HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21181
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 14282 užívateľov

Užívateľ > reksharks > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Perfektné! Skvelé ! Bombastické...Takýmito slovami by som mohol ohodnotiť túto hru ktorá neuveriteľne prenáša Batmana na herné plátno. Skvelý príbeh , atmosféra , prostredie , umelá inteligencia , intuitívne ovládanie , bojový systém , rozmiestnenie trofejí a bonusov , graciózne zapracovanie starých známych bosov do hry , pocit hrdinu , hracia doba , hlášky , batmanov arzenál pomôcok , vylepšenia , charizma hlavného hrdinu , detektívny mód a množstvo ďalších vecí ktorými je hra nabitá z nej robí výkladný kúsok ktorý nesmie chýbať na poličke trofejí ani jedného z vás. Hre je takmer nemožné niečo vytknúť , azda iba slabšie textúry a lineárny príbeh no to je každého subjektívny názor a podľa mňa si tieto dve veci pri hraní vonkoncom neuvedomíte :-)
Hre dávam preto 95 %
Táto hra sa mi veľmi páčila. Páčilo sa mi že hra bola orientovaná viac ako adventúra než ako strielačka. Takisto bolo dobré že dejová stránka tejto hry bola poňatá vskutku majstrovsky i keď niekedy nejasne , no napriek tomu ma dej chytil a dokázal udržať počas celého hrania.Keďže bola hra zasadená do prostredia havarovaného ľadoborca v Severnom ľadovom oceáne , neustále ste mali nepríjemný pocit ktorý sa po nájdení nejakého nešťastníka iba stupňoval. Najlepšie na celom titule bola možnosť prežiť ich posledné minúty života kedy príbeh postupne do seba zapadal. Hra bola dotiahnutá do dokonalosti čo sa tíka grafických a zvukových efektov , horšie na tom bola s optimalizáciou a občasnými bugmy ktoré zmizli pri opätovnom hraní predchádzajúcej uloženej pozície. Paleta zbraní a príšer bola primeraná , prostredie lode úžasné (neustále ste objavovali jej rôzne zákutia) i keď sa na konci dostavil mierny stereotyp. Kvôli tomu , občasným bugom a niekedy nejasnému príbehu a vyššie uvedeným plusom dávam hre (aj za jej originalitu) 80 %.
Hra dark messiah of might and magic je hrou ktorá má čím zaujať. Ide o akčnú hru s rpg prvkami o ktoré je hra okorenená.Tieto prvky perfektne dotvárajú hru a dávaju vám možnosť jednoducho rozvíjať postavu. Body však neziskávate za množstvo nepriateľov ktorých pošlete k zemi ale sú pevne stanovené a pripočítavajú sa k vám po každom úspešnom splnení questu.Hru poháňa source engine známy s hier half life ktorý podľa mňa nebol najlepšou voľbou kvôli hratelnosti.Niekedy sa v hre totiž prejavujú chyby ktoré vás iste zamrzia avšak na to tvorcovia mysleli občasným levelovaním a saveovaním ktoré nemusí každému sadnúť.Hra je robená s pohľadu vašich očí čo bolo podľa mňa vynikájúcou voľbou , napomáha to k udržiavaniu atmosféry ktorá je priam vynikajúca.Tvorcovia výborne zapracovali do hry eôzne zvuky ktoré pôsobia v eskorších leveloch deprimujúco a vyvolávajú vo vás pocit nepokoja , keď máte pred niekým utekať tak vás sprevádza dramatická hudba ktorá vám pripomína že vás nesmú dostať.Navyše vás neraz niečo prekvapí a preto musíte byť pohotový.Desing levelov na vynikajúcej úrovni , páčili sa mi aj pasce a rôzne nástrahy ktorými som si mohol pomôcť pri boji s nepriateľmi.Tvorcovia do hry zapracovali aj možnosť skončiť hru viacerými spôsobmi (záleží na vašich rozhodnutiach) avšak rozdieli sú nebadateľné.Príbeh nie je originálny no doká&#
Fenimore Fillmore: The Westerner je výborná point and click adventúra ktorá si ma získala. Svojím skvelým (aj keď predvídateľným) príbehom ma chytila do svojho zovretia a nepustila až do konca.

Ako plus hodnotím
+ príbeh a prostredie do ktorého bola hra situlovaná
+ hudbu a animácie
+ zmysel pre detail
+ humor ktorý ma dokázal rozosmiať a nie my len vylúdiť úsmev na tvári

Ako mínus musím ohodnotiť
- dokrmovanie vášho bleska (ktorý má nanešťastie veľkú spotrebu)
- znemožnenie pohybu dvojklikom (ale dá sa na to zvyknúť)
- znemožnenie vypnúť animácie (ale iba v prípade ak ich vidíte viac
krát ako raz
- bugy

Napriek vyššie uvedeným záporom dávam hre 85%
Byť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Aj tak by sa dal nazvať príbeh Poa , dračieho bojovníka za ktorého hráte v tejto hre a s ktorým porazíte mocného tai-lunga , učňa ktorý si zvolil cestu zla za cieľom získať tajomný zvytok. Po je vskutku šikovná Panda ktorá ovláda niekoľko skvelých schopností , ktoré si môžete vylepšovať avšak to bude maž iba malý vplyv pri súbojoch ktoré sú vskutku efektné aj vďaka obstojnej grafike ktorá je autentická pre prostredie kde sa dej odohráva.Po vás prevedie rôznymi zákutiami pričom sa vôbec nebudete nudiť pretože leveldesing je navrhnutý tak aby sa neopakovali rovnaké lokácie. Takisto je veľmi vtipný a hlavne menších hráčov istotne pobaví , napokon pre nich je hlavne táto hra určená ale má čo to i ponúknuť starším a skúsenejším hráčom. Takisto vás prekvapí skvelým rozprávaním príbehu pri loadingovaní , skvelými animáciami kedy občas musíte zasahovať do hry stláčaním kláves a tým vo vás pocit neporaziteľného dračieho bojovníka umocňuje. Hra v ktorej Po vystupuje má aj skvelý soundtrack a zvukové efekty , podobne to platí pre efekty v hre a dabing ktorý je skvelý a skvele doplňuje precíznu mimiku postáv. škoda že Po je trošku maškrtný čo sa prejavilo na nedopracovanom modele vylepšení a keďže je aj lenivý , bude sa s vami hrať okolo šesť hodín pričom to ale bude tá správna sranda.
Nedávno som si zaspomínal na časy keď som hrával starý Medal of Honor a dostal som chuť si nejaký zahrať. Preto som siahol po tomto titule s podtitulom Airborne a s radosťou sa stal členom výsadkárov. Prvotné nadšenie bolo obrovské , zoskoky padákom na ľubovoľné miesto a pár drobných inovácií ma oslovili a skvelá atmosféra umocňovala vo mne pocit vojaka hrdinu. S chuťou a elánom som prechádzal jednotlivé operácie , zabíjal nepriateľov , zostreľoval tanky a sabotoval protiletecké delá a vychutnával si napätú atmosféru vojny. Počas hry som si ale uvedomil že inovácie aké na mňa hra vychŕlila zo začiatku sú všetko a že sa nedočkám misií kde by som ovládal nejaké vojenské stroje. A to je chyba pretože striedanie výsadkárskych pasáží a jázd na tankoch či lietadlách by urobilo túto hru najlepšou vojnovou akciou aké som hral. Takto sa s Medal of Honoru stala len nadpriemerná vojenská strielačka ktorú od mojho výsledného hodnotenia nezachráni ani výborná optimalizácia , level design , atmosféra , grafika , systém obnovy zdravia a získavania skúseností a vylepšení počas hrania pre danú zbraň pretože ju na kolená zráža krátka herná doba , rozporuplná AI nepriateľov (AI spojencov je podla mňa spravená na výbornú) a absencia misií s vozidlami. Nakoniec si hra odomňa odnáša úctihoných 75% čo je podla mňa pre tento titul primerané hodnotenie :)
1.Svetová vojna , Nemecký vojak/hrdina a zombie. Tak práve tieto slová mi udreli do očí pri prečítaní recenzií na túto hru. Možnože by ma táto hra neoslovila no malá podoba s hrou Call of Juarez ma zaujala (tým nemyslím hororové prostredie ale grafiku a štýl ako samotný) a preto som sa ju rozhodol si zahrať. Po monotónnejšej prvej misií ma hra chytila a nevadili mi ani litre krvi a hororová atmosféra čo nebýva u mňa zvykom , no nanešťastie ma od vytúženého konca odradila chyba v skriptoch mojej verzie hry. Avšak napriek tomu môžem hru ohodnotiť ako veľmi príjemnú/nepríjemnú (podľa vkusu) s dobrými zvukovými efektami , prostredím , pestrou paletou zbraní , pôsobivými misiami a schopnosťou pri náznakoch stereotypu zaujať hráča niečím exelentným (misia v lietadle , tanku , kreatúry...). Naopak hre podľa mňa chýbala lepšia sprievodná hudba , pestrejšia paleta príšer s premyslenejšími bosmi , optimalizácia a grafika ktorá nebola špatná no troška doladenia by jej nezaškodilo.Hre preto udeľujem 75 % a dúfam že ak sa bude pracovať na novom titule tejto série (v čo dúfam) mnou uvedené mínusy budú odstránené a budem mu môcť udeliť lepšie hodnotenie :-)
„Mysli zle , pestuj zlo , ovládni svet!"
Presne táto veta ma upútala pri výbere spomedzi množstva hier a nakoniec som nebol vôbec sklamaný , ba priam milo prekvapený. Je vidieť že štúdio pristupovalo k tomuto titulu s láskou a vyladilo ho takmer do dokonalosti. Byť zlým je v tejto hre skutočne pôžitok hoci sa môžte vybrať i na cestu dobra aj keď náplň kampane to ovplivný naozaj minimálne. Hra má prekrásny engine ktorý dodáva svetu potrebnú štipku čierneho humoru a ukazuje hráčovi ako milo neraz vyzerá skutočné zlo. Svet v ktorom hráte neobsahuje takmer žiadne bugy a ak na nejaký narazíte počas hrania, nezabráni vám hru dohrať. Dopredu vás bude hnať séria niekoľkých menších príbehov ktoré tvoria spolu pekný celok pričom vždy na konci zabijete nejakú zápornú postavu. Obtiažnosť je vyladená tak aby ste pri hre strávili dostatok volného času beztoho aby ste sa nudili. Strategické prvky za pomoci jednotiek rozdelených do štyroch frakcií sú obrovským plusom rovnako ako aj výborne vyladené ovládanie. Rovnako bodnú aj jednoduché rpg prvky ktoré sa prejavujú pri hraní hry vskutku výrazným spôsobom. Častokrát detaily robia hru hrou a preto som bol prekvapený že na vás neraz útočia i obyčajné zvieratá alebo riešite "amatérske" adventúrové úlohy čo je príjemným a mnou výtaním spestrením. Po konečnom zhrnutí tvorí hra overlord skvelý pomer medzi rpg a stratégiou a preto si odomňa odnáša 92%
Čo urobíte ak vás niekto nahnevá? No predsa zahráte si hru nesúcu v názve meno hrdinu ktorý má neustále zlú náladu ako vy a počas celej hry neuvidíte žiaden prejav radosti na jeho tvári. Shank má na to ale vážny dôvod. Zradili ho jeho spoločníci, zabili mu lásku a on túži po pomste. Hovoríte si že to tu už bolo? Máte pravdu, je to už niekoľko krát obohratý a ničím nezaujímavý príbeh a je škoda že na ňom autori nepopracovali viac. Rovnako sa mohli zamerať aj na náplň hry v ktorej okrem stereotypného zabíjania bosov a iných nepriateľov nič iné nenájdete. Nepriatelov je v hre niekoľko a líšia sa od seba viacerými vlastnosťami rovnako ako aj zbrane ktoré sa delia na niekoľko druhov strelných a sečných a narozdiel od bossov vám ich hra odokryje postupne a nie v prvej polovici hry. Prekážok je v hre minimum a nehrajú ani vedľajšiu rolu, sú nezaujímavé a neprinášajú do hrateľnosti nič nové. To čo túto hru robí aspoň trošku zaujímavé je karikaturová grafika i systém zbraní a komb ktoré môžete predvádzať (pričom pri ich tvorení prichádza stereotyp najrýchlejšie pretože možnosť nejakých efektných kombinácií je obmedzená). Nebyť toho že je dvojrozmerná, extrémne návyková,ponúka pár hodín dobrej zábavy a že je obtiažna (hranie na harde je výzva) tak by to bol z mojej strany prepadák ale takto ju možno hodnotiť ako ako dobrý krok k oživeniu dvojrozmernýh hier.
„Čo znamená slovo adrenalín?"
„Split/Second!"
„A kedy musíte byť pohotový?"
„No predsa pri hraní Split/Second!!!"
Tak takúto odpoveď dostanete od každého hráča ktorý túto hru hral pretože v tejto hre sa adrenalín a nebezpečenstvo skrýva za každým rohom,v každom čase a na každom mieste.V žiadnej závodnej či arkádovej hre neboli vaše reflexii tak preverené ako pri hraní tohto titulu. Tvorcom sa opäť podarilo jednoduchý nápad veľmi efektívne spracovať a dotiahnuť titul do dokonalosti.Každá trať poskytuje širokú škálu rôznych nástrah ktoré budete objavovať počas celej hry.Niekoho zamrzí menšie množstvo tratí avšak tie poskytujú spolu s rôznymi obmenami dostatočné množstvo zábavy.Takisto niekomu môžu vadiť aj nelicencované autá ale tých je v hre dostatok a všetky sa od seba výrazne odlišujú.Atmosféru v hre podnecuje detailná grafika a skvelý hudobný soundtrack.Animácie sú taktiež na vysokej úrovni a rozdelenie levelov do kapitol prezentovaných „virtuálnou“ televíznou šou bolo podľa môjho názoru vynikajúcou voľbou. Hre nemožno vytknúť ani bugy pretože tie sa tu vyskytujú veľmi zriedka , ani hernú dĺžku či nereálnosť pretože hrať túto hru ako simulátor by bolo prakticky nereálne. Azda jediným skutočným mínusom je absencia výberu obtiažnosti a výber iba s dvoch pohľadov.Preto si hra podľa mňa zaslúži skvelých 88%!!!
Hra Strangleholg je podľa mňa skvelá fps akcia ktorá preverí vaše herné schopnosti akými sú orientácia v priestore , presnosť a pohotovosť reagovať v situáciách kedy ste obklúčený nepriateľmi , máte malý život a najbližšia zbraň je od vás niekoľko metrov. Našťastie môžete využiť spomalenie času alebo niektorú s vaších štyroch schopností pričom jednou z nich je dopĺňanie zdravia.To si môžete v hre doplniť aj lekárničkami avšak potrebné sú neraz obe možnosti.Hra má úžasné animované sekvencie pri ktorých bol kladený dôraz na mimiku postáv s ktorou korešponduje priam excelentný dabing. Príbeh nie je hlavným pilierom hry ale stačí aby hráča nútil ísť dopredu a motivoval ho k prejdeniu. Jej náplňou je zbesilá akcia kedy môžete naplno využívať okolité prostredie pričom vo vašom okolí počujete šum striel a vydíte naokolo trosky a črepy s okolitých objektov. Zničiteľnosť je takmer stopercentná a žiaden váš úkryt vás nadlho neochráni. Bossov je v hre hneď niekoľko ale väčšina vás poriadne potrápi a pripraví vám krúšne chvíle. Hra stranglehold je určená všetkým ktorý potrebujú vypnúť a užívať si skvelú , bezchybnú a zábavnú akciu akou táto hra je. Podla mňa je špičkou v tomto žánri z hladiska hrateľnosti aj grafiky a preto jej dávam 90%
Na túto hru som sa tešil a nemôžem povedať že by som bol sklamaný. The Ball vás vtiahne do klaustrofobického a depresívneho sveta tajomnej civilizácie žijúcej pod povrchom ktorá sa sem utiahla pred ostatnými kmeňmi v dávnych dobách a vybudovala podzemný svet s množstvom rébusov ktorý vďaka Unreal Enginu ožíva pred vašimi očami. Rébusov je v hre niekoľko pričom každý má svojský spôsob riešenia. Nanešťastie ich riešenie je jednoduché no ak patríte k hráčom ktorý neradi rozmýšľajú pri hraní tak si prihoďte pár bodíkov navrh. Tieto nástrahy však riešite pomocou guľe ktorá dokáže predmety odťahovať, viesť elektrický prúd , rozširovať antigravitačné pole a veľa iných vecí pričom ju môžete vďaka pradávnemu vynálezu nájdenému tesne po páde aj priťahovať a vystrelovať a práve vďaka tomu a výbornej fyzike sa stáva táto hra zábavnou. V hre sa stretnete aj s nemŕtvymi a inými obyvateľmi podzemného sveta avšak len vo veľmi malej miere takže budete mať počas hrania nepríjemný pocit kedy sa niekto objavý. Počas celej hry vás sprevádza tajomný podzemný vládca ktorého neustále vydíte pred sebou ale nemôžete naňho siahnuť. Nepoviem vám ako sa to skončí pretože tým by som vám pokazil radosť s hry. Kebyže má hra pútavejší príbeh a zložitejšie rébusy tak by dostala odomňa vyžšie hodnotenie ale takto to je obstojných 70%.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |