HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 33978 užívateľov

Užívateľ > maco54 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Výborná hra strašne pekná grafika, výborne optimalizovaná FPS neskáče, pekné animácie...
Ako plus hodnotím aj to že pridali zvieratá ako psy, mačky a iné tvory.




Hra je parádna dobre sa podarila veľmi pekná grafika, perfektné efekty, výbuchy, efekty zbraní, zemetrasenie a mnohé iné. Celkový dejem z hry je veľmi dobrý odporúčam hru kúpiť aj keď je hra dosť náročná ale to aj zodpovedá grafike a prevedeniu hry.


hra je surova podla mna boli vsetky COD paradne a mylovnici tohto stilu si isto pridu na svoje :- D
Neviem čo k tomu dodať, asi len to že COD už rozhodne nieje to čo bývalo kedysi... Potešila ma jedine misia keď som bol presunutý v čase niekde do 2. Svet. vojny, vtedy som si spomenul na COD 1, COD 2 a pod. až po MW 3.
Takze hra je vyborná skrátka prvé dojmy z hry su uzasne tu neni o čom rozmyslať. Grafika je klasická ako pri všetkých COD takze sa mic do predu nepohla. Dosť široka škala zbraní.
Ovladanie a mierene je uplne paradne nie ako pri niektorych hrach ze vam obraz dobieha mysku alebo ako to vysvetliť :D Proste je to vyborna hra, fanusikovia COD isto kupujte a ostatny vrelo odporucam hra ide plynule nie ako Batlefiel 3 pri ktorej som mal 45 fps a trhalo mi obrazom. Tejto hre by som vytkol len lepsi zvuk aby boli vybuchy viac bassovejsie a zlepsit grafiku do buducna ale inak uplne super.






Strasne vyborna hra DIRT 1 bolo o nicom nedalo sa tam vobec kerovat no DIRT 2 je vyborna hra ci uz po grafickej stranke, vyborne menu alebo aj pribeh vystupuje tam aj Ken Block ak viete kto to je preste strasne vynikajuca hra ktora sa vyvojarom velmi podarila 1 bola nic tam by som nedal ani 10% ale 2 je uz paradna hra, proste odporucam kto si chce zahrat STRASNE PARADNA HRA !!!!


Tato hra ma sklamala grafika je dobra v celku ale inak hra sa mi nevidi. Je to preto ze na zaciatku hry dostanete lod a znej vychadzaju stroje a vojaci a zas je to v buducnosti. A este ma skalamli aj s obmedzenim jednotiek co som pri tychto hrach obluboval ze mozem mat vojska kolko chcem.
Podla mňa parádna hra aj keď to nieje moc môj stýl hrania. Príbeh bol super, grafika taktiež. Výborné zvuky výbuchov, zbraní. Dobrá AI. Páčila sa mi možnosť taktizovania a schovávania sa úkryty a možnosti boja. Rozdielne vlastnosti boja pri frakciách. Celkovo sa mi táto dvojka páčila viac ako jednotka.
parádna hra neni o čom vrelo odporúčam každému kto má rád dobrú akciu parádna grafika aj umelá inteligencia je v pohode proste neni čo vytknúť
Jednoznačne úžastná hra, ktorá mňa nesklamala, pekné pokračovanie. Je tam strašne pekná grafika a všetko okolo listy stromy tráva a celková príroda. Je viac náročnejšia na HW ale isto stojí zato, takže ja rozhodne odporúčam kto sa chce parádne zabaviť a užiť si krásnu grafiky, nech sa páči.
Neviem čo mám povedať ale táto hra sa mi voláko nevidí proste ovládanie auta sa ešte dá zniesť ale potom tá fyzika v hre keď máte pohľad z volantu tak to je strašné divne to trasie aj celé auto sa tak divne pohybuje v dirt 2 to bolo pekne urobené zase v dirt 3 sa mi zdá že je krajšia grafika okolia a tie zvuky v hre no to je asi najväčšia katastrofa to ako keby bolo len dáko divne odkopírované z dirt 2 tie kamienky popri aute to je úplne o ničom to tam ani radšej nemali dávať a to sú len prvé dojmi z hry ale tak za zmienku tá hra isto stojí !!
Výborná zaujímavá hra, ktorá dobre pobaví najme v režime coop kde hráte príbeh s priateľmi.
Klady: výroba zbraní a ich následná úprava
AI nemŕtvych
Nočný mód :D obzvlášť nebezpečný
Kopec zaujímavých miest na preskúmanie tunely, supermarkety
Vyleziete kde chcete
Čakal som že by to mohlo byť niečo ako COD Zombie, hold zmýlil som sa toto je lepšie :D




hra je to celkom v poho ale je to nuda pretoze tam vozite v kuse rovnake naklady za skoro rovnake ceny a ked uz sa dostanete k vituzenym peniazom musite odomknut nove meste co tiez stoji tak asi cca 50000 ktore sa ziskavaju dost tazko kamion sa tam sa tunit ale nic moc to neni
hra je nudna je prakticky o nicom furt sa beha a strila stale sa beha z jednej strany na druhu je vhodna pre tych ktory to maju radi
Vyborná hra, krásna grafika, dobrá optimalizácia hry, netrhá neseká, nekolísa FPS. Možnosť použiť akého koľvek dopravného prostriedku cez auto štvorkolku až po čln...
Parádna hra odporúčam zahrať


Heeeee To čo je toto to má byť akože ďalšia časť hry Flatout lebo ak hej tak je to potom dúfam len poriadne blbý vtip táto hra sa vôbec ale vôbec na Flatout nepodobá ved to je otras ovládanie grafika optimalizácia celkový ako keby príbeh. Čo to je ? Neviem ale nástupca flatout 2 určite nie ! ! ! Absolútne sklamanie. Neodporúčam kupovať ak si chcete kúpiť nástupcu hry Flatout 2 lebo toto je iná hra :D :D :D
100%FUEL
Vyborna hra perfektne ovladanie super hratelnost pekna grafika a najlepsie je volny svet az na ze tam mohli dat nejake normalne druhy vozidel napr zo styrkolek tam mohli dat nejaku polarisu su tam vecinou rozne poupravovane stroje. Inak super hra odporucam istotne zabavi strasme vela druhov vozidiel proste peckova gamesa!
skvela hra a este lepsia grafika su tam pekne auta rozhodne je to lepsie ako SA no len tie naroky su dost velke kvoli tejto hre som kupoval novu grafiku a aj sa to oplatilo dej je klasicky dobra ovladatelnost aut pekne a velke mesto. Nepacilo sa mi ze som si nemohol zobrat ziadne lietadlo.
Výborná hra, výborná optimalizácia na pc nie ako bolo kedysi GTA IV.
Krásna príroda, autá, lode, štvorkolky, celková grafika sa podarila.
Zaujímavý a pútavý príbeh. Pekne stvárnené príbehy a život jednotlivých postáv. Záver prekvapivý, ale očakávaný :D Možnosť tunningu vozidiel. Veľa zbraní a možnosť ich upravenia.
Co povedat, zaujimava hra, pekna grafika, neni dako moc narocna a ale je dost obtiazna, vyberanie zakrut je cisto navas, ak vpalite do zakruty rychlo 100% vyletite. Model poskodenia auta je celkom zaujimavy, polamu sa narazniky, otvaraju sa dvere, pokrci sa karoseria, ovladanie je dobre, auto sa jednoducho ovlada, netrva dlho kym vytoci kolesa na max, ako je tomu v NFS shift 2 unleashed. Pri velkej rychlosti v zakrute sa auto casto dostane do smyku.
Zaver:
Plusy +
Grafika, model poskodenia, ovladanie
Minusy -
Narocnost hry, tazky supery
toto bola jedna s mojich najlepsich hier paradna strategia z prostredia pana aj grafika na tu dobu bola paradna este to zahram aj teraz semtam
Tak na tuto hru som cakal strasne dlho a vidim ze sa to oplatilo paradna hra vydarla sa perfektny dabing dufam ze bude aj 3ka parada 100%
Dobre hra ale vobec nenadvezuje na mafiu 2 ten koniec bol dost divny a v tejto casti hrate za plesateho tipka setky misie su na cas a ziadne postavi s 2 sa tam nenachadzaju. podla mna mali spravit dake misie k 2ke.
Je to vyborne odporucam stiahnut misie su fajn aj ked su dost narocne ale autor sa s toho snazil dostat co najviac a ten dabing je oproti normalnej hre dost iny ale hlavne ze je. Vyborna hratelnost
Takze vyborna hra na tu dobu vybora grafika hra ma paradny dej velke mesto podoba sa to gta len toto je ovela lepsie presne pochopite o co v hre ide u mna je to stale jednotka!
Takze tuto hru by som hodnotil maximalne dobre lebo je tam perfekna grafika takisto perfekne ovladanie hry. Yiez je pravda ze su tam dlhsie videa, ktore sa nedaju urychlit ale to neni nic strasne. Rozhodne odporucam hru kupit a zahrat, mate zarucenu zabavu.
Velmi zaujimave pokracovanie metra 2033. Metro last light nadvezuje tam, kde sa 1. Skoncila.
Grafika v hre je velmi pekna, rozhodne odporucam kupit. Zbrane sa daju upravovat.
Klady:
Grafika, ovladanie, engine, zbrane, pribeh nadvezuje na 1. diel
Zapory:
Niekedy sa miestami stratite v prostredi a neviete kde mate vlastne ist.
Výborná a parádna hra parádna grafika, vyborné možnosti, dostačujúco velký svet a hlavne vela možností kombinácií pri boji a super vylepšovanie postavy. Po príbehovej stránke je to už trošku slabšie.
Strasne NFS toto sa im vobec nepodarilo proste jedine co je dobre je grafika ta sa mi celkom pacila ale inak hra a dej je o nicom proste idete 313 km/h po ceste zrazu skoro 90° zakruta stlacite brzdru auto sa da do smiky, driftu a prejde zakrutu ako nic. Auta su pekne fakt sa im podarili. Ale uz to neni klasika auta si tu nekupujete len si vyberiete s ktorym chcete ist podla trate silne slabe a furt to skace silne slabe. Tato hra ma nebavi !!
Hra o ničom !! Úplná škoda peňazí za to. Grafika je dobrá, vynikajúca, tej neni moc čo vytknúť ale Hra a príbeh je o ničom, teda ak sa to vôbec dá nazvať dákym príbehom.
Konečne celkom slušné NFS mierne tuningovanie a mierne úpravy aút.
Velmi pekná grafika.
Dobré ovládanie.
Pekné srpacovanie.
Konecne paradne hra od NFS nevravim ze tie starsie ma nebavili ale tato cast ma fakt prekvapila je tam aj par mensich chyb ale to uz nevadi napr dakedy vam pri rozliseni vyreze okno na obrazovku ale inak je to pohodicka paradne sa to ovlada grafika je pekna a celkovo vydarena hra a uz je aj 1patch :D :D
Táto hra si zaslúži 40% možno aj menej. Je úplne o ničom každá ďalšia etapa je rovnaká opakujú sa stále do kola. ďalej žiadna možnosť tuningu auta, dosť divné ovládanie auta. Na tie nároky aké ma hra je grafika dosť úbohá. Neviem čo robili vývojári ale asi len okopírovali NFS Hot pursit (2010). Shift 2 sa im podarila to bola parádna hra ale toto je nič. Očakával by som že spravia aspoň niečo podobné NFS Carbon alebo U2-ke ale dosekali to ako sa len dalo.
Sklamali ma na plnej čiare !!
hra je skvela paradne sa prechadza a tiez sa pekne tunuje auto pekna grafika je to nieco ako NFS underground 2 cize je to v poho hra
paradna hra som presiel az do konca a bolo to skvele dalo sa tam perfektne vitunit auto vratane neonov a reprakov v kufri je to isto jedna z najlepsich hier NFS a dobre je tez undercover
Akoze neni to nic moc ak si nezaplatite tak hrate len po 10 level aut tam tiez neni dako vela grafika je pekna mesto sa podoba na mesto s NFS carbon tuning tie nieje ktovie co.
Dakedy je tam aj dost dlhe cakanie na hranie cez multiplayer.
Ked sme to chceli zahrat s kamosom tak sme sa ani nevideli na mape.
akoze hrozna hra vyrobcovia to ani troska nedopracovali napr: v jednej misii som mal preskakat cez hrazdy a jedna hrazda otvarala dvere na cas to sa dalo v pohode stihnut lenze za dverami boli dalsie nastrahy ktore ked neprejdete vrati vas na poslednu ulozenu poziciu ktora je pred dverami na balkone dvere su zavrete cize dalej ist nemozete a vratit sa neda lebo ked skocite z balkona zabijete sa a na hrazdy sa vyskocit neda cize nulovy bod koniec. Bud prejdete tuto misiu naprvy raz alebo idete celu hru od znova.
v menu chyba polozka s olozenymi poziciami cize keby sa toto stalo sli by ste z ulozenej pozicie troska dalej ale mohli by ste hrat ja mozem akurat zacat hru od znova.
potom grafika akoze uplne o nicom. Boj jednym kopom odkopnem 20 kostier co su okolo mna. Kamera hrozna neda sa poriadne nastavit ani nic. Akoze tato hra nato ze je rok 2010 otras. Tych 20% je za cz dabing a pekne menu inak nic tam neni hra je klasicky stereotyp nieco preleziete potom dakoho zabijete a stale do okola. HROZNA HRA
takze dobra hra velmi pekna grafika dobre spracovana a aj dost narocna. Je tam vela narodov za ktore mozte hrat tiez si mozte vybrat rok vojny a dlzku co sa mi nepaci je ze sa nedaju nastavovat tymi ako chcete.
Velmi pekna hra cas z prostredia cernobilu taketo zanhre hier sa mi strasne pacia. Je tam strasne pekna grafika niektorimi miestami je to az dost strasidelne ale to mam aj rad. Je tam aj pekny pribeh.
Proste paradna hra pekna grafika dobra hratelnost poriadne obludy :D a hlavne ta klasicka atmosfera zo stalkera.
Hra je vyborne spracovana pekna grafika realistycka a skoro prestne podla skutocnosti. Ked som tuto hru presiel zanechalo to vo mne dobry dojem.
Je to fakt premakana hra a na niektorych miestach strasidelna som som sa par krat pekne zlakol.
Hra je celkom v poho ale strasne kratky pribeh je to skor hra na multiplayer proste je to daco ako terminator 3
Strašné dačo toto pokračovanie Strongholdu, žiadny úspech táto hra u mňa nezožala, si radšej zahrám 1 aj keď je tam horšia grafika, ale táto 3-ka to je dačo strašné, aj tá grafika mohla byť oveľa lepšia...
Stará klasika, zmenené menu, lepšie rozlíšenie a podoba s Strongholdom 2 a 3 v menu je obliehanie hradu, obrana hradu, voľné stavanie hradu...
Okrem rozlíšenia žiadne ďalšie nastavenie grafiky.
Tak som sa tesil na tuto hru lebo 1 bola dobra. Ale dockal som sa velkeho sklamanie akoze grafika je na dnesnu donu o nicom ziadna slava. Hra je celkom dobra aj ovladanie auta sa da zniest aj ked je dost divne. A optimalicazia hry to je hroza to je koniec proste tato hra mi seka na plnych poziadavkach nie seka ale trha to je katasrofa. Spracovanie hry je nic moc. Celkovy dojem s tejto hry je len velke sklamanie.
Jedna z najúžasnejších hier čo som kedy hral. Nikdy predtým som RPG nehral a ani som nemal chuť sa do toho púšťať. Ale nakoniec, keď som sa odhodlal a zahral som ju, tak ma bavila tak že som sa od nej nešiel odtrhnúť. Grafika je super, množstvo zbraní na výber, pútavý a zaujímavý príbeh a veľké množstvo vedľajších úloh. Na druhú stranu som bol zas dosť nespokojný s velkým množstvom bugov, ktoré majú v tejto hre svoj zastúpený podiel. Ale aj napriek tomu sa oplatí si túto hru zahrať, odporúčam.
Dobre hra celkom dobre spracovana grafika mohla byt aj lepsia,caujimava je hra v mina stirith mozte hrat za zlo alebo za dobro su tam kampane a 3 druhy postav na vyber za ktore budete hrat lukostrelec, bojovnik a mag ale viac sa mi pacili strategie




Jednoznačne pekná hra aj grafika, krásne ulice Chicaga, zaujímavý príbeh.
Plusy: Grafika
Soundtrack
Zničitelnosť prostredia
Mnoho zbraní a inej artilérie na výber
Mesto, každá postava je iná, podzemné garáže, budovy.
Odporúčam kúpiť, je to velmi zaujímavá hra s pekným príbehom.
Jednoznačne, hra ktorá sa mi veľmi páčila. Nabitá akciou a adrenalínom super, na výber zbrane, ktoré sa dali kombinovať buď do oboch rúk alebo do jednej. Zaujímavý pribeh aj keď s blbým alebo divným koncom. Grafika je velmi pekná a dobre spracovaná, zvuky mohli byť a dačo lepšie. Jednu výčitku mám však na obtiažnosť hry, ktorá je aj pri najťažšej obtiažnosti v pohode zvládnuteľná, samozrejme boli tam také časti že som sa nešiel cez ne prebojovať a už ma to prestávalo baviť ale nakoniec sa 10x sa mi to vždy podarilo. Po grafickej stránke velmi pekná hra a zaujímavá.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |