HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 32045 užívateľov

Užívateľ > __sXe__ > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Na svoju dobu patrila táto fifa k velmi dobrým hrám. Avšak hratelnosť nebola až taká, akú sme si predstavovali a preto dávam tak nízke hodnotenie
Síce staršia stratégia, ale jedna z najlepších akú som kedy hral. Doteraz ju mám nainštalovanú v PC a raz za čas si ju zahrám. Dávam hodnotenie 80% pretože po chvílke hrania to omrzí.
Na svoju dobu jedna z tých lepších hier. Spočiatku je ovládanie za predátora obtiažne, no dá sa to. 60%
:) ach pri tejto hre som presedel pár hodín určite. Velmi zaujímavá hra a samozrejme kedže som videl film, tak táto hra ma na prvý pohlad ohromila. V tej dobe aj skvelá grafika. Dávam 75%
Prvý krát som túto hru hral ešte keď som chodil na základnú. Prvý krát som ju videl a hral u mojho uja a bol som na ceste do kúpelov. Po príchode domov som z tejto hry nespustil ruky a ani oči. Aj keď príbeh nebol žiadny, vyžíval som sa v jednotlivých mapách z radosťou. Dávam 75% na tú dobu, skvelá hra. Jediné čo mi teda chýbalo, bol singláč a AI nepriatelov.
Už ako to býva u battlefieldu, singláč nic moc, ale multiplayer skvelý... Pri tejto hre som taktiež presedel dosť hodín aj keď som ho nehral po multi. 80%


Velmi dobrá hra, ktorá má na svoju dobu dobrý príbeh a skvelý MP. Niektoré misie sú ojedinelé. Najviac ma zaujala misia v rusku, keď ste sa vyloďovali =) to bolo niečo neskutočné, tá atmosféra
Tejto hre neni čo vytknúť. Patrí k jednej z najlepších vojnových hier v histórii. MP je velmi pekne spracovaný a konečne sme sa dostali do RANK rebríčkov.
Táto hra odomna dostáva 95% vďaka príbehu. WaW bola zaradená znovu do 2 svetovej vojny, čo sa moc nepodarilo. Niektoré misie a celkovo sú velmi pekne spracované ale HW nároky sú až príliš vysoké.
Velmi dobrá hra. Singleplayer je skvelý, svojim príbehom priľáka veľmi vela ľudí. Avšak má tam pár chýb. Je tam až priveľmi veľa zvratov, ktoré človek síce nečaká, ale ak už je to po 5ty krát, človeka to omrzí. Spracovanie SP je ale úctihodné.
Multiplayer je velmi jednoduchý a nenáročný, čiže hráči zo slabším PC majú šancu si zahrať i MP. Celkom nás sklamal STEAM , ktorý má svoje chyby.
Hra 98% ...
Velmi dobrá hra na svoju dobu, pri ktorej som prežil veľa krásnych spomienok. Avšak po dlhšej dobe mám pocit, že som to vždy preháňal, je tam totižto mnoho bugov a hra v 18tich rokoch omrzí. Ale vtedy na svoju dobu patrila táto hra k jednej z najlepších. Má celkom dlhý príbeh, ktorý má aj dobrý dej. Tejto hre vtedy nebolo čo vytknúť.
Táto hra na svoju dobu patrila k jednej z najšpičkovanejších hier. Tak je tomu i dodnes a táto hra má velký obdiv aj v tejto modernej dobe. Pri tejto hre som prežil vela zážitkov a mafiu som prešiel asi 5 krát. Príbeh a misie sú neskutočne skvelé. Hudba je ale perličkov. Skúste si ktomu dať snowpack a zahrajte si to cez zimu, nič krajšie nemože existova´t.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |