte čip technikovi, nožom vyberte z upratovacieho robota pamäťovú kartu a pozrite sa na ňu v počítači. Teraz ukážte pamäťovú kartu technikovi, ktorý vám dá čip č.2, ktorý najprv vyskúšajte v počítači a potom dáte androidovi. Choďte cestou k veliteľovi, ale zase tam bude ten otravný vojak. Tak to povedzte androidovi, dajte mu svoj odznak a choďte ten nový ukázať vojakovi. Použite komunikátor, zistite, čo tam veliteľ robí :-) a vyskúšajte si oscannovať prdel. Povedzte androidovi o tom scanneri a on vám dá fóliu, ktorú použijete na stoličku u výstupného teleportu. Použite fóliu s otlačkom na scanner a choďte do teraz otvorenej miestnosti. Prehovorte 2x s počítačom, prehľadajte montérky, vložte baterky do vibrátora, použite vibrátor na čidlo u počítača, použite klávesnicu a vezmite si vibrátor späť. Teraz choďte k výstupnému teleportu a prehovorte s počítačom.

NEMECKO (NOC)
Z generátora vezmite šrobovák, zo zeme kameň, choďte hore, porozprávajte sa s úradníkom a vezmite si vlajku. V hangáre, nožom vypáčte zásuvky, vezmite si pilotný preukaz a z lekárničky vyberte lieh a obväz. Ukážte pilotný preukaz úradníkovi a hovorte s ním o všetkom, čo sa dá. Teraz choďte k vojakovi pri závore, ukážte mu preukaz a zase hovorte o všetkom. Teraz za úradníkom a povedzte mu heslo. Dostaňte sa na lokáciu, kde je plachta a preskúmajte všetky plechovky. Namočte kameň do zlatej plechovky a zaneste ho úradníkovi. Cukor, ktorý vám dal úradník, dajte do nádrže pri generátore. Choďte na lokáciu, kde je strašiak a vezmite si ho :-). Preskúmajte ho a opravte s ním rebrík, ktorý je pri úradníkovom okne. Vylezte hore, vezmite si balík, rozrežte ho nožom, preskúmajte všetko, čo v ňom bolo a porozprávajte sa s hvezdárkou. Presuňte sa k stodole, preskúmajte opilca, preskúmajte tabuľku a nožom ju odmontujte. Opýtajte sa vojaka na opilca, zistíte, že to je profesor, tak ho choďte preskúmať. Teraz použite tú "placatku" na rebrík, ktorý je pri tej plachte. Vylezte hore, dieru prekryte tabuľkou "nicht futtern" a odmontujte pomocou šrobováku foťák. Choďte ku hvezdárke, skombinujte bleskomet s foťákom, odfoťe ju a prehľadajte ju. Teraz choďte k chalúpke s tým fakt pekným plotom a tam je jedna šteka krivá tak ju trochu napravte :-). Na tejto šteke s klincom roztrhajte vlaku, v inventári dajte túto roztrhanú vlajku do liehu a zapáľte zapaľovačom. Pri stodole si prečítajte knižku, ktorú máte v inventári, pozrite sa do malého okna, do veľkého hoďte molotov koktejl a profesorovi dajte zapaľovač.

NEMECKO (DEŇ)
Zájdite do hangáru, do kondomu nasajte hélium a pohovorte s vojakom pri závore. Teraz vylezte k ďalekohľadu a použite hélium na tú trúbu. Zdvihnite závoru, vezmite hasák, ktorý je pri tej bude, a odmontujte hasákom ďalekohľad. Teraz vylezte do balónu, dajte ďalekohľad do toho voľného stojanu a pozrite sa doňho 2-krát. V hangáre hangáru, hasákom odmontujte vrtuľu a vezmite si ju. Teraz pred hangár, vrtuľu dajte na motor, mačku obväzom priviažte k motoru a motor naštartujte. Choďte na lokáciu s kapustou (zelí), tam pomocou noža urežte vetvičku zo stromu a s touto vetvičkou vytiahnete kľúče, ktoré spadli na tú vodnú mínu, ktorá je pri úradníkovom okne. Teraz už len stačí odomknúť tie malé dvierka na hangáre.

ZÁKLADŇA PRČA 3
Takže porozprávajte sa s operátorom. Presuňte sa k šrobu a prehľadajte vojaka. V miestnosti, kde je ten stroj na kávu, zabúchajte na prvé dvere, vezmite kelímek z toho stroja a 2x preskúmajte recyklátor. Vo veliteľovej kancelárii vezmite suchú rastlinu (napravo od dverí), ladičky (napravo od fritézy) a do kelímku naberte olej z fritézy. V inventári zapáľte rastlinu, tento popol skombinujte s naniti a túto zmes vysypte na zem vedľa počítača (tu som bol zaseknutý celý deň :-( ). A je po robotovi :-). Teraz sa presuňte k šrobu, tam kde je ten krištáľ a na tento krištáľ použite ladičku s tmavo-modrým krúžkom. Choďte k operátorovi a pochváľte sa mu. Pokúste sa niečo zistiť z počítača, ale nepôjde to, tak sa opýtajte veliteľa (zavretý za dverami) a ten vás pošle za operátorom, tak za ním choďte. Prehovorte s ním, použite na neho kelímek s olejom a prsteň použite na počítač.

EGYPT
Vezmite si odhryznutú ruku, odhryznite ruku od handry, potom ju hoďte žralokom. Keď žraloky odídu, vezmite obidve palice, v inventári ich spojte a pripevnite na ne plachtu, plachtu pripevnite na vor a doplavte sa k sudu, kde vezmete balík a nádobu. V inventári nasypte sódu do nádoby a vzniknuté torpédo pripevnite na vor. Prehovorte s rybárom (kliknite na okno), vezmite drevo, z ktorého vám moc nezostane - iba termity. Presuňte sa do paláca až ku generálovi a vezírovi, s ktorými prehovoríte. Vedľa generálovej ruky je med, ktorý zanestiete rybárovi. Teraz vám rybár dovolí zobrať sieť. Pred palácom chyťte do siete motýľa a vezmite koberec. Pri Svätej hore, z hniezda vyberte pierka, pustite termity na kopiu a vezmite si ten hrot, čo z nej zostane. Tento hrot nabrúste na čiernej soche pred palácom. Teraz choďte k rybárovi, hoďte mu na komín koberec, nabrúseným hrotom kopie, rozrežte žraloka, prehľadajte jeho žalúdok a nafarbite v jeho krvi motýľa. Choďte k pokladnici a skúste povedať heslo. To by nebol polda aby ho nezabudol :-). Tak choďte znova do paláca a generál vám dá tabuľku s tým heslom. Cestou znova prebrúste hrot kopie (na čiernej soche). Vráťte sa k pokladnici a použite tabuľku na oltár. Presuňte sa k soche, zo zeme zoberte palicu, s korunou, ktorú máte v inventári si sadnite na trón. So znova prebrúseným hrotom vyberte diamant, použite perie na "hromadu bordelu". Vyčistite diamant do uteráku, ktorý je pred palácom a v inventári ho vložte do palice. Vráťte sa k pokladnici a vložte palicu s diamantom do diery č. 14. Pri dverách, zatiahnite za páku a zoberte ozdobný pás. Choďte k žralokovi a zablšte tento pás tým, že ho použijete na tie matrace. Presuňte sa k Svätej hore, v inventári namočte motýľa do medu, zablšený pás dajte strážcovi a lepkavého motýľa použite na to žezlo. A... KONIEC

Súvisiace hry Polda 8
Polda 2 Remástr
Polda 7
Polda 6
Polda 4
Polda 3
Polda 2
Polda 1



Diskusia Príspevkov: 101 Hodnotenie
1542 hlasov

100
60
20

80
40
0
49
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |