HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 8747 užívateľov

Užívateľ > hydroman111 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

90%Blur
Perfektná hra, slušné grafické spracovanie, kvalitné zvukové efekty, slušná ovládelnosť áut v hre, skvelý nápad tvorcov zahrnúť aj zbrane do hry (podobá sa mi to trochu filmu Death Race). Napriek prepracovaným efektom a slušnom grafickom spracovaní nenáročné požiadavky na HW. No mám aj jeden zistený mínus. Akcelerácia a brzdenie sa nevykonáva šípkou hore a dole, ale klávesami Q a A, pretože šipky sú obsadené voľbou zbrane. Nedá sa nakonfigurovať klávesnica podľa osobných požiadaviek, je pevne daná. Inak odporúčam túto hru, lebo na tie klávesy sa dá rýchlo zvyknúť. Kvôli ovládaniu dávam len 90%.
Táto hra splnila moje očakávania len na 88%. Prečo? Spracovanie príbehu hodnotím na 100%, grafické spracovanie hodnotím na 100%, no vzhľadom na chyby v príbehových videách (v dvoch videách sa mi stalo, že tam mali byť zobrazené dve postavy, no zobrazená bola iba jedna a druhú bolo len počuť v dialógu) a najväčšie mínus pripisujem absencii voľného režimu hry po skončení kampane, preto dávam 12% z celkového hodnotenia dolu.
Tak konečne sme sa dočkali...do pôvodnej hry chýbal už len tento datadisk, ktorý v podstate nahradzuje voľný režim hry, na aký sme boli zvyknutí pri prvej Mafii, no osobitné misie v tomto datadisku sú ešte väčšie plus. V spojení so základnou verziou tejto hry a týmto datadiskom dávam 100%.
Celkom dobra hra az na to, ze pri boji je v nej trochu chaos. No grafika je super a aj pribech sa mi paci. Keby bol boj viac prepracovany a menej chaoticky dal by som jej 100%
Proste No-Comment...:-)...super grafika, ovladanie, prijatelne HW poziadavky. Je to zatial najlepsia verzia Splinter Cell aku som kedy hral. Davam plnych 100%....



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |