HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 18525 užívateľov

Užívateľ > xdiko > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Je to parada, len by to chcelo este nejako zjednodusit hladanie portal scrollov, inak je to super vyvazene a podotahovane.
Namakaná hrateľnosť, grafika, množstvo herných módov, výučbový systém, ktorý núti prekonávať sa, robustný online, vylepšené správanie hráčov, či už pri nabiehaní si, hlavičkovaní ...
Vytknúť môžem iba to, že odkedy hrám FIFU, deň má pre mňa málo hodín :D
Super hra, zatial iba objavujem moznosti a nerozumiem vela veciam, do dokonalosti tomu chyba malo, hlavne nejaka napoveda :D
Grafika zastarala a nepresvedciva, ovladanie katastrofalne, kazdu chvylu loading, bugy, velmi zle spravene menu, nudne a dlhe dialogy bez moznosti preskakovania. Na screenoch to sice vypada zaujimavo, no to su asi najkrasie miesta hry, realita tejto hry je uplne ina. Nieco ako velmi nevydarena konverzia z konzoli.
Super hra, ale detailnejsie info o jednotkach by bodlo. Neviem, co znamenaju niektore ikonky v popisoch lodi. Doteraz neviem, naco je supply boat, iba mi zavadzia. Inak hratelnost super, vsetko prijemne intuitivne a celkom pekne to vypada :P
Mrte dobrá hra, hlavne jediná svojho druhu, prepracovaná fyzika, vymakaná voda, nadupané modely námorných strojov, konečne aj kampaň, čo ako kampaň aj vypadá :D
Trošku by som sa ale vyhral ešte s potápajúcimi sa loďami, z ktorých síce vyplávu ake také trosky, ale pod vodou vypadajú lode skoro rovnako, ako na hladine a ešte jedna vec mi trošku prekáža, že na lodi pod útokom sa kľudne prechádza jej posádka, hoci je loď v plameňoch.
Inak konečne diel, ktorý je takmer bez bugov a stabilný.
Vynikajúca StarTrekovská atmosféra, veľa akcie, nerozlučná dvojica Spook a Kirk stále spolu.
Na druhú stranu nič inovatívne, štandartné zabitie nepriateľa na tri rany, žiadne head shoty ani zvýhodnenie pri presnej streľbe, prísne vymedzené prostredie, žiadna možnosť voľného pohybu po StarTrek universe, žiadna možnosť voľby rozhodnúť sa, ako ďalej, len ísť a ničiť nepriateľa. Vysoko hodnotím len preto, že som fanúšik StarTreku.
Ked som videl prve screeny, tesil som sa ako male dieta, no ako hra bezala, ja som cakal stale nieco nove, nejake zvraty v pribehu, vylepsenia hrdinu a zbrani, nutnost plnit aj vedlajsie questy, aby som ziskal zaujimave veci a nie len par grosov do vrecka... zial, neprislo to. Hra je velmi kratka a tak sa zda, ze uz po kratkom case hrania mate vsetko, co sa ziskat da a zvysok je len otazkou penazi. Pribeh je linearny a predvidatelny, chybaju moznosti nejakej volby a to, ci dohrate hru ako duch, zabijak, alebo prospechar je uplne jedno a nema to ziadny vpliv :( a o konci, z ktoreho sa nic nedozviem, radsej ani nehovorim.

Chybou asi bolo, ze som dohral pred nejakym casom Dishonored, z ktoreho zda sa Thief 4 cerpa atmosferu aj nejake dejove prvky, no na jeho kvalitu sa ani zdaleka nedotahuje. Hrdina ma okrem nepodareneho vyzoru zasadnu vadu, nevie vyliezt nikam, kde to nema doslova vyznacene, skakanie je spravene pracudesnym sposobom, 70% skokov hrdina neskoci, ale hlupo spadne dolu a tak isto aj zliezanie v murov neexistuje, da sa len hopsnut dolu. Ked sa na hru pozriem z pohladu celej serie, chyba jej nejaky posun k lepsiemu a cele je to len taky kozmeticky odvar.




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |