HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 71844 užívateľov

Návody > X-Men Legends II: Rise of Apocalypse


Zobrazení:62638
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Úvod | Akt 1 | Akt 2 | Akt 3 | Akt 4 | Akt 5


Akt 2

1. Certain Destiny

Stratila sa Destiny, mutantka so schopnosťou predpovedať budúcnosť. Mysique by mohla mať o nej užitočné informácie.

Hlavné úlohy:
  • Oslov Pyra.
  • Nájdi Mystique v Jungle Canal.
  • Zachráň Destiny v Jungle Canal.
  • Poraz Garokka.
  • Oslov Mystique v Avalone.
Môžete získať:
  • Danger Room Disc: Challenge - Cyclops.
  • Data Disc.
  • Homing Beacon.
Poznámka:
Ak máte so sebou Rogue, tak bude mať súkromný dialóg so svojou adoptívnou matkou Mystique, pri jej prvom stretnutí v džungli.

Avalon
Ako ste videli v animačke, Profesorova škola bola opäť raz zničená. Preto ste sa uchýlili do divokej krajiny, tropického pralesa udržovaného mimozemšťanmi uprostred Antarktídy. Magneto a jeho mutanti sú stále s vami. Stále totiž musíte zachrániť Polaris, Beasta a Quicksilvera (Magnetovho syna). Tak ako predtým, máte tu počítač pre otestovanie vašich znalostí z oblasti X-Menov a teraz sú tu nové otázky, ako v každom novom akte (po 200 skúsenostných bodov). Beastovo miesto nahradil Forge, tak u neho môžete nakupovať a predávať. Na predaj má aj štyri Danger Room Disc (konkrétne DRD: Teamwork 105, DRD: Moves 106 - Knockback, DRD: Combinded Powers 107, Moves 108 - Stun). Pri ňom je aj počítač, v ktorom si môžete prezerať všetko, čo ste získali. Tak ako minule, je počítač na brífingy pri Xavierovi. Môžete sa zabehnúť predstaviť Ka-Zarovi, inak skočte do dokov, kde čaká Pyro. Po rozhovore s ním si môžete pozrieť prvý brífing. Pri Pyrovi je prechod do ďalšej oblasti.

Jungle Canal
Pár krokov po vstupe narazíte na Mystique, ktorá hľadá svoju priateľku Destiny. Kúsok za Mystique sa cesta rozdvojuje, no o pár metrov sa zase spája do jednej. Choďte po pravej strane tejto rozdvojky a nájdete DRD: CH. - Cyclops. Prebojujte sa na koniec oblasti. Tam uvidíte na mapke dva prechody. Choďte k prvému a prepadnete sa k jaskyni. Vstúpte do nej. Prebojujte sa na koniec a cestou si vezmite DATA DISC. Na konci rozbite pár kameňov blokujúcich východ a vyjdite von. Vyjdete opäť v džungli, oproti druhému vstupu do jaskyne. Vstúpte. Je to malá jaskynka. V ľavej časti si vezmite HOMING BEACON a v pravej vyjdite von. Tu padnete do pasce Garokka, no pomôže vám Mystique. Spoločne s ňou porazte Garokka. Tu príde vhod boj na diaľku, pretože Garokk sa stále teleportuje z miesta na miesto a tak ho bitkári musia stále naháňať. Porazte ho a použite teleport, ktorým odišli Mystique a Destiny. Prenesie vás na začiatok džungle, tak odtiaľ už len prejdite do Avalonu.

Avalon
Po návrate si pohovorte s Angelom, Destiny, Mystique a aj so zajatým Garokkom. Potom si pozrite nový brífing a presuňte sa do novo sprístupnenej oblasti za Ka-Zarom.




2. The New Ice Age

Zastav Apocalypsove sily, než zničia mimozemský, atmosférický generátor a spravia tak z Divokej zeme antarktickú pustatinu.

Hlavné úlohy:
  • Ochráň atmosférický generátor v Jungle Ruins.
Môžete získať:
  • Homing Beacon.
  • Comic Book (Toad).
  • Tech Station (+20 Health)
Jungle Ruins
Po vstupe sa rozhodnete trochu stupňovať napätie, takže nezasiahnete a budete sa pozerať, ako nepriatelia zničia prvý generátor. Pokračujte vpred. Nájdete Xtraction Point a kúsok za ním je WEAPON CACHE a aj HOMING BEACON. Pokračujte k druhému generátoru, ktorý sa už pokúšajú zničiť. Buďte pri ňom a likvidujte stále prichádzajúcich nepriateľov, kým vám Angel nepovie, že napadli tretí. Dorazte zvyšok nepriateľov a presuňte sa k tretiemu generátoru. Aj tu likvidujte stále prichádzajúcich nepriateľov, kým opäť nedostanete správu od Angela. Po boji sa teda vráťte naspäť k druhému generátoru a opäť likvidujte nepriateľov, kým vám to nepreruší rozhovor s posledným nepriateľom. Po boji si tu, pri druhom generátore vezmite KOMIKS a neďaleko tretieho generátora máte TECH STATION (+20 Health). Môžete si ešte skočiť domov, vypočuť nový brífing, inak prejdite ďalej, do Jungle Pass.




3. No Way In, No Way Out

Hlboko v Divokej Zemi je ukrytý prastarý Nuwali Monument. Mohol by tam byť Beast. Nájdi ho za každú cenu.

Hlavné úlohy:
  • Nájdi ukrytý vchod do prastarého monumentu v džungli.
  • Poraz Saurona, aby si získal prístup do monumentu.
Môžete získať:
  • Comic Book (Cyclops).
  • Tech Station (+4 Speed).
  • Homing Beacon.
  • Sketch Book (Jungle, Jungle Enemy - Jungle Behemoth, Jean Grey).
Jungle Pass
Krátko po vstupe narazíte na rázcestie. Choďte doľava. Pôjdete cez ruiny chrámu, v ktorom si vezmite KOMIKS. Pokračujte cestou až k padnutému stromu. Preskočte ho a pokračujte cestou doľava. Tam nájdete Xtraction Point. Za ním je vchod do jaskyne, ktorá vedie ďalej. Najprv si však preskúmajte túto oblasť. Choďte kúsok naspať a keď je Xtraction point za vami, choďte do jaskyne naľavo. V nej sú na stenách bomby s laserovými lúčmi. Použite nejakú silu na diaľku, aby ste ich z bezpečnej vzdialenosti odpálili. Nájdete tu WEAPON CACHE. Vyjdite z jaskyne na druhej strane a dostanete sa do malej oblasti, v ktorej je okrem nepriateľov aj TECH STATION (+4 Speed). Vráťte sa naspäť do jaskyne a von do džungle, odkiaľ ste pred chvíľou prišli. Teraz, keď je jaskyňa za vami, tak choďte naľavo, kde je vchod do ďalšej jaskyne. Pred ňou sú dva generátory, ktoré pohlcujú manu, tak ich buď zničte z diaľky, alebo to ignorujte a dajte im päsťami. Vstúpte do jaskyne a prejdite ňou. Vyjdete z nej v druhej časti džungle, do ktorej by ste sa dostali, keby ste šli na rázcestí na začiatku doprava. Hneď vedľa vás je ďalšia jaskyňa, tak do nej vstúpte. V nej si vezmite HOMING BEACON a prebojujte sa ňou von. Keď vyjdete von, ste opäť v zadnej časti džungli. Len vybehnite na cestu, zahnite doprava, preskočte opäť padnutý strom a vráťte sa k Xtraction Pointu. Vstúpte do jaskyne za ním. V nej si vezmite SKETCH BOOK. Prejdite na druhú stranu.
Vonku vás čaká Sauron. Odmieta pracovať pre Apocalypsa, no keď zistí, že ste priatelia Ka-Zara, je ochotný vás zabiť, keďže ani jeho neznáša. Zrejme nemá veľa priateľov. Musíte s ním bojovať. Väčšinou lieta vo vzduchu okolo vás a strieľa po vás. Nie sú to nejak hrozné útoky, ale radšej pobehujte a vyhýbajte sa im. Môžete po ňom strieľať, alebo sa ho snažiť udrieť vo výskoku. Skúšať s ním bojovať vo vzduchu nemá veľký význam, tak si radšej ani nemíňajte manu na lietanie a počkajte si, kým pristane. Vtedy použite svoje skryté sily a tlčte ho, koľko sa len dá, než znova vzlietne. Takýmto spôsobom sa ho zbavte. Prejdite cez bránu, ktorú strážil, do Nuwali Shrine.




4. Beyond the Treshold - A

Získaj prístup do Byonder´s Council odomknutím prastarého prechodu, ktorý ho chráni.

Hlavné úlohy:
  • Nájdi mystický kameň v Nuwali Shrine.
  • Nájdi mystický kameň v Nuwali Corridors.
Môžete získať:
  • Tech Station (+4 Body).
  • Homing Beacon.
  • Danger Room Disc: Assautl 203.
  • Comic Book (Sunfire).
  • Tech Station (+20 Energy).
  • Sketch Book (Monument, Monument Enemy - Claw Beast, Juggernaut).
  • Data Disc.
  • Comic Book (Gambit).
Poznámka:
V tejto časti musíte získať dva mystické kamene. Keď k nim dorazíte, môžete ich zobrať priamo, no vtedy sa vám uzatvoria východy a napadne vás neviditeľný nepriateľ. Keď ho zabijete, budete môcť odísť. V návode popisujem, ako odstaviť pasce, aby ste kamene mohli vziať správne.

Nuwali Shrine
Po vstupe do chrámu vám Shanna oznámi, že musíte nájsť dva kľúče na prechod ďalej. Prejdite vpred centrálnym koridorom a zabočte doprava. Prejdite na chodbami na koniec a tam vám v ceste bráni pár stĺpov. Buď ich presuňte silou s postavou, ktorá má schopnosť Might, alebo ich odtlačte špeciálnymi silami Magneta, či Jean Grey. Za nimi nájdete TECH STATION (+4 Body). Keď ju použijete, otvoria sa vám dvere naľavo, tak nimi prejdite. Dostanete sa na rázcestie. Choďte doľava a v prvej miestnosti nájdete HOMING BEACON. Pokračujte touto cestou, až do miestnosti pred halou s vodou. V tejto malej miestnosti máte na zemi dlaždicu, po ktorej prejdite a rozsvietite tak fakľu v zatopenej miestnosti. Skočte do nej. Je tu Mystic Stone, no zatiaľ ho nechajte tak. Napravo, za kameňom je cesta, ktorá vedie popri prechode do Nuwali Geteway a vracia sa na posledné rázcestie, z ktorého ste prišli. Môžete ju nechať tak. Choďte doľava, tým sa vrátite na hlavný koridor. Po pravej strane sú dva prechody, na ľavej jeden, ktorým ste šli na začiatku. Choďte do toho, čo je bližšie k zatopenej miestnosti. V prvej časti si vezmite DRD: ASSAULT 203. Pokračujte ďalej a na konci ste v miestnosti so stlačiteľnou dlaždicou na zemi, tak po nej prejdite a rozsvietite aj druhú fakľu v zatopenej miestnosti. Skočte do nej a vezmite si konečne Mystic Stone. Vráťte sa opäť do hlavného koridoru a zahnite do druhého prechodu napravo, bližšie pri vstupe do chrámu. To je len malá miestnosť, v ktorej si vezmite KOMIKS a prejdite do Nuwali Corridors.

Nuwali Corridors
V prvej miestnosti máte TECH STATION (+20 Energy) a aj Xtraction Point. Môžete si uložiť pozíciu a tiež si skočiť domov vypočuť nový brífing. Vráťte sa naspäť. Oproti vchodu je prechod do Nuwali Geteway. Vy choďte doľava, do zatopenej miestnosti. Z nej choďte doprava. V tamojšej chodbe chýba podlaha, takže si vezmite niekoho, kto lieta a tiež, kto presúva predmety (Magneto, Jean Grey, alebo Rogue - môže lietať a má aj schopnosť Might). Preleťte na koniec, vezmite si SKETCH BOOK a špeciálnymi silami odsuňte stĺp. Za ním prehoďte páku a preleťte naspäť do zatopenej miestnosti. Z nej choďte teraz do chodby oproti (naľavo, ak ste chrbtom k vstupu). Postupujte chodbou a pred jej vyústením máte napravo rozbiteľnú stenu (naznačuje to aj mapka), tak ju rozbite a za ňou si vezmite WEAPON CACHE. Pri tej truhlici je tiež rozbiteľná stena, tak ju rozbite a spoza nej si vezmite DATA DISC. Vráťte sa na chodbu a prejdite na jej koniec, kde si vezmite KOMIKS a porazte hromadu nepriateľov. Keď všetci padnú, potiahnite páku. Vráťte sa do zatopenej miestnosti a vezmite si Mystic Stone. Potom prejdite prechodom z tejto haly do Elemental Tomb.




5. Tomb Raiders

Zisti, kde v Nuwalijskom chráme je ukryté Vibranium a navráť ho Ka-Zarovi skôr, než ho získa Apocalypse.

Hlavné úlohy:
  • Nájdi Vibranium.
  • Nájdi Ohnivú lebku.
  • Nájdi Vodnú lebku.
  • Nájdi Zemnú lebku.
  • Nájdi Vzdušnú lebku.
  • Navráť Ohnivú lebku.
  • Navráť Vodnú lebku.
  • Navráť Zemnú lebku.
  • Navráť Vzdušnú lebku.
  • Vráť sa za Ka-Zarom do Avalonu.
Môžete získať:
  • Tech Station (+4 Strike).
  • Danger Room Disc: Challenge - Gambit.
  • Homing Beacon.
Elemental Tomb
Choďte najprv rovno pred seba a v centrálnej miestnosti kliknite na runy, ktoré vám Ka-Zar preloží. Zistíte, že potrebujete štyri elementy, teda štyri lebky z chrámu, ktoré ich predstavujú. Chrám tvoria štyri veľké miestnosti s lebkami. Poďme postupne. Najprv choďte napravo (v smere vstupu do oblasti) a v miestnosti s priepasťou uprostred choďte doprava, aby ste našli WEAPON CACHE. Potom zájdite k mostu a prejdite po ňom na ostrovček uprostred priepasti. Tam vyleťte hore na stĺp a vezmite si lebku vzduchu. Vyjdite druhým východom z miestnosti a prejdite do druhej veľkej haly s priepasťou. Prejdite mostom na ostrovček uprostred nej, rozbite skaly, ktoré vám bránia v prístupe a vezmite si lebku zeme. Zídite z ostrovčeka druhým mostom a pokračujte ďalej do miestnosti s vodou. V ďalšej miestnosti zbehnite dole schodmi napravo a nájdete TECH STATION (+4 Strike). Pokračujte ďalej, do tretej haly s priepasťou. Tu máte aj Xtraction Point naľavo a napravo DRD: CH - Gambit. Chýba most, takže na ostrovček uprostred buď preleťte, alebo kúsok od miesta, kde ste vzali DRD, si môžete vytvoriť jeden most a pri Xstraction Pointe druhý (Jean, Magneto, Iceman). V strede si vezmite lebku vody. Prejdite od poslednej, štvrtej haly. Po moste prebehnite na ostrovček uprostred priepasti a zhasnite ohne okolo lebky (Iceman, Storm). Vezmite si lebku a na okraji priepasti, pri stene (severozápadný roh, ak je juh, odkiaľ ste prišli) máte HOMING BEACON. Teraz, keď máte všetky štyri lebky, tak sa vráťte do centrálnej miestnosti. Tam sú po bokoch podstavce, na ktoré lebky poukladajte. Netreba žiadne poradie, podstavce sú už označené. Keď ich všetky uložíte, vezmite si Vibranium, ktoré sa objaví. Vráťte sa s ním do predošlej oblasti.

Nuwali Corridors, Avalon
Vráťte sa k Xtraction Pointu a preneste sa do Avalonu. Tam oslovte Ka-Zara a odovzdajte mu Vibranium. Potom sa vráťte naspäť do Nuwali Corridors a prejdite neďalekým prechodom do Nuwali Gateway.




6. Beyond the Treshold - B

Získaj prístup do Byonder´s Council odomknutím prastarej brány, ktorá ho chráni.

Hlavné úlohy:
  • Umiestni dva mystické kamene do prastarých sôch pri bráne v Nuwali Gateway.
Môžete získať:
  • Danger Room Disc: Defend 204.
  • Homing Beacon.
  • Data Disc.
Nuwali Gateway
Po vstupe choďte do miestnosti pred vami a do ďalšej za ňou. V nej rozbite stenu naľavo a za ňou si vezmite DRD: DEFEND 204. Vráťte sa k vstupu a choďte dlhou chodbou vpred. Okrem nepriateľov tam na vás čakajú sochy, ku ktorým, keď sa priblížite, spustíte v nich ukryté plameňomety. Nedajú sa zničiť, takže sa im len vyhýbajte. Na konci tejto chodby s vodným kanálom máte tri cesty. Pred sebou, napravo a naľavo. Cesta naľavo je ukrytá za rozbiteľnou stenou, tak ju ničte a prejdite do haly, kde sa z podlahy vysunie niekoľko stien. Môžete ich porozbíjať, takže žiadny problém. Pobite nepriateľov a prebite sa stenami na koniec haly, kde máte HOMING BEACON. Vráťte sa naspäť na hlavnú chodbu a choďte do dverí pred vami. Pokračujte cestou až do obrovskej haly s priepasťou. Miestnosť si môžete preskúmať, je v nej dosť nepriateľov. Na niektoré miesta si môžete postaviť mosty, no najjednoduchšie je to preskúmať s niekým, kto lieta (po pobití nepriateľov, nech vás nezostrelia). Môžete sa odtiaľto dostať na druhej strane naspäť k vstupu do oblasti, no to nepotrebujete. Choďte tu doľava. Buď pomocou mostov na ostrovček a z neho na výbežok pri stene, alebo na ten výbežok rovno preleťte. Tam je rozbiteľná stena, za ktorou už môžete niečo vidieť. Rozbite ju a vezmite si DATA DISC. Vráťte sa naspäť do chodby s vodným kanálom a plameňometmi. Prejdite z nej poslednou cestou, ktorou ste ešte nešli. Ste v poslednej hale s bránou a máte tu aj Xtraction Point. Tu pod vami nie je priepasť, takže ak spadnete, vyleťte hore a ostaní sa tam dostanú sami. Ak s vami nie je nik, kto vie lietať, či teleportovať sa, použite páky na stĺpoch, ktoré vám vytvoria portál, ktorým sa dostanete do miestnosti, kde ste mohli zobrať Homing Beacon. Inak pokračujte od Xtraction Pointu k bráne a na podstavce pri nej umiestnite oba mystické kamene, ktoré ste predtým získali. Brána sa otvorí. Ozve sa vám profesor, aby ste si pohovorili s Destiny, tak sa vráťte domov a oslovte ju. Neviem, čo by sa malo stať, ale mne nepovedala nič nové, ani ona, ani profesor. Možno tým bol myslený brífing na záchranu Beasta, v ktorom sa hovorí o vízii Destiny, keďže ho idete zachrániť až teraz. Takže môžete vstúpiť do poslednej časti chrámu, no predtým si môžete odskočiť po bonus.

A2. Secret Bonus Area 2
Keď ste zozbierali štyri Homing Beacony, tak sa vám vo vašej základni, v Avalone objavil tajný portál, ktorý vedie do bonusovej oblasti. Mohli ste sem ísť už aj skôr, no je lepšie si to nechať, keď budú postavy silnejšie.
  • Iron Man Armor (Iron Man´s Chest Plate).
Čaká vás chodba v tvare písmena M. Prebojujte sa na jej koniec cez nepriateľov Na konci porazte minibossa (musíte použiť kombináciu úderov na prekonanie jeho obrany, sledujte, hra vám ju pri ňom vypíše) a vezmite si Iron Manov pancier. Prejdite portálom naspäť do vašej základne.




7. The Beast Within

Zachráň Beasta skôr, než bude splnený Mikhailov rozkaz na jeho popravu.

Hlavné úlohy:
  • Poraz Mikhaila.
  • Osloboď Beasta z Mikhailovej pasce.
  • Oslov Profesora Xaviera v Avalone.
Môžete získať:
  • Danger Room Disc: Qualifying Exam 200.
  • Data Disc.
  • Tech Station (+4 Focus).
Beyonders Sanctum
Vstúpte z Nuwali Gateway do tejto oblasti a postupujte vpred. V prvej väčšej miestnosti máte za skalou, vo výklenku naľavo DRD: QUALIFYING EXAM 200. Taktiež tu máte Xtraction Point a pri schodoch napravo je štvrtý DATA DISC. Prejdite schodmi pri ňom a jednými z dvoch dvier. Oboje vedú na rovnaké miesto, do miestnosti s veľkým stĺpom uprostred. Pri tom stĺpe horí malý ohníček. Uhaste ho (Iceman, Storm) a stĺp sa zasunie do zeme. Na jeho vrchu, ktorý je teraz prístupný je TECH STATION (+4 Focus). Potom sa vráťte k Xtraction Pointu a prejdite dverami pri ňom. Za nimi v poslednej miestnosti čaká Red Omega. Je to boss, ale nie je príliš silný. Používajte stále svoje špeciálne sily a porazte ho. Po jeho porážke si prezrite miestnosť pre nejaké to vybavenie a tiež nájdete aj WEAPON CACHE. Uložte si pozíciu a prejdite portálom, ktorý sa sprístupnil po porazení Omegu.

Mikhail´s Warship
Po vstupe pobite ochranku Mikhaila, otvorte ovládacím panelom dvere a pokračujte k Xtraction Pointu pri ktorom si však môžete jedine meniť členov teamu. V poslednej miestnosti vás čaká samotný Mikhail. Je naozaj ťažký. Najprv sa rozmnoží hromadu klonov. Všetkých ich zničte. Tu je problém skôr v ich množstve, než v ich sile. Keď budú všetci zničení, pravý Mikhail sa schová za štyri silové polia. Okolo neho sú štyri panely, ktoré ich vypínajú, no on ich premení na nepriateľov. Tu začína prituhovať. Najprv musíte zahnať jedného z týchto nepriateľov na vyznačenú plochu (na ktorej predtým bol panel. Keď je tam nepriateľ, je označený šípkou) a tam ho poraziť. Keď ho zničíte, premení sa opäť na panel. Ten použite a vypnete tak jeden z Mikhailovych štítov. No ak nepriateľa zničíte mimo vyznačenej plošiny, premení sa síce na panel, no nemôžete ho použiť. Po chvíli sa premení opäť na nepriateľa. Taktiež nemôžu byť dva panely na jednej plošine, takže sa musíte presúvať. To všetko naviac sťažuje to, že po vypnutí prvého štítu vypustí Mikhail laserový lúč, ktorá vás samozrejme zraňuje. Ten lúč sa točí okolo neho a vám nezostáva iné, než ho pravidelne preskakovať. Za takýchto podmienok porazte nepriateľov na každej z plošín a keď sa premení na ovládací panel, tak deaktivujte štít. Keď vypnete všetky štyri štíty, prichádza na rad sám Mikhail osobne. Má silné útoky a vie spomaľovať čas. Proste si dopĺňajte život aj manu a používajte na neho silné útoky a ničte ho. Stále mu zostala schopnosť premieňať predmety na nepriateľov, tak sa buď držte v oblasti, kde nie je veľa predmetov, alebo ich zničte, alebo sa vysporiadajte priamo s nepriateľmi. Ak máte postavy na dosť vysokej úrovne a plnú zásobu doplňovačov zdravia a many, tak sa dá celý súboj s Mikhailom od začiatku celkom dobre zvládnuť.
Keď je konečne Mikhail porazený, poprezerajte si halu a poberte čo sa dá. Potom prejdite novým prechodom do miestnosti, kde držia Beasta. Rozbite panel pred jeho klietkou, čím ho oslobodíte. Pohovorte si s ním a potom prejdite Blinkiným portálom. Už si len v Avalone pohovorte s Profesorom Xavierom.




Trivia Game - Act 2

Otázka: Angel is:
Angel je:
Odpoveď: Extremly wealthy.
Extrémne bohatý.

Otázka: Wolverine made his debut in 1974 in which comic book series:
V ktorej komixovej sérii debutoval Wolverine v roku 1974:
Odpoveď: Incredible Hulk.

Otázka: In the video game X-Men Legends, what was the name of the base Magneto had in orbit of Earth:
Aké bolo meno Magnetovej základne na orbite zeme vo videohre X-Men Legends:
Odpoveď: Asteroid M.

Otázka: Which of the following X-Men was at one time Apocalypse´s Horseman Death:
Kto z nasledujúcich X-Menov bol jedného času Apocalypsovým Jazdcom smrti:
Odpoveď: Wolverine.

Otázka: Destiny belonged to which super villain team:
Ku ktorej zlodušskej bande patrí Destiny:
Odpoveď: Brotherhood of Evil Mutants.

Otázka: Garokk was originally:
Garokk bol pôvodne:
Odpoveď: British sailor.
Britský námorník.

Otázka: In the video game X-Men Legends, who was the first playable character at the very beginning in New York City:
Kto bola prvá hrateľná postava vo videohre X-Men Legends úplne na začiatku v New York City:
Odpoveď: Wolverine.

Otázka: How many fingers does Nightcrawler have on each hand:
Koľko prstov má Nightcrawler na každej ruke:
Odpoveď: Three.
Tri.

Otázka: Who is Ka-Zar´s wife:
Kto je Ka-Zarova žena:
Odpoveď: Shanna O´Hara.

Otázka: Which person is Mystique not connected to:
S ktorou osobou nie je Mystique spojená:
Odpoveď: Mikhail Rasputin.

Otázka: Which X-Man was involved romantically with Magneto:
Kto z X-Manov bol citovo spojený s Magnetom:
Odpoveď: Rogue.

Otázka: Joseph is a clone of which mutant:
Ktorého mutanta je Joseph klonom:
Odpoveď: Magneto.

Otázka: Iceman´s real name is:
Icemanove pravé meno je:
Odpoveď: Bobby Drake.

Otázka: Who is not a member of the Brotherhood:
Kto nie je členom Bratstva:
Odpoveď: Lupa.

Otázka: As a boy, Nightcrawler´s hero was:
Keď bol Nightcrawler chlapec, jeho hrdinom bol:
Odpoveď: Errol Flynn.

Otázka: Who served alongside Cable in his mercenary group, Six Pack:
Kto slúžil s Cableom v jeho žoldnierskej skupine Six Pack:
Odpoveď: Domino.

Otázka: What is Bishop´s mutant power:
Aká je Bishopova mutantská Sila:
Odpoveď: Absorb energy and rechannel it.
Absorbuje energiu a presmeruje ju.

Otázka: Ka-Zar´s father came to the Savage Land in search of what:
Čo prišiel hľadať Ka-Zarov otec do Divej Zeme:
Odpoveď: Anti-Metal.

Otázka: What are Forge´s powers:
Aké su Forgeho sily:
Odpoveď: Inventing new technology and mystic powers.
Vynaliezať nové technológie a mystické sily.

Otázka: Ka-Zar was originally named:
Ka-Zarovo vlastné meno bolo:
Odpoveď: Kevin Plunder.

Otázka: Colossus brother Mikhail first appeared in Uncanny X-Men number:
Colossusov brat Mikhail sa prvýkrát objavil v X-Menoch číslo:
Odpoveď: 285.

Otázka: What evil villain is also known as Cain Marko:
Ktorý zloduch je tiež známy ako Cain Marko:
Odpoveď: Juggernaut.

Otázka: Heather Cameron is known as which X-Men:
Kto z X-Menov je Heather Cameron:
Odpoveď: Lifeguard.

Otázka: Magneto first appeard in 1963 in X-men number:
Magneto sa prvýkrát objavil v roku 1963 v X-Menoch číslo:
Odpoveď: 1.

Otázka: What name does Magneto go by:
Aké je Magnetovo meno:
Odpoveď: Erik Lehnsherr.

Otázka: Mikhail is the brother of:
Mikhailov brat je:
Odpoveď: Colossus.

Otázka: Colossus first learned he could turn into metal, when he:
Colossus prvýkrát zistil, že sa môže premeniť na kovovca, keď:
Odpoveď: Save his sister from a runaway tractor.
Zachránil svoju sestru pred idúcim traktorom.

Otázka: In the video game X-Men Legends, what was the code name of the young woman the X-Men saved in New York City from Blob and Mystique:
Aké bolo kódové meno mladej ženy vo videohre X-Men Legends, ktorú X-Meni zachránili V New Yorku pred Blobom a Mystique:
Odpoveď: Magma.

Otázka: Bishop is a time traveler from which century:
Z ktorého storočia prišiel cestovateľ časom Bishop:
Odpoveď: 21.

Otázka: What is Omega Red real name:
Aké je pravé meno Omega Red:
Odpoveď: Arkady Gregorovich.

Otázka: Nightcrawler was once the leader of which of the following groups:
Ktorej z nasledovných skupín bol jedného času vodca Nightcrawler:
Odpoveď: Excalibur.

Otázka: Pyro´s real name is:
Pyrovo skutočné meno je:
Odpoveď: St. John Allerdyce.

Otázka: Approximately how old is Apocalypse:
Približne aký starý je Apocalypse:
Odpoveď: 5000 years old.
5000 rokov.

Otázka: What is Sauron´s real name:
Aké je skutočné meno Saurona:
Odpoveď: Karl Lykos.

Otázka: Shanna at one time:
Shanna jedného času:
Odpoveď: Worked at a zoo in New York City.
Pracovala v zoo v New Yorku.

Otázka: Death, War, Pestilence and Famine together form what group:
Akú skupinu tvorili spoločne Smrť, Vojna, Choroba a Hladomor:
Odpoveď: The Four Horsemen.
Štyria jazdci.

Otázka: What is Pyro mutant ability:
Aká je Pyrova mutantská schopnosť:
Odpoveď: He can control fire.
Môže ovládať oheň.

Otázka: What is Sunfire´s real name:
Aké je Sunfireove skutočné meno:
Odpoveď: Shiro Yoshida.

Otázka: Ororo Munroe´s X-Men code name is:
Ororo Munro má u X-Menov kódové meno:
Odpoveď: Storm.

Otázka: Omega Red´s arm coils are made from what material:
Cievky v rukách Omegu Red sú vyrobené z materiálu:
Odpoveď: Carbonadium.

Otázka: Toad first appeared in:
Toad sa prvýkrát objavil v:
Odpoveď: X-Men number 4.
X-Men č. 4.

Otázka: Where is the Savage Land located:
Kde sa nachádza Divoká Zem:
Odpoveď: Antarctica.
Antarktída.

Otázka: Who is Mystique´s best friend:
Kto je najlepším priateľom Mystique:
Odpoveď: Destiny.

Otázka: The Savage Land is protected from freezing temperatures by:
Divoká Zem je chránená pred mrazom:
Odpoveď: Alien technology.
Mimozemskou technológiou.

Otázka: Mikhail Rasputin has been:
Mikhail Rasputin bol:
Odpoveď: A Russian cosmonaut.
Ruský kozmonaut.

Otázka: Nightcrawler grew up working in a circus as:
Nightcrawler vyrástol v cirkuse, kde pracoval ako:
Odpoveď: An acrobat.
Akrobat.

Otázka: What animal protected Ka-Zar as he grew up in the Savage Land:
Aké zviera chránilo Ka-Zara, keď vyrastal v Divokej Zemi:
Odpoveď: A sabertooth tiger.
Šabľozubý tiger.

Otázka: What was Shanna known as in the Savage Land:
Ako bola Shanna známa v Divokej Zemi:
Odpoveď: Shanna the She-devil.
Shanna diablica.

Otázka: Garokk was ship wrecked in the Savage Land in what time period:
V ktorom období stroskotal Garokk stroskotal v Divokej zemi:
Odpoveď: 1400s.

Otázka: Bishop has a sister named:
Bishop má sestru menom:
Odpoveď: Shard.

Úvod | Akt 1 | Akt 2 | Akt 3 | Akt 4 | Akt 5

Súvisiace hry X-Men: Destiny
X-Men Origins: Wolverine
X-Men: The Official Game
X2: Wolverine's Revenge
X-Men: The Ravages of Apocalypse
X-Men: Children of the Atom
X-Men: Madness in Murderworld
X-Men 2.0



Diskusia Príspevkov: 1 Hodnotenie
1223 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |