HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 6737 užívateľov

Užívateľ > novavcielka > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia | Autor |

Dávam tejto hre 20% a aj to iba za dobrú grafiku.

Ovládateľnosť podľa mňa hrozná, príbeh hry by bol fajn, keby neobsahoval len jedinú vec - strieľanie kúzlami do smrťožrútov.

Pre mňa osobne jedno veľké sklamanie. Najhoršia hra zo série Harry Potter a to som veľkým fanúšikom týchto hier a všetky ich mám prejdené úplne naplno. Toto sa neviem donútiť ani dohrať.

Strata peňazí.
Vtipná verzia príbehu o Harrym Potterovi. Celkom pekne spracované a pomerne ľahko ovládateľné. Oceňujem aj možnosť multiplayera. Videá vyjadrujú emócie a príbeh krásne aj bez slov. Kto má aspoň približnú predstavu o príbehu, tak by nemal mať ani najmenší problém. Veľké plus za vtipné vsuvky vo videách :D Niektoré sú úplnou kópiou filmových scén. Osobne by som si rada zahrala aj pokračovanie tejto hry (roky 5-7).

+ čas hrania
+ kopec postáv
+ originálna hudba z HP
+ videá podobné pôvodným filmovým scénam
+ multiplayer
Krásne prevedené pokračovanie.
Zabavila som sa rovnako dobre, stávila pri tom niekoľko hodín a musím chváliť.

Jediným mínusom je nemožnosť uloženia nastavení ovládania, ale zvyšku nie je čo vytknúť :)
Plusom je možnosť chodiť po hrade aj mimo hrania jednotlivých levelov a voľnosť v postupe.

Odporúčam :)
Neustálym plus Lego hier je ich vtipnosť. Priznám sa, že postupne hrávam všetky hry Lego, no táto ma asi najzložitejšie ovládanie. Ako plus vnímam spoluprácu niektorých postáv na prejdenie niektorých pasáží, ale veľké mínus vidím v ovládaní samostatnej postavy. Prepínať nástroj zložito až cez výmenu osoby mi príde ako nešťastný krok.
A osobne som presvedčená aj o tom, že Lego Hobbitovi neprospel dabing. Viac som si užívala Indianu Jonesa, alebo Harryho Pottera, prípadne Marvelákov, kde všetko bolo vyjadrené (často vtipnými) posunkami.

Dávam iba 60% a aj to len so sebazaprením. Hra má byť o hraní, nie o pozeraní videí a jazdení po meste. Krásnu jednotku prerobili na nudnú dvojku. Už pár mesiacov sa presviedčam, aby som to dohrala, no nijako ma to neťahá. Kým k prvému dielu som bola prilepená, v tomto diely nezvládam hrať viac ako jednu misiu naraz, pretože naozaj umieram nudou. Pekná grafika, ale ináč veľké sklamanie a to som túto hru očakávala niekoľko rokov.
Moja veľká srdcovka. Perfektná grafika nie len na dobu, v ktorej to vyšlo. Úžasný príbeh, ktorý je možné hrať kedykoľvek niekoľko krát. Plus super voľná jazda, ktorú som si naozaj užila :) Vrelo odporúčam. Veľmi dobre nastaviteľné ovládanie.
Táto nadstavba ma krásne prostredie. Milovníci adventúr a riešenia hádanok si tu prídu na svoje. Šikovní hráči dokážu na dovolenke vďaka prehľadávaniu pokladu pokryť väčšinu nákladov na dovolenku. Stačí trocha šikovnosti a nie je problém vycestovať na dovolenku aj s celou rodinou. Je ale potrebné riešiť dobrodružstvá za každého zvlášť, takže odporúčam prvú dovolenku na škúšku absolvovať s max. dvoma simíkmi.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |