HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 8931 užívateľov

Užívateľ > Aragorn2 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Túto hru som pred pár rokmi dostal k novému PC, takže to bola prvá hra, čo som na ňom hral. Prvé, čo ma zaujalo bola krásna grafika, na ktorú bola radosť pozerať. Hneď na to prekrásna hudba, ktorá sa predstavila už v menu hry. Príbehovo sa mi hra veľmi páčila, o to viac, že ste začínali v stredoveku a postupne ste sa dostávali ďalej a ďalej. Hrateľnosť, perfektná, ak často hrávate stratégie, nemusíte sa nič učiť, ovládanie padne do ruky. Proste táto hra patrí medzi najlepšie stratégie roku 2005 a nikto by si ju nemal nechať újsť aj v tejto dobe. Odomňa 100.
Skvelý datadisk na skvelú hru, čo viac dodať ? Hra sa po grafickej stránke nezmenila, vlastne všetko ostalo pri starom ale načo meniť niečo, čo je skoro dokonalé ? Ak sa vám páčila základná hra, tak je to povinnosť.
Batman... nikdy som si nemyslel, že raz bude hra podľa komiksu taká dobrá. Ale čo dobrá, perfektná. Batman : Arkham Asylum je asi najväčšie prekvapenie minulého roka. Je to hra, ktorá prináša nový ale skvelý príbeh z Gotham City. Od prvej minúty proste musí každého hráča hier uchvátiť grafika, ktorá je perfektná a srdiečko pri nej zaplesá. To isté platí aj pri hrateľnosti, príbehu, dĺžke hrania, hádankách a kope iných vecí. Čo musí uchvátiť každého hráča je aj dabing, ktorý je bezkonkurenčný a to hlavne postava Jokera. Hľadám, rozmýšľam, ale žiadnu chybu nenachádzam, takže jasná stovka.
Mne sa Call Of Juarez veľmi páčil. Mal perfektnú atmosféru,dej, efekty, dabing, hlášky a všetko ostatné. Nemôžem si pomôcť, ale veľmi mi to pripomínalo Call Of Duty 2, ale keďže som veľkým fanúšikom aj tejto série, dávam to za plus. To automatické liečenie, nech si ktokoľvek hovorí, čo chce, ale mne sa to náhodou páčilo. Rád by som pochválil hlavne Cover system, ktorý nie len že pridáva realistickosť, ktorá je aj tak na veľkej úrovni, ale je aj prospešný. Je to naozaj skvelá hra a každý fanúšik FPS strieľačiek alebo divokého západu by si ju mal zaobstarať.
F.E.A.R je jedna z najlepších first person akcií vôbec. Skvelé ovládanie, grafika, ozvučenie, umelá inteligencia, dizajn levelov a vynikajúcou atmosférou - čo si viac priať? Proste táto hra si zaslúži čestné miesta na Vašej polici s PC hrami.
Mass Effect, ani vo sne by ma nenapadlo, keď som to inštaloval, že ide o jedno z najlepších akčných rpg vôbec. Od začiatku som ju hral s otvorenými ústami. Je to niečo úžasne, skvelé dialógy, dabing, postavy, dej, príbeh, ovládanie, dĺžka hry, cover system, upgradovanie postavy a spolubojovníkov a všeličo iné. Je to niečo úžasné, odporúčam každému hráčovi Pc hier !
Keď som prešiel prvý diel, vravel som si, že táto séria, ak sa podarí aj dvojka bude patriť medzi moje obľúbené hry. Po dvojke som zmenil názor. Môžem bez pochybností povedať, že ide o najlepšiu hru akú som kedy hral a to som ich už nahral. Táto hra by si prinajmenšom zaslúžila riadnu recenziu ako takýto komentár, aby sa vystihlo to, čo v hre zažijete. Po dohratí hry som mal z toho taký zážitok, ako ešte pri ničom, žiadnom filme, ani knižke. Toto nieje len hra, toto je umeleckého dielo, ktoré je povinosťou pre každého hráča Pc hier !!! Skvelý príbeh, postavy, atmosféra, zbrane, ovládanie, cena, koniec, proste všetko. Na konci roka bude táto hra vyhlásená za hru roka, tým som si istý. A to keď ešte víde trojka, budú sa diať veci.
Tak Kasumi's Stolen Memory, čo na to povedať. Bezpochyby je to skvelý prídavok, pri ktorom sa určite nudiť nebudete. Má len jeden mínus, že sa niekomu môže zdať, že je krátky, no vlastne prejdete ho maximálne do hodinky.
Toto DLC pre mňa veľa znamenalo z toho dôvodu, že Liara patrí podľa mňa medzi najlepšie postavy v hre a hlavne kvôli tomu, že som s ňou v jednotke mal románik :-). S kľudným srdcom môžem povedať, že je to zatiaľ najlepšie DLC v ramci Mass Effect hier. Skvelé približne 5 hodinové dobrodružstvo s úžasnými hláškami Sheparda a Liary pri ktorých som sa musel smiať a k tomu ešte skvelý záver. Dokonalé, tak takto má vyzerať DLC ! :-)
Takže Overlord, čo k tomu povedať. Porovnám to s Kasumi Stolen Memory. Jedná o skvelý datadisk, o dosť dlhší ako bola spomínaná Kasumi. Musím povedať, že sa vydaril skvelo. Takto má vyzerať dobrý datadisk. Prejdete si štyri skvelé misie. Pri niektorých, priznám sa, som sa trošku bál :). Skvelý, napínavý datadisk, ktorý môžem len doporučiť všetkým hráčom Mass Effectu. Ani chvíľku sa pri ňom nebudete nudiť. A to rozuzlenie, parádne. Nemám čo dodať, je to super.
Skvelý datadisk na skvelú hru. Odkryje sa tu nová rasa, skvelá misia, kde musíte zabrániť pádu asteroidu na planétu Terra Nova a k tomu je ešte zadarmo. Nemám žiadny dôvod vám ju nedoporučiť.
Tak, prvý platený datadisk pre Mass Effect. Hodnú dobu mi trvalo, kým som ho spojazdnil na českej verzii, ale napokon sa to podarilo. Poviem to na rovinu, žiadna nová misia tu nieje, čo ma zamrzelo hneď na začiatku a nemal som z tohto DLC dobrý pocit ale nerobme predčasné závery.

Pinnacle Station je stanica, kde si môžete vyskúšať všeliake simulácie bojov v rôznych prostrediach, ktorých musíte dosiahnuť najvyššie skóre vo všetkých súťažiach. Na výber má módy ako Capture, Hunt, Survival a Time Trials. Bojovať...teda trénovať môžete na mapách ako Volcanic, Warehouse, Tropical a Subterranean.

Poďme si teda najprv priblížiť módy v ktorých môžete súťažiť.

Je to príjemný aj keď len priemerný prídavok, ktorý ak obídete, tak z príbehu o nič neprídete a k tomu ešte aj ušetríte na niečo lepšie.

Plusy / Mínusy
+ Nová Lokácia - Žiadne Misie
+ Rôzne Odmeny - Nulový Príbeh
- Cena
- Úžitková Hodnota
- Rýchlo nastúpi nuda a stereotyp
Tak NBA 2K10, kvôli tejto hre som si kúpil gamepad na počítač. A je tu otázka : "Oplatilo sa ?" Odpoveď stručná, bezpochyby. Ide o skvelý basketball, o zatiaľ najlepší, aký som kedy hral, možno dokonca ide aj o najlepšiu športovú hru, akú som kedy hral. Módy hre sú perfektné, dokonca si môžte vytvoriť vlastného hráča a začať svoju úspešnú kariéru. Potom sú tam obyčajné, ako Play-off, Sezóna, Dunk Contest a podobne. Ovládanie, gamepadom sa hra ovláda skvelo a kto chce hrať túto hru, mal by si ho zaobstarať. Kamera - vlastne dokonalosť, v hre sú skvelé prestrihy pri ktorých sa cítite, ako by ste tento zápas sledovali z televízora. Ďalej hudba - poviem na rovinu, nie som hip-hoper, tak som mal z toho trošku strach. Ale aj keď hip-hop nepočúvam, hudbu v hre som si veľmi obľúbil. Grafika na skvelej úrovni. Čo dodať ? Jedna z najlepších športových hier tejto doby.
Túto hru som dlho obchádzal, aj keď som ju mal napálenú. Hral som len začiatok a ten nezaujal. Jeden večer som ale nemal čo hrať, tak reku skúsim Splinter Cell. To, čo som pociťoval pri hre, to som pri inej stealh akcii necítil. Tá atmosféra, keď okolo mňa prebehli nepriatelia a ja som bol v tieni a medzi nami len pol metra, v skutočnosti som sa ani nenadýchol a nechcel som vydať hlások, lebo som myslel, že ma nájdu. Proste super. Skvelý dej, ovládanie, grafika, spominaná atmosféra, vybavenie, dabing a všeličo iné. Proste táto hra si zaslúži poklonu za to, akou hrou je a ja sa jej veľmi ospravedlňujem, že som ju tak dlho obchádzal.
Po skvelej jednotke som minimálne to isté čakal aj u dvojky. Jednotka laťku zavesila pekne vysoko a dvojka ju dokázala preskočiť. Hra, pri ktorej sa určite nebudete nudiť ponúka skvelý príbeh, misie, vylepšenú grafiku, ovládanie, hlášky, dabing, ktorý je trošku oproti jednotke pozmenený, ale hlavnej úlohe stále skvelý Michael Ironside a pár nečakaných situácií, ktoré stoja za to. Znovu vás privíta skvelá atmosféra a kto túto hru ešte nehral, ako aj ja pred pár dňami, urobil veľkú chybu. Nemám čo vytknúť, stovka ako vyšitá.
Skvelé tri misie na skvelú hru, ktoré nadväzujú na príbehovú linku prvého dielu, keď je to datadisk na jednotku, kde ničíte ostatky teroru Gruzínskeho prezidenta Nikoladzeho. Ak ste fanúšik jednotky, tak šup šup zháňať.
Táto hra bola moja prvá stratégia, akú som kedy hral (mal som vtedy osem rokov a svoj prvý počítač) a hoci som ani s príbehu ani toho o čo to vlastne ide nerozumel. Dokázal som pri nej sedieť hodiny každý deň. Proste táto hra má na mňa nejaké kúzlo, vďaka ktorému to hrávam až doteraz a stále ma to baví. Je tu pekná grafika (na ten rok), super ovládanie, skvelí príbeh, a ešte jedna bonusová kampaň. Proste sa dá hrať aj po rokoch odkedy vyšla. A mne sa páči!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |